Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:37

Отговори на тема  [ 221 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Следваща
Australian Open 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:17

Хайде кротнете се и тримата. Нека не пренасяме дирските маймунджалъци и тук.
Утре ще си проличи кой ще бяга и кой не.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:18

Каквото повикало!?!? Некъде да съм го обидил тоя !? Не е ли публична тайна, че готи избяга от Надал на ус-а да не си получеше и последния липсващ шамар.

Ебати, по жалки сте от самия си идол. Да съм ви обиждал вас лично!?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:18

pink написа:
Е, нема да бяга хубаво. Нека е добре дошъл. И без това това е единствения сигурен начин Надал да играе финал.
Направи един хубав мач "Гоат" и се подмокрихте все едно ви е за пръв път.

Виж кво, що не си гледаш работата? Никой не е коментирал и дразнил на тема "Надал". Ми да, направи хубав мач, не можем да се порадваме ли? А дали било единственият сигурен начин Надал да идел на финал, ще видим ако играят един срещу друг.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:19

pink написа:
Каквото повикало!?!? Некъде да съм го обидил тоя !? Не е ли публична тайна, че готи избяга от Надал на ус-а да не си получеше и последния липсващ шамар.

Ебати, по жалки сте от самия си идол. Да съм ви обиждал вас лично!?

Нещо ако не те кефи, можеш да си ходиш. Преди да се вмъкнеш с жалкарския си коментар кой къде ще бяга, някой да те беше закачил? Публична тайна е единствено в колко цвята пикае Надал и как в градината в Майорка растат домати с размерите на тикви.

Последна промяна alessandron на 20.01.2014 14:20, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:21

alessandron написа:
pink написа:
Е, нема да бяга хубаво. Нека е добре дошъл. И без това това е единствения сигурен начин Надал да играе финал.

Виж кво, що не си гледаш работата? Никой не е коментирал и дразнил на тема "Надал". Ми да, направи хубав мач, не можем да се порадваме ли? А дали било единственият сигурен начин Надал да идел на финал, ще видим ако играят един срещу друг.

Ха ха, нервен ли си. Не е приятно а? Не е приятно щото е истина. Т'ва да си го спомниш следващия път като почнете пак с допинга.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:22

Ставате смешни вече.
Ако Федерер играе срещу Мъри както днес, примадоната няма никакъв шанс.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:24

pink написа:
alessandron написа:
pink написа:

Ха ха, нервен ли си. Не е приятно а? Не е приятно щото е истина. Т'ва да си го спомниш следващия път като почнете пак с допинга.

Темата с допинга беше подплатена с куп аргументи, които явно показват кой се е изнервил :salute: Бтв. ако аз се изнервя прекалено, винаги мога да извадя шерифския си пищов и да те погърмя виртуално така да се каже. Така че айде да си коментираме тенис и да се поспрем.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:28

Хаха, форумът най-сетне се раздвижи. Докъде стигнах - едно време пусках укорителни теми за подобни изпълнения, а сега се забавлявам :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:29

speranza написа:
Хаха, форумът най-сетне се раздвижи. Докъде стигнах - едно време пусках укорителни теми за подобни изпълнения, а сега се забавлявам :-)

Просто едно време ти бяха бол такива работи и се беше пренаситила ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:29

Няма гаранция че Фед ще играе така и срещу Мъри.Гледам Робер даже сет му е взел днес на скотиша.Нищо чудно първия сериозен да го гътне.От Федерер зависи всичко.Може и да се реваншира за миналата година.Определено ще е як и оспорван мач и не трябва да се пропуска.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:30

Christianssen написа:
Няма гаранция че Фед ще играе така и срещу Мъри.Гледам Робер даже сет му е взел днес на скотиша.Нищо чудно първия сериозен да го гътне.От Федерер зависи всичко.Може и да се реваншира за миналата година.Определено ще е як и оспорван мач и не трябва да се пропуска.

Много ясно, че няма, а най-малкото Мъри е различен тип играч. Цонга не може да играе в защита, Мъри може. Но определено Федерер ще излезе на четвърфинал с доста голяма доза увереност.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:30

О, моля ти се. Ако имаше куп аргументи до са да са му взели на момчето всички тайтъли. Колкото абоната избяга от мача на ус-а толко и твоето твърдение е верно. За теб аргумент какво е!? Вестникарска изрезка, написана от трима папараци. Нима ми даваш за пример журналистите !? Доказателства, Обективност, Журналистика :laugh: :rofl: :rofl: :rofl:

И бтв, аз не съм почвал нищо, коментирам си тенис. Феди игра отлично. За мен единствения начин Надал с неговата жалка игра да стигне до финала е Феди да пребие Мъри. Но той няма да го направи, освен ако не иска да завърши с умопомрачителен Х2Х с кошмара си (и куп психически проблеми до последния си дъх).

И още нещо, казвам го за последно. Едно е лична нападка, друго е да се бъзикаме с противниците! ОК?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:36

pink написа:
За мен единствения начин Надал с неговата жалка игра да стигне до финала е Феди да пребие Мъри.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Такова страшилище е Мъри? :rofl: :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:39

pink написа:
О, моля ти се. Ако имаше куп аргументи до са да са му взели на момчето всички тайтъли. Колкото абоната избяга от мача на ус-а толко и твоето твърдение е верно. За теб аргумент какво е!? Вестникарска изрезка, написана от трима папараци. Нима ми даваш за пример журналистите !? Доказателства, Обективност, Журналистика :laugh: :rofl: :rofl: :rofl:

И бтв, аз не съм почвал нищо, коментирам си тенис. Феди игра отлично. За мен единствения начин Надал с неговата жалка игра да стигне до финала е Феди да пребие Мъри. Но той няма да го направи, освен ако не иска да завърши с умопомрачителен Х2Х с кошмара си (и куп психически проблеми до последния си дъх).

И още нещо, казвам го за последно. Едно е лична нападка, друго е да се бъзикаме с противниците! ОК?

Виж кво, лично аз съм журналист, така че индиректно нападаш мен лично точно с тоя си пост за "обективност" - ОК? "Бъзикам се" е понятие, което е доста разтегливо - за едни бъзик, за други - не. Колкото до допинга - повече аргументи има, отколкото за страхливост - ти да не искаш да ти пусна снимка как се боде с иглата? Специално Нажата беше пуснал доста хубави материали, поставящи неудобни въпроси, колкото и газ да пикаеш. И някак си няма как да взема насериозно точно аргумент как "Федерер нямало да победи някой си, щото едикво си с кошмара си". Все едно в мач между Федерер и Мъри само от единия ще зависи крайната победа. Надал като го биха на всички възможни настилки във всички възможни финали през 2011-та година да не би нещо да му се е накривила шапката? Ето ти аргумент за психирането - победи и загуби са си част от нещата, особено като се одъртява се мисли по доста по-различен начин.

Последна промяна alessandron на 20.01.2014 14:40, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:40

IchWill написа:
pink написа:
За мен единствения начин Надал с неговата жалка игра да стигне до финала е Феди да пребие Мъри.

Ох, е добре де добре, просто казвам, че мен ме е по страх от 'секи противник на Надал от топ 100, отколкото от Гоат. :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:41

pink написа:
IchWill написа:
pink написа:

Ох, е добре де добре, просто казвам, че мен ме е по страх от 'секи противник на Надал от топ 100, отколкото от Гоат. :laugh:

Освен Джокович, точно ГОАТ е бил най-много пъти Надал.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:42

Аз лично не бих се притеснявала. Надал редовно го шамари на 1/2 финали на турнирите от шлема, примери бол.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:46

Виж кво, лично аз съм журналист, така че индиректно нападаш мен лично точно с тоя си пост за "обективност" - ОК? "Бъзикам се" е понятие, което е доста разтегливо - за едни бъзик, за други - не. Колкото до допинга - повече аргументи има, отколкото за страхливост - ти да не искаш да ти пусна снимка как се боде с иглата? Специално Нажата беше пуснал доста хубави материали, поставящи неудобни въпроси, колкото и газ да пикаеш. И някак си няма как да взема насериозно точно аргумент как "Федерер нямало да победи някой си, щото едикво си с кошмара си". Все едно в мач между Федерер и Мъри само от единия ще зависи крайната победа. Надал като го биха на всички възможни настилки във всички възможни финали през 2011-та година да не би нещо да му се е накривила шапката? Ето ти аргумент за психирането - победи и загуби са си част от нещата, особено като се одъртява се мисли по доста по-различен начин.[/quote]

Виж кво, това че си журналист да не би да значи, че 99% от журналистите в световен мащаб не са най-гадното племе, готово да наклепа и майка си и баща си за да му се прочете пикливото материалче !? Изброй петима журналисти в България дето стават примерно. Друг път. Не те знам какъв журналист си и изобщо не ти давам определения на теб. Говоря от общия ми сенс към тези хора. Доказателството, което е дал Наджата да не би да го приемаш за лема а? Ако ти го приемаш за лема що тея от АТП не!?

Ама че тъпотии. Бъзика си беше съвсем в реда на нещата, без да засяга никой лично. Както са вашите не-бъзици относно допинга. Правиш ли разлика сега между моя бъзик и твоя не-бъзик?

Последна промяна pink на 20.01.2014 14:47, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:47

alessandron написа:
pink написа:
Ох, е добре де добре, просто казвам, че мен ме е по страх от 'секи противник на Надал от топ 100, отколкото от Гоат. :laugh:Освен Джокович, точно ГОАТ е бил най-много пъти Надал.

Убаво, ама най-лошият H2H показател на Федята от тези, с които има поне 4 мача е именно с Надал! :-D

EDIT: Не ми се получи цитирането баш добре - сори. Не дава 3 нива да цитираш форума...

Последна промяна Naki на 20.01.2014 14:59, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:49

Освен Джокович, точно ГОАТ е бил най-много пъти Надал.[/quote]

При 30 и кусур мача, оставаше и да не го е бил най-много освен Джокера. Говорим, че Феди е под санитарния минимум все пак.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 221 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Следваща