| Автор |
Съобщение |
|
speranza
(Real Green)
|

Re: Какво каза Фед на Мъри | 28.01.2013 19:33
Хайде, моля ти се. Сочиш сламката в чуждото око без да виждаш гредата в своето. Ноле почти никога не спори със съдии и опоненти, докато Фед редовно си злобее на воля, когато губи. А това, че бил пред останалите по спортсменство...  . От първите четирима е на последно място.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Какво каза Фед на Мъри | 28.01.2013 19:45
 |  |  |  | Caliente написа: Въобще не съм изненадана, че постъпката му бе омаловажена и бе подмината почти без коментар. Винаги е имало двойни стандарти.Не за първи път Фед се държи неджентълменски, но няма начин да се посегне на Свещената крава в тениса. Брандът Федерер е съвършен- най-великия, от богата държава и т.н., не може да има и сянка на съмнение, че е самото съвършенство и непогрешимост. Виж всеки друг щеше да е брутално критикуван и Рафа, и Джоко, и който хванеш. Ами Вика, буквално я разпънаха на кръст за една реплика и я разковаха дните точно преди финала.Вместо да се съсредоточи върху играта си и предстоящия финал, даваше пресконференции и се обясняваше.Ама Вика е от Беларус, не от Швейцария.Фед при никакви обстоятелства не би бил подложен на подобен брутализъм. Само да вметна, че го харесвам като тенисист и съм дълбоко респектирана от кариерата му, ноо не ми импонира, точно заради такива постъпки. |  |  |  |  |
.  Много точно написано 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Какво каза Фед на Мъри | 28.01.2013 21:00
Caliente, че то споровете са солта и пиперът на форумите - затова и ние даваме доказателства. Хубаво е, че помниш мача с Бердих, но май не си спомняш точно кой кого провокира - ако имаш кога, виж в Ютуб, сигурно може да се намери запис. Фогела е дал и доста други примери. И никой от Фед фенс не казва, че е непогрешим, всъщност ти го обсъждаш и изкарваш на преден план. Защото искаш "да не му се размине". 
|
|   |
|
 |
|
Petita
|

Re: Какво каза Фед на Мъри | 28.01.2013 21:22
Caliente, тук във форума не му се размина... Ето цяла тема е пусната за него и държанието му. Права си, че никой няма да убеди другите в правотата си, защото всички тук сме фенове и колкото и да се стремим да сме обективни, то това е невъзможно. На теб фед не ти импонира, мен циганските номерца на рафа от преди да стане номер едно са ми останали ярко в паметта и по тази причина, няма как да го заобичам или харесвам, въпреки фона в лицето на мъри и ноле...
|
|   |
|
 |
|
Dr. M
|

Re: Какво каза Фед на Мъри | 30.01.2013 05:20
 |  |  |  | Caliente написа: Никой не отрича качествата и успехите му, за да ми излизаш с аргумента за Титлите му. Респект към кариерата му и това, което е постигнал, но точно тази цифра 17 не му дава право да се държи, като гамен. Колкото, до Мъри, мда той си псува,като шотландски каруцар ката ден и ката мач, но нямам спомен да е отправял нецензурни реплики към съперник, в това е лекия нюанс, ако ме разбирате  .Същото важи и за Ноле. Но ви влизам в положение, ако Рафа сгафи и аз ще скоча на амбразурата да го защитавам.Но съм сигурно, че няма начин да изпадне в идентична на тази ситуация. Първо защото е джентълмен и спортсмен, а и защото има желязна психика и никога не изтърва нервите си по време на мач.Той май е единственият, който не съм виждала да хвърля ракета в пристъп на гняв. Мен това повече ме кефи и респектира от броя титли и успехи, не че са му малко и предвид възрастта му със сигурност ще се увеличат, но както казах не това е най-важното, по-точно НЕ САМО ТОВА Е ВАЖНО,поне за мен. |  |  |  |  |
А мене пък ме кефи като "джентелмена и спотрсмен" се почесва леко под формата че гащите му се впиват където му е приятно вятъра да го погалва преди всеки сервис. Голям кеф да ти кажа 
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: Какво каза Фед на Мъри | 30.01.2013 22:09
В грешка сте - НЕ "Fucking stop!", а "You fucking stopped!" - нещо май за спиране по време на разиграване, може би е имало и hawk-eye някъде. ЕДИТ: Опа, zorijb го е написал... 
Последна промяна Naki на 30.01.2013 22:11, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: Какво каза Фед на Мъри | 01.02.2013 00:21
 |  |  |  | Dr. M написа:  |  |  |  | Caliente написа: Никой не отрича качествата и успехите му, за да ми излизаш с аргумента за Титлите му. Респект към кариерата му и това, което е постигнал, но точно тази цифра 17 не му дава право да се държи, като гамен. Колкото, до Мъри, мда той си псува,като шотландски каруцар ката ден и ката мач, но нямам спомен да е отправял нецензурни реплики към съперник, в това е лекия нюанс, ако ме разбирате  .Същото важи и за Ноле. Но ви влизам в положение, ако Рафа сгафи и аз ще скоча на амбразурата да го защитавам.Но съм сигурно, че няма начин да изпадне в идентична на тази ситуация. Първо защото е джентълмен и спортсмен, а и защото има желязна психика и никога не изтърва нервите си по време на мач.Той май е единственият, който не съм виждала да хвърля ракета в пристъп на гняв. Мен това повече ме кефи и респектира от броя титли и успехи, не че са му малко и предвид възрастта му със сигурност ще се увеличат, но както казах не това е най-важното, по-точно НЕ САМО ТОВА Е ВАЖНО,поне за мен. |  |  |  |  |
А мене пък ме кефи като "джентелмена и спотрсмен" се почесва леко под формата че гащите му се впиват където му е приятно вятъра да го погалва преди всеки сервис. Голям кеф да ти кажа  |  |  |  |  |
Е как бре! Той е простовато и непосредствено момче - бъркането в гащите си е част от този чар на Надалът! 
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Какво каза Фед на Мъри | 02.02.2013 20:46
НЕ, каза му: "FUCKING SCOTT" 
|
|   |
|