Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:11

Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   16.09.2015 01:46

Нема Значка написа:
Джокович щял да спечели максимум 1 ГШ ако изобщо спечели, а Надал щял да направи силна година и десета на РГ, нали? - БУАХАХАХАХАХАХАХА, НО, нека отговоря на това. Не знам кой лети в облаците, но ти със сигурност не си стъпил на земята. Надал може да вземе десета ако в неговата половина не са нито Мъри, нито Нишикори, нито Цонга, нито Ноле, нито Вавринка, а на финала един от тези падне и се контузи. Това е варианта за Рафа според мен.

ОК, професоре. :-D
досега голяма част от нещата, които съм прогнозирал са ставали, ще си поговим пак догодина.
Само да вметна, че ти даваш реално само 1 титла от шлема на Ноле, така че не виждам за какво толкова се пенявиш. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   16.09.2015 01:48

Prototype_Iblis написа:
обаче ако стигне 14 ще ми е любопитна реакцията на надалистите. :laugh:

ако ги направи то не знам за останалите надалисти, но аз ще му стискам палци да мине и 17. А ако спре на 14/15 ще го пуцам яко. Т.е. няма средно положение, или-или. :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   16.09.2015 06:54

А ако спре на 14/15 ще го пуцам яко. Т.е. няма средно положение, или-или.

:dance: :moufan:

Здраво мнение!

Иначе Дяволе, искам да те питам, Милан ще мине ли Барса по международни титли докато ние с тебе сме живи? Не се заяждам, просто питам... За залози става въпрос.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   16.09.2015 10:08

Prototype_Iblis написа:
като игра е супер, като човек е супер, общо взето вече е в легендите на тоя спорт

Именно :moufan:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   16.09.2015 10:19

Prototype_Iblis написа:
Айде бе Значка,
Честита титла на Джокович!!!

Не че е важно колко ГШ има, то и без това си има много - като игра е супер, като човек е супер, общо взето вече е в легендите на тоя спорт, обаче ако стигне 14 ще ми е любопитна реакцията на надалистите. :laugh:

Мерси :-)

На Дявола:
Ами да ти кажа честно, без да съм сигурен в нищо предполагам че ще се хвърли на АО защото се превърна в неговия турнир и там само някаква извънземна форма на Вава примерно може да го победи. За РГ много ми се иска да го вземе и вече колко години го изпуска... Не знам дали 2016 ще е неговата. Иначе за Уимби и ЮС не съм оптимист, но нищо не се знае. Ето за 2015 мислех, че ще вземе АО и РГ, но то виж какво стана. Общо взето последните 2-3 години към края на сезона винаги си мисля само за АО и РГ, за другите не очаквах, ама ги взе. Нещо печели "грешните" ГШ :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   16.09.2015 12:05

Diavolo написа:
Prototype_Iblis написа:
обаче ако стигне 14 ще ми е любопитна реакцията на надалистите. :laugh:

ако ги направи то не знам за останалите надалисти, но аз ще му стискам палци да мине и 17. А ако спре на 14/15 ще го пуцам яко. Т.е. няма средно положение, или-или. :laugh:

Справедливо е да станат 14, точно 3-ма поддържници трябва да има ФЕД - най добрите на трева, клей и хард. 8-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   16.09.2015 16:47

TheExorcist написа:
А ако спре на 14/15 ще го пуцам яко. Т.е. няма средно положение, или-или.

:dance: :moufan:

Здраво мнение!

Иначе Дяволе, искам да те питам, Милан ще мине ли Барса по международни титли докато ние с тебе сме живи? Не се заяждам, просто питам... За залози става въпрос.

На този етап не виждам какв ще стане.
Но докато Милан властваше препдолагал ли е някой, че Барса ще дръпне толкова много... Това са неща, които никой не може да предвиди.
Аз твърдя, че където е текло пак ще тече, а и цялостно погледнато Милан е много по-велик клуб от Барселона, така че някой ден пак печелим много, а пък Барса ще затънат. Вечния кръговрат на живота. Единствено Реал по всичко изглежда нямат стигане, защото на два пъти сериозно ги настигахме и пак дърпаха напред, като някаква написана от някой съдба...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   16.09.2015 20:52

Нема Значка написа:
На Сандро:
Едва ли покрива е спасението за Роджър. Нито покрив на хард нито на трева помага. Гледах откъси от финала в неделя и Родж имаше сумати възможности за да пробие Ноле (по едно време бяха 4/20), но този път не бяха лифт удари към бекхенда, а пропуски от форхенд на Фед и то с по 2-3 педи в аут. Аре кажи ми какво е това. Според мен си чоуква както срещу Надал. От тях двамата си има комплекс, поне на ГШ. В Синсинати си беше жив ташак. Ноле не се напряга на тия турнирчета и когато ги печели (повечето от тях) е с лекота. Верно, има някои други в които имаше доста драма, сещам се за ония полуфинал в Рим, но са малко случаите. Та както казваш, 3/5 му идва в повече на Роджър и по едно време, когато води или е равен резултата налива гипса и праска форхенди в аут, което не е ГОАТско. Варианта да спечели голям шлем не минава през среща с Ноле. Трябва Вава или някой друг да го елиминира и да изчисти пътя му към титла. Да речем догодина на Уимби ако са поставени 1 и 2 може да го вземе защото едва ли Ноле ще се хвърли на макс. Надявам се да е хвърлил всичко на РГ и да е взел мечтаната, та да не се впряга на Уимби.
Ениуей, всеки си е фен на някого и си го защитава. Нема лошо.
Според мен нещата догодина на ГШ може да са нещо от сорта (полуфиналисти):
АО - Ноле/Вава/Фед/Григор
РГ - Ноле/Вава/Нишикори/Цонга
Уимби - Фед/Вава/Григор/Раонич
ЮС - Ноле/Нишикори/Фед/Вава
:cheers:

Нека играят под покрив, пък ще видим - по-малък отскок на топката и по-бързи условия винаги са от полза за Федерер, дори на тези години няма по-добър от него в бързия тенис. Гипсът се налива като краката не слушат толкова, да говориш за комплекс на Федерер от Джокович е супер смешно, защото пикът на съперничеството им дойде след като Федерер навърши 30 години. Въобще Роджър в това отношение не е късметлия, всичките от топ 4 са 5-6 години по-млади от него и най-нормалното нещо е след 30 да се отразява като играеш с 25-годишен - съотвено като си на 35 срещу 30-годишен. Конкретно в Ню Йорк Федерер трябваше да догонва заради липсата на достатъчно комфорт на свой сервис, това е и пак не беше далеко да хване да обърне от 2:5 и два пробива, което само показва, че Джоката има достатъчно шанс да не играе срещу по-млад Федерер - иначе щяха да делят големите титли със сигурност. Синсинати било ташак, имах си хас, като 34-годишен пори най-добрия ретур в света без да му даде точка за пробив, аре да не е чак такъв ташак. А, понеже го спомена по-горе - Джокович титлите на ГШ на Мъри ги е подарил толкова, колкото Федерер две поредни години му подарява на У СО полуфиналите от два поредни мачбола аванс - подаръци на това ниво никой не прави умишлено.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   17.09.2015 10:17

Сандро, ако се познавахме, щях да се хвана на бас с теб на по една ежеседмична бира, че Мъри няма да спечели повече полуфинал или финал на ГШ срещу Ноле. Повярвай ми, 3-0 на Уимбълдън за Мърльо срещу Ноле дори и Дявола не би го очаквал. Даже ми е смешно как тревата била най-силната настилка на Мъри (според Дяволето) :rofl: :rofl: :rofl: та наш Гришо го отупа как си требва, то Нолката ли няма да го направи за срам. Тия 2 титли са си подарък отвсякъде - Мърльо без титла от шлема, реве насам натам като губи финали и Нолката го беше жал и му даде там да се радва. Мъри е силен на хард. АО и ЮС уж са за да се представи силно, а той на РГ и Уимби май направи по-добри резултати. :dunno: Негова титла от шлема е равностойно на титла от шлема за Надал. Тия двамата трябва да играят финал един срещу друг, че някой да вземе шлем :laugh: Ама тоя вариант с Родж и Ноле в тура е доста трудно да се случи. Живи и здрави.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   17.09.2015 15:17

Нема Значка написа:
Сандро, ако се познавахме, щях да се хвана на бас с теб на по една ежеседмична бира, че Мъри няма да спечели повече полуфинал или финал на ГШ срещу Ноле. Повярвай ми, 3-0 на Уимбълдън за Мърльо срещу Ноле дори и Дявола не би го очаквал. Даже ми е смешно как тревата била най-силната настилка на Мъри (според Дяволето) :rofl: :rofl: :rofl: та наш Гришо го отупа как си требва, то Нолката ли няма да го направи за срам. Тия 2 титли са си подарък отвсякъде - Мърльо без титла от шлема, реве насам натам като губи финали и Нолката го беше жал и му даде там да се радва. Мъри е силен на хард. АО и ЮС уж са за да се представи силно, а той на РГ и Уимби май направи по-добри резултати. :dunno: Негова титла от шлема е равностойно на титла от шлема за Надал. Тия двамата трябва да играят финал един срещу друг, че някой да вземе шлем :laugh: Ама тоя вариант с Родж и Ноле в тура е доста трудно да се случи. Живи и здрави.

Значка, ти обаче верно си си повярвал за тия подаръци :rofl: :rofl: :rofl:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   17.09.2015 15:19

И аз с това впечатление оставам като го чета. :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   17.09.2015 19:33

Колкото във футбола, толко и в тениса има нагласени мачове. Пък кой как иска да ги нарича...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   19.09.2015 11:38

Нема Значка написа:

Дали ще спечели или няма, ще видим - но пак казвам, двете спечелени срещу Джоката аз не ги считам за подаръци. Ако са подаръци, значи и на Федерер полуфиналите на У СО с по два мачбола са подаръци. И да, аз също съм на мнението на Дявола, че на трева Мъри е най-силен заради техниката си. Въпросът при него обаче винаги е бил в психиката и в недотам мощния спрямо останалите от топ 4 форхенд и втори сервис.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Джокович - Федерер (42) > Надал - Федерер (33)   |   19.09.2015 11:57

конкретно за титлите на Мъри на Уимбълдън и олимпиадата не забравихте ли че мощния Делпо тогава си бе във форма и Джокович и Федерер го биха в много дълги и оспорвани мачове на полуфиналите, които според мен аржентинеца заслужаваше, но ги изцеди напълно и за Мъри бяха лесна плячка за финалите. А за ЮСО 2012 там пък бе адски ветровито и Ноле не се чувстваше комфортно, просто съдбата реши да даде на Мъри това за което се бореше толкова време, хайде да не му омаловажава титлите, че по тая логика и на другите големи можем да махнем по 2-3 заради някакви причини, просто така е било писано и точка :-)

Последна промяна juve на 19.09.2015 11:58, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2