Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:02

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Аферата ФУЕНТЕС продължава 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: Аферата ФУЕНТЕС продължава   |   19.02.2017 17:54

Naki написа:
Naki написа:
Кой профил? Къде това!? :oops:
:unsure:
В този форум няма профили. Да нямаш предвид друг(ия) форум?

ПРЕГЛЕЖДАНЕ НА ПРОФИЛ - NAKI

Аватар

Мнение  Re: Аферата ФУЕНТЕС продължава   |   19.02.2017 19:37

И как се стига там? От дадена произволна тема не може, поне аз не намерих начин.
В повечето други форуми - от тези 4-5 други дето ползвам по-често, всичките го имат! - лесно се стига и от списъка с теми, НО и от произволна тема, в която някой е писал. Впрочем, тук защо не може така? Това не е ли форумен бъг за оправяне? :blink:

Както и да е, ИЧВилл, верно е, права си - математиката не ми е силна страна последните 4-5 години. :oops: А и нито строго и точно следя на колко години съм. :-(
Да, на 38 години съм, а през април тази година ще стана на 39.
Няма никакво значение ±1 година грешка в случая според мен, баш за това ли се хвана като аргумент? :-|

Та каква ти беше тезата, че ни'сфанах нещо? :unsure: :-| Освен че 37 не е равно на 38, което го разбрахМЕ. ;-) :yes:

Ако говориш за сайта ми, не го гледай - не е пипан от години. :innocent: :-P Все го отлагам...

Последна промяна Naki на 19.02.2017 19:46, променена общо 4 пъти

ICQ YIM WWW
(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: Аферата ФУЕНТЕС продължава   |   19.02.2017 19:52

Naki написа:
И как се стига там? От дадена произволна тема не може, поне аз не намерих начин.
В повечето други форуми - от тези 4-5 други дето ползвам по-често, всичките го имат! - лесно се стига и от списъка с теми, НО и от произволна тема, в която някой е писал. Впрочем, тук защо не може така? Това не е ли форумен бъг за оправяне? :blink:
[...]

Не е бъг, просто така е нагласено... До профила на всеки потребител се стига, като цъкнеш на раздел "Потребители" - третият бутон горе от дясно наляво (след "PML сайт" и "Вход") и след това избереш съответното потребителско име.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2