Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 17:54

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Много голям Раонич 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 Много голям Раонич   |   13.09.2013 23:43

Милош направи най-великия мач в кариерата си, на вражеска територия за Купа Дейвис на неудобната клей настилка (а сърбите са сипали яко клей и корта е доста бавен) с контузия в коляното, Милош успя и да спаси мачбол след смела атака с форхенд и така донсе славна победа за своята родина.
Много голям мач, поредната епика в този велик турнир!

:tennis:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Много голям Раонич   |   14.09.2013 00:10

Милош Раонич е много неодоценен от феновете за играта си.Имал само сервис...то че има,има си го.Но само със своя сервис не може да прави пробиви на чужд сервис,нали?
Ти Дяволе какво мислиш за спортно-техническите възможности на Раонич?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Много голям Раонич   |   14.09.2013 00:21

Ами има страхотна психика и шампионски манталитет. В това отношение е много напред от младото поколение, като бих отличил също и Томич и Янович като тенисисти със здрава психика. Но Раонич въпреки, че все още няма избухване на ГШ се развива последователно и не случайно първи успя да пробие в Топ 10. Много добър коз е привличането на Иван Любичич, защото хърватина бе известен като тенисист с много висок интелект.
Иначе аз не съм сред феновете на Раонич. Днес обаче бях твърдо и изцяло за него (както и не малко други пъти всъщност).
Сега за спортно-техническите възможности. Има отличен сервис и много добър форхенд. Лош ретур и лош бекхенд. Раонич обаче е от този тип спортисти, които работят здраво и се развиват, така че аз очаквам да подобри и двата компонента, но те винаги ще си му останат слабост. Специално бекхенда последните месеци видимо го подобри и вече постига доста уинъри по правата. Може да се иска още доста и от волетата му. Трябва да се научи да използва много по-умело предимството, което му носи сервиса, но и това ще подобри, сигурен съм. Трябва и да заякне още малко и да налее малко сила в краката, че малко кекав ми се вижда. Днес се огъна здраво, а срещата не беше чак толкова интензивна.

Много по-добре е обаче да си тенисист със слабости, но със силна воля и здрава психика отколкото надарен с всичко талант, но без желание за упорит труд и бъхтане на тренировките ако ме разбираш...

Последна промяна Diavolo на 14.09.2013 00:23, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Много голям Раонич   |   14.09.2013 21:34

GO CANADA GO! :ura: 8-) :devil:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Много голям Раонич   |   15.09.2013 13:04

Diavolo написа:

Бахмамата, не гледах досега, а изпуснах да пусна прогнози и в играта, ама 2 мача на Канада с победа 10:8 в 5тия сет!? ВАМОС!! :laugh: :laugh:

Последна промяна Naki на 15.09.2013 13:05, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Много голям Раонич   |   16.09.2013 12:14

Diavolo написа:

Съжалявам Дяволче, Канада отпадна. Финалът е Сърбия - Чехия. Ако Типсаревич продължава да си развява камшика както през целия сезон, Секси и компания пак ще триумфират.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Много голям Раонич   |   16.09.2013 18:47

Съмнявам се. Секси е на 35 г. а и е клиент на Янко.
Титлата е за сърбите, въпросът е какво ще е измерението на крайния резултат.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Много голям Раонич   |   16.09.2013 21:52

Голям, голям, колко да е голям? Джокович го напердаши за нула време.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Много голям Раонич   |   17.09.2013 00:14

Е, да, Джокович... Някак си не върви сравнението.
А и отделно Милош бе останал без сили след тежкия мач с Типсаревич.

Много ме е яд за Поспишил. Игра чудесно, раздаде се докрай и заслужаваше много повече. Но и той игра два дена подред и поддаде. Янко иначе си беше готов за обрат, лузър голям е, в третия сет водеше с 5-2 гейма, с 5-1 и 6-2 точки в тайбрека и за съвсем малко се измъкна от зоната на здрача...
Много съм впечатлен от канадците, от духа им, от невероятните спектакли и невероятната канадска публика (сърбите пълни профани, отделно Ноле им се молеше да останат да подкрепят Янко и въпреки това доста от тях си тръгнаха). Двойките в събота бяха уникална класика!

За финала както казах само чудо може да спаси чехите. Просто Секси е дърт вече, а и сърбите сигурно пак ще изберат ужасно бавен клей като срещу Канада.
Все пак ще ми е любопитен сблъсъка между Типси и Радек след онзи култов среден пръст който Секси забоде в джуката на Янко в един от най-скандалните и напечени мачове които съм гледал. :first:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]