Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Следваща
Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 13:16

Браво на Халеп! С 2 франзели, и в бързо тренировъчно темпо за 1 час КарлО беше опраскана (или нагъзена, или нацицена, ако щете 8-) ). :laugh: ;-)

Последна промяна Naki на 05.06.2017 13:22, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 14:57

Свитолина обърна изненадата Матич от 2-5 до 7-5 в третия сет.
Халеп е длъжна да спечели - такова подреждане на съзвездията в нейна полза няма да се случи никога отново.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 15:04

MCStranger написа:
Халеп е длъжна да спечели - такова подреждане на съзвездията в нейна полза няма да се случи никога отново.

с тази обръщалка, Свитолина се е засвяткала кхм титлата - погледнах резултата при 2-5, след това написах едно мнение в Международния и като погледнах да се убедя, че е отпаднала от анонимката и гледам 7-5 :outofspace:

Пожелавам и титла .... ако Плишкова се провали, поне да е Свитолина, ако не Младенович .... Халеп е на финал, въпроса е от кой ще чоукне там или тоя път ще се пребори със себе си ....

Последна промяна Balleta на 05.06.2017 15:05, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 15:18

Нандо продължава да рулира и сложи геврек на Нишикори :dance:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 15:48

MCStranger написа:
МаРтич се казва, с Р. И не никаква анонимница, добра си е на клей Петра, макар основно на по-малки турнири.

Преди да стане добър WTA играч, е играла както повечето тенисисти в ITF турнири, включително и в България. ;-) :wave:

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 16:25

Халеп е на четвъртфинал със Свитолина. Няма как румънката да е на финал и Свитолина да вземе титлата.

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 16:31

Нема Значка написа:
Халеп е на четвъртфинал със Свитолина. Няма как румънката да е на финал и Свитолина да вземе титлата.

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

това, че и пожелавам на Свитолина титла, не значи, че не мисля, че Халеп ще е на финал ... ;-) ако се сещаш ...

все пак дано се сбъдне пожеланието ми, а не това което мисля, че ще стане ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 16:35

Naki написа:
MCStranger написа:
МаРтич се казва, с Р. И не никаква анонимница, добра си е на клей Петра, макар основно на по-малки турнири.

Преди да стане добър WTA играч, е играла както повечето тенисисти в ITF турнири, включително и в България. ;-) :wave:

Наки, не ми обяснявай 2 и 2, а преди да е играла ИТФ, играла ли е детски и младежки турнири :outofspace: а преди това, като бебе да е носила памперси ..... :outofspace:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 16:50

Мишикори ще ни изпързаля в играта всички заложихме на Нандо, ама Фиаско си е Фиаско, цирк хехе :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 16:55

някой гледа ли? какво направи тоя лузър, та от геврек върви към рутинна загуба?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 16:56

Balleta написа:
Naki написа:
MCStranger написа:

Наки, не ми обяснявай 2 и 2, а преди да е играла ИТФ, играла ли е детски и младежки турнири :outofspace: а преди това, като бебе да е носила памперси ..... :outofspace:

Заяждаш се излишно в момента, недей. :stop: Имам предвид, че са я давали и на живо от ITF турнир в България преди няколко години. Не помня точно, но май беше в София, пак на клей. Даваха тенис турнира на живо по ТВто (Канал 1) тогава.
А и имам примерно предвид, че това е правилната Петра за таз настилка. ;-) Верно, и тя вече отпадна, но другата Петра се издъни по-рано, още във 2ри кръг срещу от своя страна некадърната Матек-Сандс.

А.Агаси, а ти тази тъпотия що я гледаш, неква идея имаш ли си?
Не знам къде си, ама тука в БГ по ЕвроСпорт не дават Вердаско, а дават потенциално значително по-добрия мач на Монфис и Вава.
Него гледам.

EDIT: Тази парагвайка Вероника ЦеПеДе някой знае ли я що за звезда е? За мен е нова, ама тука на тоз турнир има добро КаПеДе досега. :laugh: :wave: ;-)
25 годишна е, та не е много млада гачели. :-) Няма и половин мЕлеон спечелени пари от тенис досега, но явно тази година ще и е най-добра досега.
Може да хапва специални парагвайски гъбки. 8-) :clown:

Последна промяна Naki на 05.06.2017 17:09, променена общо 5 пъти

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 17:06

Нака,

Къде да съм в понеделник бе, брат? бачкам, като 90 % от възрастното население. Затова нямам идея какво дават по Евроспорт и питам дали някой гледа. Аз следя само лайвскора и затова ми стана чудно, че след 6-0, се стига до такъв резултат. В смисъл, мога да си представя какви глупости е почнал да прави Фер, но исках някой, дето е пред тв-то да го потвърди.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 17:15

Опа, мне. Нямах предвид дали си дома или на работа, а примерно дали живееш/намираш се в БГ, Западна Европа или САЩ (или Азия!).
Примерно при Балета, ако е в САЩ, е много ранна утрин. В най-близката до БГ част от САЩ е малко след 10:00 сутринта, а по-далече в Калифорния е малко след 7. :wave: :yes:

А иначе, и аз бачкам (work from home), и ТВто Е пуснато, ама не съм пред него, по-скоро до. :-)
"Гледам" мача с 1 ухо основно, чат-пат гледам повторение на някой готЕн удар ако дадат.
1вия сет Вава го взема трудно, съответно вероятно МайМунфис ще е дотам и ще сдаде мача, ама да видим. :-)

Не дават/аха мача на Кей и Нандо тук, поне при мен. По ЕвроСпорт 2 има колоездене в момента (също на живо).

Последна промяна Naki на 05.06.2017 17:18, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 17:31

Агаси е в Испания, Нака.
Иначе и аз съм на бач, но съм пуснал евроспорт плеъра и гледам когато и каквото мога.
Първия сет Нишикори едвам дишаше и ходеше, имах усещането, че всеки момент ще се разпадне и откаже...
Но Нандо големеца хвана ли се на въдицата (Нишикори втори път го играе този номер с умрелата лисица след УСО-то когато стигна финала ''контузен'') какво стана, ама изведнъж втория сет Кей се разигра и Нандо бе видимо изненадан. Но хубаво де, губи втория сет, но в третия тотално разочарование. Почна да нервничи и ръкомаха, все едно светът му е виновен и длъжен за нещо. А четвъртия сет не знам какво е ставало, видях само края, като Нандо едвам ходеше...
Трагикомедия бе този мач. Както е трагикомедия и играта на Монфис в момента, но него си го знаем.
Днес пълен ташак е програмата, добре че Свитолина и Мартич направиха мач...

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 17:46

Точно това и аз щях да напиша. Добре го изигра японеца на умряла лисица. Много наподобява Монфис и смотания Гулбис - уж силно незаинтересован от мача, ама изведнъж почва да гони, като луд..

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 17:48

Diavolo написа:
Агаси е в Испания, Нака.
Иначе и аз съм на бач, но съм пуснал евроспорт плеъра и гледам когато и каквото мога.
Първия сет Нишикори едвам дишаше и ходеше, имах усещането, че всеки момент ще се разпадне и откаже...
Но Нандо големеца хвана ли се на въдицата (Нишикори втори път го играе този номер с умрелата лисица след УСО-то когато стигна финала ''контузен'') какво стана, ама изведнъж втория сет Кей се разигра и Нандо бе видимо изненадан. Но хубаво де, губи втория сет, но в третия тотално разочарование. Почна да нервничи и ръкомаха, все едно светът му е виновен и длъжен за нещо. А четвъртия сет не знам какво е ставало, видях само края, като Нандо едвам ходеше...
Трагикомедия бе този мач. Както е трагикомедия и играта на Монфис в момента, но него си го знаем.

Прост циганин... какво да кажем, освен една пропиляна кариера, жалко за безпорния талант. Иначе съм си в София от края на 2014 :-) , в Испания бях 2010-2014, тъкмо за най-голямата доминация на Барса и Ла Фурия :-D

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 18:08

Събуждам се сутринта и гледам мачове за игра. Три левчета трябва да се изиграят все пак :laugh:
Ама в любимите Финландия и Норвегия няма нищо и какво да направя, хоп за трети, или четвърти път откакто играя (много, много години) решавам да играя на тенис :rofl:
Смех, ама не разбирам, по-скоро не следя (а едно време Къриер, Ченг, Граф, Селеш...) та отварям тенис манията да ми даде насока :laugh:
Масово е играно победа на Вердаско срещу някакво японче Нишикори. Викам тук са разбирачи само, ще направя трите левчета шест. Сложих ги и зачаках, убеден, че ще спечеля :laugh: И понеже работя гледам отвреме на време резултата и в първия сет нулата на япончето си остана непроменена и си викам... Я ти да видиш, момчетата са големи :moufan:
И преди малко отварям да видя крайния резултат и :finger: middle finger, middle finger where are you... Here I am, here I am. How do you do? :finger:
Реших да се загледам съответно в схемата, другите мачое, резултатите... При мъжете гледам онова квичащото испанче пак е надигнал глава и го играе фаворит. Явно Федерер малко го би в Австралия, та му трябва още. При жените не видях Серина Уилямс, участвала ли е? Сестра и е паднала, но за нея не разбрах нищо, а може и да съм пропуснал де.
Та когато няма кръгове из Финландия и Норвегия е явно, че трябва да влизам тук да взема акъл :laugh:

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 18:11

Серенка-Малинка е бременна! Аут е до края на 2017, поне. :wave:

Винъс е нормално да падне, не бих казал, че това и е любимата настилка.

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 19:35

Ъъъ, Жирафски му работи! :yes:
Giraffe troubles - загазила засега, 6:2 за таз ЦеПеДе. :wave:
Хмм, дали ще се стегне и бие? Ако не, Халеп изпада в доста приятна схема. :-D

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   05.06.2017 20:15

A.Agassi написа:
Diavolo написа:
Агаси е в Испания, Нака.

Прост циганин... какво да кажем, освен една пропиляна кариера, жалко за безпорния талант. Иначе съм си в София от края на 2014 :-) , в Испания бях 2010-2014, тъкмо за най-голямата доминация на Барса и Ла Фурия :-D

Кой тва - Вердаско или Наката? :laugh:

Иначе аз можах да гледам до 6-0 2-1 и дотогова Нишикори не си беше взел нито веднъж сервиса и стоеше много зле на корта. Даже ми се струваше, че има някакъв проблем и ще се откаже. Нандо пък си разцъкваше стабилно, както в предишните кръгове, нямам представа какви ги е свършил след това, за да вземе още само 6 гейма и да инкасира геврек, но мога да си представя. :clown:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Следваща