| Автор |
Съобщение |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 01:38
мне, дойде от докосването на мрежата в 5ия сет на РГ и разгрома в НЙ 
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 01:39
ок, а Федята дали ще се задържи в топ 20 догодина или до последно ще се гонят с Гришата по Базел и Стокхолм?
 |
|
Nole
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 01:46
Е да бе, ясно че Надал взема тия мачове с Ноле, които трябваше, а не обратното. Който и от трите мача да беше вземал Ноле дето загуби нямаше да има смяна в ранглистата (победата в Монреал и последвалите титли си бяха много важни за увереността на Рафа на УСО и конкретно за финала с Ноле). Но въпреки това разликата в точки в края на годината ще е точно колкото южно-американското турне на Надал...
 |
|
pink
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 01:48
Честита победа на Ноле. Почти ми е толкова симпатичен колкото и Рафата, че даже и повече. Абсолютно премаза Рафата, но и мача не беше на много високо ниво. Доста ънфорси и от двамата. Аз го знам, че Рафата това нещо няма да го спечели и съм се примирил. Но! Но не ме боли от това Сандро. Виждам, че си дочакал един ден да ми намигнеш. Но не е на място. Първо, че аз знаех, че Ноле ще бие. Второ, че това не е твоя любимец все пак :)
И да кажа, за мен Ноле в момента е по-силен от Надал на всички настилки включително клей и само магарешкият инат на Надал успява да му отмъква важни титли все още. Да видим до кога. И още нещо, Ноле отново вкючи в нечовешки мод в поредни турнири. Никога няма да поставя под съмнение успехите му. Допинг. Аха, колкото и другите. Тея ретури и тая защита не е от допинг.
Другата година повече тенис вълнения и дано Рафа и Ноле разделят по два шлема.
_________________ There's someone in my head but it's not me
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 02:22
Искам официално да се извиня на всички съфорумници за това, че ги подведох с моята грешна преценка за финалния мастърс... Очаквах Рафата да избегне плесницата, но накрая не успя и се нацели директно в нея! Не знам дали натежа желанието да бие Роджър в зала, защото до сега не го беше правил, или просто реши да го играе 'fair play' за лягането на Джоката точно на РГ и най-вече на ЮС Оупън... Както и да е... добър завършек на годината. Сега е ред да грабнат и 2ра Дейвис Къп в Сърбия и ще бъде идеално! Догодина - квото дойде! Мед има за всички! 
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 02:33
Какво лягане бре, не беше ли подхлъзван и бух! в мрежата? Добре го изигра Джокера де - ако не беше ти никога нямаше да се сетя, че е нагласено :)))
_________________ A man only sees what he wants to see...
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 02:38
Е ти тука изби рибата.... След това сигурно ти се нареждат Мъри, Ферер и Дел Потро, не задължително в тоя ред :))) Един пусти Роджър грози картинката, ама той догодина е аут от топ 10 Уви, мачът го гледах до 3-1 в първия сет, но явно така си е вървял и до финала. Още вчера казах аз, че Джокович пусна плейстейшъна и явно не го е спирал през нощта. Е как пък 'знаеше'? Аз от началото на турнира така 'знаех', че Рафчо ще го спечели, ама ей на - не го. Е виж сега как сам си го търсиш, а после аз съм те изгонил от форума И аз така викам, да си разделят загубите на финалите. Кой ще ги бие питаш? Ами един Кравар, чието име не е Стан 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 03:32
Първо беше забавно, после стана досадно, вече е просто смешно 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 03:38
е браво споко, задействали сме АТП мафията, Лондон е история, местим се на червено и мачкаме иначе за статистиката Джоката дръпна с един финал на Рафа: само за финални мачове - Джоко - Рафа - 10-9 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 03:52
е как няма да е тишина баце, гледай, че дори модератора, който щеше да води безброй чети и да развива форума, нещо се е фръцнал, обидил и тотално игнорира последните дискусии, но пък не пропуска да се разпише в шаха и културата Нажата гледам опитва с добро и лошо да бута нещата, провокира, бъзика ама като не кълве, не кълве Като гледам и по другите форума е пълна мизерия, в баскета никой не се обажда, скоро и на мен ще ми писне, в зимните не знам как ще е , рано е още да се каже щото сега почват, ама то и там пишат 5 чиляка на кръст, футбола световния е ясно, че омръзна на всички, там отдавна не се пише, ако не се лъжа за последния кръг на ШЛ май нямаше и мнение, дори миланистите не изреваха за поредното грубо подпиране на циганията, а Стю си замълча за "100%" дузпа на Юве Друго какво - в БГ футбола се играе дерби, то не беше баш дерби де  Чорба - Лудо - никой нищо, трябваше да ги бъзна за ботевистките парички, че да се подхване приказка от кумова срама. Ясно е, че тоя форум се ориентира на 95% прогнози ...
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 08:54
Ще се задържи и ще отиде и по-напред, стига да не го тормозят толкова и болките в гърба.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 08:59
 |  |  |  | pink написа: Честита победа на Ноле. Почти ми е толкова симпатичен колкото и Рафата, че даже и повече. Абсолютно премаза Рафата, но и мача не беше на много високо ниво. Доста ънфорси и от двамата. Аз го знам, че Рафата това нещо няма да го спечели и съм се примирил. Но! Но не ме боли от това Сандро. Виждам, че си дочакал един ден да ми намигнеш. Но не е на място. Първо, че аз знаех, че Ноле ще бие. Второ, че това не е твоя любимец все пак :)
И да кажа, за мен Ноле в момента е по-силен от Надал на всички настилки включително клей и само магарешкият инат на Надал успява да му отмъква важни титли все още. Да видим до кога. И още нещо, Ноле отново вкючи в нечовешки мод в поредни турнири. Никога няма да поставя под съмнение успехите му. Допинг. Аха, колкото и другите. Тея ретури и тая защита не е от допинг.
Другата година повече тенис вълнения и дано Рафа и Ноле разделят по два шлема. |  |  |  |  |
Джокович отдавна съм казал, че ми е един от най-симпатичните тенисисти, още след един голям мач с Фернандо Гонзалес в Мадрид, когато турнирът се провеждаше в зала и който Ноле загуби много драматично с 5:7 в третия сет. А откакто пляска редовно Надал, още повече, да. Отделно през 2011 година Джокович дръпна жестоко с фитнеса и това също не е станало благодарение САМО на тренировките на Белмекен. Ако досега не си схванал, че за "тая защита" се иска здраво тичане и бързи, свежи крака, а за тия крака има как да се помогне освен със "свеж въздух", то няма какво да дискутираме повече по въпроса.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 09:01
 |  |  |  | Balleta написа: е как няма да е тишина баце, гледай, че дори модератора, който щеше да води безброй чети и да развива форума, нещо се е фръцнал, обидил и тотално игнорира последните дискусии, но пък не пропуска да се разпише в шаха и културата Нажата гледам опитва с добро и лошо да бута нещата, провокира, бъзика ама като не кълве, не кълве Като гледам и по другите форума е пълна мизерия, в баскета никой не се обажда, скоро и на мен ще ми писне, в зимните не знам как ще е , рано е още да се каже щото сега почват, ама то и там пишат 5 чиляка на кръст, футбола световния е ясно, че омръзна на всички, там отдавна не се пише, ако не се лъжа за последния кръг на ШЛ май нямаше и мнение, дори миланистите не изреваха за поредното грубо подпиране на циганията, а Стю си замълча за "100%" дузпа на Юве Друго какво - в БГ футбола се играе дерби, то не беше баш дерби де  Чорба - Лудо - никой нищо, трябваше да ги бъзна за ботевистките парички, че да се подхване приказка от кумова срама. Ясно е, че тоя форум се ориентира на 95% прогнози ... |  |  |  |  |
Еми така е сега, какво да се прави - аз баскет не мога да гледам, съответно па и да коментирам. За подпирачката на Барселона вече толкова сме свикнали всички, че не ни пука - ама Меси сега заради тая работа гледай как се контузи  Лудогорец в БГ си пляска и ЦСКА, и Левски на общо основание, то тва за коментар ли е. А Стю мачове на Юве много-много не коментира.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 09:18
Еми нищо, какво да се прави? Ще си свиркаме, ще си ботираме и така. А, който иска форум за тенис, да ходи в Кафето, примерно. От сигурно източници знам, че там пишат дори... дяволи 
|
|   |
|
 |
|
Christianssen
Регистриран на: 15.03.2013 16:39 Мнения: 245 Местоположение: Бургас
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 10:09
Напълно заслужена титла за Джоко и на този турнир.Показа най-добър тенис от US-a насам и логично обра всички титли.За Рафата салатиерката е добра награда.А и явно на Ноле зобта е била по-качествена в края на годината 
Последна промяна Christianssen на 12.11.2013 10:11, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 10:22
Балет, ще се активирам в баскета, просто сега съм в един от периодите си, когато не ми се пише. Виж, че никъде нищо не коментирам. Добрил пък е в Индия и сигурно също има по-приятни занимания от форумите.
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 13:00
Дано да не се случи това, ти си ми основният източник на информация за НБА. И между другото имам едни приятели, които са много запалени, и само на база твоите коментари тук успявам да се включвам много адекватно при тях, така че наистина си на много високо ниво :)
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3670 Местоположение: София област
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 13:59
Честито на феновете на Човека с Каската!  Рошавият Рибар (визирам стила на прическите на двамата и временната принудителна професия на единия) не знаеше къде се намира - никаква идея за план B, камо ли C, много непредизвикани грешки, почти нито една важна точка не спечели, въпреки че се бори до последно. И вместо да хване сръбската риба, самият той се оказа рибок-жертва. Надявах се поне 7:5 или тайбрек да стигне във 2рия сет, но не би. Все пак, Надалът е морален победител, защото си остава номер 1. А с малко по-шеговита нотка - халал да му е на Джоковичът тоз Мики-Маус турнир, само такъви турнирчета да печели догодина - да остави големите на Надал, а защо не и на Мъри и Федята. 
Последна промяна Naki на 12.11.2013 14:00, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 17:55
На Рафа го боли фара за тая тенекия, не разбрахте ли??? Той си взе своето на РГ и на ЮС турнето. Сега ми изниква само един въпрос за началото на 2014г. - ще се опита ли да се опъне на Джоката на АО? 
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 12.11.2013 21:18
 |  |  |  | Balleta написа: е как няма да е тишина баце, гледай, че дори модератора, който щеше да води безброй чети и да развива форума, нещо се е фръцнал, обидил и тотално игнорира последните дискусии, но пък не пропуска да се разпише в шаха и културата Нажата гледам опитва с добро и лошо да бута нещата, провокира, бъзика ама като не кълве, не кълве Като гледам и по другите форума е пълна мизерия, в баскета никой не се обажда, скоро и на мен ще ми писне, в зимните не знам как ще е , рано е още да се каже щото сега почват, ама то и там пишат 5 чиляка на кръст, футбола световния е ясно, че омръзна на всички, там отдавна не се пише, ако не се лъжа за последния кръг на ШЛ май нямаше и мнение, дори миланистите не изреваха за поредното грубо подпиране на циганията, а Стю си замълча за "100%" дузпа на Юве Друго какво - в БГ футбола се играе дерби, то не беше баш дерби де  Чорба - Лудо - никой нищо, трябваше да ги бъзна за ботевистките парички, че да се подхване приказка от кумова срама. Ясно е, че тоя форум се ориентира на 95% прогнози ... |  |  |  |  |
Оффтопик: Нямам време да пиша за баскет в момента. Аз го казах и преди известно време - само аз и ти си пишем там и един като е малко по-зает работата се скапва. 100% дузпа за Юве не го помня. Ако визираш Видал срещу Мадрид - да, 100% дузпа, за разлика от Киелини. Но да не размиваме нещата. Край на офф-а.
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
|