| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017 | 16.05.2017 22:00
Ами ОК, приемам, само да вметна, че Надал може да е издръжлив на корта и между мачовете, но не е някакво извънземно, което да не боледува и страда от това от което страдат нормалните хора. Със сигурност има не малко съмнителни неща около него, но никой не го е осъдил, нито има някаква атака или омраза към него, в смисъл минават си ей така нещата... Дано и никога няма нещо подобно със случилото се с Армстронг, което буквално унищожи колоезденето и го върна 20 години назад. Сега на хейтърите на Надал, които са много може и да го искат, но това ще убие тениса и ще бележи поколения. Ще ми е любопитно какво мислиш за прогнозата ми за Григор за Уимбълдън в темата за коментари от Рим.
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017 | 16.05.2017 22:14
 |  |  |  | Diavolo написа: Ами ОК, приемам, само да вметна, че Надал може да е издръжлив на корта и между мачовете, но не е някакво извънземно, което да не боледува и страда от това от което страдат нормалните хора. Със сигурност има не малко съмнителни неща около него, но никой не го е осъдил, нито има някаква атака или омраза към него, в смисъл минават си ей така нещата... Дано и никога няма нещо подобно със случилото се с Армстронг, което буквално унищожи колоезденето и го върна 20 години назад. Сега на хейтърите на Надал, които са много може и да го искат, но това ще убие тениса и ще бележи поколения. Ще ми е любопитно какво мислиш за прогнозата ми за Григор за Уимбълдън в темата за коментари от Рим. |  |  |  |  |
Аз се надявам да го хванат защото твърде очевидно и арогантно беше зобането, особено 2008 г. Видях го с очите си от метър разстояние, такъв релеф и обем не можеш да видиш при доста кулутуристи. Парадорн Шричапан пасти да яде. После това съвсем закономерно изчезна и се върна нормалната физика. За Григор не искам да пиша по форумите по разни причини. Ще го подкрепям и това е.
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017 | 16.05.2017 22:31
Абсолютно! Заради тази простотия аз не се интересувам повече от този спорт. Ланс е икона, най-великия за мене, имам му книгата и тия капути от федерацията, дето го преебаха  , мога много да говоря по въпроса, защото знам точно какво се е случило, но сега не ми се пише, че доста конспиративно ще излезе. Само ще кажа, че са намесени фармацевтичните компании в комбина с федерациите и приходите и това кой ги взима и кой какви проценти получава. Ланс оспори това и видя, че му бъркат много в джоба и те го съсипаха и потулиха всичко!
 |
|
Balleta
|

Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017 | 16.05.2017 22:34
и после си призна и разказа всичко което се е случило и как и колко е взимал, ей така, за кеф на фармацевтичните компании ... айде малко по сериозно  Иначе в колоезденето всички взимат ...
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017 | 16.05.2017 22:52
Всичко е за пари, но нямаше смисъл от този коментар заради подобни отговори.
|