Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 310 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща
Australian Open 2018 - Тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 15:08

Кюфтака се подигра с наша Машенка, що така ве Балет? :-P :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 15:24

Diavolo написа:
Надал в тази форма може да падне само от един/двама тенисисти и всички знаем кои са те (и трябва и те да са в супер форма) и то е силно под въпрос, защото Надал ще е фаворит, колкото те. Така че Санде какво за жребия? Джумхур и Шварцман направиха много силен сезон 2017, особено Диегито и сега продължават така силно и биха били трудни съперници за 90% от тенисистите. Ти в 1/2/3 кръг кой искаш да му се падне, че да го бие. Федерер с кой играе? Неговата схема е още по-смешна до 1/4 финалите. Особено 4 кръг кърти, хахах. Има един Дел Потро за 1/4 финала, дето е една голяма мистерия с поведението си на корта. Жребиовките са 50 на 50 за двамата и то само ако Федерер срещне Дел По и Джокович един след друг, а Надал е с Чилич и след това без значение с Григор или Кирьос. За Джокович е много по-труден жребия, но той така или иначе не е топ фаворит, а и извън топ 10 по ранкинг и нормално да му е по-тежко.
Федерер е по-възрастен от Надал, но реално имат еднакъв брой години, като истинско изразходване в тура, да не говорим за начина им на игра. Федерер имаше същия брой петсетови срещи, но като интензитет на разиграванията и продължителност на самите мачове, то неговите мачове с Нишикори и Вавринка няма как да се сравняват с класиките на Надал със Зверев и Димитров, а и имаше ден повече за почивка преди финала + всичките тези 7 мача само в нощна сесия.
И не казвам, че ако Федерер го редуват нощна/дневна на АО и УСО или го пращат от време на време и на корт 1 на Уимби, ще претърпи провал, но със сигурност ще бъде изваден от комфорта, освен това ще е честно спрямо всички. А той като е такъв велик джентълмен как пък аджеба не заяви нито веднъж, че не иска да е привилегирован и че няма нищо против да играе в жегите и на по-малките кортове. Неговото бутане стана вече толкова безочно и нагло, че феновете му се червят от срам без да са виновни и се чудят как да го оправдаят, но не е луд този, който яде баницата. Така че разбирам те де, нп. :-)

Първо - от нищо не ме е срам, ами ми е смешно как се напъваш да превърнеш всеки аспект от играта в някаква война, а не се наслаждаваш, че все още и Надал, и Федерер играят на супер високо ниво. Щото като спрат и друго ще е.
Второ - Хемана ти каза нещо за ритъма и как не е прекалено гот да приключваш късно вечер мач. Освен това самият Надал в интервю каза, че няма какво да се търси под вола теле за вечерните сесии и че е нормално този, който продава повече билети, да го слагат в най-гледаното време. Който иска "честна" конкуренция, идва на "Спортна София" да го отупам пак, па макар и на тенис на маса :laugh: (без Хенмана, световното тенис зло на тенис на маса ;-) )
Трето - механичното ти сравнение на годините на корта на двамата е смешно. Едно е да си на 32, друго е да си на 37. Това не са перални, че да ги мериш само по годините работа. Човешкото тяло старее, дори да се поддържа, а пералните може да не ги ползваш и след време пак да са си същите.
Четвърто - Фогела добре ти е написал какъв невероятен калитар е Надал с жребия, при това с рекорд, така че дотук с напъните ти за "мафията на жребия".

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 15:25

Henman написа:
Тая Катя Малеева само като я слушам и ми се губи желанието за живот. Къде се присетиха пак да я викат след толкова години не знам... :question: Иначе Бердата разковава от уинъри Дел Потро, тотална доминация. Но Понито никога не се е чувствал добре в Мелбърн, така че не е изненада, а и Томаш обича да играе срещу плоски удари.

Да отбележим и победата на новия ми любимец - Тенис Сандгрен. Вече мечтая за класика между 26-годишният чичко и бате Дъсти на трева. :laugh:

Супер яд ме е, че не избрах 3:0 за Бердих - колебаех се дали 3:0 или 3:1 за него. Дел Потро не му понася Австралия, а Бердих ми се видя страшно уверен на тайбрек тенс, имаше едно излъчване и самочувствие, показващо, че се чувства добре.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 15:27

A.Agassi написа:
Днеска за първи път погледах повечко от този турнир и какво да кажем...
Сашко Дзвера докато не оправи тая физика на ученичка преди абитуриентски бал, ще стига макс до 4 кръг на ГШ. Форхендът също е далеч от топ нивото, така че ще трябва доста да поработи... Корейчето е интересен тенисист, но предполагам ще свърши бензина за следващия мач...
Биг-хитърите Дел По и Бердих с много разочароващ мач. Хуанмата никога не го знаеш с фитнеса как е... един мач го играе умряла лисица, друг е свеж като краставичка и праска форхенд по целия корт. Ноле взима мед. таймаути и гримасничи, абе с 2 думи работата отива към добре познат финал. Последната година ще ни уморят от скука по Шлемовете.

ВАМОС РАФА!

Медицинският на Джоката изобщо не бива да те лъже - взе го сравнително рано в мача, после си игра без видими проблеми и то срещу играч, който предпочита дълги, изтощителни разигравания. Новак не е на 100%, но няма да мине много време и ще стане - за "Ролан Гарос" със сигурност. Дори и в Мелбърн му изглежда гарантиран полуфинала според мен на база досегашното развитие на нещата, да видим там при евентуален мач с Федерер какво ще е положението.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 15:37

Diavolo написа:
Кошмарния жребий за Фед продължава, няма и Дел Пони. Само не ми казвайте, че от Бердих ви е шубе... :-D
Фогеле, на УСО който и да му се беше паднал щеше да загуби включително и твоя кумир, който се покри естествено, както и се покри по време на клей сезона, защо ли... :laugh:
На АО и РГ, Надал доказа класата си и няма как да се коментират жребиовките. Класиката с Григор ще се помни и след 20 години, а на финала в Париж, Вавринка в топ форма бе направен разноглед. Спомням си как преди финала фенове на Надал се страхуваха, а и тук се пишеше как Стан има шанс и е единствения, който може да го спре. Е, колко гейма взе? За сметка на това на Уимби се бяха погрижили бигхитърите да са в неговата четвърт, че да е безоблачно за Фед до финала. За УСО в тази форма на Надал на практика нямаше конкуренция, справка 2010/2011/2014 г.
Вамос! :devil:

Бердих в момента е много по-добър от Дел Потро, специално в Австралия Федерер така е бил аржето, че прах летя чак до Буенос Айрес. Да не би Надал много какво има да го притеснява Чилич или пък Буста? :rofl: Испанецът е супер калитар с жребия и това трябва да му се върне в най-неприятния за него момент. А Федерер на Уимби кой точно бигхитър му е бил непреодолим, я припомни?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 15:38

Всичко супер точно казано, Санде! Квинтесенцията обаче е в първото изречение. Така и няма да го разбера този човек Дявола. Има хора, на които това делене и драпане им е единственият кик в живота, може и от тях да е, не знам. В редките случаи, когато успея да открия някое позитивно негово мнение, се улавям как нееднократно поглеждам нагоре към аватара за да се уверя, че това е наистина от него. Тук всички сме нечии фенове и си държим на любимците, но такова задълбаване като при него просто не е нормално.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 15:43

тая Дейвис не си повярва още малко, иначе Халеп подобно на Вознячки отърва кожата ама с тая пасивна игра такива като Плишкова, Кербер и Свитолина ще се гаврят с тия двете, една от тия три ще е шампионка, като предимството вече е за Кербер първо че е единствената оцеляла шампионка и второ мачка убедително без загуба отначалото на сезона, обаче ще е болезнено да загуби финала например, ама може и така да стане. При мъжете Федерер и Джокович очаквано мачкат и почти сигурно ще ги видим на полуфинал като добрите стари времена на АО, като тоя път предимството ще е за Роджър, а не както преди за сърбина :-)

Последна промяна juve на 20.01.2018 15:44, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 15:45

В тая форма Бердих е повече от заплаха за Федерер. Въпреки, че дотогава има време де, но Федерер все още не са го тествали (гъската никога не е бил фактор).
Това би била най-голямата изненада на турнира за мен. Макар после да падне я срещу Джоко? на полуфинала, я срещу Надал на финала.
На Джоката максимума му е полуфинал (ако е срещу Фед). Чунг има минимални шансове, но не ми се вярва да му вземе повече от сет. Тийм е загадка, но Ноле би трябвало да го победи.
Отгоре нито Кирьос, нито Григор ми се виждат сериозна заплаха за Надал. А Чилич пък къде се бута? :laugh:
Сигурният финалист е ясен, а другият измежду Федерер, Джокович и Бердих.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 15:45

Браво на това маймунче/мангалче. :-) Преди малко Сие доразката Ага с нестандартната си игра. :-D
По принцип Ага притеснява почти всички в WTA с кривата си игра, ама имало и по-криви. :laugh:

Последна промяна Naki на 20.01.2018 15:46, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 16:26

Ама разбира се, Чилич, Григор и Кирьос не са никакви заплаха, нищо, че са топ 10 материал. Единия е с ГШ титла и финал и на хард е най-силната му настилка, другите пък са най-добрите от своите поколения. Щом си при Надал няма заплаха. :laugh:
Бердих? ахахах, ако Бердих бие Федерер ще е вица на годината, естествено Дявола мощно ще изригне и ще ви черпи по едно, ама не ми се вярва тая работа. :devil: А дано, ама надали...
За жребия, този жребий е от Уимби насам, като казах вече, че на УСО при тази форма на Надал и липсата на множеството отказали се топ 10 играчи (за тяхната липса или полулипса Федерер и Надал не са виновни) кой щеше да го победи, кой? Видяхте как се изграври с Дел Потро, който тогава си играеше все едно е топ 5 играч. Айде моля ви се. И сега на АО, ами няма как да срещне топ 10 още в първите кръгове ве момчета, вие схемите знаете ли как се редят? Ето сега на 1/4 финал може да играе с Чилич или Буста, ето ви топ 10 материал. :laugh:
И едно да имаш късмет с жребия, друго е нарочно и целенасочено да те гласят да си все на ЦК и вечерна сесийка. :yes: :whistle:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 16:28

Иначе, който е написал в играта победа за чешката чекия, браво. Поздравления. За мен това е изненада.
Не съм гледал между другото как играе Бердих, един негов мач не съм гледал 2018 г. Но вярвах на Дел По, а кулата пак ме подведе, за 1234 път. :uuu:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 17:01

Diavolo написа:
Ама разбира се, Чилич, Григор и Кирьос не са никакви заплаха, нищо, че са топ 10 материал. Единия е с ГШ титла и финал и на хард е най-силната му настилка, другите пък са най-добрите от своите поколения. Щом си при Надал няма заплаха. :laugh:
Бердих? ахахах, ако Бердих бие Федерер ще е вица на годината, естествено Дявола мощно ще изригне и ще ви черпи по едно, ама не ми се вярва тая работа. :devil: А дано, ама надали...
За жребия, този жребий е от Уимби насам, като казах вече, че на УСО при тази форма на Надал и липсата на множеството отказали се топ 10 играчи (за тяхната липса или полулипса Федерер и Надал не са виновни) кой щеше да го победи, кой? Видяхте как се изграври с Дел Потро, който тогава си играеше все едно е топ 5 играч. Айде моля ви се. И сега на АО, ами няма как да срещне топ 10 още в първите кръгове ве момчета, вие схемите знаете ли как се редят? Ето сега на 1/4 финал може да играе с Чилич или Буста, ето ви топ 10 материал. :laugh:
И едно да имаш късмет с жребия, друго е нарочно и целенасочено да те гласят да си все на ЦК и вечерна сесийка. :yes: :whistle:

Григор и Чилич се паднаха на Федерер на Уимбълдън, ама тогава бяха смешници и мафията беше зад калитаря. :laugh: Измежу Григор и Кирьос, Надал може да играе само с единия, да не говорим, че преди това разгрява с разни дребосъци, докато двамата ще се избият, за да стигнат полуфинала. Повече от калитар е манго в последно време, аз бих си траял, ако съм на мястото на неговите фенове.
А ако Бердих се беше паднал на Надал пък, щеше да разправяш, че е слагал геврек на манго в Мелбърн, че има победи над всички от топ 4 в шлемовете, че е супер опасен на хард и бла-бла. Въртиш и ги сучеш както ти дойде. :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 17:21

Diavolo написа:

Смешка, след смешка, след смешка. Бердих е бил Федерер на ГШ, и то на хард - точно в подобна форма, в която е и сега. Ще е изненада да бие и сега, но изобщо не е невъзможно изключено. Върви му на чеха играта, гледай с Дел Потро, ако не си, че е напомпан и със самочувствие.
Надал на УСО игра с Дел Потро след като аржето беше минало през тежки мачове с Тийм и Фед. Ако Дел По беше в четвъртината на Надал тогава, Рафаел щеше да види далеч повече зор с мач на по-ранен етап и по-свеж гаучо. Дори и изцеден като лимон, Дел По си взе без особени проблеми откриващия сет - а ако имаше енергия, Надал щеше да си спомня 2009 и да стане някоя класика с абсолютно неясен край.
Чилич?! Хахаха, ми що тогава мрънкяш за Уимби 2017, Фед с кой игра там? Или като играе с Роджър, Маринчо е путкЯ, ама като е с Надал е "топ 10 материал"?! Григор пък е страшната заплаха с по 20 двойни на мач. Само Кирьос може да е нещо по-опасно, но говорим чак за полуфинал - напълно непозната територия за Ник, който във всеки мач е готов да се отегчи и да падне, щото сутринта е станал и не е пръднал както му се иска. А Федерер, след Бердих, най-вероятно ще играе с краля на Мелбърн, освен това тази част от схемата играе втора поред т.е. ден по-малко почивка. Надал всичко си му е нагласено за финал и то за влизане там като фаворит - и не казвам, че е от "тенис мафията на жребия", но понеже ТИ си най-големият мрънкалник за жребий, за сесии, че вече даже и за кортове :rofl: , тия работи винаги ще ти ги напомням.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 17:30

Ами същите работи ги въртите и сучете, няма разлика между мен и вас. :-D Някой неутрален ако прочете мен и после вас с последните ви коментари особено на Сандето и Хенман или тенис на маса мафията, то ще каже, че един юзър с няколко ника го пише това. :-D
Това от което обаче не може да избягате и да скриете е факта, че вашия любимец е привилегирован с 123456789 поредни централни кортове и вечерни сесии. :whistle: :music:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 17:52

Diavolo написа:
Ами същите работи ги въртите и сучете, няма разлика между мен и вас. :-D Някой неутрален ако прочете мен и после вас с последните ви коментари особено на Сандето и Хенман или тенис на маса мафията, то ще каже, че един юзър с няколко ника го пише това. :-D
Това от което обаче не може да избягате и да скриете е факта, че вашия любимец е привилегирован с 123456789 поредни централни кортове и вечерни сесии. :whistle: :music:

И ти не можеш да избягаш от фактите за жребия :wave: А Събзиро вече се изказа, или той не ти е достатъчно неутрален - трябва ти някой надалутрален? :laugh: Еми сори, хората предпочитат и обичат повече Федерер, това е положението. И стига се излага и с това кой на кой корт играе, че наистина става брутално смешно. Следва да почнеш да се оплакваш на чия основна линия кацат повече пеперуди ...

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 18:09

Ако някой неутрален дебютант ви чете, със сигурност ще намрази тениса ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 18:38

ГлупостЕ, това тук е нищо, мисля, че не излизаме от добрия тон, а и е забавно. ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 18:49

Diavolo написа:
Халепче титанче :moufan:
3 спасеби мачбола и оцеляване в този кошмар. героиня! Направо да и дават титлата вече. :first: :devil:

бухахаххаха, това ти го слагам в топ 3 на най-профанските мнения ДИР+ПМЛ :outofspace: :rofl:

като не си гледал мача защо се изказваш неподготвен или просто ей така нещо да кажеш .... :outofspace:

Първо - това бе най-добрия мач на АО дотук в женската схема и един от най-добрите изобщо в истрията при жените. Мача би рекорда по брой геймове, стана 3-я най-дълъг мач в историята на АО, като третия сет също влезе в топ 3 по продължителност.
Като изключим рекордите - имаше уникална драма, пробиви, обръщалки и невероятни разигравания.

Абсолютна зсезда в мача - ЛОРЪН ДЕЙВИС :rock: :yes: Респект ....

Публиката бе зад нея през цялото време, избухваше при всяка нейна точка, а аамериканката със сигурност си спечели много фенове след снощния мач ... сигурно само румънците и заблудени Халеп-фенове, като Деволе са били за грозно играещото и скучно дефанзе :tomate:

Лорън Дейвис, както каза вече Юве - 30 кила с мокри дрехи, едва 5.2" висока и с немощен сервис, непоставена и номер 76 в света разката и направи смешна световната номер едно и "уж" фаворит за титлата Халеп.
Дейвис бе тенисистката търсеща победата през целия мач, тя беше тая която атакуваше и водеше играта, рзнообразяваше и правеше нещата на корта.
От другата страна едно непоправимо дефанзе, което само и едионствено връща и връща и връща и връша :outofspace: Абе как не направи един опит за нещо, за атака, за водене на играта - нищичко, зиро, капут :outofspace: блъзка и връща, като на плейстейшън, една стена, пухти и пъшка и удря ли удря, как не спуска топката не знам. Доб ре, че бяха на няколко пъти сервисите и да я изкарат от мача и каръка на Лорън.
При 11-10 американката стигна до 3 мачбола и 0:40 при сервис на Халеп и точно тогава се контузи - обърна нокът на големия пръст, счупване на нокътя и след първия мачбол дефакто не можа да отрази една топка в полета при следващите два - уникална каръщина и липса на късмет. След всеки удар се хващаше за крака, а след гейма моментално взе таймаут и бе превързана. След няколко гейма пак трябваше да я оправят за втори път и вече при 13-13 капна психически и физичски и емоционално и сдаде мача.

За Халеп - каква титла да и дават бе, какви спасени мачболи :rofl: :rofl:

Казвам един факт и спирам дотук за даването на титлата - Халеп стигна три пъти до сервиране за мача и трите пъти световната номер едно бе пробита, като не само това, но не достигна и до нито един мачбол при тия си сервирания :outofspace: ....шах и мат :outofspace:

Сега пак късмет, че е с Осака, но споко ще дойде видовден :yes:

Колкото до Маша - тя не беше фаворит (само нахартия) така или иначе и мача и с Кербер бе 50-50, не го гледах защото тук е по малкитет часове, но виждам, че е била разбита - явно формата на кербер наистина е впчетляваща в момента и германката се връща там където бе преди 2 години.

Стрейнджъре, преди обаче да я пишеш Кербер на финал нека мине през Мадисън Кийс - според много най-добре играещата в момента при жените, още без загубен сет. Естествено това не е атестат за нищо при женките :laugh:

Свитолина, Кийс, Кербер, Плишкова засега изглеждат най-добре .....

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 19:07

извинявам се за милионите грешки и липсата на редакция по горе - Деволето ме изнерви :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   20.01.2018 19:34

Diavolo написа:
ГлупостЕ, това тук е нищо, мисля, че не излизаме от добрия тон, а и е забавно. ;-)

Абсолютно! :thumbs:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 310 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща