Re: Надал се оттегля и от Australian Open
| 30.12.2012 15:31
Сигурно имаш предвид - ако не са оповестили, а в някой хубав ден всичко излезе наяве и се разбере, че са го крили умишлено? Двойно по-разрушителни, предполагам, но специално за второто сигурно са се подсигурили с някой бушон, който да гръмне и да отърве системата. Тъй че нищо не губят от криенето, само печелят. Освен ако не са нагазили здраво в лайната, никой няма да тръгне да си наказва най-големите спортни лица, защото имиджовите и финансовите последствия за спорта ще са огроооомни! Кой ще тръгне да реже клона, на който седи?!
Това като съвсем логически издържано разсъждение. Иначе и аз не мисля, че има мнимо наказание в случая. Просто количествени и качествени натрупвания от един дългогодишен зоб-базиран стил на игра. Дано се завърне, защото, както каза някой по-горе, много бой има да яде (пък и някой трябва да пляска онзи безхарактерен червей Мъри). За жалост и аз като Санде мисля, че "шампионският му характер" (в много дебели кавички) няма да му позволи да го развяват редовно по корта и мнимите контузии ще се проточат във времето до обявяване на логичния край - прекратяване на спортната кариера. От друга страна пък болните "шампионски" фантазии за подобряване рекордите на Федко няма да му дадат мира... Интересна вътрешна борба ще е при всички случаи ;)