Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
US Open 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:11

Е след днес най-сетне вече можем да говорим за разнообразие в мъжкия тенис. Не можах нищо да видя от това у СО, дори сега само лайвско, но ето - нови лица на финал. Дано по-често да става, а вярвам и Григор ще стига все по-напред - все пак би Мъри 3:0 на уимбълдън.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:12

Маринееееееееееееееееееееееееееее :devil: :devil: :devil:

мачкаййййй

вземи тези 4 уинъра за финал
3 АСА и 1 бекхенд уинър и чао чао Фед. до тук с мечтите за 18 титла, догодина Рафа го стига! :devil: :devil:

Последна промяна Diavolo на 07.09.2014 01:12, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:14

alessandron написа:
Е след днес най-сетне вече можем да говорим за разнообразие в мъжкия тенис. Не можах нищо да видя от това у СО, дори сега само лайвско, но ето - нови лица на финал. Дано по-често да става, а вярвам и Григор ще стига все по-напред - все пак би Мъри 3:0 на уимбълдън.

този мач нищо не определяше, защото Мъри игра меко казано отвратително.
По-скоро епичния му мач с Джокович (който бе в страхотна форма за полуфинала и финала си игра на 100%) дава поводи за оптимизъм
Както и да е, това вече е мечтания пробив за Хенман.
човека го чака това от 25 години :-D

за първи път имаме финал без някой от топ 4 :first:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:15

шантави полуфинали отидоха 15 лв у бета добре че залагам с малко че колко народ е увиснал не е истина, дали има някво черно тото се чудя. не знам но марин и кей бяха невероятни, а пък фед и джоко не приличаха на себе си, все пак има разнообразие което толкова дълго чакахме, това е добра новина за тениса. на финала 50:50 нямам и на идея кой ще бие, пълно тото :outofspace:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:19

в крайна сметка Майкъл Ченг и Горан Иванишевич победиха Борис Бекер и Стефан Едберг :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:19

Еми ето...
Чилич бе по-стабилен и на сервис и от дъното на корта. Яки тупалки (най-вече от бекхенд).
А Федерер, щом и Чилич го бие вече, не може да се каже, че очаква другите да му свършат работата, защото и той не може да си я свърши. Беше онова време, когато само падаше от Ноле и Рафа. Аз мисля, че и Кей щеше да го бие.
Дотук с мечтите за 18-та титла.

Нишикори иначе унизи Надал в Мадрид, бие си Джокович (бил го е и преди) и Федерер... не виждам кой ще му се опре ако е във форма.

Финала е на кантар, защото ако Чилич сервира като днес, може и да има 5 сета. Със сигурност това са двамата най-силни на този ЮСО. Заслужават.

Не си спомням от кога не е имало представител от 'the big 4' на финала на ГШ. Да каже Дявола, че не ми се рови... Бих казал минимум 10 години.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:21

Много ме е яд, толкова се чудех дали да не пиша 3-0 за Чилич в играта, ама как да му имаш вяра, след като е губил от 6-1 5-0 срещу Мъри... Но наистина, с колегата Дяволо още по време на турнира в Ротердам говорехме колко много е подобрил сервиса откакто работи с Горан и как това му дава повече увереност и в останалите компоненти, така че защо да не стигне и до титлата в понеделник? С Нишикори имаха един мач на ЮС-а преди години, който беше ужасен за гледане и който Кей спечели в 5 сета, но сега според мен ще има шоу. За първи път никой от Федерер, Надал и Джокович няма да присъства във финален мач на ГШ турнир от АО 2005, когато двамата претенденти бяха Сафин и Хюит.

Между другото, преди точно 10 години Федерер игра с Хенман на полуфинала и резултатът беше 6-3 6-4 6-4, а разликата във възрастта на двамата - 7 години. Сега отново на полуфинал - 6-3 6-4 6-4 за по-младия и разлика в годините - отново 7. :laugh: А Тайгър Тим днес става точно на 40, чувствам се стар.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:21

Diavolo написа:
Маринееееееееееееееееееееееееееее :devil: :devil: :devil:

мачкаййййй

вземи тези 4 уинъра за финал
3 АСА и 1 бекхенд уинър и чао чао Фед. до тук с мечтите за 18 титла, догодина Рафа го стига! :devil: :devil:

Прах, догодина е ред на рафо да спихна и да заминава и той надолу 8-) всичко е до време, идат нови.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:29

Henman написа:
Много ме е яд, толкова се чудех дали да не пиша 3-0 за Чилич в играта, ама как да му имаш вяра, след като е губил от 6-1 5-0 срещу Мъри... Но наистина, с колегата Дяволо още по време на турнира в Ротердам говорехме колко много е подобрил сервиса откакто работи с Горан и как това му дава повече увереност и в останалите компоненти, така че защо да не стигне и до титлата в понеделник? С Нишикори имаха един мач на ЮС-а преди години, който беше ужасен за гледане и който Кей спечели в 5 сета, но сега според мен ще има шоу. За първи път никой от Федерер, Надал и Джокович няма да присъства във финален мач на ГШ турнир от АО 2005, когато двамата претенденти бяха Сафин и Хюит.

Между другото, преди точно 10 години Федерер игра с Хенман на полуфинала и резултатът беше 6-3 6-4 6-4, а разликата във възрастта на двамата - 7 години. Сега отново на полуфинал - 6-3 6-4 6-4 за по-младия и разлика в годините - отново 7. :laugh: А Тайгър Тим днес става точно на 40, чувствам се стар.

Аха и си спомням, че нищихме кога ще направи големия си пробив Чилич тази година.
аз заложих на Уимбълдън, ти на US Open. :-D :first:
на Уимби беше ОК, ама Ноле го обърна в 5 сета, но ето че на любимия хард корт направи и логичния си голям пробив.
Сега въпросът е дали ще се присъедини към Вавринка или към Сьодерлинг/Бердих/Цонга. И четиримата си приличат по това, че имат много мощна игра, но със само един финал на ГШ и то загубен (бтв, Содата два финала)
финалът е абсолютно тото!
все пак 55 на 45 за Кей, ама Чилич е по-свеж и има сервиса като оръжие.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:30

Нема Значка написа:
Не си спомням от кога не е имало представител от 'the big 4' на финала на ГШ. Да каже Дявола, че не ми се рови... Бих казал минимум 10 години.

Хенман го е писал, 2005 г. когато Сафин победи Хюит с 3-1 в Мелбърн.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:35

Diavolo написа:
Henman написа:

Аха и си спомням, че нищихме кога ще направи големия си пробив Чилич тази година.
аз заложих на Уимбълдън, ти на US Open. :-D :first:
на Уимби беше ОК, ама Ноле го обърна в 5 сета, но ето че на любимия хард корт направи и логичния си голям пробив.
Сега въпросът е дали ще се присъедини към Вавринка или към Сьодерлинг/Бердих/Цонга. И четиримата си приличат по това, че имат много мощна игра, но със само един финал на ГШ и то загубен (бтв, Содата два финала)
финалът е абсолютно тото!
все пак 55 на 45 за Кей, ама Чилич е по-свеж и има сервиса като оръжие.

Да, ние с тебе добре ги нищим нещата в перспектива, ама защо сме такива консерви и двамата в прогнозите? :dunno: Явно от толкова прогнозиране в дира почваме да се поизчерпваме. Мен лично, като изключим простотиите с Пън и разни такива, ме е много яд, че не си праснах за Макарова, за Мъри срещу Цонга и днеска за Чилич... Няма как, и тук "младите" напират, сега май Роско заслужено повежда в генералното. :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:42

Айде рускините да бият! Макароов! :-D

А на тая италианката гъза и е колкото телевизора ми!

Последна промяна TheExorcist на 07.09.2014 01:44, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:53

TheExorcist написа:

Какви рускини бе баце, майни ги тия ботки, Хингисчето и Пенета са супер яка двойка :dance: И къде го видя тоя задник на Пенета, рокличката/гащите и са такива и лъже :laugh: ;-)

Последна промяна Balleta на 07.09.2014 01:54, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:56

Henman написа:
Да, ние с тебе добре ги нищим нещата в перспектива, ама защо сме такива консерви и двамата в прогнозите? :dunno: Явно от толкова прогнозиране в дира почваме да се поизчерпваме. Мен лично, като изключим простотиите с Пън и разни такива, ме е много яд, че не си праснах за Макарова, за Мъри срещу Цонга и днеска за Чилич... Няма как, и тук "младите" напират, сега май Роско заслужено повежда в генералното. :-)

и Роско и Терми малко случайно повеждат. Терми дава за Нишикори срещу Вавринка, но игра срещу него при двубоя му с Раонич, а и изоставаше, точките не бяха чак като за полуфинал и защо да не се пробва, вече видял, че изостава от двама/трима в класирането...
Роско пък единствен се престраши да даде за Чилич от тези, които изостават.
Виж има си логика/модел. Сега познават, но в дългосрочен план с подобна тактика си доникъде. Аз дето бях само на 2 точки от върха не предприех риск, защото чисто процентно не си струваше. Ако не познаех, нямаше да имам никакъв шанс после за първото място, а и щяха да ме минат една сурия хора. Ако бях познал, ок щях да поведа, но после пак можех да изгубя първото място ако не познаех мъжкия финал, т.е. не беше чак от такова значение да рискувам. Виж ти и Агаси трябваше да си го засилите. ;-)

Иначе в останалите игри, които играя съм дал за Чилич, но те не ме вълнуват, важното е да взема големия шлем тук. Уфф :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:56

Balleta написа:
TheExorcist написа:

Какви рускини бе баце, майни ги тия ботки, Хингисчето и Пенета са супер яка двойка :dance: И къде го видя тоя задник на Пенета, рокличката/гащите и са такива и лъже :laugh: ;-)

Луд ли бе момче, тая има ебаси дебелия задник!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 01:58

Иначе че рускините съкват яко е друг въпрос!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 03:52

TheExorcist написа:

съкват, ама накрая взеха, че биха, няма 10-а титла за Хингис :-( :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 05:12

Balleta написа:
TheExorcist написа:

съкват, ама накрая взеха, че биха, няма 10-а титла за Хингис :-( :-)

Верно ли бе??? :-D Аз изключих телито за да си допия бирата и да си догледам един филм на компа и тия верно ли са били???
Йес!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 05:17

А иначе Мартина да го духа тъпата патка. И тая дебела свиня италианката още повече. Браво на рускинчетата!

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   07.09.2014 09:19

Diavolo написа:
Роско пък единствен се престраши да даде за Чилич от тези, които изостават.

Ами престраших се да, защото така показа логиката общо взето. 1. При кофти атмосферни условия, наличие на вятър, Фед не е особено прецизен, още повече с новата ракета. 2. Всички отбелязвате прогрес на Чилич, което си е факт и не трябва да се забравя мачът между тях от преди месец, в Канада, където направиха трисетов двубой, доста равностоен при това..А и съм фен на Фед, така че ако беше бил щях да се радвам, въпреки, че не познавам резултата. Така че предпочетах да играя така, вместо ботското 3:1 за Федерер ;-)

Жалко за Фед и мечтата му за още една титла от ГШ, ега беше перфектният момент, не вярвам да има такъв отново. Но пък и феновете на Надал да не злорадстват, защото си мисля, че няма как да бъде стигнат Великия Маестро. Надал има само една сравнително сигурна титла, която вече си мисля, че не е и такава - във Франция -с оглед на супер изравняване на силите в мъжкия тенис, поне от поледните месеци. :clown:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща