Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:51

Отговори на тема  [ 398 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Следваща
Australian Open' 2013 - Тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   17.01.2013 17:38

Diavolo написа:
Томич не е пробиван от 1/4 финала в Сидни и от това което видях срещу Брандс, то феновете на Роджър има за какво да се тревожат. :-P

Тоя плазмодий пък къде го включваш? Много си отваря устата, ама май нещо ти харесва, а когато други като Рокюс си я отворят... :rofl:

Последна промяна Banditoo на 17.01.2013 17:38, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   17.01.2013 18:51

Diavolo написа:
Кажи ми как може такава трансформация от Квитова през 2011 г. и сегашната Квитова... Какво нещо е психиката. :outofspace:
А и тази астма и разказва играта. Много надежи и се възлагаха в родината и тя иска, но не може и става миш-маш в главата... :-?

Ти да не си очаквал да играе през втората седмица :rofl: Тая е толкова лабилна, че повече и не може - ''Квити - гът'', тя почна излагациите още в Брисбейн

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   17.01.2013 18:55

Banditoo написа:
За мача Винъс - Маша:

Еми надявам се и двете да дадат най-доброто от себе си, все пак това е един мач между две големи имена на женския тенис.Но в този мач виждам голям потенциал за доминация от едната страна. Разбира се, фаворит за мача е Маша, но всеизвестно е, че ако Винъс играе добре винаги има шанс срещу всеки. Мен ще ме изкефи самия мач даже Винъс да падне или не, защото след всички разочарования поне ако падне ще падне срещу класна тениситка. Та психически се подготвям, все пак Винъс няма какво да губи :laugh:

Формата на Мария е определено впечатляваща, но важното е да даваш най-доброто от себе си и макар всички условия пак да печелиш. Мисля, че това ще опита да направи Уилямс. Много ми се иска да спечели тази титла, но нека първо да гледаме към предстоящия мач. Не ми се говори много, но струва ми се че ще има нещо голямо.

Формата на Маша няма никакво значение, важното е какво ще и прищрака по време на самия мач. Иначе едно 6:2, 6:3 за Марчето ще е идеално :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   17.01.2013 19:02

Diavolo написа:
Ъъ, а за Серина знам ли и аз, май Балета ли кой ли, но и е направил магия. Дано да оживее до края на турнира. Първо си изкълчи глезена, едва не се преби, после я гониха насекоми (бая мутирали си бяха) и за финал си удари устата и зъбите с ракетата, е заеби :unsure: :stop:
Явно това е единствения начин да бъде спряна, но не сте познали :finger:

Защо продължават да извращават женския тенис и да слагат това чудо в женската схема :ireful:

Цитат:
после я гониха насекоми (бая мутирали си бяха)

мутанти гонят мутанти е станала работата :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   17.01.2013 19:48

alessandron написа:
Banditoo написа:
То пък от Квитова точно кво очаквахте? И тя една...

Аз квото съм очаквал, съм написал и в прогнозите, и в началото на темата - втори кръг ѝ бях дал. Виж за Вожнячки не познах само защото Сабине сама се би.

Аз очаквах Вознячки да бие Лисицата - гледам аз хед-2-хеда, последните 2 победи за Лисицата - статистически, си беше време този път Сабинка да падне. И баш така стана. ;-)

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   17.01.2013 21:46

Diavolo написа:
Колхозника беше много зле в този мач, никакъв живец, но няма той просто свърши за големия тенис, било каквото било... Няма сили вече.
Добра игрова тренировка за Федерер
Но Томич като нищо може да го отстрани и да хвърли голямата бомба :-)
Томич не е пробиван от 1/4 финала в Сидни и от това което видях срещу Брандс, то феновете на Роджър има за какво да се тревожат. :-P

Дав разпра Ферер в Доха преди седмица и ако не беще разтегнал на финала, Гаске също щеше да вземе максимум 5-6 гейма. Не си го гледал май.
Много ми се гледа мач Дав-Томич на бърз хард или в зала. Ше има яко яздене на новобранци. Човека е след контузия, за.би. Извън първите 3ма руснака все още може да бие всеки във формат 2/3 на бърз хард.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   17.01.2013 23:11

Тц тц, от две години насам не е същия... Това, че размаза Ферер в Доха нищо не значи. Това са подгответа. Стария Давиденко със сигурност, но него вече го няма за съжаление.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   17.01.2013 23:14

Бандитче виж и цялостната 2011 г. на Квитова. За какво избухване на един турнир ми говориш? :-) Тя спечели много престижни титли тази година на всякакви настилки и беше според всички най-добрата в света и само заради специфичното точкуване при жените не тя, а Карото остана номер 1.
Проблемите на Квитова са явно необратими. Тя има хронична астма и при топло и влажно време сама си казва, че не може да диша. Жалко, защото щеше да е много по-интересно и непредсказуемо с нея.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   17.01.2013 23:29

Diavolo написа:
Бандитче виж и цялостната 2011 г. на Квитова. За какво избухване на един турнир ми говориш? :-) Тя спечели много престижни титли тази година на всякакви настилки и беше според всички най-добрата в света и само заради специфичното точкуване при жените не тя, а Карото остана номер 1.
Проблемите на Квитова са явно необратими. Тя има хронична астма и при топло и влажно време сама си казва, че не може да диша. Жалко, защото щеше да е много по-интересно и непредсказуемо с нея.

Стига с това точкуване, за всички е еднакво, факт е, че когато можеше да стане номер 1, не стана (Марчето ли я спря тогава, че забравих :whistle: ), факт е, че психиката и е супер лабилна, почне ли да се ядосва и да губи я пиши отписана, поне с такива впечетления съм останал, като съм я гледал :-)
Как не и пречеше астмата, когато печелеше тия турнири 2011 ?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   17.01.2013 23:38

Като има астма да работи повече над издръжливостта си и да натрупа малко мускули, а не да стои така... Сори ама от доста време трябва да го е преодоляла. Не може всяка загуба да се обяснява с това.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   18.01.2013 00:42

Balleta написа:
Diavolo написа:

Стига с това точкуване, за всички е еднакво, факт е, че когато можеше да стане номер 1, не стана (Марчето ли я спря тогава, че забравих :whistle: ), факт е, че психиката и е супер лабилна, почне ли да се ядосва и да губи я пиши отписана, поне с такива впечетления съм останал, като съм я гледал :-)
Как не и пречеше астмата, когато печелеше тия турнири 2011 ?

Точкуването е обект на много коментари и навсякъде го критикуват...
Ако се вгледаш по-внимателно ще забележиш, че печелеше, но на клей, трева и в зала. На хард корт на открито, особено САЩ и Австралия не става, дори и през 2011 г.
за Шарапова, че я е спряла за АО' 2012 г. ли ми говориш? Тогава спомняш ли си Петра по инерцията от 2011 г. как насмалко да я бие, а Квитова още за този турнир беше зле. Преди това беше хванала вирус на Хопман Къп и от тогава започна регресът и на долу.
Четох едно изказване на треньора и Давид Котиза, че астмата и се е влошила много последната година. Не че това е оправдание, просто и ти ако си болен от нещо, с което по принцип може да се живее как мислиш дали няма това нещо да се влоши или усили ако се подложиш на много по-големи натоварвания от обичайното. Явно силите на Квитова стигнаха само за един силен сезон, след което тя видимо няма сили. Не знам дали си и гледал мачовете с Азаренка в Мадрид и в Истанбул, но Петра тичаше и се бореше за всяка топка, а от 1 г. насам гледам една мъка. Апропо аз не знаех, че е астматичка, по-ксъно разбрах. Иначе дам подвдох се на времето гледайки я как мачка всичко живо в Лондон, че ще стане доминатор, но такова беше мнението и на Макенроу и на Бекер и на Девънпорт, на Трейси Остин, всички и предричаха бляскаво бъдеще.
Другото което пречи много е, че има дебел кокал и особено на хард корт движението си е мъчително. Явно кострукцията и е такава, че няма как да отслабне малко. Ама 2011 г. това шкембе го нямаше, поне беше доста по-незабелязващо се... :-o :-?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   18.01.2013 00:48

Banditoo написа:
Като има астма да работи повече над издръжливостта си и да натрупа малко мускули, а не да стои така... Сори ама от доста време трябва да го е преодоляла. Не може всяка загуба да се обяснява с това.

Сигурен съм, че са се опитвали да го преодолеят... Ти какво си мислиш, че не им е минало това през главата и ей така си я карат през просото? ;)
Виж не е чак от такова знаение. Аз си я харесвам и ще съм и 'марк'
То пък защото другите освен Азаренка са цъфнали с нещо...
Аз възлагам някакв надежи в Хейс и Уотсън. Лора Робсън и Слоун Стивънс не ми вдъхват чак такова доверие. Общо взето е това.
Впрочем мен много ме кефи има една млада канадка, дете чудо, а и много красиво момиче - Йожени Бушар не знам дали я знаеш, следя и развитието, ще викам за нея някой ден ако се развие :))

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   18.01.2013 05:30

Дяволе, не ми ли виждаш подписа. аз съм фен на Южини от Уимбли миналата година. 8-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   18.01.2013 05:33

Ставам и гледам Юлия на осминафинал. Милата, ще яде бой от Ага.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   18.01.2013 05:35

А ще играе сигурно срещу На, което е още по-зле :-o

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   18.01.2013 07:07

Diavolo написа:
Йожени Бушар не знам дали я знаеш

Banditoo написа:
Дяволе, не ми ли виждаш подписа. аз съм фен на Южини от Уимбли миналата година. 8-)

Изображение

ахахаха, Деволе малкия направо те разби тука :rofl: :rofl: :rofl:

Последна промяна Balleta на 18.01.2013 07:08, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   18.01.2013 10:38

За пореден път Иво Карлович показва, че е най-великият туитърджия на света :)))

ivo karlovic ‏@ivokarlovic
Watching Serena play makes me self-conscious about the size of my biceps

И после:

ivo karlovic ‏@ivokarlovic
Watching Roger play makes me feel good about my biceps.

:petku:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   18.01.2013 11:11

Почва се! :outofspace:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   18.01.2013 11:39

Вердаско изхвърча, чудесно. Вместо да си вземе с 3:1 сета мача при целия моментум след спасението в края на четвъртия сет, той си се изсра по познатия начин на метенето. Ама и на мен няма да ми дойде акъла на кого да залагам от испанците, че ще се прецака ...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   18.01.2013 11:49

Banditoo написа:
Ставам и гледам Юлия на осминафинал. Милата, ще яде бой от Ага.

то и тя не знае как се класира сигурно. падаше 3-5 в третия сет и едвам целеше корта, но изведнъж влезе в някаква зона, а китайчето се спече яко. в следващите 4 гейма, мисля че Дзе взе някъде между 3 и 4 точки общо... женска му работа, а си го бях нюхнал тоя мач. :besnyo: :ireful:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 398 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Следваща