Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 11:30

Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Турнир на шампионките 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   01.11.2013 19:49

Кога почва 1вият полуфинал утре? На моя билет (купен по-рано) пише 18:00, ама билет купен оня ден пък не знам защо има час 17:20???

И още един глупав въпрос - билет купен за събота и за 2та полуфинала ли е?

Последна промяна Naki на 01.11.2013 19:59, променена общо 3 пъти

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   01.11.2013 20:04

Който ще ходи утре и/или в неделя, моля дайте телефон на лична бележка!
Моят е 08978585 единадесет (пиша последните 2 цифри така, за всеки случай).
Става и да ми пратите СМС. :-)

Последна промяна Naki на 01.11.2013 20:08, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   01.11.2013 20:21

Кажете също така как си я представяте срещата (срещите??) - преди или след мачовете?

Последна промяна Naki на 01.11.2013 20:21, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   02.11.2013 00:20

Naki написа:
Кога почва 1вият полуфинал утре? На моя билет (купен по-рано) пише 18:00, ама билет купен оня ден пък не знам защо има час 17:20???

И още един глупав въпрос - билет купен за събота и за 2та полуфинала ли е?

важи и за двата полуфинала

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   02.11.2013 11:02

Полуфинални двубои днес:

[17:20]: Симона Халеп - Ана Иванович
[19:30]: Саманта Стоусър - Анастасия Павлюченкова

За тези, които ще ходят днес: Не забравяйте да си купите от най-евтините билети и да седнете, където си пожелаете. :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   02.11.2013 12:44

Bjoern Bo написа:
Какво бе :-D Аз лично от Фед къп`95 насам не си спомням да е имало по-силна тенис проява у нас, ама и може и да изпускам нещо от по-далечното минало... ;-)

Миналата година пак я имаше. Отделно мачът Кутровски - Багдатис бих го предпочел 1000 пъти пред какъвто и да е женски тенис. Това е принципна позиция, аз лично тази седмица нямах абсолютно никакво време, защото неочаквано ми се наложи да се грижа за други неща.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   02.11.2013 18:49

Един въпрос: ако отида сега, ще мога ли да си купя билет на място, защото вчера ги имах предварително?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   02.11.2013 21:46

Ех, жалко за Иванович.
Готина мацка, малко височка за моя вкус ама си е лепотица, спор нема. Цялата зала викаше за тая Халеп, само едни 4-5 сърби някъде от високото подкрепяха Ана, както и некои от неутралните Българи може би. Аз си бях за сръбската мацка, обаче накрая имаше два пробива и какво стана, само тя си знае.
И аз женски тенис не ща да гледам, ама Иванович как да я пропусне човек. Вчера общо взето неравностойни мачове се получиха.

А, как ми се иска да има тука барем един атп250. Ама няма да доживеем.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   02.11.2013 21:58

pink написа:
Ех, жалко за Иванович.
Готина мацка, малко височка за моя вкус ама си е лепотица, спор нема. Цялата зала викаше за тая Халеп, само едни 4-5 сърби някъде от високото подкрепяха Ана, както и некои от неутралните Българи може би. Аз си бях за сръбската мацка, обаче накрая имаше два пробива и какво стана, само тя си знае.
И аз женски тенис не ща да гледам, ама Иванович как да я пропусне човек. Вчера общо взето неравностойни мачове се получиха.

Че то и румънката си е хубава, освен това е с точната височина :-P Аз не се интересувам много и си мислех, че тия двете ще се срещнат на финала, даже се чудех дали да ходя... Явно Иванович е останала втора в своята група

Последна промяна Shifter на 02.11.2013 21:59, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   02.11.2013 22:12

Абе и двете не стават. Не харесвам аз спортистки, освен ако не са по художествена гимнастика или фигурно пързаляне. Иванович е по мой тип, но е много висока.
Халеп... Не ме кефи. А и с тея бомби. Не харесвам жени с големи гърди. Жената тряя да е нежна, а не заредила отпред две любеници. Незнам де.... просташки ми изглеждат жени с големи гърди. Е, некой ги предпочитат де. Тая Иванович е само с 2-3 см по ниска от мен. Това е ужасно. Но иначе в лицето е красива. Като цяло в Сръбско много красиви жени съм виждал. Хвала.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   02.11.2013 22:30

pink написа:
Абе и двете не стават. Не харесвам аз спортистки, освен ако не са по художествена гимнастика или фигурно пързаляне. Иванович е по мой тип, но е много висока.
Халеп... Не ме кефи. А и с тея бомби. Не харесвам жени с големи гърди. Жената тряя да е нежна, а не заредила отпред две любеници. Незнам де.... просташки ми изглеждат жени с големи гърди. Е, некой ги предпочитат де. Тая Иванович е само с 2-3 см по ниска от мен. Това е ужасно. Но иначе в лицето е красива. Като цяло в Сръбско много красиви жени съм виждал. Хвала.

На Халеп бомбите беха още по-големи, ама се оперира за смаляване, че и пречеха - сметай. Нея природата й е дала, Симонка си е много яка с тях.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   02.11.2013 23:52

Анечка е жената, само наистина да беше десетина сантима по-ниска. Но те сърбите генетично са си по-върлинести, простено й е :)

Иначе жалко за тази развръзка, но Иванович сама си е виновна, че не успя да спечели групата си. Още онзи ден трябваше да си бие Стоусър в два сета и да си опече работата. Така хем щеше да има по-големи шансове за финала, хем щяха да станат два много по-яки полуфинала (от моя фенска гледна точка)...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   03.11.2013 15:57

Днес мисля да отида на финала :-)
супер, точно Халеп и Стоусър исках да гледам на живо :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   03.11.2013 22:50

Браво на Симона Халеп - шампионка на шампионките, мачкай културисткиииии :-D Да завършим темата подобавощо със снимка на новата ''тенис принцеса'' на София:

Изображение

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   03.11.2013 23:15

Balleta написа:
Браво на Симона Халеп - шампионка на шампионките, мачкай културисткиииии :-D Да завършим темата подобавощо със снимка на новата ''тенис принцеса'' на София:

Изображение

:ludnica:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   04.11.2013 01:31

Днес бях на финала и съм много доволен :-)
взех си билет за 30 лв. на първите места и имах отлична видимост. Бях точно до румънската агитка и зад мистър баритон Кадер Нуни, който се оказа много популярен сред българските фенове.
Добра организация от това което видях. И много добра публика. Само веднъж иззвъня телефон, на двойни грешки или груби ънфорси почти не се ръкопляскаше освен от някои по-хард фенове, а и си имаше не малко народ, макар че пак доста места останаха свободни. Просто самата зала е много голяма за подобна проява, а и е прав Мейджъра, че липсва реклама.
Около мен имаше доста възрастни фенове, лелки и чичовци на по 50 г. които като ги слушах как коментираха тениса и снукъра ми стана много яко на душата. Даже една лелка редовно си проверяваше лайвскора за Ноле - Пикс, а коментираше и победата на Динг по снукъра. :-)

Направих много снимки и видеоклипчета, тепърва ще ги качвам на компа.

От самата игра също останах доволен. Можеше да се желае и повече, но като за последен мач от един тежък сезон и това беше на ниво.
Халеп редовно влиза трудно и бавничко в мачовете, но веднъж навлезе ли в ритъм няма спиране. Няма граници пред това момиче. Прогнозирам, че ще стане номер 1 един ден и че ще спечели няколко ГШ титли, като още от сега я глася за титлата на Ролан Гарос догодина. Единственото нещо, което може да обърне колата са контузиите, податлива е на тях, дано има късмет, защото това момиче е невероятен талант и има абсолютно всичко. Форхенд, бекхенд, ретур, техника, интелект. Само волетата може да подобри още малко и сервиса донякъде.
Сами игра добре първия сет, но не беше в топ формата си за нещо повече срещу развихрилата се Халеп.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   05.11.2013 01:09

Здравейте отново! Извинявам се за дългото ми отсъствие, но поради куп причини не можех да посещавам форума. Сега вече съм тук и с нетърпение очаквам вече следващият сезон! :dance:
Имах възможността да всички мачове тази година на турнира в София и определено се получиха доста по-добри двубой от миналогодишния турнир. Като цяло съм доста доволна особено от финала, все пак моята фаворитка взе титлата. :first:
Казано честно нямам търпение за турнира догодина, след като преместиха финала за ФедКъп се надявам и на още по-добри тенисистки тук. :tennis:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   05.11.2013 01:40

Diavolo написа:
Халеп редовно влиза трудно и бавничко в мачовете, но веднъж навлезе ли в ритъм няма спиране. Няма граници пред това момиче. Прогнозирам, че ще стане номер 1 един ден и че ще спечели няколко ГШ титли, като още от сега я глася за титлата на Ролан Гарос догодина. Единственото нещо, което може да обърне колата са контузиите, податлива е на тях, дано има късмет, защото това момиче е невероятен талант и има абсолютно всичко. Форхенд, бекхенд, ретур, техника, интелект. Само волетата може да подобри още малко и сервиса донякъде.
Сами игра добре първия сет, но не беше в топ формата си за нещо повече срещу развихрилата се Халеп.

шшшшштттт тихо, тихо, че като знам какво стана с Квити след многото приказки, които изприказва, а и мен Симона ме кефи, стой далеч, знаем че си на лов за вещици, предвид годинките на чудовището, ама все пак :-D :yes: ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   05.11.2013 21:09

pink написа:
Ех, жалко за Иванович.

бе не знам стават ли не стават ли по принцип, ама тия и двете не стават за Йовчев ... а Иванович чак се е навела :laugh:

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Турнир на шампионките   |   21.11.2013 22:55

Diavolo написа:
Днес бях на финала и съм много доволен :-)
взех си билет за 30 лв. на първите места и имах отлична видимост. Бях точно до румънската агитка и зад мистър баритон Кадер Нуни, който се оказа много популярен сред българските фенове.
Добра организация от това което видях. И много добра публика. Само веднъж иззвъня телефон, на двойни грешки или груби ънфорси почти не се ръкопляскаше освен от някои по-хард фенове, а и си имаше не малко народ, макар че пак доста места останаха свободни. Просто самата зала е много голяма за подобна проява, а и е прав Мейджъра, че липсва реклама.
Около мен имаше доста възрастни фенове, лелки и чичовци на по 50 г. които като ги слушах как коментираха тениса и снукъра ми стана много яко на душата. Даже една лелка редовно си проверяваше лайвскора за Ноле - Пикс, а коментираше и победата на Динг по снукъра. :-)

Направих много снимки и видеоклипчета, тепърва ще ги качвам на компа.

Дяволе, качи ли снимките и видеата някъде? Добро място е Flickr - дават безплатно 1 ТБ място, както и може да имаш хем видео хем снимки в един албум (set), за разлика от Facebook.
Моля сподели снимките/видеата с нас! :-)

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2