Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 11:30

Отговори на тема  [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Финален Мастърс 2013 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 01:38

Nole написа:
И сега какво Надал е първи тази година, но разликата идва от Виня дел Мар, купа Клара и Симитли Опън :-D :-)

мне, дойде от докосването на мрежата в 5ия сет на РГ и разгрома в НЙ ;-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 01:39

alessandron написа:
A.Agassi написа:
и на последно място- КУР ЗА ВАЙДА и тъмните балкански субекти. нека са им сладки тези победи, а на РГ и на УСО духаха супата. :wave:

Догодина нема да я духат, щото след феноменален сезон за Рафа всички знаем какъв следва. ;-)

ок, а Федята дали ще се задържи в топ 20 догодина или до последно ще се гонят с Гришата по Базел и Стокхолм?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 01:46

Е да бе, ясно че Надал взема тия мачове с Ноле, които трябваше, а не обратното. Който и от трите мача да беше вземал Ноле дето загуби нямаше да има смяна в ранглистата (победата в Монреал и последвалите титли си бяха много важни за увереността на Рафа на УСО и конкретно за финала с Ноле). Но въпреки това разликата в точки в края на годината ще е точно колкото южно-американското турне на Надал...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 01:48

Честита победа на Ноле. Почти ми е толкова симпатичен колкото и Рафата, че даже и повече.
Абсолютно премаза Рафата, но и мача не беше на много високо ниво. Доста ънфорси и от двамата.
Аз го знам, че Рафата това нещо няма да го спечели и съм се примирил. Но! Но не ме боли от това Сандро. Виждам, че си дочакал един ден да ми намигнеш. Но не е на място. Първо, че аз знаех, че Ноле ще бие. Второ, че това не е твоя любимец все пак :)

И да кажа, за мен Ноле в момента е по-силен от Надал на всички настилки включително клей и само магарешкият инат на Надал успява да му отмъква важни титли все още. Да видим до кога. И още нещо, Ноле отново вкючи в нечовешки мод в поредни турнири. Никога няма да поставя под съмнение успехите му. Допинг. Аха, колкото и другите. Тея ретури и тая защита не е от допинг.

Другата година повече тенис вълнения и дано Рафа и Ноле разделят по два шлема.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 02:22

Искам официално да се извиня на всички съфорумници за това, че ги подведох с моята грешна преценка за финалния мастърс... :-(
Очаквах Рафата да избегне плесницата, но накрая не успя и се нацели директно в нея! :laugh:
Не знам дали натежа желанието да бие Роджър в зала, защото до сега не го беше правил, или просто реши да го играе 'fair play' за лягането на Джоката точно на РГ и най-вече на ЮС Оупън... :unsure:
Както и да е... добър завършек на годината. Сега е ред да грабнат и 2ра Дейвис Къп в Сърбия и ще бъде идеално! :-)
Догодина - квото дойде!
Мед има за всички! ;-)
:laugh:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 02:33

Нема Значка написа:
или просто реши да го играе 'fair play' за лягането на Джоката точно на РГ...

Какво лягане бре, не беше ли подхлъзван и бух! в мрежата? Добре го изигра Джокера де - ако не беше ти никога нямаше да се сетя, че е нагласено :)))

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 02:38

pink написа:
Честита победа на Ноле. Почти ми е толкова симпатичен колкото и Рафата, че даже и повече.

Е ти тука изби рибата.... След това сигурно ти се нареждат Мъри, Ферер и Дел Потро, не задължително в тоя ред :))) Един пусти Роджър грози картинката, ама той догодина е аут от топ 10 ;-)

pink написа:
Абсолютно премаза Рафата, но и мача не беше на много високо ниво. Доста ънфорси и от двамата.
Аз го знам, че Рафата това нещо няма да го спечели и съм се примирил.

Уви, мачът го гледах до 3-1 в първия сет, но явно така си е вървял и до финала. Още вчера казах аз, че Джокович пусна плейстейшъна и явно не го е спирал през нощта.

pink написа:
Първо, че аз знаех, че Ноле ще бие. Второ, че това не е твоя любимец все пак :)

Е как пък 'знаеше'? Аз от началото на турнира така 'знаех', че Рафчо ще го спечели, ама ей на - не го.

pink написа:
Никога няма да поставя под съмнение успехите му. Допинг. Аха, колкото и другите. Тея ретури и тая защита не е от допинг.

Е виж сега как сам си го търсиш, а после аз съм те изгонил от форума :-P

pink написа:

И аз така викам, да си разделят загубите на финалите. Кой ще ги бие питаш? Ами един Кравар, чието име не е Стан :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 03:32

Нема Значка написа:
, или просто реши да го играе 'fair play' за лягането на Джоката точно на РГ и най-вече на ЮС Оупън... :unsure:
:laugh:

Първо беше забавно, после стана досадно, вече е просто смешно :wave: :yes:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 03:38

pink написа:
Честита победа на Ноле. Почти ми е толкова симпатичен колкото и Рафата, че даже и повече..

е браво :-o

pink написа:
Аз го знам, че Рафата това нещо няма да го спечели и съм се примирил.

споко, задействали сме АТП мафията, Лондон е история, местим се на червено и мачкаме :laugh:

иначе за статистиката Джоката дръпна с един финал на Рафа:

само за финални мачове - Джоко - Рафа - 10-9 :sleep:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 03:52

alessandron написа:
Догодина да са живи и здрави всички топ звезди, да има за какво да се ядем и ние тук, но най-важното е да се дърлим, а не да превръщаме форумчето в тишина - днес един ще печели, утре друг, това е кръговратът на нещата.

е как няма да е тишина баце, гледай, че дори модератора, който щеше да води безброй чети и да развива форума, нещо се е фръцнал, обидил и тотално игнорира последните дискусии, но пък не пропуска да се разпише в шаха и културата :whistle: :-D
Нажата гледам опитва с добро и лошо да бута нещата, провокира, бъзика ама като не кълве, не кълве :-D
Като гледам и по другите форума е пълна мизерия, в баскета никой не се обажда, скоро и на мен ще ми писне, в зимните не знам как ще е , рано е още да се каже щото сега почват, ама то и там пишат 5 чиляка на кръст, футбола световния е ясно, че омръзна на всички, там отдавна не се пише, ако не се лъжа за последния кръг на ШЛ май нямаше и мнение, дори миланистите не изреваха за поредното грубо подпиране на циганията, а Стю си замълча за "100%" дузпа на Юве :innocent: ;-)
Друго какво - в БГ футбола се играе дерби, то не беше баш дерби де :laugh: Чорба - Лудо - никой нищо, трябваше да ги бъзна за ботевистките парички, че да се подхване приказка от кумова срама.
Ясно е, че тоя форум се ориентира на 95% прогнози ...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 08:54

A.Agassi написа:
alessandron написа:
A.Agassi написа:
и на последно място- КУР ЗА ВАЙДА и тъмните балкански субекти. нека са им сладки тези победи, а на РГ и на УСО духаха супата. :wave:

Догодина нема да я духат, щото след феноменален сезон за Рафа всички знаем какъв следва. ;-)

ок, а Федята дали ще се задържи в топ 20 догодина или до последно ще се гонят с Гришата по Базел и Стокхолм?

Ще се задържи и ще отиде и по-напред, стига да не го тормозят толкова и болките в гърба.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 08:59

pink написа:
Аз го знам, че Рафата това нещо няма да го спечели и съм се примирил. Но! Но не ме боли от това Сандро. Виждам, че си дочакал един ден да ми намигнеш. Но не е на място. Първо, че аз знаех, че Ноле ще бие. Второ, че това не е твоя любимец все пак :)

И да кажа, за мен Ноле в момента е по-силен от Надал на всички настилки включително клей и само магарешкият инат на Надал успява да му отмъква важни титли все още. Да видим до кога. И още нещо, Ноле отново вкючи в нечовешки мод в поредни турнири. Никога няма да поставя под съмнение успехите му. Допинг. Аха, колкото и другите. Тея ретури и тая защита не е от допинг.

Джокович отдавна съм казал, че ми е един от най-симпатичните тенисисти, още след един голям мач с Фернандо Гонзалес в Мадрид, когато турнирът се провеждаше в зала и който Ноле загуби много драматично с 5:7 в третия сет. А откакто пляска редовно Надал, още повече, да. Отделно през 2011 година Джокович дръпна жестоко с фитнеса и това също не е станало благодарение САМО на тренировките на Белмекен. Ако досега не си схванал, че за "тая защита" се иска здраво тичане и бързи, свежи крака, а за тия крака има как да се помогне освен със "свеж въздух", то няма какво да дискутираме повече по въпроса.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 09:01

Balleta написа:
alessandron написа:
Догодина да са живи и здрави всички топ звезди, да има за какво да се ядем и ние тук, но най-важното е да се дърлим, а не да превръщаме форумчето в тишина - днес един ще печели, утре друг, това е кръговратът на нещата.

е как няма да е тишина баце, гледай, че дори модератора, който щеше да води безброй чети и да развива форума, нещо се е фръцнал, обидил и тотално игнорира последните дискусии, но пък не пропуска да се разпише в шаха и културата :whistle: :-D
Нажата гледам опитва с добро и лошо да бута нещата, провокира, бъзика ама като не кълве, не кълве :-D
Като гледам и по другите форума е пълна мизерия, в баскета никой не се обажда, скоро и на мен ще ми писне, в зимните не знам как ще е , рано е още да се каже щото сега почват, ама то и там пишат 5 чиляка на кръст, футбола световния е ясно, че омръзна на всички, там отдавна не се пише, ако не се лъжа за последния кръг на ШЛ май нямаше и мнение, дори миланистите не изреваха за поредното грубо подпиране на циганията, а Стю си замълча за "100%" дузпа на Юве :innocent: ;-)
Друго какво - в БГ футбола се играе дерби, то не беше баш дерби де :laugh: Чорба - Лудо - никой нищо, трябваше да ги бъзна за ботевистките парички, че да се подхване приказка от кумова срама.

Еми така е сега, какво да се прави - аз баскет не мога да гледам, съответно па и да коментирам. За подпирачката на Барселона вече толкова сме свикнали всички, че не ни пука - ама Меси сега заради тая работа гледай как се контузи ;-) Лудогорец в БГ си пляска и ЦСКА, и Левски на общо основание, то тва за коментар ли е. А Стю мачове на Юве много-много не коментира.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 09:18

Balleta написа:

alessandron написа:
Еми така е сега, какво да се прави...

Еми нищо, какво да се прави? Ще си свиркаме, ще си ботираме и така. А, който иска форум за тенис, да ходи в Кафето, примерно. От сигурно източници знам, че там пишат дори... дяволи :-o

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 10:09

Напълно заслужена титла за Джоко и на този турнир.Показа най-добър тенис от US-a насам и логично обра всички титли.За Рафата салатиерката е добра награда.А и явно на Ноле зобта е била по-качествена в края на годината :-D :-P

Последна промяна Christianssen на 12.11.2013 10:11, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 10:22

Балет, ще се активирам в баскета, просто сега съм в един от периодите си, когато не ми се пише. Виж, че никъде нищо не коментирам. Добрил пък е в Индия и сигурно също има по-приятни занимания от форумите.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 13:00

Balleta написа:
в баскета никой не се обажда, скоро и на мен ще ми писне

Дано да не се случи това, ти си ми основният източник на информация за НБА. И между другото имам едни приятели, които са много запалени, и само на база твоите коментари тук успявам да се включвам много адекватно при тях, така че наистина си на много високо ниво :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 13:59

Честито на феновете на Човека с Каската! :-) Рошавият Рибар (визирам стила на прическите на двамата и временната принудителна професия на единия) не знаеше къде се намира - никаква идея за план B, камо ли C, много непредизвикани грешки, почти нито една важна точка не спечели, въпреки че се бори до последно. И вместо да хване сръбската риба, самият той се оказа рибок-жертва. Надявах се поне 7:5 или тайбрек да стигне във 2рия сет, но не би.
Все пак, Надалът е морален победител, защото си остава номер 1. :dance:
А с малко по-шеговита нотка - халал да му е на Джоковичът тоз Мики-Маус турнир, само такъви турнирчета да печели догодина - да остави големите на Надал, а защо не и на Мъри и Федята. :-D

Последна промяна Naki на 12.11.2013 14:00, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 17:55

Christianssen написа:
Напълно заслужена титла за Джоко и на този турнир.Показа най-добър тенис от US-a насам и логично обра всички титли.За Рафата салатиерката е добра награда.А и явно на Ноле зобта е била по-качествена в края на годината :-D :-P

На Рафа го боли фара за тая тенекия, не разбрахте ли??? :ireful:
Той си взе своето на РГ и на ЮС турнето.

Сега ми изниква само един въпрос за началото на 2014г. - ще се опита ли да се опъне на Джоката на АО? :dunno:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   12.11.2013 21:18

Balleta написа:
alessandron написа:

Оффтопик:

Нямам време да пиша за баскет в момента. Аз го казах и преди известно време - само аз и ти си пишем там и един като е малко по-зает работата се скапва.

100% дузпа за Юве не го помня. Ако визираш Видал срещу Мадрид - да, 100% дузпа, за разлика от Киелини. Но да не размиваме нещата.

Край на офф-а.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща