Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:38

Отговори на тема  [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   21.05.2017 19:07

балет нека излезе бясната версия на Джоко от вчера и да видим Зверев колко гейма ще вземе, иначе се радвам че има разнообразие, ама това е очевидно за всеки следящ тениса от дълго време че всеки играч си има приливи и отливи и не знаеш кога ще се бъгяса, особено при Джокович тая година е много странна и не знаеш кога ще превключи, което го прави доста опасен и непредвидим, така е по-добре, че му свърши доминацията, явно и той е човек, а не робот

Последна промяна juve на 21.05.2017 19:08, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   21.05.2017 19:13

Срещу цицко подал женското дупенце е лесно да си доминатор и да раздаваш гевреци и франзели. Че Джоко не бе в час е ясно, ама Зверев е много, много над Тийм като характер и психика и ще видиш след 5 години кой колко ще е спечелил. Още в Мелбърн срещу Надал, Саша загатна за нещо голямо. Вкара мача в 5 тежки сета срещу Надал във форма, изобщо получи се мач шедьовър, а Тийм се мъчеше като грешен дявол и губеше сетове срещу анонимници преди Гофен да го хване и да го насмете за 1234 път.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   21.05.2017 19:14

Всички са хора, Юве. Да не мислиш, че доминацията на Федерер щеше да продължи вечно? Да не мислиш, че Надал щеше да печели Ролан Гарос всяка година? Да не мислиш, че Серена щеше да мачка редовно на всеки турнир от ГШ? Всяко нещо си има край рано или късно ;-) Е, Дързост и красота е изключение, ама карай :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   21.05.2017 19:16

вече за сравненията между Зверев и Тийм и аз съм за Сашата има по-голям технически потенциал, по-разнообразен е и е лисица знае как да изиграе противника, нещо като Мъри е, само още му куца дългия формат 3 от 5 напредне ли с физиката на шлемовете ще стане и номер 1 след време

Последна промяна juve на 21.05.2017 19:18, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   21.05.2017 19:17

juve написа:
балет нека излезе бясната версия на Джоко от вчера и да видим Зверев колко гейма ще вземе, иначе се радвам че има разнообразие, ама това е очевидно за всеки следящ тениса от дълго време че всеки играч си има приливи и отливи и не знаеш кога ще се бъгяса, особено при Джокович тая година е много странна и не знаеш кога ще превключи, което го прави доста опасен и непредвидим, така е по-добре, че му свърши доминацията, явно и той е човек, а не робот

ами то от вчера до днес не са минали и 24 часа, тя тая форма да не изчезва току така ? Джоката бе повече от стабилен до финала, това му е най-силния турнир тая година, размаза и Дел По и Тийм, сега падна на финала и видиш ли слаб бил ...демек Зверев би, ама нали, не бива така да се омаловажава

А Джоката винаги ме е кефел с поведението си извън корта и към съперници, и днес много топло и сърдечно поздрави в края Зверев, прегърнаха се ...даже за по дълго :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   21.05.2017 19:32

Гореща новина от преди един час, още пари
от Туитър:

Андре Агаси е новия треньор на Новак Джокович! Официално потвърдено. Агаси ще бъде с Ноле още за Ролан Гарос!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   21.05.2017 20:49

Първо за Григор.
Съгласен съм с Дявола. Очаква се на трева силно представяне. То тревата му е любима, там му е първия полуфинал на шлем. Хубавото е, че и двата му полуфинала са супер зрелища срещу Ноле и Рафа. Дано някой път успее да вземе такова зрелище и дано да е на финал на шлем.
А за клея, никога не съм очаквал кой знае какво от Гришо на червено. Там му дойдоха първите няколко титли на Чалънджър тура, но на АТП ниво нищо сериозно освен титлата в Букурещ (Мики Маус). Има възможност за резултати иначе. Играта му спори, но явно не е превключил на този режим в който са Тийм и Зверев. Вижда се, че не им отстъпва с много - само психически е назад от тях.
Вярно е че австралийскоя хард му пасва идеално. А там и феновете са голям заряд. Ще очаквам финал там следващите 2-3 години.
Не съм съгласен за американския хард. Там освен полуфинала в Монреал миналата година, не помня нещо да е постигнал. Раздава се, но бързия хард в Ню Йорк не му се нрави много. Пада от куцо и сакато там.
Обобщено, след тревата ще има слаби резултати в САЩ и чак в Азия отново очаквам да направи силни турнири, с което ще проличи дали ще го видим в Лондон. Това му е целта тази година. Всичко си зависи от него. 2-3 полуфинала на силни турнири, а защо не и някой финал ще го изстрелят към Лондон.

За клей сезона, Надал, Ноле и Зверев.
Вече казах още януари, че Рафа е зобнат тази година. Миналата го разпиляваха като куцо пиле домат, а изведнъж тази година бие почти всеки. Така е тая... Дявола да казва каквото си иска. Тази година си размениха ролите с Ноле. Сега е видно и ясно на всеки, че Нолката ще чисти като Рафата миналата година. Сега Надал очаквам да е още по- силен в Париж. Съгласен съм че е единственият фаворит и всичко извън негова титла ще е мега изненада. Тийм и Зверев в 3/5 не вярвам да са фактор на клей срещу който и да е от старите пушки. Съмнявам се даже, че Джоката ще играе финал в Париж. Най-много полуфинал.
За Рафата няма заплаха. Единствено Вавринка с шарените гащи би могъл да направи нещо, но тъй като отдавна не е показвал добра форма, в Париж едва ли ще избухне. Нишикори с контузия също не вярвам да мине четвъртфинал (?).
Относно Зверев, аз не виждам нищо освен един сервис в това момче. Днес победи един слаб Джокович, но не бива да се омаловажава. Евала. Направи силен турнир. Друг показател е мача му с Надал в МК. 61 62 ли падна? Не си спомням точно, но направо го попиля! Беше безличен просто. Хлапак със сервис, това е Зверев. Но има един голям плюс - психиката му! Играе нахъсан и почти няма спадове в играта му. Държи ниво, но се вижда, че не го прави във всички мачове. Има такива, в които го няма на корта и е жалка картинка. Това сме го виждали и в Тийм също. А в Григор още по-често.
За мен Тийм е човека. За разлика от Дявола, мисля че ще има по-успешна кариера от Сашката, но предстои да видим. Все пак почти не познаваме тия двамата. Доминик има остротата и от форхенд и от бекхенд. Има и дълбочината. И само в рамките на 3 мача успя да надвие един силен Надал. Похвално е. Загубата от Джокович се дължи на умората му отчасти, но и на уникалния мач на Ноле (най-силният му за сезона).
Интересно ми е на тревата да ги видя тия тримата. На хартия Гришо има най-добър шанс за нещо голямо там. Другите тепърва трябва да ги анализирам...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   21.05.2017 21:58

Зверев има един от най-добрите бекхенди с две ръце след Ноле и Мъри и е стабилен в дълги разигравания, не съм съгласен че е само сервис, значка, а Тийм има мощни удари, но и много грешки прави като не му спори играта, няква слаба версия на Стан ми е не знам защо така, но определено се очертава и даде сериозна заявка за клей спец от този сезон и защо не да почне да печели големите турнири следващите години на червено, но този с по-големия потенциал и олраундър е Сашко, само Кирето го превъзхожда за мен, но е несериозен и играе когато му е кеф :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   21.05.2017 23:29

И аз съм за Сашето! :-) 1.98 m - височък, но не прекалено. Тийм е 1.85 m, добре е, ама малее маалко. :wave:
След 2-3 години ще говорим пак.

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   22.05.2017 00:17

Сашко е лекенце, Тими е пичага. Ясно е, че доброто винаги побеждава :innocent:
2 метров дебил, който разчита основно на сервис - мани го от тука...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   22.05.2017 09:52

Каза ти се, определено не е само сервис. Има и добри удари.

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   22.05.2017 13:21

Diavolo написа:
TheExorcist написа:
Diavolo написа:
Прави ми впечатление, че малкия Звер, Саша е силно недолюбван в кафето и особено в МТФ. Има някаква масова антипатия към него, не знам дали към излъчването му на гъзар/тарикат и мамино синче или нещо свързано със стилът му, който е силно процентен. Абе има нещо.
Любопитно ми е какво мислят форумците тук? :-)
Лично на мен не ми харесва, казвам си го. Т.е. изключвам още един човек на който да стане фен за в бъдеще. Ест. изключвам случаите когато съм заложил пари или е решавща дерби мач в Манията, тогава и за Фед съм викал яко, тези неща се изключват. Говоря по принцип ако не съществуваха залози и игри, кого бихте подкрепяли.

Та мнения за Саша? Как го виждате, харесвате ли го или пък ви дразни? :-D

Дай линк, че изобщо не се сещам за кой става въпрос, а съм из път и не ми се рови из медиите.

http://www.atpworldtour.com/en/players/alexander-zverev/z355/overview

Изображение

Тоя рапърски ланец дето му виси на шията адски много дразни хората. Честно на си спомням топ тенисист да е играл с такъв синджир :laugh:
Отделно е доста надменен и огромно его. И така.

Аахаха, сигурно се мисли за красив! Типично колхозно теленце! А от това, което казваш ми става ясно защо е толкова надменен - имиграндските деца обикновено страдат от този синдром!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   22.05.2017 13:23

Diavolo написа:
Гореща новина от преди един час, още пари
от Туитър:

Андре Агаси е новия треньор на Новак Джокович! Официално потвърдено. Агаси ще бъде с Ноле още за Ролан Гарос!

Супер! Много съм доволен. Определено вече 100% съм за този екип!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мастърс Рим АТП/Premier 5 WTA '2017   |   25.05.2017 14:17

Diavolo написа:
Прави ми впечатление, че малкия Звер, Саша е силно недолюбван в кафето и особено в МТФ. Има някаква масова антипатия към него, не знам дали към излъчването му на гъзар/тарикат и мамино синче или нещо свързано със стилът му, който е силно процентен. Абе има нещо.
Любопитно ми е какво мислят форумците тук? :-)
Лично на мен не ми харесва, казвам си го. Т.е. изключвам още един човек на който да стане фен за в бъдеще. Ест. изключвам случаите когато съм заложил пари или е решавща дерби мач в Манията, тогава и за Фед съм викал яко, тези неща се изключват. Говоря по принцип ако не съществуваха залози и игри, кого бихте подкрепяли.

Та мнения за Саша? Как го виждате, харесвате ли го или пък ви дразни? :-D

Безразличен ми е.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5