Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 03:08

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Михаел Шумахер в критично състояние след падане на ски 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Михаел Шумахер в критично състояние след падане на ски   |   30.12.2013 04:53

http://eurosport.yahoo.com/news/formula-1-schumacher-suffers-serious-head-injury-skiing-113444047--f1.html

:-o :outofspace:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Михаел Шумахер в критично състояние след падане на ски   |   30.12.2013 05:21

Никога не съм му бил фен, но искрено се надявам да се оправи. Тук в канадските медии информацията е почти същата.

http://www.journaldemontreal.com/2013/12/29/michael-schumacher-gravement-blesse - тук е на френски.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Михаел Шумахер в критично състояние след падане на ски   |   30.12.2013 13:05

Тц тц тц тц, какво нещо е съдбата, искрено му желая да се оправи.
Единственият случай в спорта в който съм бил фен на състезател а не на отбор и съм гледал самият спорт заради този човек, единственият случай в спорта в който съм подкрепял доминант.
През 1992 г. БНТ бяха почнали да излъчват Ф1 и един приятел ме нави да погледаме тези гонки да видим дали стават, ха сетих се сега и за Ричард Груев, че именно неговите думи за някакъв "млад и напорист германец опитващ се да развали статуквото" ми накараха да почна да го следя. Беше някакъв брутален сезон в който може и да се лъжа ама Найджъл Менсъл май спечели всички състезания. На следващата година Ален Прост стана шампион борейки се със Сена и след това Пилето ги почна.
Имах и късмета в единственото състезание което съм гледал на живо Монца-2003, да видя негова победа.
Откакто се отказа първият път в края на 2006 досега съм гледал има няма 3-4 състезания и то не целите.
ПС: Ако бях почнал да гледам Ф1 през 1994 или нямаше да я следя или винаги щях да съм за противника на Пилето. :laugh:
Дано се оправи - голям спортист.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Михаел Шумахер в критично състояние след падане на ски   |   30.12.2013 23:39

И аз точно от 1992-ра го следа, точно в сезона когато Менсъл спечели, след като Прост мисля, че се се отказа след шампионски сезон.

Точно тогава, единствения който се опитваше да се вреди между шамарите беше Шумахер и с това ме спечели още 2 години преди да стане шампион.

Коментара ми за инцидента е, че който си го търси (а Шумахер определено е екстремист) си го намира рано или късно някъде.

Дано все пак се оправи, макар, че според мен ще даде фира.
А дори и да оживее, сигурно ще е инвалид за цял живот.

Жалко, наистина, но такъв е живота.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Михаел Шумахер в критично състояние след падане на ски   |   07.03.2014 22:05

:dunno:

http://eurosport.yahoo.com/news/formula ... 6--f1.html

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Михаел Шумахер в критично състояние след падане на ски   |   08.03.2014 22:08

Чудеса се случват! Следях Ф1 изключително подробно точно от края на 90-те докъм 2006, но няма да говоря за Шуми в минало време, защото вярвам, че ще се оправи поне частично (дай Боже напълно да се възстанови!).

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]