Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:48

Отговори на тема  [ 327 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Следваща
Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   25.09.2013 20:51

И за да не правим прекалено сериозна караница, ето още един експерт какво казва - а от тоя експерт в уреждането на мачове едва ли има по-голям :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 00:27

Henman написа:
И кои са тия спортни корифеи, които признават какво по-точно? Че Надал е чист като момина сълза? Не ме карай да ти давам линкове към мнения на хора като Ники Пилич, Яник Ноа, Джеймс Блейк и много други повече и по-малко известни хора по цял свят, които също като нас, се съмняват.

Пилич, Ноа и Блейк не са корифеи :laugh:

Говоря за коментаторите по тенис ченъла, по си би ес, по скай спортс, по би би си, редица легенди и т.н.
и не ти говоря за допинга а за това, че Надал е ментално най-силния тенисист евър

:wave:

Последна промяна Diavolo на 26.09.2013 00:36, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 00:29

Henman написа:
А за сервиса на Надал на оня ЮС Опън да направя добавка към мнението на Сандро, че само който не е играл тенис, може да си мисли, че при началния удар активна роля има само ръката. Напротив, за да се сервира с повече от 160 км/ч, е необходимо да се натовари цялата мускулатура на тялото (вижте например Родик и Мирни как работят с краката и сгъват коленете), така че колкото повече мускулна сила и експлозивност имаш, толкова по-лесно можеш да стигнеш скорости от по 200 и нагоре км/ч. Всеки сам може да си направи изводите.

:rofl: :rofl: :rofl:

по твоята хейтърса и извратена логика
в периода 2005-2007 г. особено 2005 г. Надал трябваше да бие сервиси с 230 км/ч. защото беше най-налят във всяка една част от своето тяло.

:clown: :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 00:32

alessandron написа:
И за да не правим прекалено сериозна караница

хахах, бях сигурен, че ще цитирате и него.
колко сте предвидими :whistle:
значи до там се стигна да цитирате един абсолютно неморален човек, доказано такъв.

а защо ли аз не съм цитирал Симон и Турсунов, които твърдят обратното.
може би защото няма нужда от адвокати на дявола... :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 00:36

Henman написа:
че чак и тръгна да гониш малкото хора, които имат желание да пишат в тоя загубен форум?!

хахахаха, никого не гоня
просто някои хора (или втори никове :whistle: ) само защото са нови не значи че ще дават определения на мен или на който и да е стар и доказан юзър, че даже ще се обръща персонално и личностно към мен, алооу?! :stop:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 00:41

Henman написа:
Какви примери и подточки даваш ве, Дяволе, като ти само си пееш разни общи приказки за психиката в спорта (които по принцип са си верни, но не са по темата) и правиш някакви избирателни ретроспекции на минали сезони и мачове?!

това са ти все отговори и примери по спора.
спора беше започнат от Нажа и то след като 101 пъти спомена името на Фуентес. кАде бяхте ти със Сандро да четете морал? :-x
ти какво очакваш след като се плюе безогледно Надал аз да си кротува ли, а?
темата беше за Чилич и Троицки, не се обръщай към мен, а се обърни към себе си и твоите помощници и се обърнете към Ихвил и на нея се извинете, а не да пишеш как аз съм гонел някого след като никъде не съм писал нещо подобно.

относно примерите, понеже това не е дира и не мога да дам точен линк, ето ти чети отново, белким згрееш нещо

1)

Наж, приятелю, а някой отговори ли ми смислено и точка по точка на фермана който изписах, но не избирателно само там където му отърва и в което сте факири. За това пуснах отново някои неща от него + още нови, току-що написани. И недей си криви душата, че аз не съм или не се пробвах с какво ли не, уф.

сега за останалото.

знам какво искаше да кажеш, Наж, много добре знам... :-P

1) Ти твърдиш, поправи ме ако греша, че
Ако Фуентес не зобва Надал (колкото пъти го спомена само Хименес, сигурно всяка нощ химени сънуваш... :-D ), т.е. Надал да търчи като животно и изоглавен, то той нямало да има тази психика и психиката няма да е решаващата за да се измъкне или нещо от този род. Мога и да го доразвия, а нема смисъл..
Това е вярно ама само за принципа... Но до тук с допирните точки. Психиката ти помага да побеждаваш когато не си добре подготвен, когато ти е крив деня, когато все още не си достигнал максимума в хода на един турнир. Просто вярваш в себе си, играеш точка за точка, знаеш, че най-важната точка е следващата и се абстрахираш от играта на съперника и резултата на таблото. Чакаш своя момент. Знаеш, че той ще дойде, защото ти си големия шампион, а не онзи от другата страна!!

2) И другия спор е, че видите ли, не психиката е решаващата и какво беше още, че тя се развивала и усъвършенствала през годините и т.н.

тъй, дявола е и читател и писател и още много други неща :wave:

аз ти/ви казвам:

психологията в световния спорт е най-важното нещо
по-важна от таланта и физическата подготовка. Таланта в спорта конкретно е на трето място по значимост за един новобранец тук го пиша. Естествено, най-добре е трите неща да вървят ръка за ръка.
Защото колкото и да си талантлив, колкото и да си издръжлив ако горе в главния мислите не са ти подредени от теб голям шампион няма да стане.
Кое не е вярно?

Аз какво казвам, че шампион/победител, спортист с шампионска закалка се ражда такъв! Съдбата го е предопределила за нещо голямо. Да по дяволите, така е. Но всеки диамант иска своето шлайфане. Трябва да попаднеш на идеалното място в точния момент. Трябва и някой, който да открие това у теб и да го развие. Големия психолог, учител и ментор тук в конкретния пример и спор се явява великия чичо Тони.
Истинската психика у спортиста се изгражда още в детските и юношеските години, Наж.
След това повярвай ми всички психолози, астролози и шамани на света взети заедно няма да ти дадат това, което нямаш! Вече си ужасно, ужасно закъснял.
Това е аксиома за целия спорт, за индивидуалния, но и за клубния тоже! Как така някои неща се случват все на едни и същи отбори? Все са вечно втори, все се дънят по възможно най-идиотския начин, остават с калъфки, абе нещо винаги не достига. Говоря за футбола по цял свят, същото важи и за НХЛ и за НБА. Има отбори и отбори. Ще кажеш, традиции. Да! + психологията, която е невидима материя, но която присъства и се просмуква в съблекалните и е част от твоята клубна карма. Играчите сякаш се заразяват от нещо невидимо. Фатализъм му се вика. Знаеш, че преди теб този отбор е загубил 6 финала и когато се стигне до седмия такъв, почваш прекалено много да мислиш!
Има бол примери за средняци по класа, които попадат в някой яхнал вълната отбор и играят над възможностите си. После отиват някъде другаде и са пълен ташак. Как така става. И обратния пример. Добри футбалери ама за отбор средняк, отидат у големия гранд и стават за смях. Знаеш ли защо? Защото се искат топки бате ви Ицо например имаше железни топки.

За психологията може да се говори до утре.

На възможно най-елементарното ниво го има. Аз например съм много добър на табла и карти. Има обаче един човек, срещу който не мога да играя. По-добър съм от него, печеля срещу почти всички останали, а той не, пада там, но като седна срещу него и нещо става!! Или някакво идиотско отиграване от моя страна, зар, калъч, геле, нема значение. Не става ве! :blink:

Тези тенисисти които ти изброих във ферманчето ми, те какво сега, да не би да не са опитвали да променят нещо? Мислиш ли, че поне един от тях (ако не всичките на даден етап от своята кариера) не е наемал психолог. Те са чудесни играчи, завършени. Силни физически, топ 10 играчи, имат успехи, титли, победи срещу най-добрите. Но са чоукъри!

:-)

:tennis:

2)

Целия смисъл на темата отдавна се загуби в един куп безсмислени алабалистики

Така

Надал докато не се докаже, че единствен взима допинг с цел да цака противниците си, защото по друг начин не може, абсолютно всичко което пишете е дребнаво заяждане от чиста проба злоба и хейт.
Аз имам съмнения и то огромни към Федерер и начина по който преодоля моното. Нямам доказателство. Точка! Вие също нямате, но разбира се, никога няма да кажете точка. Нали трябва да се хванете като удавник за сламка във вярата, че Надал е измамник и единствен на света, който употребява забранени стимуланти. Само и само да принизите по някакъв начин големия шампион Надал. Няма да стане, не и докато име мислещи и истински фенове на Надал.

Елате в реалния свят.
Няма топ спортист, който да е станал 'топ' без да взима забранени стимуланти във всеки един съществуваш спорт.
Всъщност анаболи и хормони взимат и неизвестни никому спортисти, но те просто нямат качествата, таланта, волята и психиката да се издигнат.

Проблемите с колената на Надал са хронични. Има много хронични заболявания, които не ти пречат на кариерата и такива, които ти пречат и директно спират кариерата ти, както стана с мен например.
Още 2005 г. Надал е можел да прекрати преждевременно своята кариера. А в случая допинга повече пречи, отколкото да помага, защото не знам доколко сте запознати с допинга и с химията, но химията най-общо казано стимулира/предпоставка е за тежки контузии. Проблемът с коляното на Надал е заради костната му структура и ставите, тялото на Надал принципно не е оптималното за този спорт.
Ако Надал имаше тази контузия на коляното преди две десетилетия да кажем, той наистина щеше да е аут от големия спорт.
Но съвременната медицина позволява третирането на болния участък с обогатена с фактори на растежа плазма и това спасява Рафа. Другото си е до тренировки, инат, воля, психика.

А и всички забравяте нещо: Надал през тези месеци е тренирал, вие какво си мислите, че през цялото време е ловял риба и се е занимавал с геймърски игри. Пропусна доста натоварващия за него Мелбърн (там настилката е убийствена за колената му, защото е по-бавна от тази в Ню Йорк и има повече тичане, а пак е твърда...), не игра на хард корт чак до април месец, където са пусна на направения като за него централен корт в ИУ. А също така отпадна още 1 кръг на Уимбълдън и като добавим, че това все пак е феномена Надал, изобщо не бива да се учудваме чак толкова на тези постигнати от него резултати.

Как я мислите тази работа, сериозно, тц тц тц
Надал е хванат с допинг и за да не се уронва престижа на този спорт изтърпява мнимо наказание от 6 месеца. И хоп, Надал се завръща без никакъв страх от допинг ченгетата и даже е още по-нафиркан от преди гледайки резултатите. Да, ГЕНИАЛНО направо! Защо изобщо ще го наказват, за да го пускат отново после още по-назобан и рисков за престижа на ATP.
Не, не, ако има изобщо някаква игра, то тя е на съвсем друго ниво. Всички зобат, но от АТП и ИТФ дават зелена светлина за този, който трябва да доминира и да чупи рекорди заради интерес и рейтинг.
И нещата се редуват. Цикли. Още от Борг насам.
Фед/Рафа/Ноле/Фед/Ноле/Рафа
тук таме Мъри. Май при него не става, доста е кекав и кондиционно и психологически.

Ето ви едно по-логично обяснение извън вечните допинг дебати:
Предвид натрупаното ЕГН в турнирите от 2003/2004 г. насам, поради хроничния тендовагинит, заради изтискващия стил на игра година след година и заради костната му система, Надал не може колкото и да му се иска да поддържа такова ниво на игра два, да не говорим за 3 сезона подред, от там и тези серии, положителни или отрицателни в които изпада.
Ако играеше по начина по който играе сега още от 2005 г. то щеше да е спечелил много повече, но това е положението. Все пак отдайте заслуженото на човек, който е променил нещо в своята игра, нагодил се е срещу неудобни за него съперници с техния стил на игра (като биг хитърите например през ранните му години в тура), успя да се справи по някакъв начин и с най-големия проблем в кариерата си - Новак Джокович (макар този проблем си остава и той ще си е вечен, двамата ще си разменят победи и така), все пак спря тази серия от 0-7 и я обърна до 6-1 в рамките на година и половина.
А тези неща допингът не ти ги решава, решават се с тренировки, с ум и със силна ръка, която да не трепва във важните моменти...

По същата причина и сервиса от УСО'2010 г. изчезна, не защото някой е спрял да дава хапчета на Надал за това как да бие сервис, а за да не насилва рамото, че без поразяващата лява ръка, всичко останало е загубено.

Надал е съвършенния хамелеон. Промени играта си от клей до това да печели на трева срещу Фед в най-силните му години. Разви играта си на хард корт и започна да мачка именно най-големите си душмани преди - бигхитърите. Успя да намери начин да стане още по-ефикасен след свой сервис и без да бие сервиси от 210 км/ч
Аз друг такъв играч в историята не помня!

Всичко това е воля, инат, жертви, жертви, жервти, които вие никога не сте си и помисляли какво представляват. Не знаете какво е това да се прибереш пребит и да виеш като куче от болка, но на другия ден отново си там, тренираш и се състезаваш.
Устояват само най-големите инати и кучета. Понякога ти се струва, че ще полудееш, ако не си силен в главата много лесно можеш да приключиш рано, рано с големия спорт преди дори някой да те забележи.

Асафа Пауъл, Санде е пример за ЛУЗЪР
да, шах и мат получи директно от Стюърт, но се иска и малко вътрешна сила да си събориш царя, ако ме разбираш...
Не знам дали гледаш редовно лека атлетика, но на мен ми е супер любим спорт. Асафа има абсолютно всичко и най-вече невероятна физика + постижения в Топ 10 и големи победи, но дойде ли големия финал във важния турнир, то той винаги се срива на ментално ниво. Никакъв спор не може да има тук.
Пример такива БОЛ, във всеки един спорт.
Кокретно в тениса ето ви примери за чоукъри - Гаске, Налбандян, Цонга, Вавринка, Типсаревич, Бердих, Хаас, Колшрайбер, Алмагро (какво му е на Алмагро ве Наж, хехе, там Фуенетс няма ли пръст или май психологията или я имаш или не и само с хапчета не става) и т.н. и т.н. и т.н.
още един милион мога да ви изброя, а за жените не ми се отваря тема.
и такива ги има във всеки един спорт на планетата земя..
какво им е на физиката на тези момци, а? здрави, прави и силни, имат и талант и сила, но като поведат с пробив или сервират за сет/мач или ако грабнат за момент моментума в мача и след това се сриват. изведнъж трепва ръчицата и топката лети я в аут я в мрежата и после ракетата в земята, защото тя е виновна...

Имало психолози в големия спорт и причеслени към големите отбори и фирми. Ами добро утро, има мдам защото психологията дава разликата между двама равностойни състезатели. Ако и А и Б са нафиркани еднакво, ако играят мача на живота си, то този който спечели важните точки ще вземе мача.
Надал откакто се появи през 2004/2005 г. до ден днешен е без никакъв аналог в историята за желязна психика. Понеже давате все за пример 2011 г. то да ви кажа, начина по който излезна от тази дупка е най-голямата реклама за Надал, която можете да измислите, благодаря за което.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 01:03

сентенцията е:

ти, нажата, сандро (и един нов потребител, който до тук беше много незабелижим и изведнъж се намърда в точната тема на точното място и то с най-язвителните нападаки по мен и то с един даскалски тон - абсолютен втори ник Хенмане!) твърдите, че:

1) Надал е допингиран
2) Надал е нищо без допинг
3) само Надал взима допинг
4) Фуентес е създал Надал
5) топ спина, сервиса, 13 ГШ титли, Сиска - всичко е от Фуентес
иии
6) по дяволите Надал взима допинг!

дали изпускам нещо?

а, да.
другото ви гениално откровение

психиката не е важна, тя е проемнлива величина, тя е следствие на физиката (дали Фуентес е създал и мозъка на Надал как мислиш?)
Надал не е взимал допинг - слаба психика
Надал е допингиран - силна психика, Фед се бъгва и изкарва топката далече, далече в аут ( :laugh: )

Мнението на Балета и на Стюърт разбира се не беше взето предвид и бързо, бързо ги пренебрегнахте.

аз на такива несвързани брътвежи как да отговоря? и вместо да ви запуцам като в доброто старо време аз хабя време да пиша фермани с логически повторения, с примери и т.н. и без нито една обида забележи, дори и намек за обида.
Но не, това било нещо несвързано, само защото не искаш/те да си признаете, че грешите за второто, а за първото имате едни голи съмнения и нищо друго.

=========================

Когато двама спортисти са равностойни спортно-технически и кондиционно, кое решава мача?
психиката, Хенмане.
а психически силен трябва да си най-вече когато сервираш при 4-5 и трябва да останеш в мача, а резултата е 0-30.
Ест. че самата психика сама по себе си не носи победата, трябват и умения/талант и отлична физическа подготовка, но тя дава разликата в най-важните мачове срещу най-големите ти съперници, а когато там се налагаш, то плашиш и другите и така се ражда ореол над името ти и много съперници просто не си вярват.

именно с тези победи над големите си съперници през годините в близки и оспорвани мачове правят разликата между Надал и останалите.
И отделно Надал е печелил много мачове само с психика, в решаващите моменти да натисне и да вземе сета и мача, още търсейки своята форма в хода на турнира.

Когато обаче не играеш правилно няма как да се спасиш, по простата причина, че нямаш тенис аргументите за да се измъкнеш при 5-5/6-6 и т.н. просто губиш с 2-6 3-6
Когато физически си свършил горивото също нямаш отговор
справка - Хамбург' 2007 г. и геврека от Федерер. На финала на Ролан Гарос, защо Федерер не победи, нали даже беше прекъснал серията на Надал от 81 мача и то с геврек. Надал тогава показа недвусмислено кой е краля. Опа, чакай, не загуби ли Надал с 1-6 първия сет тогава? Значи геврек, а след това франзела и къде е тук прословутия топ спин? Във втория сет Рафа малко вдигна нивото и Роджър веднага капитулира. Що? Щото ментално не е на нивото на Надал.

Ти обаче не, хващаш се за тези мачове сякаш те са решаващите за кариерата на Надал. Не, отново грешка.
Не загубите от Цонга, Блейк, Бердих и Южни в ранните години на Надал в тура са важни, а важни са победите над Федерер в Рим' 2006 г. и над Джокович в Хамбург' 2008 г.
Това бяха знакови/маркови победи за Надал и ако той не ги беше постигнал нямаше да има тази кариера до тук. И тези именно мачове бяха измъкнати с психика. На чисто ментално ниво Надал като никой друг в истоирията пречупва своите съперници. Чел съм за Конърс какво куче е бил, гледал съм много пъти Лендъл, но такова перде като Надал не съм виждал.
Всичко това е изградено още в ранните му години, за това се иска силен ментор и малко късмет/съдба.

И за финал, дал съм примери за абсолютни чоукъри в историята (има ги и в любимия ти снукър, а и ти редовно си писал как Макгуайър, Стивънс и т.н. отново чоукнали), но той също беше подминат.
И това не са играчи от топ 30/50 в света, а топ 10 играчи с финали на ГШ и т.н. Те имат ударите, имат кондицията, защото ако нямаха тези две неща, нямаше да са в Топ 100 дори, но онова малкото което те нямат, а една шепа хора имат (като във всеки един спорт) е психиката/менталната сила/шампионския манталитет.

:-)

Последна промяна Diavolo на 26.09.2013 01:12, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 02:48

Diavolo написа:
Bacchus написа:
П.с. Съвет: виж сега – да си фен е едно, но да спориш смислено - друго. Концентрирай се, моляте те, във второто! :give5:

А ти какво казваш ве дървен философове? :-x
ае ако обичаш да не ми казваш точно на мене какво да правя.
дойде тука от два дена и ми вика на мене над какво да съм се концентрирал. Алоу, не съм видял нещо стойностно от теб по темата или каквото и да било, за да даваш акъл на мен или на който и да е друг, ясно?
пишеш некви идиотски изречения без да казваш АБСОЛЮТНО НИЩО
нямаш примери, нямаш логично обяснение, една кръгла НУЛА, ето това са твоите брътвежи

100 пъти ви обясних и примери съм дал, от ваша страна - НИЩО
а от твоя по-добре да не споменавам

само тролиш, това правиш

Дяволе, и да се пениш и да нагрубяваш (което, не ти прави чест... но пък, ти си знаеш!) все тая... Съветът ми продължава да тежи!... и все повече се убеждавам (а, и ти ми го доказваш), че не четеш а само чатиш!!! Още повече факта, че си афектиран говори вече, че съм настъпил болно място... тц,тц,тц! А, да, и не е нужно да ми се доказваш с думи (аргументи) от типа „АЗ откога съм тук... АЗ какво съм направил... ти си тук отскоро...” - тинтири-минтири. Мога да чета и преценям сам!

За да не съм голословен, ще вметна по-долу какво си написал ТИ в последните си няколко поста... изводите си ги прави сам, ако можеш... Бтв, тук е мястото да кажа, че си МЕГА стерилен фен. Т.е. като чуеш името Надал и скачаш на нож – инстиктивно – както акад. Павлов го е описал и едва след това гледаш дали написаното е „+” или „-„. Ако е първото си много хрисим, ако е 2-то... жална му(й) майка на юзъра!

Та...

1) „Талантът може да се развие (или да речем да усъвършенстваш един подход, който да е печелиш и да носи дивиденти, пък този от другата страна по-големия талант да му мисли с кое оръжие да ти противодейства), физиката да се подобри, но психиката мой човек - НЕ.”... и в друг пост по-късно... „Да, тя (психикате) е променлива, но спортната форма и кондицията са още по-променливи.” – Коментирай се сам.

2) „да, много адвокати се навъдихте, но аз съм си достатъчен и сам и винаги съм си бил.” – Хммм, не си прав... ами pink(?) къде го забрави??? Хитрец си ти!

3) „просто някои хора (или втори никове )” и „(и един нов потребител, който до тук беше много незабелижим и изведнъж се намърда в точната тема на точното място и то с най-язвителните нападаки по мен и то с един даскалски тон - абсолютен втори ник Хенмане!)” – Ей това вече е уникално. Класика на поговорката „- Гузен негонен бяга!” Дяволе, това че съм усетил, че юзъра pink е криминално подозрителен, (който, бтв, странно изчезна тези дни) и ти го намекнах няколко пъти в предишните ми постове, ама ти не се спря о’време, не значи, че и аз съм такъв!!! Сигурен съм, че сега всеки от пишещите тука ще изпаднат в дилема. Но повярвай ми аз съм си Аз, докато pink, според мен няма да го чуем повече, или пък се бъркам. Нека да пробваме, все пак, това ще е фамозно...

4) „че даже ще се обръща персонално и личностно към мен, алооу?! ” – Опс, извинете господине, не знаех, че сте специален фасон.

5) „Но аз не се крия и отговарям на всичко, а не избирателно...” – Ама си и вярваш. За да спестим място, като контра на това приеми, че съм копирал тук всички твои отговори (ок де, почти всички).

6) „Като категорично отричаш моята теза за какво изобщо е спора?” – Понеже много си писал и тезата ти се е разпиля някак си, честно ти казвам, дай сега в едно изречение да чуем какво точно афишираш? Само в едно обаче! Без излишни „доказателства” и т.н... Ти си, всички сме в слух... ... ... ...

7) “и не ти говоря за допинга а за това, че Надал е ментално най-силния тенисист евър” – Виж сега, не му обръщай внимание на топика, давай нататък . Във всяка тема това го четем по ХХХ пъти, вече сме свикнали, поне аз! (Да вмента само че съм нов, и вече ми дотегна това: - Надал, Надал, Надал. Пак ще кажа Той отдавна се е доказал и му правиш лоша реклама с това нятякване!)

8) „а не да пишеш как аз съм гонел някого след като никъде не съм писал нещо подобно.” – Може би Henman (който явно чете правилно за разлика от теб) е имал предвид следното, казано от теб към нов юзър („А ти какво казваш ве дървен философове? ; Алоу, не съм видял нещо стойностно от теб по темата или каквото и да било, за да даваш акъл на мен или на който и да е друг, ясно?)

9) „Когато обаче не играеш правилно няма как да се спасиш, по простата причина, че нямаш тенис аргументите за да се измъкнеш при 5-5/6-6 и т.н. просто губиш с 2-6 3-6.
Когато физически си свършил горивото също нямаш отговор”
– Това как да се чете(?), че аз вече се обърках... помагай, плс.

10) "ти, нажата, сандро (и един нов потребител...) твърдите,че:

1) Надал е допингиран
иии

дали изпускам нещо?
– Да, най-малкото, че аз това не го твърдя... ама нищо де, давай всичко под общ знаменател, все тая... Ех, ех, ех, няма да се научиш да четеш и това е.

11) „и без нито една обида забележи, дори и намек за обида.” – Без коментар.

Сега погледни всичко написано по-горе, ама внимателно(!)... и се виж само как блуждаеш от теза в теза, от тема в тема, от нещо си в нещо си... Ноооо, важно е Надал да е на първа линия, нали(?)... Хм, започвам да се съмнявам дали Той (Надал) има полза (нужда) от такива „фенове” като теб!? Сори за откровеността, но сам си го потърси.

П.с. Съвет, добронамерен – Ако така продължаваш този форум ще се превърне в блог... блогът на Дявола!

П.п.с. И това е само на прима виста. Ех, май съм късметлия, че съм само от два дена тук 

Лека ти.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 03:35

Bacchus написа:
...

Еееех, добре си поиграх, време е да си призная.... Бакус ми е втори ник :-(

Ама, от друга страна, ако тоя форум имаше истински модеатор, а не аматьор, нямаше да отнеме 31 мнения, че да ме разкрият. Жалко само, че не можах да се регна в Уинърз на време, че да се сложа на резервната скамейка за наказание :-x

Иначе по темата няма какво да се добави, всичко се изясни вече. Д-р Хименес е създал отрочето си Надал и то от най-крехка детска възраст работел над него. Първите 7 години му изградил силна психика, а следващите 20на се грижи за физиката му. Дай Боже всекиму такива ментори!

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 11:41

Аве, Дяволе, ЗА БОГА, КОЙ ТИ ГОВОРИ, ЧЕ НАДАЛ НЯМАЛ ПСИХИКА?! Напротив, многократно в темата се съгласих, че Надал е най-силният ментално тенисист /може би заедно с Конърс/, а примерите с мачовете срещу Дел Пони, Южни, Феня и т.н. ги дадох НЕ за да твърдя, че Надал има слаба психика, а за да ти покажа, че когато не стои добре на корта технически и физически, НЕ МОЖЕ да печели регулярно турнири, въпреки силната психика, която продължава да си има!!! Въобще, целият този спор, който беше за Надал, играта му, която се базира основно на физическите му възможности, и дали те са стимулирани по непозволен начин /а това е тема, която се обсъжда от хиляди фенове по цял свят, както виждаш и хора като Ники Пилич изказват мнения, така че не виждам защо да не побъбрим малко, и без това нищо не се пише тук/ ти го обърна на съвсем друга плоскост - за психиката в спорта по принцип, Асафа Пауъл и как Надал бил най-силния в това отношение, все едно ние някога някъде сме казали, че Надал е лузър и чоукър?!?!?!

А конкретно за сервиса, понеже си питал, ще ти отговоря - в ранните си години Надал имаше техника на сервис ала Мариано Сабалета и почти не изтегляше ръката назад, затова не можеше да достигне кой знае какви стойности като скорост. Сервисът е комбинация от техника + мускулна сила.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 13:17

Bacchus написа:
Diavolo написа:
Bacchus написа:
П.с. Съвет: виж сега – да си фен е едно, но да спориш смислено - друго. Концентрирай се, моляте те, във второто! :give5:

А ти какво казваш ве дървен философове? :-x
ае ако обичаш да не ми казваш точно на мене какво да правя.
дойде тука от два дена и ми вика на мене над какво да съм се концентрирал. Алоу, не съм видял нещо стойностно от теб по темата или каквото и да било, за да даваш акъл на мен или на който и да е друг, ясно?
пишеш некви идиотски изречения без да казваш АБСОЛЮТНО НИЩО
нямаш примери, нямаш логично обяснение, една кръгла НУЛА, ето това са твоите брътвежи

100 пъти ви обясних и примери съм дал, от ваша страна - НИЩО
а от твоя по-добре да не споменавам

само тролиш, това правиш

Дяволе, и да се пениш и да нагрубяваш (което, не ти прави чест... но пък, ти си знаеш!) все тая... Съветът ми продължава да тежи!... и все повече се убеждавам (а, и ти ми го доказваш), че не четеш а само чатиш!!! Още повече факта, че си афектиран говори вече, че съм настъпил болно място... тц,тц,тц! А, да, и не е нужно да ми се доказваш с думи (аргументи) от типа „АЗ откога съм тук... АЗ какво съм направил... ти си тук отскоро...” - тинтири-минтири. Мога да чета и преценям сам!

За да не съм голословен, ще вметна по-долу какво си написал ТИ в последните си няколко поста... изводите си ги прави сам, ако можеш... Бтв, тук е мястото да кажа, че си МЕГА стерилен фен. Т.е. като чуеш името Надал и скачаш на нож – инстиктивно – както акад. Павлов го е описал и едва след това гледаш дали написаното е „+” или „-„. Ако е първото си много хрисим, ако е 2-то... жална му(й) майка на юзъра!

Та...

1) „Талантът може да се развие (или да речем да усъвършенстваш един подход, който да е печелиш и да носи дивиденти, пък този от другата страна по-големия талант да му мисли с кое оръжие да ти противодейства), физиката да се подобри, но психиката мой човек - НЕ.”... и в друг пост по-късно... „Да, тя (психикате) е променлива, но спортната форма и кондицията са още по-променливи.” – Коментирай се сам.

2) „да, много адвокати се навъдихте, но аз съм си достатъчен и сам и винаги съм си бил.” – Хммм, не си прав... ами pink(?) къде го забрави??? Хитрец си ти!

3) „просто някои хора (или втори никове )” и „(и един нов потребител, който до тук беше много незабелижим и изведнъж се намърда в точната тема на точното място и то с най-язвителните нападаки по мен и то с един даскалски тон - абсолютен втори ник Хенмане!)” – Ей това вече е уникално. Класика на поговорката „- Гузен негонен бяга!” Дяволе, това че съм усетил, че юзъра pink е криминално подозрителен, (който, бтв, странно изчезна тези дни) и ти го намекнах няколко пъти в предишните ми постове, ама ти не се спря о’време, не значи, че и аз съм такъв!!! Сигурен съм, че сега всеки от пишещите тука ще изпаднат в дилема. Но повярвай ми аз съм си Аз, докато pink, според мен няма да го чуем повече, или пък се бъркам. Нека да пробваме, все пак, това ще е фамозно...

4) „че даже ще се обръща персонално и личностно към мен, алооу?! ” – Опс, извинете господине, не знаех, че сте специален фасон.

5) „Но аз не се крия и отговарям на всичко, а не избирателно...” – Ама си и вярваш. За да спестим място, като контра на това приеми, че съм копирал тук всички твои отговори (ок де, почти всички).

6) „Като категорично отричаш моята теза за какво изобщо е спора?” – Понеже много си писал и тезата ти се е разпиля някак си, честно ти казвам, дай сега в едно изречение да чуем какво точно афишираш? Само в едно обаче! Без излишни „доказателства” и т.н... Ти си, всички сме в слух... ... ... ...

7) “и не ти говоря за допинга а за това, че Надал е ментално най-силния тенисист евър” – Виж сега, не му обръщай внимание на топика, давай нататък . Във всяка тема това го четем по ХХХ пъти, вече сме свикнали, поне аз! (Да вмента само че съм нов, и вече ми дотегна това: - Надал, Надал, Надал. Пак ще кажа Той отдавна се е доказал и му правиш лоша реклама с това нятякване!)

8) „а не да пишеш как аз съм гонел някого след като никъде не съм писал нещо подобно.” – Може би Henman (който явно чете правилно за разлика от теб) е имал предвид следното, казано от теб към нов юзър („А ти какво казваш ве дървен философове? ; Алоу, не съм видял нещо стойностно от теб по темата или каквото и да било, за да даваш акъл на мен или на който и да е друг, ясно?)

9) „Когато обаче не играеш правилно няма как да се спасиш, по простата причина, че нямаш тенис аргументите за да се измъкнеш при 5-5/6-6 и т.н. просто губиш с 2-6 3-6.
Когато физически си свършил горивото също нямаш отговор”
– Това как да се чете(?), че аз вече се обърках... помагай, плс.

10) "ти, нажата, сандро (и един нов потребител...) твърдите,че:

1) Надал е допингиран
иии

дали изпускам нещо?
– Да, най-малкото, че аз това не го твърдя... ама нищо де, давай всичко под общ знаменател, все тая... Ех, ех, ех, няма да се научиш да четеш и това е.

11) „и без нито една обида забележи, дори и намек за обида.” – Без коментар.

Сега погледни всичко написано по-горе, ама внимателно(!)... и се виж само как блуждаеш от теза в теза, от тема в тема, от нещо си в нещо си... Ноооо, важно е Надал да е на първа линия, нали(?)... Хм, започвам да се съмнявам дали Той (Надал) има полза (нужда) от такива „фенове” като теб!? Сори за откровеността, но сам си го потърси.

П.с. Съвет, добронамерен – Ако така продължаваш този форум ще се превърне в блог... блогът на Дявола!

П.п.с. И това е само на прима виста. Ех, май съм късметлия, че съм само от два дена тук 

Лека ти.

Здрасти,
Pink управлява софтуерен отдел на една от най-големите IT фирми в България и не можа да отговаря постоянно тук.
Освен това, седмицата е без турнири и няма какво толкова да се коментира. Освен това "pink" си има регистрация и в стария форум от 2002 г. Регистрация, която е по-стара и от на господата: Дявол, Хенман, Наджа, Сандро.
"pink" повече обича да чете, отколкото да пише, но най-много "pink" не обича да чете тъпотии и заяжданици. След като основната теория на господата от страна на "божеството" е, че взима допинг във всеки първи пост, а някой си господин с име на бог, а вероятно и подобна оценка за себе си, ми прави забележка колко съм непоследователен, а пък неговия пост едва се: 1. чете и 2. разбира, аз няма какво повече да кажа към момента.
Да, дявола е по-краен и не съм съгласен с някои неща за психиката които казва, но не съм го чул да се изказва негативно нито към тебе, нито към Федерер. Сори! Както казах, аз съм фен на Надал и ще си остана такъв. Разбира се, че не ми е приятно да чета само "допинг", "допинг", "допинг".
За това явно е умрял форума в dir.bg.

Поздрави,

IP-тата от които пиша са две:
212.91.166.163 и 78.90.210.58, какво точно има да се крие тук !? Така или иначе се логват от форума. А твоето е !?

There's someone in my head but it's not me

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 16:29

Diavolo написа:
хахахаха, никого не гоня
просто някои хора (или втори никове :whistle: ) само защото са нови не значи че ще дават определения на мен или на който и да е стар и доказан юзър, че даже ще се обръща персонално и личностно към мен, алооу?! :stop:

"Стари юзъри" - всеки има право да дискутира и говори, а Бакхус не те е обидил с нищо, така че вземи помисли. И недей говори за втори никове точно ти - някак си показва къса памет.

Последна промяна alessandron на 26.09.2013 16:39, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 16:30

Diavolo написа:
alessandron написа:
И за да не правим прекалено сериозна караница

хахах, бях сигурен, че ще цитирате и него.
колко сте предвидими :whistle:
значи до там се стигна да цитирате един абсолютно неморален човек, доказано такъв.

а защо ли аз не съм цитирал Симон и Турсунов, които твърдят обратното.
може би защото няма нужда от адвокати на дявола... :-D

Ми цитирай ги бе, само дето Дани е просто забавен, но понеже от Надал ти зависи виртуалния живот, сега подскочи до небесата. Споко, нема нужда Крейзи Дани да говори. :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 16:34

"а, да.
другото ви гениално откровение

психиката не е важна, тя е проемнлива величина, тя е следствие на физиката (дали Фуентес е създал и мозъка на Надал как мислиш?)"

Е от всичко писано от мен щом това си разбрал, верно нема много смисъл да продължавам да говоря каквото и да е. Казах, че устойчивостта на психиката се повишава при по-добра кондиция, а не че психиката като цяло става желязна и твърдо вярвам в максимата "здрав дух в здраво тяло", която не е от вчера казана - казана е далеч по-рано от всички "тенис експерти". Но кво ли да ти говоря, копирай си там твоите съждения, "уважавай се", щото си "стар и доказан юзър" и си се радвай на виртуалното величие.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 16:40

Бакхус, не си прав за pink, той просто по-рядко се включва.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 16:58

alessandron написа:
Бакхус, не си прав за pink, той просто по-рядко се включва.

Ееех, и за да сбъркам един път :laugh:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 18:21

Наджа, другия път малко повечко се постарай. Пробвах да прочета мненията на другаря Бакхус, ама нищо не му се разбира дейба. 8-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 22:03

Хаха, Нажа спипах те
и то без да виждам айпитата :devil:
Дявола си е Гявол, това е!

хохохо, на краставичар краставици ще продаваш :-P :-P

Санде, Санде още ли вЕрваш на Бачуса :rofl:

Наж, не исках да те цитирам, защото си мислех, че трола ще се разкара сам след като го скастрих, а ти взе, че си призна.
щях да те питам дали случайо не си ти на поредната табличка
и между другото беше забавно, няма проблеми, аз за такива неща не се сърдя, като някои други, широко скроен съм.
Сериозно!

Стягай се за мега про лигата по табла която чука на вратата, след седмица/две пускам темата и да видим колко ще се съберем, уф.
Но да знаеш, че оттук-нататък ще те мачкам безмилостно, особено на тапата :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 22:05

pink написа:
Здрасти,
Pink управлява софтуерен отдел на една от най-големите IT фирми в България и не можа да отговаря постоянно тук.
Освен това, седмицата е без турнири и няма какво толкова да се коментира. Освен това "pink" си има регистрация и в стария форум от 2002 г. Регистрация, която е по-стара и от на господата: Дявол, Хенман, Наджа, Сандро.
"pink" повече обича да чете, отколкото да пише, но най-много "pink" не обича да чете тъпотии и заяжданици. След като основната теория на господата от страна на "божеството" е, че взима допинг във всеки първи пост, а някой си господин с име на бог, а вероятно и подобна оценка за себе си, ми прави забележка колко съм непоследователен, а пък неговия пост едва се: 1. чете и 2. разбира, аз няма какво повече да кажа към момента.
Да, дявола е по-краен и не съм съгласен с някои неща за психиката които казва, но не съм го чул да се изказва негативно нито към тебе, нито към Федерер. Сори! Както казах, аз съм фен на Надал и ще си остана такъв. Разбира се, че не ми е приятно да чета само "допинг", "допинг", "допинг".
За това явно е умрял форума в dir.bg.

Поздрави,

IP-тата от които пиша са две:
212.91.166.163 и 78.90.210.58, какво точно има да се крие тук !? Така или иначе се логват от форума. А твоето е !?

There's someone in my head but it's not me

Пинк, никой не мисли, че си втори ник на никого. Нжата се бъзика, а в това си го бива какво да правиш...

Всички знаем, че си стар клубар от дира, а и стилът ти е същия като от там, спокс ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   26.09.2013 22:22

Наж

блог на дявола няма как да стане, напротив, стават много яки дискусии понякога и то от не малко хора.

Бачуса ми беше подозрителен още от първия ден, когато го попитах откъде е разбрал за форума и той отговори философски, малко в твой стил. Не се и разписа в темата с любимите тенисисти, а и Фед + Граф - доста шаблонно. Но той Бачуса почти не пишеше и го позабравих и изведнъж той се обърна срещу мен в тази тема, точно когато те захапах здраво/по-точно се захапахме. Като стилът му бе иронично-снизходително-поучаващ, т.е. - ТИ. :-P

Хенман и Сандро се включиха много по-късно, а Сандето още не знае какво става... :-D

Наж, с втори, трети и четвърти никове съм си играл в менстенисфорумс още преди да знаеш за клуб тенис в дира ;)
а и не знаеш какво беше навремето в дира, операция сранье и т.н. легендарни години. Аз имам доста никове в дира, както и други велики виртуални герои. Но тук в този форум, както и в кафето - нямам нито един и никога няма да си направя, защото сам на себе си съм си забранил и защото се прави нещо ново.

Значи откакто го има този форум съм трил само веднъж, знаеш за кой случай става въпрос и ти сам разбра, че това беше само защото нападките бяха в закачена, важна тема със статистики, ако бяхте пуснали нова, нарочна тема с тези обвинения тогава нямаше да пипна нищо. А и тогава ме нямаше близо 24 ч. за да отговоря и махна Мъри от статовете, за което просто бях забравил, факт.
Та тук е по-голяма свобода и от дира. Никаква намеса от моя страна, само онзи случай.
И още нещо, откакто съм в този форум, не съм нагрубил никого, нито съм нападал някого личностно. ФАКТ.
А за това че зашитавам любимеца си от атаки е нещо напълно нормално, не знам какво сте очаквали... :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 327 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Следваща