Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 11:03

Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Синсинати' 1000 (мъже/жени) - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Синсинати' 1000 (мъже/жени) - тема за коментари   |   15.08.2021 00:54

схемите

мъже
https://www.atptour.com/en/scores/current/cincinnati/422/draws

жени
https://www.wsopen.com/draws/ws/

Разликата с Торонто е, че Александър Зверев се завръща и ще е тежък фаворит за титлата на любимата си настилка. Остава да видим Медведев и Циципас какво ще направят.
При жените, Наоми Осака се завръща. А ще има ли пресконференции?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати' 1000 (мъже/жени) - тема за коментари   |   20.08.2021 12:14

При мъжете не е особено интересно, но при жените както винаги е яко. Барти размаза Вика вчера, можеше и да е двоен геврек, Джил Тайхман изпрати Осака у дома (и без това Бенчич е 3-0 срещу Наоми и при сегашната форма на двете, щеше да я сгази), днес ни чакат два мача с шампионки на шлем (Квитова-Кербер и Барти-Крайчикова) и два мача с участие на олимпийска шампионка и бивша номер 1 в добра форма (Ка Плишкова) + интересни претендентки като Тайхман и Бадоса.

При мъжете съм за Мечо или Циципас, като Медведев трябва да е във върхова форма някъде към средата на УСО, за да може да се противопостави на Джокович максимално, ако двамата са на финал. Да, на АО Ноле го смачка, но това е различен шлем - най-добрият на Медведев и не чак толкова добър за сърбина. Циципас ми е любимият играч, но му нямам доверие психически, а и има забележки по техниката му, особено на ретур.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати' 1000 (мъже/жени) - тема за коментари   |   20.08.2021 13:35

Подценяваш Саша и тук и на УСО.
Иначе и аз съм за малкия мечо.

Гледам почти всичко. Много качествен турнир откъм игра, нищо общо с разочароващия Торонто.
Предстоят зверски 1/4 финали.
До последните 8 стигнаха 7 поставени?! Номера 1, 2, 3, 4, 7 и 8 :outofspace: Това е рядкост по принцип.
Снощи отпадна номер 5, Беретини, а номер 6 Шапото рано, рано бе отстрелян.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати' 1000 (мъже/жени) - тема за коментари   |   20.08.2021 13:38

Надал се е оттеглил от US Open :-(

п.п. и всъщност до края на сезона

Последна промяна Diavolo на 20.08.2021 13:43, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати' 1000 (мъже/жени) - тема за коментари   |   20.08.2021 13:43

https://www.facebook.com/Nadal/videos/552376389437614/

Цитат:
Здравейте на всички: Исках да ви уведомя, че за съжаление трябва да приключа сезон 2021.
Честно казано страдах много повече, отколкото трябва с крака си и трябва да отделя малко време. След като говорих с екипа и семейството, това решение е взето и мисля, че това е начинът да се опитам да се възстановя и да се възстановя добре.
Мина година, в която пропуснах неща, които имат голямо значение за мен, като Уимбълдън, каквито са олимпийските игри, както сега ще бъде US Open, както и много други събития, които също са важни за мен и с оглед на това по време на Последната година не съм имал способността да тренирам и да се подготвям и да се състезавам по начина, по който наистина обичам да го правя, защото накрая стигам до заключението, че това, от което имам нужда, е време да се възстановя.
Промяната на поредица от неща, които се опитват да разберат каква е еволюцията на стъпалото на тези последно време, не е нова контузия, която имам от 2005 г. насам и не ми пречи да мога да развивам спортната си кариера през цялото време тези години. Ако е вярно, че имам сезон, в който нещата не вървят както трябва, както на всички ни харесва и е време да вземаме решения, да търсим различен вид лечение, за да намерим решение на този проблем или поне да се подобрим способни да продължат да имат опции през следващите няколко години.
Аз съм с максимална илюзия и предразположение да направя всичко необходимо, за да се възстановя по възможно най-добрия начин, да продължа да се състезавам за нещата, които наистина ме мотивират и за нещата, които сте правили през всичките тези години. Убеден съм, че с възстановяване на краката и очевидно много важни ежедневни усилия, тъй като това може да се постигне. Ще работя колкото мога, за да го направя така.
Благодаря предварително за подкрепата, разбирането и цялата ви обич, които са много важни и повече в сложни времена като тези.
Обещавам, че ще работя здраво, за да се опитам да продължа да се наслаждавам на този спорт още известно време.
Голяма прегръдка за всички

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати' 1000 (мъже/жени) - тема за коментари   |   22.08.2021 06:54

Барти скоро няма да сдаде 1-то място...

Страшни полуфинал при мъжете.
Дано Медведев не си е контузил по-сериозно ръката след това идиотско блъскане в камерата. Заслужава да ги съди сега тия нещастници.
Само в Синсинати стоят тия камери там
малоумници прости :-x

А какъв зверски чоук на Циципас, не е истина. Зверев уж бе свършил горивото, викна и физио, а Стефанос поведе в третия сет с 4-1 с два пробива аванс!!!
Но поне стана зверски мач.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Синсинати' 1000 (мъже/жени) - тема за коментари   |   23.08.2021 01:29

Александър Зверев смля Рубльов. Жалко, че не заложих за титла на Саша тук. 5-та мастърс 1000 титла за Сашко с което става лидер от некст джена. Даниил остава с 4 мастърс 1000 титли.
Те двамата са и единствената заплаха за мен пред големия шлем на Джокович, но тук е много важно в какво състояние е изобщо Ноле. :-)

При жените, Ашли Барти с безкомпромисна титла. Няма спирки Аш :rock:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]