Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 09:32

Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Сега остава да джиросаме акциите 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Сега остава да джиросаме акциите   |   11.05.2026 14:23

Нищо не казахте за Джирото. Небивал успех за България. Такова чудо не е било.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сега остава да джиросаме акциите   |   11.05.2026 14:39

Предполагам иронично го пишеш. Хубаво е, че кандидатстваме за такива събития, защото втори път едва ли ще има, но просто всичко около това състезание беше отражение на работата в държавата последните 20-30 години. И сред публиката имаше разни образи, даже не е смешно.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сега остава да джиросаме акциите   |   11.05.2026 15:29

Абе реклама си е за България, това се гледа от милиони, добре е че са ни го дали.

...следват Тур Дьо Франс и Ла Вуелта Еспаня :-D

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сега остава да джиросаме акциите   |   11.05.2026 18:39

albertz написа:
Предполагам иронично го пишеш. Хубаво е, че кандидатстваме за такива събития, защото втори път едва ли ще има, но просто всичко около това състезание беше отражение на работата в държавата последните 20-30 години. И сред публиката имаше разни образи, даже не е смешно.

Грам ирония не влагам. Огромно събитие, супер организирано и се представихме на ниво. Имаше огромен интерес от публиката, трасетата бяха добре подготвени. Само браво за организацията и за хората.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сега остава да джиросаме акциите   |   11.05.2026 21:49

Успях да видя спринта на финала на живо.
Не бях на възможно най-доброто място, просто защото там беше забранено за простосмъртни, но видях достатъчно и съм много доволен.
На живо тези карачи профучават покрай теб като мълния. Много е яко.

Но това от което съм най-много доволен е, че половин София беше по трасето. Аз такова чудо не помня.
Сигурно сме счупили няколко рекорда за посещаемост на етап от Джирото. Не знам. Може ли да каже някой? ЧатДжиПиТи, Джемини, нещо? Има ли такива рекорди изобщо?
И е много хубаво в центъра на София без коли и движение. Хубаво време. Хората на разходка пеша, много майки с деца и толкова много хора с колела. София вчера заприлича на Нидерландия.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сега остава да джиросаме акциите   |   12.05.2026 01:08

bai Momchil написа:
albertz написа:

Грам ирония не влагам. Огромно събитие, супер организирано и се представихме на ниво. Имаше огромен интерес от публиката, трасетата бяха добре подготвени. Само браво за организацията и за хората.

Е, аз не съм гледал на живо, затова може би не е добре да коментирам, но от клипчета и информация за мен поне чак перфектно не е всичко. Не е хубаво да се критикува за щяло и нещяло, добре е че хората са останали с положителни емоции. А иначе ще се види дали са останали доволни от нас. Ако пак ни дадат е така, ако не, остава под въпрос.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сега остава да джиросаме акциите   |   12.05.2026 10:10

Ами това мисля е достатъчно красноречиво

https://www.facebook.com/giroditalia/posts/pfbid02mUDTFtLP91SA45AgvAnrY3ZcwEMHBY2KJWGnfvF13a2GasPS4cowbYpgbT6yCqtDl

А към това добавям ентусиазма и впечатленията от хората с които разговарях. За мен грандиозен успех и то най-вече заради отношението на хората в България към това състезание.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сега остава да джиросаме акциите   |   12.05.2026 14:58

bai Momchil написа:
Ами това мисля е достатъчно красноречиво

https://www.facebook.com/giroditalia/posts/pfbid02mUDTFtLP91SA45AgvAnrY3ZcwEMHBY2KJWGnfvF13a2GasPS4cowbYpgbT6yCqtDl

А към това добавям ентусиазма и впечатленията от хората с които разговарях. За мен грандиозен успех и то най-вече заради отношението на хората в България към това състезание.

И тук идва въпроса - какво пречи и обиколката на България да има такъв успех и зрителски интерес? Всичко е мениджмънт и организация, айде при Джирото имаме и престиж, но и първите две биха направили обиколката на България успешна.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сега остава да джиросаме акциите   |   12.05.2026 15:23

Балет, всъщност би трябвало да ти е ясно, че повече от половината присъствали бяха там за сеира. С други думи, не биха повторили. Ако чисто хипотетично имахме повечко издания на Джирото на наша земя, може да бъдеш сигурен, че посещаемостта на всяко следващо издание щеше да намалява с по 50% в прогресия. Интерес към колоезденето може и да има, но е минимален. Това, от което има в излишък, е интересът към новото. Това е картинката.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сега остава да джиросаме акциите   |   12.05.2026 15:25

SUBXERO написа:
Балет, всъщност би трябвало да ти е ясно, че повече от половината присъствали бяха там за сеира. С други думи, не биха повторили. Ако чисто хипотетично имахме повечко издания на Джирото на наша земя, може да бъдеш сигурен, че посещаемостта на всяко следващо издание щеше да намалява с по 50% в прогресия. Интерес към колоезденето може и да има, но е минимален. Това, от което има в излишък, е интересът към новото. Това е картинката.

Да, тук съм абсолютно съгласен с теб, това е манталитета в България. Успеха беше и заради това.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сега остава да джиросаме акциите   |   13.05.2026 12:23

Цялата тази еуфория се дължи на прекрасното пролетно време.
Или, както се казва в една народна песен.

Що ми е мило и драго,
че се е пролет пукнала,
все е излязло на трева,
и стока, море,и мъка ....

Последна промяна Бай Гроздан на 13.05.2026 12:24, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 11 мнения ]