Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:49

Отговори на тема  [ 270 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща
Ролан Гарос 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   06.06.2014 19:46

Нема Значка написа:
Абе стига сте се заблуждавали с тоя Мъри на трева... Докога ще живеете в заблуда? Двете титли на Мърльо - ЮС и Уимби бяха подарък от Ноле!!! Разберете го един път завинаги!! И беше от жал... добра душичка е Нолката, какво да го правиш...

олимпиадата и 10 мастърса значи и те са подарък брей мъри голям късметлия :dunno: :ludnica:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   06.06.2014 20:14

Ей хора, ще се събирате ли някъде за финала в неделя както преди? Аз нямам ни телевизор ни нет че в нас се прави ремонт и все едно бомба е паднала и се чудя къде да ходя да викам вамос?! :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   06.06.2014 21:01

Олимпиядата? :rofl:
Колко му пука на Фед, толко на Ноле, толко и на Рафо...
Мърльо беше ЗАДЪЛЖЕН да вземе нещо на трева (освен Куинс) за да го приемат медиите, като заслужил (хахаха) спортист... и замаза положението с тоя умрел медал. :wave:
А тия пък взеха че си поверваха... и ся качам да го назначат вече "Сър"... айде, закъсняват вече... ееее!!! :-x
Не искам да се заричам, защото вече в спорта играят много куфарчета и празни чекове, но освен в Англия, Мъри не знам къде може да спечели ГШ... и в Англия трябва да има куфарчета или чекове ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Затова не изключвам Мърльо да вземе нещо на трева, но без пари под масата - НИКОГА! Или айде, без благородни хора също! :laugh:
Нека се повтори финала от миналата година на Уимби и да видим дали Мъри ще вземе сет, хеле пък да бие в стрейтс срещу Ноле! :rofl:
Това си заслужаваше нобелова награда по "ЖАЛОСТ".
Приз за Джокович, ако обичате!

Последна промяна Нема Значка на 06.06.2014 21:03, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   06.06.2014 21:12

Някои, като не играят се пекат по плажовете:

Caroline Wozniacki and Serena Williams hook up to hit the beach in Miami as tennis aces get over early French Open exits

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   06.06.2014 21:18

Balleta написа:

ами като имат толкова мангизи дреме им за купите, ще се пекат на плажа разбира се. но каро ме съмнява след раздялата с рори, да не е обърнала резбата, но със серина точно, е това е брутално, ако и тя е била шута на муратоглу, което ще е супер, че този ме дразни много. интересни драми извън корта 8-)

Последна промяна juve на 06.06.2014 21:18, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   06.06.2014 22:00

Нема Значка написа:
Олимпиядата? :rofl:
Колко му пука на Фед, толко на Ноле, толко и на Рафо...
Мърльо беше ЗАДЪЛЖЕН да вземе нещо на трева (освен Куинс) за да го приемат медиите, като заслужил (хахаха) спортист... и замаза положението с тоя умрел медал. :wave:
А тия пък взеха че си поверваха... и ся качам да го назначат вече "Сър"... айде, закъсняват вече... ееее!!! :-x
Не искам да се заричам, защото вече в спорта играят много куфарчета и празни чекове, но освен в Англия, Мъри не знам къде може да спечели ГШ... и в Англия трябва да има куфарчета или чекове ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Затова не изключвам Мърльо да вземе нещо на трева, но без пари под масата - НИКОГА! Или айде, без благородни хора също! :laugh:
Нека се повтори финала от миналата година на Уимби и да видим дали Мъри ще вземе сет, хеле пък да бие в стрейтс срещу Ноле! :rofl:
Това си заслужаваше нобелова награда по "ЖАЛОСТ".
Приз за Джокович, ако обичате!

Ти май си по-болен от Добрил :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   06.06.2014 23:49

TheExorcist написа:
Ей хора, ще се събирате ли някъде за финала в неделя както преди? Аз нямам ни телевизор ни нет че в нас се прави ремонт и все едно бомба е паднала и се чудя къде да ходя да викам вамос?! :-)

Не се очертава събиране
Иначе отиди в спортна софия в борисовата, там ще го дават със сигурност.
или пък в бар Естерхази на огромен телевизор, щели да раздават и с намаление автобиографичната книга на Надал, която излиза от понеделник у нас и други изненади щяло да има. А и част от коментаторите на Евроспорт ще са там.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   06.06.2014 23:52

Преди Гарос бях скептично настроен за първи път откакто се помня спрямо Надал, камо ли пък на Ролан Гарос, но сега имам усещането, че ще спечели, а и от мач на мач играе все по-добре. Иначе плюс за Ноле ще е времето в неделя. Ще вали дъжд и ще е влажно, по-тежки топки. Но температурата ще е висока и ако клея изсъхне бързо не се знае. Трудничко е да бъде победен Рафа в 3/5, Сода Кинг наистина направи нещо грандиозно 2009 г. :о

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 04:04

Diavolo написа:
TheExorcist написа:

Не се очертава събиране
или пък в бар Естерхази на огромен телевизор, щели да раздават и с намаление автобиографичната книга на Надал, която излиза от понеделник у нас и други изненади щяло да има. А и част от коментаторите на Евроспорт ще са там.

Мерси брат. Може и на друго място да успея, но много искам vamos. Просто трябва да стигне гоата just for the sake!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 09:20

Diavolo написа:
TheExorcist написа:

Не се очертава събиране

Ние с една приятелка мислим да ходим в бар Естерхази, ще се радвам ако някой от клуба се присъедини. Надявам се Петита все още да чете тук и да реши да дойде, както и всички останали - Сандро, Наки, Хенмана, Мейджъра, Фогела, Орела, а и нови лица. За Дявола не се и надявам, защото той най-вероятно пак ще е в пълно медийно затъмнение поне до понеделника, какъвто и да е изходът ;-). Много по-емоционален ще е финалът, ако го гледме повече хора.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 09:59

Къде се намира този бар?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 10:12

speranza написа:
Diavolo написа:
TheExorcist написа:

Не се очертава събиране

Ние с една приятелка мислим да ходим в бар Естерхази, ще се радвам ако някой от клуба се присъедини. Надявам се Петита все още да чете тук и да реши да дойде, както и всички останали - Сандро, Наки, Хенмана, Мейджъра, Фогела, Орела, а и нови лица. За Дявола не се и надявам, защото той най-вероятно пак ще е в пълно медийно затъмнение поне до понеделника, какъвто и да е изходът ;-). Много по-емоционален ще е финалът, ако го гледме повече хора.

Аз съм на работа, съжалявам, няма как. Напоследък съм все на работа ...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 10:14

Diavolo написа:
Преди Гарос бях скептично настроен за първи път откакто се помня спрямо Надал, камо ли пък на Ролан Гарос, но сега имам усещането, че ще спечели, а и от мач на мач играе все по-добре. Иначе плюс за Ноле ще е времето в неделя. Ще вали дъжд и ще е влажно, по-тежки топки. Но температурата ще е висока и ако клея изсъхне бързо не се знае. Трудничко е да бъде победен Рафа в 3/5, Сода Кинг наистина направи нещо грандиозно 2009 г. :о

Надал определено на четвъртфинал и полуфинал показа друго лице - как така изведнъж не го боли гърба, как се движи на клей все така, че да успява да играе максимално форхенд, след като до този момент през сезона на червено не го правеше? И все пак ако условията действително са такива, каквито казваш, ще е по-добре за Джоката и той да се стяга - сега му е големият шанс.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 14:21

Да намина да ви кажа едно здрасти :wave:
И ВАМОС!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 17:32

Халепчето дотук много зле.Яко се е спекла,сипе ънфорси почти от всички точки на корта.А Шарапа пак се е разкрещяла като за световното.Чак до удърите на Халеп й се чуват виковете,а сега се оплаква от публиката че вдигала шум.Ххахахха :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 17:42

Christianssen написа:
Халепчето дотук много зле.Яко се е спекла,сипе ънфорси почти от всички точки на корта.А Шарапа пак се е разкрещяла като за световното.Чак до удърите на Халеп й се чуват виковете,а сега се оплаква от публиката че вдигала шум.Ххахахха :rofl:

Изобщо не съм съгласен - нивото е много високо и на двете, и двете имаха страхотни отигравания, просто на Шарапова бяха малко повече. Халеп, смея да твърдя, показва най-високото си ниво в турнира дотук.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 17:42

Christianssen написа:

Хм. явно гледаме различни мачове с теб, щото според мен Симончето си играе ок (най-много 12-13 ънфорса да има), може би само сервиса я предава малко. просто засега Мария я "оувърпауърва" отвсякъде и държи добър баланс между уинъри-ънфорси. Маша може да загуби единствено заради отвратителните си проблеми със сервиса, между първи и втори се бави по 20-30 секунди, не знам тоя Нуни какво чака, после Рафа бил бавен :laugh: иначе мачът си е горе-долу равностоен и нямаме чоук от румънката. гледам с коментар на Бритиш Евроспорт и коментаторите казаха, че това е може би най-добрият финал като качество в последните 10 години при жените.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 17:43

alessandron написа:
Christianssen написа:

Изобщо не съм съгласен - нивото е много високо и на двете, и двете имаха страхотни отигравания, просто на Шарапова бяха малко повече. Халеп, смея да твърдя, показва най-високото си ниво в турнира дотук.

ее Санде, един път да сме на едно мнение горе-долу :laugh: :cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 17:43

A.Agassi написа:
alessandron написа:
Christianssen написа:

ее Санде, един път да сме на едно мнение горе-долу :laugh: :cheers:

Що един бе, ние доста често сме на едно мнение :) :cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   07.06.2014 17:46

Иначе да, Шарапова яко дразни с тия паузи между първи и втори сервис - Надал се бави между края на разиграването и първия сервис, а Мария и е друго бавенето и при нея не знам какво казва правилникът, ама е недопустимо.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 270 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща