Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:17

Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
КЕЧ 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  КЕЧ   |   22.06.2013 20:51

Има ли фенове на кеча?
Някой след ли това велико шоу?

:devil:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   23.06.2013 00:29

Дяволе, кеча не е спорт, а театър. Темата ти е за раздел: Филми :laugh:

Иначе аз не следя одавна кво се случва, но след Скалата надали друг може да заслужи вниманието ми.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   23.06.2013 00:32

Да, прав си, това е развлекателно шоу.
Моля, Мейджъра, Анфо или Бай Момчи да прехвърлят темата в раздел култура и изкуство :-D

А иначе Дявола не е изтървал шоу от началото на 90 те години та до ден-днешен, имам богата колекция от ППВ турнири и велики моменти, в замунда съм един от най-известните форумци и съм печелил и доста игри с прогнози. :devil:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   23.06.2013 00:40

Diavolo написа:

А иначе Дявола не е изтървал шоу от началото на 90 те години та до ден-днешен, имам богата колекция от ППВ турнири и велики моменти, в замунда съм един от най-известните форумци и съм печелил и доста игри с прогнози. :devil:

:rofl: :rofl: :rofl:

Ти баце има ли спорт/ШОУ на планетата, който да не следиш подробно? :ludnica:

Дай тогава едно кратко резюме кво стана след като Скалата се оттегли и тва дето го излъчват по ТВ актуално ли е?

Аз преди година бях хванал една серия как Грамадата реве щото бутнал без да иска неква анорексичка и я контузил и един рижав покемон му се заканваше, но после изяде няколко шамара. В същото време Гробаря беше некъв костюмар, но не знам на какъв пост. Разясни ! :cheers:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   23.06.2013 00:43

Diavolo написа:
и съм печелил и доста игри с прогнози. :devil:

Е това вече беше прекалено ахахахахаха :rofl: :-D :-D :-D :moufan: :moufan: :outofspace: :-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   23.06.2013 00:46

Bjoern Bo написа:
Diavolo написа:

Е това вече беше прекалено ахахахахаха :rofl: :-D :-D :-D :moufan: :moufan: :outofspace: :-)

Интересно е дали са се предлагали и коефициенти ала "кой е къртицата" =)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   23.06.2013 01:01

Bjoern Bo написа:
Diavolo написа:

Виж сега недей да си мислиш, че е лесно. На последния платен турнир миналата неделя не познах изхода на цели 4 двубоя.
Общо взето познаваемостта е 70%
И то при положение, че има ебати зомбитата дето знаят кой кога е пръднал... Сметай.

Мейджъре, кеча е нещо уникално, защото това е филм, но на живо! Няма дубли...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   23.06.2013 01:18

Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:

Дай тогава едно кратко резюме кво стана след като Скалата се оттегли и тва дето го излъчват по ТВ актуално ли е?

Аз преди година бях хванал една серия как Грамадата реве щото бутнал без да иска неква анорексичка и я контузил и един рижав покемон му се заканваше, но после изяде няколко шамара. В същото време Гробаря беше некъв костюмар, но не знам на какъв пост. Разясни ! :cheers:

Това което до дават по ТВ то (БТВ Комеди) е със закъснеие между 3 и 4 седмици. Освен това орязват 50%/60% от цялото шоу (като изключим платените турнири веднъж месечно, там се орязва 5/10%)
Гробаря никога не е бил костюмар. Може да си го видял на някое тв шоу или официално събитие под логото/инциагивата на WWE. Беше ''Американското Лошо Момче'' (The American Bad-Ass) когато излизаше с мотор под музиката на Лимп Бизкит.
Явно отдавна не си гледал, защото Скалата се завърна преди 2 г. след 7 г. отсъствие (на 14.02.2011 г. по-точно). Участва на 3 поредни кечмании, 2011 г. ''помогна'' на Миз да спечели срещу Сина, 2012 г. спечели срещу Сина, 2013 г. спечели за 8 път титлата на Федерацията след победа над СМ Пънк, а на тазгодишната кечмания загуби титлата от Сина в мач реванш срещу него. Сега отново напусна федерацията, но се говори, че ще се завърне отново, като почти сигурно ще участва на Кечмания'2014 г.

Последна промяна Diavolo на 23.06.2013 01:19, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   23.06.2013 10:41

Тва е абсолютна детинщина - всичко по сценарий, за мен не може да е спорт, макар че трябват много тренировки, за да се изпълняват всички номера.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   23.06.2013 14:48

не е спорт ама нямаше къде да го пусна. Не е култура и изкуство, хаха :))
И не е детинщина, Санде. Знаеш ли, че в щатите кеча е най-популярен между 30 и 40 годишните? :-)
И е много по-популярен навсякъде по света в сравнение с UFC например. Защо? Защото е най-вече забавление + зрелище.

Освен това е много сложно. Да, нещата са нагласени, но не винаги. В някои редки случаи трябва да се импровизира. А в останалите 98% когато предварително се знае кой ще спечели трябва да се изиграе добре което не е лесно. А и трябва всичко да се прави така, че да не раниш съперника. Много е тънка линията. Също така е опасно. Кечистите са оперирани по няколко пъти, имало е и животоспасяващи операции и рискови такива, имало е и смъртни случаи.

Освен силен, бърз и техничен трябва и да умееш да говориш на микрофона, да забавляваш, да привличаш вниманието. Аура му се вика, не всеки го има и всъщност това е най-сложното нещо. Да си едновременно добър актьор и борец/кечист - пърформър. :-)

Последна промяна Diavolo на 23.06.2013 14:49, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   23.06.2013 14:53

В САЩ 40-годишните масово употребяват тревица - абсолютна детинщина и смехория е това "шоу". От тия, дето ти влияят на мозъчните клетки.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   24.06.2013 00:17

Не следя, откак го няма ЛЕДЕНИЯ!!!

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   29.06.2013 15:58

аз гледам кеч от 96-7 някъде. любимци ми бяха Шон Майкълс и Трите Хикса (ДиЕКС), ама откакто се отказа Сърцеразбивача преди около 2 години, не следя. израстнах го, дето се вика, но съм висял много по нощите- навремето го даваха по Скай Спортс и гледахме цялата махала, а после записвахме ППВ-тата и ги гледахме заедно. правили сме си някои от захватите също, бях усъвършенствал захапката на акулата :-) еххх спомени.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   30.06.2013 14:44

Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:

Хаха, много ме кефеше навремето като се намесваше в боевете (или зад кулисите) шефа на федерацията Винс Макмеън и сина му Шейн и редовно ядяха бой :laugh: Също така и култовия Кърт Енгъл (реален олимпийски шампион по борба) дето винаги залата скандираше, че е задник :laugh:
И аз като теб обаче откак се махна Скалата спрях да гледам и вече и не знам кой се бие и кога го дават. Хубаво е , че Дявола дава инфо и може да загледам някой турнир ако имам време :rock:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КЕЧ   |   30.06.2013 17:45

в замунда ги има всички турнири, както и седмичните шоута.
лесно можеш да влезеш в час със събитията при едно редовно следене.

Първична сила (РОУ) ти го качват всеки вторник сутринта или на обяд, а Разбиване (СМАКА) го качват в петък
ППВ та са веднъж на месец (винаги неделя), качва се още в понеделник сутринта.
Всичко с оригиналния английски коментар на коментаторите от WWE.
И няма орязване, на 100% всичко се дава.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 15 мнения ]