Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:11

Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Рафаел Надал ОСМИ дьо Париж 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рафаел Надал ОСМИ дьо Париж   |   10.06.2013 22:54

oasis написа:
Christianssen написа:
Все пак е по-вероятно Надал да спечели някой турнир освен ролан гарос,отколкото твоя човек :yes:

Предполагам че визираш мен и незнам ама аз никога не съм казвал че Федерер ми е любимия тенесист, че е най-великият в историята на играта така е, но не ми е любимият основно по една причина - аз съм фен на бекхенд с две ръце и определено не ми харесва бекхенда на Федерер. В момента нямам любим тенесист и така е по-лесно да съм обективен, иначе последният ми любимец беше Томас Енквист, но за жалост многото контузии му попречиха да направи нещо повече от постоянно присъствие в топ 10 и финал на Аустрелиан опен плюс 19 АТП титли, сред което 3 мастърса. Колкото до Федерер аз го казах и в друга тема, но за мен той е основен фаворит на Уибълдън, като считам Мъри за основен конкурент, ако е на сто процента фит.

"тенесист" от Тенеси ли??? :laugh: :rofl:

Иначе и аз играя бекхенд с две ръце, но добър, стабилен и прецизен бекхенд с една ръка е красива естетика. Бекхенда на Фед е страхотен, даже, това е един от компонентите в играта на Фед, на който най-много се кефя. Точно това според мен е основния компонент, който го изтласква над Пийт и който го прави ГОАТ. Защото бекхенда на Сампрас си беше ако не шитня, то доста посредствена работа.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рафаел Надал ОСМИ дьо Париж   |   10.06.2013 23:01

TheExorcist написа:
oasis написа:
Christianssen написа:
Все пак е по-вероятно Надал да спечели някой турнир освен ролан гарос,отколкото твоя човек :yes:

Предполагам че визираш мен и незнам ама аз никога не съм казвал че Федерер ми е любимия тенесист, че е най-великият в историята на играта така е, но не ми е любимият основно по една причина - аз съм фен на бекхенд с две ръце и определено не ми харесва бекхенда на Федерер. В момента нямам любим тенесист и така е по-лесно да съм обективен, иначе последният ми любимец беше Томас Енквист, но за жалост многото контузии му попречиха да направи нещо повече от постоянно присъствие в топ 10 и финал на Аустрелиан опен плюс 19 АТП титли, сред което 3 мастърса. Колкото до Федерер аз го казах и в друга тема, но за мен той е основен фаворит на Уибълдън, като считам Мъри за основен конкурент, ако е на сто процента фит.

"тенесист" от Тенеси ли??? :laugh: :rofl:

Иначе и аз играя бекхенд с две ръце, но добър, стабилен и прецизен бекхенд с една ръка е красива естетика. Бекхенда на Фед е страхотен, даже, това е един от компонентите в играта на Фед, на който най-много се кефя. Точно това според мен е основния компонент, който го изтласква над Пийт и който го прави ГОАТ. Защото бекхенда на Сампрас си беше ако не шитня, то доста посредствена работа.

Тва щото уискито от Тенеси ми е любимото.
Аз също играя бекхенда с две ръце, макар че не съм стъпвал на корта повече от десет години, съгласен съм с теб за това че бекхенда на Федерер е класи над този на Сампрас, но аз си оставам фен на двете ръце и ми е по-красив, сега на примависта ми изкача този на Сафин с отскок - красота.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рафаел Надал ОСМИ дьо Париж   |   10.06.2013 23:09

IchWill написа:
Бързам да изпреваря Дяволчето. Вече си отбелязал, че е единственият тенисист, който притежава 8 титли от един ГШ турнир. Освен това е и единственият, който 9 поредни години има титла от шлема. И друго любопитно за испанеца - откакто се е завърнал, е изиграл 9 турнира, от които на всички е достигал финал и е спечелил 7 от тях :moufan: С две думи - огромен респект!!! Честита ви титла още веднъж!

Браво бе :-)
Хубави статове знаеш, браво :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2