Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 221 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща
Australian Open 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:53

pink написа:
Освен Джокович, точно ГОАТ е бил най-много пъти Надал.

При 30 и кусур мача, оставаше и да не го е бил най-много освен Джокера. Говорим, че Феди е под санитарния минимум все пак.[/quote]

И колко е санитарния минимум?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:54

Пак ли почваме със заяжданките? Търсиш си белята, момче. По-добре се оттегли, преди да се те разкъсали на малки парченца.
Имам в предвид pink, не се обръщам към Сандро.

Последна промяна IchWill на 20.01.2014 14:55, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 14:57

alessandron написа:
pink написа:

При 30 и кусур мача, оставаше и да не го е бил най-много освен Джокера. Говорим, че Феди е под санитарния минимум все пак.

И колко е санитарния минимум?[/quote]

Иди разгледай най-големите тенис съперничества в wiki. След това за всеки мач направи процентно съотношение за този който изостава. Тоест какъв процент от общия брой мачове е спечелил. След това вземи средно аритметично или медиана.

Оп, съветвам те да не го правиш. То се вижда на око, че няма други подобни размазвания, на ниво arch rivals.

Последна промяна pink на 20.01.2014 14:57, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:01

IchWill написа:
Пак ли почваме със заяжданките? Търсиш си белята, момче. По-добре се оттегли, преди да се те разкъсали на малки парченца.
Имам в предвид pink, не се обръщам към Сандро.

:rofl: Ми ето, тъкмо форума живна :) А иначе да ме разкъсат.. йайа :laugh: Не ме смей, моля ти се :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:04

pink написа:
Виж кво, това че си журналист да не би да значи, че 99% от журналистите в световен мащаб не са най-гадното племе, готово да наклепа и майка си и баща си за да му се прочете пикливото материалче !? Изброй петима журналисти в България дето стават примерно. Друг път. Не те знам какъв журналист си и изобщо не ти давам определения на теб. Говоря от общия ми сенс към тези хора. Доказателството, което е дал Наджата да не би да го приемаш за лема а? Ако ти го приемаш за лема що тея от АТП не!?

Ама че тъпотии. Бъзика си беше съвсем в реда на нещата, без да засяга никой лично. Както са вашите не-бъзици относно допинга. Правиш ли разлика сега между моя бъзик и твоя не-бъзик?

Виж кво и аз теб не те знам какъв си IT, но от досега ми с такива също съм останал с впечатление, че са най-залюханото племе на Земята. Колкото до петима журналисти, които има в България, мога да ги изброя без проблем - Ясен Бояджиев, Марин Маринов, Асен Спиридонов, Александра Маркарян и Иво Инджев. Материалът на Нажата не аз го приемам за лема, а ти, щото явно ти е бръкнал дълбокичко в душицата :) Материалът на Нажата аз го приемам за основа за неудобни въпроси. Както приемам за доста "удобничко" нечии кръвни проби, взети от доктор, който боцка нерегламентирано, да зачезнат и то с решение на испански съд, а не на УАДА. Теб явно ти е неприятно от тоя факт и караш с "бъзици". ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:06

pink написа:
alessandron написа:
pink написа:

При 30 и кусур мача, оставаше и да не го е бил най-много освен Джокера. Говорим, че Феди е под санитарния минимум все пак.

И колко е санитарния минимум?

Иди разгледай най-големите тенис съперничества в wiki. След това за всеки мач направи процентно съотношение за този който изостава. Тоест какъв процент от общия брой мачове е спечелил. След това вземи средно аритметично или медиана.

Оп, съветвам те да не го правиш. То се вижда на око, че няма други подобни размазвания, на ниво arch rivals.[/quote]

Ааа, тва ли бил санитарният минимум. Иди ти тогава разгледай тоя на въртените гевреци, може да се окаже, че и там нещата са доста напред. ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:17

Well, за IT-тата съм абсолютно съгласен :laugh: Ще се изненадаш ли!? Точно и за това протестите са смешни и жалки :) Щото се правят от така наречената средна класа, която е съставена предимно от ИТ-та и разни други посерковци, дето се мислят за мноу яки, подкрепени прелестно от прекрасната българска журналистика. Чак ми иде да заплача от умиление.
И все пак. Ако не бяха ИТ-тата, нямаше да можеш да пишеш в този форум или примерно да мамите за импресиите нал' тъй. И не на последно място, половината журналисти немаше да ги е чувал никой :) Колкото до журналистите дето изброй - не признавам никой от тея педали, с изключение на Спиродонов, но той е спортен журналист все пак. Доста по лесно е да си спортен журналист от колкото разследващ да речем. Не се иска да имаш топки примерно. Well, мога да кажа, Лили Маринкова, Димитри Иванов, Тома Томов и ъъъ не мога да преброя до пет.

Колкото до това ти в какво вярваш си е твоя работа. Задали били неудобни въпроси!? Кой бе? Кое е това светило на световната разследваща журналистика?

И последно, ако си мислиш, че съм толкова зашаматен, да ме боли или да си осмислям живота с спортните успехи/неуспехи на спортистите който харесвам си направо за аплодисменти :laugh: Боляло ме че Надал взимал допинг ооо хахахха. Не всъщност ме боли, че Феди има повече титли от него. :rofl: :rofl: :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:21

Ааа, тва ли бил санитарният минимум. Иди ти тогава разгледай тоя на въртените гевреци, може да се окаже, че и там нещата са доста напред. ;-)[/quote]

Въртени гевреци хахаха. Е направо кажи колко шлема има Федя бе. Ха ха ха. Е може да кажем и друго след като е така: въпреки гевреците Надал не е плакал като момиченце пред целия свят. Федя играе готино, аз го харесвам, но си е женичка. Както Кристияно, и той плака наскоро. Единия от мъка другия от щастие, че душманина му бил контузен цяла година.

Роналдо е страхотен. Мен ме кефи да го гледам много...но и той като Федя е момиченце.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:26

pink написа:
Well, за IT-тата съм абсолютно съгласен :laugh: Ще се изненадаш ли!? Точно и за това протестите са смешни и жалки :) Щото се правят от така наречената средна класа, която е съставена предимно от ИТ-та и разни други посерковци, дето се мислят за мноу яки, подкрепени прелестно от прекрасната българска журналистика. Чак ми иде да заплача от умиление.
И все пак. Ако не бяха ИТ-тата, нямаше да можеш да пишеш в този форум или примерно да мамите за импресиите нал' тъй. И не на последно място, половината журналисти немаше да ги е чувал никой :) Колкото до журналистите дето изброй - не признавам никой от тея педали, с изключение на Спиродонов, но той е спортен журналист все пак. Доста по лесно е да си спортен журналист от колкото разследващ да речем. Не се иска да имаш топки примерно. Well, мога да кажа, Лили Маринкова, Димитри Иванов, Тома Томов и ъъъ не мога да преброя до пет.

Колкото до това ти в какво вярваш си е твоя работа. Задали били неудобни въпроси!? Кой бе? Кое е това светило на световната разследваща журналистика?

И последно, ако си мислиш, че съм толкова зашаматен, да ме боли или да си осмислям живота с спортните успехи/неуспехи на спортистите който харесвам си направо за аплодисменти :laugh: Боляло ме че Надал взимал допинг ооо хахахха. Не всъщност ме боли, че Феди има повече титли от него. :rofl: :rofl: :rofl:

Я, то преди Интернет нямало свят ли? А тия, които съм ти като журналисти изборил, са далеч от педали. Спиридонов го дадох, защото е спортен форум. И явно обичаш цифрички, а не буквички - казах, че материалът го приемам за основа за неудобни въпроси, а не кой ги е задал неудобните въпроси - там е то, че нещо в Испания не щат да ги зададат, например в съда. И като не те боли кой колко титли и победи има, за какво точно се бориш тогава тука страница и половина?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:29

pink написа:
Въртени гевреци хахаха. Е направо кажи колко шлема има Федя бе. Ха ха ха. Е може да кажем и друго след като е така: въпреки гевреците Надал не е плакал като момиченце пред целия свят. Федя играе готино, аз го харесвам, но си е женичка. Както Кристияно, и той плака наскоро. Единия от мъка другия от щастие, че душманина му бил контузен цяла година.

Роналдо е страхотен. Мен ме кефи да го гледам много...но и той като Федя е момиченце.

Ми ти казваш победи, аз казвам разгроми - кой квото може. ;-) Надал не играе готино, перде е и не го харесвам :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:31

Сори, аз не ги харесвам, нито уважавам. Може би тоя от БНТ стаааааа за нещо айде, ама самия факт, че работи в БТН ми го сваля в очите моментално.

За какво се боря ли ? :) Хаха. Боря се за кефа си да си говоря с тебе бе :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:33

pink написа:
Сори, аз не ги харесвам, нито уважавам. Може би тоя от БНТ стаааааа за нещо айде, ама самия факт, че работи в БТН ми го сваля в очите моментално.

За какво се боря ли ? :) Хаха. Боря се за кефа си да си говоря с тебе бе :)

:moufan:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:37

alessandron написа:
pink написа:
Виж кво, това че си журналист да не би да значи, че 99% от журналистите в световен мащаб не са най-гадното племе, готово да наклепа и майка си и баща си за да му се прочете пикливото материалче !? Изброй петима журналисти в България дето стават примерно. Друг път. Не те знам какъв журналист си и изобщо не ти давам определения на теб. Говоря от общия ми сенс към тези хора. Доказателството, което е дал Наджата да не би да го приемаш за лема а? Ако ти го приемаш за лема що тея от АТП не!?

Ама че тъпотии. Бъзика си беше съвсем в реда на нещата, без да засяга никой лично. Както са вашите не-бъзици относно допинга. Правиш ли разлика сега между моя бъзик и твоя не-бъзик?

Виж кво и аз теб не те знам какъв си IT, но от досега ми с такива също съм останал с впечатление, че са най-залюханото племе на Земята.

Ах, тихо да не чуе Наки. Става все по-интересно :pukanki:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 15:42

speranza написа:
alessandron написа:
pink написа:

Виж кво и аз теб не те знам какъв си IT, но от досега ми с такива също съм останал с впечатление, че са най-залюханото племе на Земята.

Ах, тихо да не чуе Наки. Става все по-интересно :pukanki:

Naki е чувал достатъчно, ама не слуша ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 16:00

Още малко и Дързост и красота ще вкарате в споровете си :-D
Аз да се извиня, че се подведох по livescore-а. Мачът между Федерер и Мъри не е утре, а вдругиден. Гледам оправили са го.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 16:05

Аз лично се извинявам за оф-топика. Айде нека да се продължи с тенис коментарите :)

Прогнози:
Рафа-Гришо 3:1
Мъри-Феди 3:1
Ноле-Вава 3:0
Бердих-Ферер 3:1

Полуфинали

Рафа-Мъри 3:1 :-P
Ноле-Бердих 3:0

Финал:
Ноле-Рафа 3:0

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 16:15

pink написа:
Аз лично се извинявам за оф-топика. Айде нека да се продължи с тенис коментарите :)

Прогнози:
Рафа-Гришо 3:1
Мъри-Феди 3:1
Ноле-Вава 3:0
Бердих-Ферер 3:1

Полуфинали

Рафа-Мъри 3:1 :-P
Ноле-Бердих 3:0

Финал:
Ноле-Рафа 3:0

Не вярвам Надал да падне 3:0 от Ноле, отделно се надявам и вярвам, че Федерер ще бие Мърко - специално в Мелбърн му е преподавал уроци.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 16:23

какви са тия рани по ръцете на Надал :unsure:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 16:25

Боже, мислих, че само аз съм го забелязала.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   20.01.2014 16:28

Balleta написа:
какви са тия рани по ръцете на Надал :unsure:

Мазоли + рани от много игра, какви? Той тези лепенки по пръстите ги има отдавна!
Ако говориш за пръстите де, ако е нещо на друго място по ръцете, тогава не знам.

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 221 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща