Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:03

Отговори на тема  [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Australian Open 2016 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   03.02.2016 12:57

alessandron написа:
TheExorcist написа:
Аз само ще цитирам самата Щефи, която преди 3 години каза, че Серина Уилямс има най-завършената и силна игра в историята на женския тенис и че ако играе най-добрия си тенис не може да сториш абсолютно нищо срещу нея.

Това сигурно някакъв шантав журналист е перифразирал думите и. Няма как да го е казала самата тя, или дори и се е изпуснала едва ли го е мислила. Междудругото, когато стана това със Селеш, точно Щефи беше първата, която я посети в болницата и и даваше пълен кураж и изразяваше цялата си подкрепа.

Уникално смешни сте, включително Дяволето, като вземете да обяснявате как любимецът ви нямало как да каже или мисли нещо, все едно вие сте го казали или не, а не съответният човек. Защо пък да не го мисли?[

Абе грухчо са 4 месеца е аут! На Роланда пак че се пробва! We'll see!

Последна промяна TheExorcist на 03.02.2016 12:58, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   03.02.2016 14:27

alessandron написа:
Henman написа:
Колкото до Джокович, според мен е напълно възможно да заплаши дори рекорда на Федерер от 17 титли. Мъри тотално няма идея какво да прави срещу него, пробва днес да играе с повечко плоски удари и да бъде по-агресивен, но когато играеш дефанзивно в 90 % от мачовете си, е трудно да превключиш просто така, без да направиш и доста грешки. Големите въпросителни този сезон ще са Вавринка и Раонич. Евентуално успешно завръщане на Дел Пони също може да усложни нещата за Ноле, но за момента изглежда доста съмнително.

Аз мисля, че ще бие рекорда на Федерер за Шлемове, както и този за седмици начело на ранкинга.

Джоко няма да мине Фед!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12