Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 12:01

Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Какво каза Фед на Мъри 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Какво каза Фед на Мъри   |   28.01.2013 19:33

vogelfrei написа:
Днес и двамцата псуваха, надъхваха се грозно, а Ноле риташе топки и блъскаше ракети в корта. Нещо от това да се е коментирало?

Хайде, моля ти се. Сочиш сламката в чуждото око без да виждаш гредата в своето. Ноле почти никога не спори със съдии и опоненти, докато Фед редовно си злобее на воля, когато губи. А това, че бил пред останалите по спортсменство... :-o . От първите четирима е на последно място.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Какво каза Фед на Мъри   |   28.01.2013 19:45

Caliente написа:
Въобще не съм изненадана, че постъпката му бе омаловажена и бе подмината почти без коментар.
Винаги е имало двойни стандарти.Не за първи път Фед се държи неджентълменски, но няма начин да се посегне на Свещената крава в тениса. Брандът Федерер е съвършен- най-великия, от богата държава и т.н., не може да има и сянка на съмнение, че е самото съвършенство и непогрешимост.
Виж всеки друг щеше да е брутално критикуван и Рафа, и Джоко, и който хванеш.
Ами Вика, буквално я разпънаха на кръст за една реплика и я разковаха дните точно преди финала.Вместо да се съсредоточи върху играта си и предстоящия финал, даваше пресконференции и се обясняваше.Ама Вика е от Беларус, не от Швейцария.Фед при никакви обстоятелства не би бил подложен на подобен брутализъм.
Само да вметна, че го харесвам като тенисист и съм дълбоко респектирана от кариерата му, ноо не ми импонира, точно заради такива постъпки.

. :-)
Много точно написано :yes:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Какво каза Фед на Мъри   |   28.01.2013 21:00

Caliente, че то споровете са солта и пиперът на форумите - затова и ние даваме доказателства. Хубаво е, че помниш мача с Бердих, но май не си спомняш точно кой кого провокира - ако имаш кога, виж в Ютуб, сигурно може да се намери запис. Фогела е дал и доста други примери.
И никой от Фед фенс не казва, че е непогрешим, всъщност ти го обсъждаш и изкарваш на преден план. Защото искаш "да не му се размине". ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Какво каза Фед на Мъри   |   28.01.2013 21:22

Caliente, тук във форума не му се размина... Ето цяла тема е пусната за него и държанието му. Права си, че никой няма да убеди другите в правотата си, защото всички тук сме фенове и колкото и да се стремим да сме обективни, то това е невъзможно. На теб фед не ти импонира, мен циганските номерца на рафа от преди да стане номер едно са ми останали ярко в паметта и по тази причина, няма как да го заобичам или харесвам, въпреки фона в лицето на мъри и ноле...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Какво каза Фед на Мъри   |   30.01.2013 05:20

Caliente написа:
Никой не отрича качествата и успехите му, за да ми излизаш с аргумента за Титлите му.
Респект към кариерата му и това, което е постигнал, но точно тази цифра 17 не му дава право да се държи, като гамен. :stop:
Колкото, до Мъри, мда той си псува,като шотландски каруцар ката ден и ката мач, но нямам спомен да е отправял нецензурни реплики към съперник, в това е лекия нюанс, ако ме разбирате ;-) .Същото важи и за Ноле.
Но ви влизам в положение, ако Рафа сгафи и аз ще скоча на амбразурата да го защитавам.Но съм сигурно, че няма начин да изпадне в идентична на тази ситуация. Първо защото е джентълмен и спортсмен, а и защото има желязна психика и никога не изтърва нервите си по време на мач.Той май е единственият, който не съм виждала да хвърля ракета в пристъп на гняв. Мен това повече ме кефи и респектира от броя титли и успехи, не че са му малко и предвид възрастта му със сигурност ще се увеличат, но както казах не това е най-важното, по-точно НЕ САМО ТОВА Е ВАЖНО,поне за мен.

А мене пък ме кефи като "джентелмена и спотрсмен" се почесва леко под формата че гащите му се впиват където му е приятно вятъра да го погалва преди всеки сервис. Голям кеф да ти кажа :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Какво каза Фед на Мъри   |   30.01.2013 22:09

В грешка сте - НЕ "Fucking stop!", а "You fucking stopped!" - нещо май за спиране по време на разиграване, може би е имало и hawk-eye някъде.
ЕДИТ: Опа, zorijb го е написал... :yes:

Последна промяна Naki на 30.01.2013 22:11, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Какво каза Фед на Мъри   |   01.02.2013 00:21

Dr. M написа:
Caliente написа:
Никой не отрича качествата и успехите му, за да ми излизаш с аргумента за Титлите му.
Респект към кариерата му и това, което е постигнал, но точно тази цифра 17 не му дава право да се държи, като гамен. :stop:
Колкото, до Мъри, мда той си псува,като шотландски каруцар ката ден и ката мач, но нямам спомен да е отправял нецензурни реплики към съперник, в това е лекия нюанс, ако ме разбирате ;-) .Същото важи и за Ноле.
Но ви влизам в положение, ако Рафа сгафи и аз ще скоча на амбразурата да го защитавам.Но съм сигурно, че няма начин да изпадне в идентична на тази ситуация. Първо защото е джентълмен и спортсмен, а и защото има желязна психика и никога не изтърва нервите си по време на мач.Той май е единственият, който не съм виждала да хвърля ракета в пристъп на гняв. Мен това повече ме кефи и респектира от броя титли и успехи, не че са му малко и предвид възрастта му със сигурност ще се увеличат, но както казах не това е най-важното, по-точно НЕ САМО ТОВА Е ВАЖНО,поне за мен.

А мене пък ме кефи като "джентелмена и спотрсмен" се почесва леко под формата че гащите му се впиват където му е приятно вятъра да го погалва преди всеки сервис. Голям кеф да ти кажа :-D

Е как бре! Той е простовато и непосредствено момче - бъркането в гащите си е част от този чар на Надалът! :laugh: :rofl:

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Какво каза Фед на Мъри   |   02.02.2013 20:46

Naki написа:
В грешка сте - НЕ "Fucking stop!", а "You fucking stopped!" - нещо май за спиране по време на разиграване, може би е имало и hawk-eye някъде.
ЕДИТ: Опа, zorijb го е написал... :yes:

НЕ, каза му: "FUCKING SCOTT" :ura:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2