Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
US OPEN' 2016 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 01:52

много съм радостен за Кербер голяма пичага е извън корта кефи яко и заслужен триумф с втори шлем и номер 1 безспорната господарка на женския тенис тая година, факт е че и Плишкова и свърши черната работа като и разчисти схемата и последните геймове грохна, иначе щеше да спечели, но това си е сезона на Анджи, много финали, шлемове, постоянство, биткаджийство като истинска арийка не се дава до последната точка, честито да и е :ura:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 02:05

Balleta написа:
Balleta написа:
Акде Плишкова проби и ако продължи да сервира добре Кербер е пътничка...

По опитната спечелли, браво на Кербер, жалко за Плишкова, която последните 2-3 гейма бе тотално гроги, докато Кербер физически беше класа отгоре.
Иначе, Плишкова бе близо но не издържа след като поведе 3:1 в третия. Все пак Плишкова никога не е играла дори във втората седмица на турнир от ГШ, да не говорим за финал. Миналата година тук отпадна след,като спечели само 3-4 гейма, нещо такова, сега финал и не чоукна до края, просто отпадна физически.

Кербер - голяма. Три финала за ГШ, 2 титли, сребро на Олимпиадаи световна номер 1. Няма какво повече да говорим :yes: :first: :celebrate:

Евала и на двете, голям мач.

Плишкова направи много грешки. Ама много. Просто ако поработи и изчисти тези неща има шанс да стане фактор!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 02:06

Бате Матс, аре леко и без прибързани изказвания - Вавринка фаворит ... бла бла! Джоко 13-та е химна за утре! ;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Doubles   |   11.09.2016 03:27

Някой гледа ли я тая чекия? И аз не! Ама гледам другото магаре Мъри е станал шампион с некъв бразилец.

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 10:23

TheExorcist написа:
Бате Матс, аре леко и без прибързани изказвания - Вавринка фаворит ... бла бла! Джоко 13-та е химна за утре! ;-)

Матс прокле финалист за пореден път

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 11:32

Naki написа:
Граматиката ти куца. Не съм говорил за, нито имал предвид имената въобще!
Пиши на (граматически правилен!) български. ;-)

Впрочем, "Пюи" е. :-) Другото беше шегичка.

Пак не разбиращ.
Нямя човек на който нещо да не му куца. Няма да ти казвам на тебе какво ти куца - ще трябва доста да пиша.

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 11:43

Naki написа:
SUBXERO написа:
Ами не, Нака, не е Пюи, а точно Пуй. Не знам къде си го учил твоя френски, ама си в грешка.

Не съм. Вероятно греша тогава. Учил съм само английски и немски (после китайски).
Май си прав: https://en.wikipedia.org/wiki/Lucas_Pouille

За човека писал преди мен - като си написал:
ще се намерят клубари, които ще ги определят като ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА?
това е съвсем грешно.
Правилни примерни 2 варианта са:
ДАЛИ ще се намерят клубари, които ще ги определят като ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА?
или примерно:
ще се намерят ЛИ клубари, които ще ги определят като ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА?
Това имах предвид. :wave:

Абе влюбен си в твоята си истинка, ама като си учил Китайски трябва да знаеш - има и други истини.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 12:44

tennis fan написа:
Naki написа:

Пак не разбиращ.
Нямя човек на който нещо да не му куца. Няма да ти казвам на тебе какво ти куца - ще трябва доста да пиша.

Искаш дискусия, май сериозна такава. Съответно трябва да пишеш ПОне малко по-сериозно, тоест на български, а не на развален такъв. :wave:

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 12:46

tennis fan написа:
Naki написа:
SUBXERO написа:
Ами не, Нака, не е Пюи, а точно Пуй. Не знам къде си го учил твоя френски, ама си в грешка.

Не съм. Вероятно греша тогава. Учил съм само английски и немски (после китайски).
Май си прав: https://en.wikipedia.org/wiki/Lucas_Pouille

За човека писал преди мен - като си написал:
ще се намерят клубари, които ще ги определят като ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА?
това е съвсем грешно.
Правилни примерни 2 варианта са:
ДАЛИ ще се намерят клубари, които ще ги определят като ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА?
или примерно:
ще се намерят ЛИ клубари, които ще ги определят като ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА?
Това имах предвид. :wave:

Абе влюбен си в твоята си истинка, ама като си учил Китайски трябва да знаеш - има и други истини.

Няма никакъв вариант писаното от теб и цитирано от мен да е на български, защото не е!
Разбира се че има много истини - никога не съм казвал, че само аз съм прав...
Тука май виждам некви Дата.БГ намеци, едва ли не, може би!? А дано не е това, ама надали! Май си стар познайник от там, мда? ;-)

За Лука ПУЙ явно сгреших, за което се извинявам.

Последна промяна Naki на 11.09.2016 12:47, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 15:52

tennis fan написа:
Naki написа:

Пак не разбиращ.

Давай, пиши - try me! :stop: ;-)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 16:21

Деволе, що не писа нищо за женския полуфинал на Серенчето и финала :whistle: Скатаваш се яката, иначе какви теми на възхвала щеше да има тука :laugh:
Между другото Плишкова повече помогна за легасито на Серена отколкото и попречи, иначе сега изобщо нямаше и да се говори за стрейка седмици номер 1.

Изобщо Плишкова е фактор номер едно в женския тенис за последните три седмици :-D ... а преди това беше никой .....

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 16:32

Е чак никой. В топ 10 е била и преди, това не е "никой". :-)

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 20:30

TheExorcist написа:

Че ти не знаеш ли? Каквото каже Матс Виландер, става точно обратното. Познава веднъж на високосна година, а тази година вече си изгърмя патроните на Ролан Гарос :whistle:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 22:06

Balleta написа:
Деволе, що не писа нищо за женския полуфинал на Серенчето и финала :whistle: Скатаваш се яката, иначе какви теми на възхвала щеше да има тука :laugh:
Между другото Плишкова повече помогна за легасито на Серена отколкото и попречи, иначе сега изобщо нямаше и да се говори за стрейка седмици номер 1.

Изобщо Плишкова е фактор номер едно в женския тенис за последните три седмици :-D ... а преди това беше никой .....

Споко, има Аустрелиън, ... Уимби ... горилата няма да е в по-лоша форма. Само трябва да се надяваме сегашните бацилки да не сдават багажа, а да подобряват формата. Това е формулата! :-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 22:16

TheExorcist написа:
Balleta написа:

Споко, има Аустрелиън, ... Уимби ... горилата няма да е в по-лоша форма. Само трябва да се надяваме сегашните бацилки да не сдават багажа, а да подобряват формата. Това е формулата! :-)

вече с напредването на възраста Серина има шанс само на Уимбълдън с тия мощни сервиси като мъж на трева може да вземе турнира и на 50 без да се движи, на останалите турнири си трябва малко движение, а вече на баба Меца и става много тежко и се задъхва :-D

Последна промяна juve на 11.09.2016 22:16, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 23:16

juve написа:
TheExorcist написа:
Balleta написа:

вече с напредването на възраста Серина има шанс само на Уимбълдън с тия мощни сервиси като мъж на трева може да вземе турнира и на 50 без да се движи, на останалите турнири си трябва малко движение, а вече на баба Меца и става много тежко и се задъхва :-D

Това имах предвид. На Уимби може да си пляска без проблем. Много точно си го казал.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 23:18

IchWill написа:
TheExorcist написа:

Че ти не знаеш ли? Каквото каже Матс Виландер, става точно обратното. Познава веднъж на високосна година, а тази година вече си изгърмя патроните на Ролан Гарос :whistle:

:-|

Той сега каза, че вярва, че Джоко става ГОАТ със 18!

А тоя Вавринка къв дебелак е не е истина.

Последна промяна TheExorcist на 11.09.2016 23:21, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   12.09.2016 00:24

Толкова грешки в първи сет на финал не се сещам кога съм гледал. Добре, че все пак Джоката взе тайбрека. Давай да приключиш мача!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   12.09.2016 00:27

TheExorcist написа:
Толкова грешки в първи сет на финал не се сещам кога съм гледал. Добре, че все пак Джоката взе тайбрека. Давай да приключиш мача!

3:2 за джоко трябва да свърши, за да спечеля играта с прогнозите на тоя шлем, стискай палци че откога се мъча, дано стане :laugh:

Последна промяна juve на 12.09.2016 00:27, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   12.09.2016 00:40

juve написа:
TheExorcist написа:

3:2 за джоко трябва да свърши, за да спечеля играта с прогнозите на тоя шлем, стискай палци че откога се мъча, дано стане :laugh:

Ако не бяха грешките на Вавринка, Джоко заминава - в момента нищо особено не е!

Спуква балона Джоката. Това е най-слабия финал, който от не знам кога съм гледал! Такива грешки от двама финалисти са недопустими! Имам чувството, че гледам момичета на тенис на маса!

Последна промяна TheExorcist на 12.09.2016 00:46, променена общо 2 пъти

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща