Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:37

Отговори на тема  [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Следваща
Australian Open 2016 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   27.01.2016 17:05

Balleta написа:
juve написа:
..... браво на Кербер че я свали на земята, има още много да работи Вика за да си върне топ формата от преди, само с надъхване и злобни погледи не става. най-накрая германката има шанс за финал от шлема, заслужаваше го много постоянна и трудолюбива е, и прогреса е видим още от миналата година :-)

Кербер има две лица, може да играе нападателно и атрактивно с много уинъри (снощи първия сет и от 5-2 във втория нататък) или е супер пасивен бот който само подлага ракетата да върне (снощи втория до 5-2 ). Като Батман е :laugh:

общо взето е непредвидим бот, но кефи като влезе в серия и от форхенд прави банани на моменти стил Надал и ако е в зоната е много трудна за побеждаване, но днес може да се осере срещу Конта, в тоя женски тенис е пълна лудница, сега въпросителната е дали Серина си е взела поука от ЮСО или ще допусне нова изненада :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   27.01.2016 21:54

Е, стига... :helpless:
Имах си аз и тук да се издъни, когато изглежда толкова лесно. На УСО напрежението изигра основна роля според мен, а не играта на Винчи. Или прокобата да няма повече тенисистка с голям шлем и Граф да си остане единствената с такъв, както Лейвър при мъжете.
И все пак Радванска и Кербер изглеждат далеч по-опасни отколкото Винчи и Пенета (извинявай ама просто........), а Ага наскоро победи Рина на Хопман къп.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   27.01.2016 22:47

Църното гризли е шампионка, направо да й дават титлата.
Сръбската машина също се е запътила към поредния трофей. Само чудо може да помогне на Роджър да спечели и то в нощната сесия. Според мен през деня щеше да има някакви шансове с оглед по-бързите условия.
Другата половина е тази на щастливците. Аз не изключвам Раонич да победи Мъри, нищо че го дават за фаворит. Ако му влиза сервиза, лошо му се пише на Мърльото. Но очаквам и нова контузия на Раонич, играе с прекалена сила, малко ми напомня на Дел Потро, но аржентинецът определено ми беше симпатичен.
Общо взето този АО вероятно ще се запомни най-вече с отпадането на Рафата още в първи кръг, другото изглежда, че ще си дойде на мястото.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 06:56

Серина изигра много силен мач, просто не даде шансове на Ага. Първия сет бе като на плейстейшън. :yes: Всичко и се получаваше толкова лесно, че беше чак плашещо.
Нормално беше да и падне нивото във втория сет, Радванска усети това и се хвана за мача, но Уилямс не изпадна в някаква криза и просто не вкара мача в комфортната зона на Агниешка. Имаше много хубави разигравания във втория сет, но нямаше абсолютно никаква интрига за неутралните фенове.
Още един мач остана, дано да го спечели и да изравни Щефи Граф. :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 12:07

Някой статистик - кога Фед за последно е ял франзела в първи сет?

Отвратен съм от състоянието на тениса в наши дни, от-вра-тен :besnyo:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 12:25

MCStranger написа:
Някой статистик - кога Фед за последно е ял франзела в първи сет?

Отвратен съм от състоянието на тениса в наши дни, от-вра-тен :besnyo:

Това е положението, нема кво да се отвращаваш, Нолката си мачка напълно заслужено, а Федерер никога вече няма да има шанс срещу него в 3 от 5, говорим все пак за 5 години разлика във възрастта, това не е футбол. Днес ще преглътне голямо унижение Роджър, но толкова - все някога се стига до момента, в който няма как вече да си това, което си бил в най-добрите си години. Оттук насетне Джокович ако няма здравословни проблеми, ще почупи куп рекорди - и на Федерер, и на Надал. Като нищо ще счупи и тоя за ГШ титли.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 12:37

Джокович просто играе като абсолютна машина. Никакви непредизвикани грешки, освен това връща първите сервиси на Федерер без почти никакво усилие (не съм вярвал, че е възможно такова нещо и никой никога не го е правил). Ако продължава така, спокойно може да се бори дори за ГОАТ.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 12:38

alessandron написа:
Оттук насетне Джокович ако няма здравословни проблеми, ще почупи куп рекорди - и на Федерер, и на Надал. Като нищо ще счупи и тоя за ГШ титли.

Е точно това ме отвращава - изпитвам антипатия към днешния номер 1 и като тенисист (стил на игра), и като човек (по-скоро първото, второто слабо ме вълнува, не си пием уискито заедно). Такава доминация няма как да е от полза на спорта. Вчера гледах highlights от финала на USO 2005, където 35-годишният уморен и контузен Агаси дава ебати отпора на намиращия се във върхова форма Фед - ето това е силна ера в тениса!

Иначе Роджър взе цели 2 гейма във втория сет - браво.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 12:44

MCStranger написа:
alessandron написа:
Оттук насетне Джокович ако няма здравословни проблеми, ще почупи куп рекорди - и на Федерер, и на Надал. Като нищо ще счупи и тоя за ГШ титли.

Е точно това ме отвращава - изпитвам антипатия към днешния номер 1 и като тенисист (стил на игра), и като човек (по-скоро първото, второто слабо ме вълнува, не си пием уискито заедно). Такава доминация няма как да е от полза на спорта. Вчера гледах highlights от финала на USO 2005, където 35-годишният уморен и контузен Агаси дава ебати отпора на намиращия се във върхова форма Фед - ето това е силна ера в тениса!

Аууу, какъв си гаден! :rofl:

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 12:48

MCStranger написа:
alessandron написа:

През 2005 Федерер загуби само 4 мача за цялата година, така че не виждам особена разлика. Агаси беше на ниво 2 сета и половина, после тотално свърши бензина заради трите петсетови мача преди това и безумието супер събота. Финалът Ноле - Фед на ЮС-а през 2015 също беше в 4 сета и имаше толкова интрига колкото и тогава.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 12:49

Naki написа:
Аууу, какъв си гаден! :rofl:

Ми какъв да съм - не може на всеки шлем да се повтаря едно и също - до мача помежду им Фед играе все по-добре и по-добре, прави GOAT мачове срещу нещастници като Гофен, Ноле изглежда, че се мъчи, едва не отпада от непритежаващия каквито и да е оръжия Симон - и накрая - смачкване.

В третия сет водим с 2:1 - може би Фед не беше получил факса, че мачът е почнал досега:)

Сериозно обмислям да не се интересувам от тенис известно време.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 12:52

Henman написа:
През 2005 Федерер загуби само 4 мача за цялата година, така че не виждам особена разлика. Агаси беше на ниво 2 сета и половина, после тотално свърши бензина заради трите петсетови мача преди това и безумието супер събота. Финалът Ноле - Фед на ЮС-а през 2015 също беше в 4 сета и имаше толкова интрига колкото и тогава.

Аз говоря за красота срещу ефективност. Джокович е велик атлет, блестящ стратег, най-добрият връщач, има най-добрият бекхенд с две ръце и т.н. Но привлекателността на играта му е...хайде не липсваща, но на ниво, много по-ниско от постиженията му.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 12:55

MCStranger написа:
Henman написа:

Аз говоря за красота срещу ефективност. Джокович е велик атлет, блестящ стратег, най-добрият връщач, има най-добрият бекхенд с две ръце и т.н. Но привлекателността на играта му е...хайде не липсваща, но на ниво, много по-ниско от постиженията му.

Не виждам с какво играта на този Джокович е по-малка атрактивна от тази на Андре. Откакто е с Бум-Бум подобри сервиса, стана много агресивен и прави доста уинъри от равностойна позиция.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 13:12

MCStranger написа:

Сериозно го обмисли. Наистина.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 13:26

Фед се освести след трагичното начало, сега и покрива му пускат, мача ще се превърне от най-бързия до някакъв грандиозен обрат, като нищо, въпреки че е почти невъзможно, дано стане драмата :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 13:35

Medved написа:
MCStranger написа:

Сериозно го обмисли. Наистина.

Shut up, Beavis:)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 13:37

Henman написа:
Не виждам с какво играта на този Джокович е по-малка атрактивна от тази на Андре. Откакто е с Бум-Бум подобри сервиса, стана много агресивен и прави доста уинъри от равностойна позиция.

Което беше особено видно от мачовете с Нишикори и Симон.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 14:03

Според мен на Федката му свърши въздухът след оная гениална точка при 15-30 и много уморено изигра следващите точки и загуби и мача. Заслужена победа на Ноле, изравнява Лендъл по брой ГШ финали - 19!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 14:06

тъп четвърти сет, то и мача като изключим третия сет си бе доста скучен, нищо общо с Уимби и ЮСО. Фед си изпусна миналата година шансовете с Едберг да бие, сега с гологлавия абсурд в 3 от 5, тая година и на бързите настилки в 2 от 3 ще е сложно. Джоко допуска редки спадове, но просто е класи над останалите, както Серина при жените, ще е чудо да видим нови шампиони през уикенда, поне Раонич и Мъри дано направят мач, макар че е ако е много дълъг победителя ще е по-неизгодна позиция с ден по-малко почивка :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2016   |   28.01.2016 14:11

Henman написа:
Според мен на Федката му свърши въздухът след оная гениална точка при 15-30 и много уморено изигра следващите точки и загуби и мача. Заслужена победа на Ноле, изравнява Лендъл по брой ГШ финали - 19!

Да, тази точка му изпи силите, трябваха първи сервиси, за да се отърве, не влязоха и дойде пробивът, макар че Нолката имаше и яко късмет с филето. Накрая се оказа, че Фед сега е като Агаси 2005 - два сета равностоен, другите два - аут.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Следваща