Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 03:25

Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   14.02.2016 22:16

Колкото и прогнози да направя, преди да се случи дадено нещо, пак няма да ме приемеш на сериозно.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   14.02.2016 23:09

Thiem е кралят на 250-ките на клей :first: - в последните пет такива турнира, в които е играл, има 4 титли и 1 полуфинал и съотношението му победи-загуби е 20-1! Титан:)))

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   15.02.2016 00:03

IchWill написа:
Колкото и прогнози да направя, преди да се случи дадено нещо, пак няма да ме приемеш на сериозно.

Ти пробвай, току виж си се учудила.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   15.02.2016 11:10

Shifter написа:
Naki написа:
MCStranger написа:
Демек от 4мата 1/2-финалисти предпочиташ.. 4мата 1/2-финалисти! :-D Много добър анализ, дообре. :rofl:

Демек редът на предпочитанията му е 1.Маю 2.Колшрайбер 3.Монфис 4.Клижан. Аз извън шлемовете гледам тенис само случайно, та тоя Клижан не съм го и чувал - значи Монфис е по-добър и трябва да бие :yes:

Така може, сега разбрах. :-)

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   15.02.2016 11:13

Превод в ефир - Шифтъра:))) Барем го черпи една бира, Наки:)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   15.02.2016 11:29

Между другото, получи се една от най-интересните седмици в тениса от много време насам. Поредното доказателство за това, че Big 4, освен множеството плюсове, носят и негативи на играта - например, правят я понякога скучна и предсказуема.

Кой би предположил в началото на седмицата, че в края ѝ шампионите ще се казват Клижан и Thiem, а Fritz ще е финалист?

За мен това беше най-успешната седмица като прогнози, откакто следя тениса - в Буенос Айрес познах 17 от 26 резултата (при жребия, не мач за мач) и финала за Thiem и за пръв път съм победител в FITD игра на MTF, в Ротердам - 19 от 30 и финала за Монфо, като съм трети с най-много познати, равен брой точки с 1-ия и 2-ия, но с по-лош резултат в късните кръгове. Само в Мемфис съм в средата на таблицата, но пак с положителен баланс - 15 от 27.

От началото на годината съм с около 60% успеваемост, което теоретично значи, че бих печелил пари при залагания, още повече, че залаганията са мач за мач, а не в началото на турнира и успеваемостта ми ще се вдигне. Проблемът е, че почна ли да слагам пари, неизбежно ще почна да губя - психология:)

Сърбят ме пръстите Наки да пусне pls discuss за новата седмица:))))

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   15.02.2016 17:21

MCStranger написа:
Между другото, получи се една от най-интересните седмици в тениса от много време насам. Поредното доказателство за това, че Big 4, освен множеството плюсове, носят и негативи на играта - например, правят я понякога скучна и предсказуема.

Eстествено, че е така. За мен мачлета като Маю - Клижан са много по-интересни и като атракция на играта, и като интрига отколкото безкрайното клатене в центъра на корта между Мъри и Джокович, и то с предрешен победител.

А Наката не очаквай да черпи бира, той пие само млекце. :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   15.02.2016 20:23

Henman написа:
MCStranger написа:

Eстествено, че е така. За мен мачлета като Маю - Клижан са много по-интересни и като атракция на играта, и като интрига отколкото безкрайното клатене в центъра на корта между Мъри и Джокович, и то с предрешен победител.

А Наката не очаквай да черпи бира, той пие само млекце. :laugh:

Що бе, ако е от млади майки, и аз не отказвам:)))) (Айдееее, загубихме и детската, и женската аудитория ан блок:)))

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   15.02.2016 22:59

alessandron написа:
IchWill написа:

Ти пробвай, току виж си се учудила.

Аз когато съм го правила(примерно предричах му завръщане след неубедителната втора половина на 2009 година, когато ти го пенсионира; финалът на миналогодишния Ролан Гарос, където очаквах много тежък мач с Вавринка и възможност да загуби. докато ти обрече швейцареца на провал), не си ме приемал на сериозно, сега ще почнеш. Ей сега ти повярвах.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   16.02.2016 18:41

IchWill написа:
Аз когато съм го правила(примерно предричах му завръщане след неубедителната втора половина на 2009 година, когато ти го пенсионира; финалът на миналогодишния Ролан Гарос, където очаквах много тежък мач с Вавринка и възможност да загуби. докато ти обрече швейцареца на провал), не си ме приемал на сериозно, сега ще почнеш. Ей сега ти повярвах.

Вземи да пишеш имена, като казваш кого съм пенсионирал 2009 година, та да се ориентирам. Иначе ако щеш ми вярвай - най-малко па тва точно ме интересува.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   16.02.2016 20:53

Упс. За Рафаел Надал(2009) и Джокович(2015) става въпрос. Като най-малко те интересува, защо тръгваш да се заяждаш, когато някой ти се присмее на погрешна прогноза?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   16.02.2016 20:58

Изображение

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   16.02.2016 21:20

IchWill написа:
Упс. За Рафаел Надал(2009) и Джокович(2015) става въпрос. Като най-малко те интересува, защо тръгваш да се заяждаш, когато някой ти се присмее на погрешна прогноза?

А ти защо си мислиш, че се заяждам? Случайно нещо ми усещаш тона или ме виждаш да жестикулирам, или просто си гузна? За Джокович се сетих, за Надал казах, както и доста други, че с колената няма да го бъде в дългосрочен аспект и то при сравнения с Федерер. Оказа се, че медицината му даде още няколко години над моето предположение - по-точно около 4, но сега отлично се вижда, че е било просто въпрос на време буквално да спихне. И още нещо - не аз ходя като цветарка да казвам кой е познал и кой не, защото щях сега да съм в другата тема и да чакам прогнозата ти за следващия мач на Карлович в Делрей Бийч. Ето това, последното изречение, е заяждане. Ако искаш, може и да ти го болдна. :wave:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   16.02.2016 21:43

IchWill написа:
alessandron написа:
Тая логика с не съм го чувал въобще не важи за тениса. Клижан дойде и в София, не е случаен играч - корав противник, с лява ръка и хапещ форхенд. Маймун ако се лигавчи и реши да играе твърде дефанзивно, може да яде хурката, но все пак Клижан вече би трябвало да е поуморен след втора седмица геройства и франсето да спечели.

Да, точно тъй стана :whistle: :laugh: :laugh: Честита титла на Марто, а ако сега Алмагро и Нишикори паднат, още по-добре, макар че последното е в сферата на фантастиката.

И понеже много подчертаваш, що не подчерта и първата част на изречението - е тая, червеничката?!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   17.02.2016 01:43

Не се заяждаш ли? А това какво е?
Цитат:
ИхВил обаче си знае да повтаря колко е силен Надал - бе вие очи нямате ли?

Монте Карло 2013.

Какво ходене като цветарка те гони? На финала на Ролан Гарос ми беше тежко(напълно нормално), а другото го споменах, понеже искаше прогноза за нещо, преди да се е случило(да, с изтекъл срок на годност, но пак е прогноза). Това за Иво Карлович, както и другите, не са сериозни прогнози(специално за тази на Карлович сложих скоба и "да се изложа"). Пак повтарям: не можеш да ме заблудиш с приемането на сериозно. Заял си се с мен още от появата ми в тенис клуба от преди 7 години, та до ден днешен, без сериозно да те предизвиквам.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 6 седмица от 2016 - WTA Тайван, Санкт-Петербург -- ATP Ротердам, Мемфис, Буенос Айрес   |   17.02.2016 10:53

IchWill написа:
Не се заяждаш ли? А това какво е?
Цитат:
ИхВил обаче си знае да повтаря колко е силен Надал - бе вие очи нямате ли?

Монте Карло 2013.

Какво ходене като цветарка те гони? На финала на Ролан Гарос ми беше тежко(напълно нормално), а другото го споменах, понеже искаше прогноза за нещо, преди да се е случило(да, с изтекъл срок на годност, но пак е прогноза). Това за Иво Карлович, както и другите, не са сериозни прогнози(специално за тази на Карлович сложих скоба и "да се изложа"). Пак повтарям: не можеш да ме заблудиш с приемането на сериозно. Заял си се с мен още от появата ми в тенис клуба от преди 7 години, та до ден днешен, без сериозно да те предизвиквам.

Направо си ми цел номер 1 за заяждане 7 години, по-смешно нещо не бях чувал по мой адрес в този клуб и не съм и предполагал колко сериозен фактор съм ти в главата. Да не би моята прогноза за Клижан и Монфис да е сериозна по твоята логика или не правиш разлика между обоснована прогноза и просто разговор със споделяне на впечатление? Нещо да кажеш за изричното ми уточнение, че Клижан не е случаен и може да бие, ако Монфис не подходи сериозно - подчертал съм ти го? Ако имаш някакви лични проблеми, не си ги изкарвай на мен - и аз мога да хапя и то лошо. А за Монте Карло 2013 - ами естествено, че ще те спомена теб, защото в разгара на мача ти си коментирала - ако беше Дявола например, него щях да спомена. Надал тогава падна ли - падна, при това в два сета. А ти каза ли, че "си мислиш, че ще излезе победител" при играещ се мач и при 2:6 в ущърб на испанеца - каза. След като не съм съгласен с това ти мнение тогава и аз съм казал, без да използвам каквито и да е епитети по твой адрес, които да подсказват умишелно търсене на заяждане точно пък към теб - конкретен случай, а не отношението ми по принцип към особата ти. Така че предлагам просто да не ми обръщаш внимание, както аз не съм ти обръщал сигурно от 2013-та, макар че според теб 7 години непрекъснато се заяждам с теб :rofl: Ако пък искаш да се заяждаме, ще намирам време като ми е възможно и докато ми е интересно, после просто ще включа опцията "игнор" и няма да ти виждам мненията - има такава опция в тоя форум, можеш да я приложиш и спрямо мен, щом толкоз ти наранявам крехката душица. Със здраве. :wave:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2