Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:10

Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
СТАН ДЪ МЕН - шампион на Ролан Гарос 2015 !!! 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: СТАН ДЪ МЕН - шампион на Ролан Гарос 2015 !!!   |   07.06.2015 22:38

Henman написа:
Diavolo написа:
Henman написа:
Дяволе, да не би да твърдиш, че Стан е по-добър от Анди Мъри?? :-D :outofspace:

Като чист тенис потенциал е по-добър. Той и Сафин и Налбандян са уникални ама...
Ако говорим за успехи и статистики е ясно, че Мъри е >> пред Стан, факт.
Но Мъри скоро няма да е в тази компания. ;) На Уимбълдън е фаворит номер 1, а очаквам и на USO да е много силен.
Сезонът му върви от добре към по-добре и напрекъснато надгражда. Тепърва ще побеждава и Ноле. Ако се срещнат в Лондон мисля, че ще го бие. Мъри заради контузията си и операцията пропиля много и тепърва навлиза отново в старата си топ форма. Мъри принципно ако играе на 100% е адски опасен на по-бързи настилки. Проблемът и на него е в главата, но мисля, че с Амели са поели по правилния път.
Много хора се смееха, че е взел жена за треньор, но Мъри е тясно свързан с майка си, винаги е била до него, тя го е създала, тя му е ментор. Явно женското в него е много силно и се чувства добре обграден от жени. :-D Така де, срамно няма.

И аз мисля, че е топ фаворитът за Уимбълдън. Ноле може би ще се посдуха малко след тази загуба. Интересно ми е Вава какво ще направи, миналата година игра феноменален първи сет срещу Федерер, но организаторите го бяха прецакали и му натежаха краката. Цонга също може да е опасен. Бтв, видя ли, че Надал в Щутгарт го чака Росол. :laugh:

Иначе Орела винаги много категорично ги раздава тия прогнози до сет. :-D Цонга при по-влажни и бавни условия и тежки топки е по-добър според мен.

Става дума за този Р.Г. , при тази форма на 2мата , Цонги щеше да има много по-тежка съдба от Фед.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СТАН ДЪ МЕН - шампион на Ролан Гарос 2015 !!!   |   08.06.2015 16:30

Гяволе, какво стана с маКаронките? :-)
Спечели ли ги? :tennis: :first:

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СТАН ДЪ МЕН - шампион на Ролан Гарос 2015 !!!   |   09.06.2015 00:03

http://www.tennis24.bg/g1h8i0j1l0m1/Игра+с+прогнози.html

:devil: :first:

Отговори с цитат
Мнение  Re: СТАН ДЪ МЕН - шампион на Ролан Гарос 2015 !!!   |   09.06.2015 09:52

Diavolo написа:
http://www.tennis24.bg/g1h8i0j1l0m1/Игра+с+прогнози.html

:devil: :first:

ГоУем! :moufan:

Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: СТАН ДЪ МЕН - шампион на Ролан Гарос 2015 !!!   |   11.06.2015 18:33

Стан обаче е железен: печели титла от шлема, а реагира така, все едно е спечелил мач от първия кръг от сериите 250 :laugh: Навремето хубаво изкараха Федерер робот без емоции, но сега това определение важи изцяло за Стан. Или поне такова е моето впечатление :dunno: Лошото е, че сега очакванията към него са огромни, а това му изиграва лоша шега. На Уимбълдън очаквам да се провали, най-малкото, защото няма да играе с късметлийските шорти. Единствено на US Open очаквам да стигне малко по-далеч, но не много. А как ще защитава тази титла догодина, идея си нямам :dunno:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: СТАН ДЪ МЕН - шампион на Ролан Гарос 2015 !!!   |   11.06.2015 19:07

все тая има си две титли от шлема и то с победи над Рафа и Ноле и никой не може да му ги вземе, пък защитата е ясно че трудно ще стане, това го правят само Рафа на РГ, Фед на Уимби и Джоко в Австралия в най-добрите си години, но те са титани и изключения. За Стан е важно да си седи около 4-10 място да стига далеч в шлемовете, което прави с редки изключения и като му се отвори шанс да хвърля бомби, добре че е той да замести липсата на Дел По и да счупи еднообразието, който ако не бе чуплив, мисля че той щеше да триумфира с някой и друг шлем. :-)

Последна промяна juve на 11.06.2015 19:09, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СТАН ДЪ МЕН - шампион на Ролан Гарос 2015 !!!   |   11.06.2015 23:22

Diavolo написа:
Henman написа:
Бтв, видя ли, че Надал в Щутгарт го чака Росол. :laugh:

Да, разбира се и отдавна съм взел мерки! На най-високо ниво е разговаряно с Багдатис, така че няма страшно. :devil:

Е?
Дявола знае какво говори... :laugh: :devil:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2