Рафаел Надал ОСМИ дьо Париж
| Автор |
Съобщение |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Рафаел Надал ОСМИ дьо Париж | 10.06.2013 22:54
"тенесист" от Тенеси ли??? Иначе и аз играя бекхенд с две ръце, но добър, стабилен и прецизен бекхенд с една ръка е красива естетика. Бекхенда на Фед е страхотен, даже, това е един от компонентите в играта на Фед, на който най-много се кефя. Точно това според мен е основния компонент, който го изтласква над Пийт и който го прави ГОАТ. Защото бекхенда на Сампрас си беше ако не шитня, то доста посредствена работа.
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Рафаел Надал ОСМИ дьо Париж | 10.06.2013 23:01
Тва щото уискито от Тенеси ми е любимото. Аз също играя бекхенда с две ръце, макар че не съм стъпвал на корта повече от десет години, съгласен съм с теб за това че бекхенда на Федерер е класи над този на Сампрас, но аз си оставам фен на двете ръце и ми е по-красив, сега на примависта ми изкача този на Сафин с отскок - красота.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Рафаел Надал ОСМИ дьо Париж | 10.06.2013 23:09
Браво бе  Хубави статове знаеш, браво 
|
|   |
|
|