Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 725 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Следваща
Уимбълдън 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  из теориите на конспирациите   |   30.06.2014 18:33

:rofl: :laugh:

специално за Значката
а и за други конспиратори като Сандето

:-P

Цитат:
Преди малко разговарях с един приятел американец по скайп и той ми каза някои доста радостни,а и доста противоречиви неща.Според неговата теория,хората,които стоят зад успеха на Федерер през годините,в момента разчистват пътя на Гришо в турнира за големия финал с Роджър."Вашият Григор определено има уменията,хъса,играта и харизмата да замести Роджър,а хората,които стоят зад успеха му няма да позволят случаен човек да заеме това място.Неслучайно агенцията на Роджър представлява интересите на Григор.В неделя се очаква голямата изненада-Кралят е мъртъв,да живее кралят".Аз от една страна съм радостен да чуя подобни новини,от друга му казвам-добре де,до финала има Мъри,има Джоко,на финала може да е Надал,а не Федерер.Той ми каза,че в тениса не всичко е спорт и че не всичко зависи от мнението на спортистите и че няма как финалът да е различен от този Григор-Роджър. "Коефициентът за титла на Григор е огромен,това също не е за подценяване,а в същото време възможностите му да спечели титлата са огромни.Радвай се,момчето ви го заслужава".
Да ви кажа,аз в теории на конспирацията и вярвам,и не вярвам.Тук съм щастлив,че Григор има влиятелни ментори и железен екип,но съм сигурен и в друго-ако в неделя мучим като животни от кеф,че Българинът Григор Димитров отново вдигна голямата купа на Уимбълдън,този път при мъжете,то това ще си е абсолютно негово дело.Да,момчето ни го заслужава!!!

Цитат:
Преди време си направих труда да изчета много, ама много материали и интеренет, свързани с тениса. Така попаднах на един в който се обясняваше много подробно как се раздават WC за тенис турнирите на АТП. Кой, кой е в тениса и какво влияние има, кои са собствениците на големите тенис турнири и каква е ролята на IGM в тях. Оказва се, че ако не си част от системата, нямаш големи шансове да пробиеш, колкото и да си талантлив. След турнира в Куинс всички разбрахме, кой точно е дал WC на Григор, за което си е имал проблеми. Има и много материали за напускането на Федерер от IGM и създадената фирма от него, която има само 2 клиента - Григор Димитров и Дел Потро. Изписано е много и за съмненията, че отсъствието на Надал през миналия сезон, се дължи не на травма, а на допинг скандал и то пак след като Надал е разтрогнал договора си с IGM. Аз лично отдавна не вярвам в т. нар. поставяне на тенисистите. Според мен схемите са правят, според крайните резултати. Ще ви припомня турнира от мастърса в който двамата полуфиналисти Иснър (май беше) и Нишикори незнайно как имаха "здравословни проблеми" в един и същи момемнт. Тогава се смях от сърце. На финала играха Джокович и Надал. Между другото, Джокович чак сега подписа додовор с IGM. За никого не е тайна, че организаторите на турнири плащат луди пари, извън наградния фонд, за да привлекат елитни състезатели на турнирите си. Факт е, че през последните месеци се наблюдава много силен интерес към Григор, както маркетингов, така и медиен. Свидетели сме на обрат в мненията на всички т. тар. светила в тениса - всички запонаха да говорят в един глас за бъдещето на Григор.
Всички те са наясно, че пазара в тениса е ограничен и им трябва нов, много качествен продукт, който да замени старата генерация. Григор има всички качества, а ние сме щастливци, че е българин. Хайде Гриша, най-хубавото нещо е, че имаш талант и чар, който те направи любимец на публиката, и прикова вниманието на тенис специалистите. А пък като искат да ти дадат купата на Уимбълдън, вземи я, ама го направи по най-неоспоримия начин - с качествена игра. Феновете заслужават това!

извод:
CNN са сбъркали, познали са финала Хенмане, но не и крайния побеидтел, защото в последния момент е решено да има предаване на щафетата

:rofl: :rofl: :rofl:

Последна промяна Diavolo на 30.06.2014 18:33, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 18:40

Деволе така и не разбрах кой го е писал това по горе ... иначе айде Григочо да бие по бързи, че да излиза Маша, как пък са ги поставили двамцата на един корт един след друг :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 18:45

Henman написа:
И го направи с фамозен бекхенд пасинг. :laugh: ЛАЛООООООООООООО! Имаше ли други пробиви в тоя мач, че почти нищо не видях от него?

Изнър направи 52 аса, а Фели 34, но като цяло блок-ретурът на Лопез и слайсът му тормозеха Биг Джон и особено в 4ия сет брейкът висеше на косъм, няколко пъти имаше 0-30 на сервиса на Джонката, но се спасяваше със сервис. при 5-5 обаче направи двойна грешки при 30-30, а пасингът, който си видял беше черешката на тортата :-) Иначе според мен една от причините Изнър да няма кой знае какви резултати на Уимби е ниският отскок на топката, при който той трябва да се сгъне на две, за да направи свестен удар и разбира се недостатъчно добра игра на мрежата.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 18:55

Balleta написа:
Деволе така и не разбрах кой го е писал това по горе ... иначе айде Григочо да бие по бързи, че да излиза Маша, как пък са ги поставили двамцата на един корт един след друг :laugh:

разни пишман фенове на Григор и видни конспиратори от кафето

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 19:57

За всички коне с капаци или "скептици", това може да означава само едно - смях в залата! :laugh:

В спорта (тенис, футбол и т.н.) се движат много пари и не може ей така да дойде някой и да спечели нещо от което организаторите на турнири, букита и тем подобни костюмари да не спечелят МНОГО МНОГО ПАРИ!!!
Това на всички е ясно!
Федерер, Надал... са продукти. Чрез тях Nike печелят МНОГО МНОГО ПАРИ и те трябва да са идоли за масата, че да може "найк" да си продават стоките с имидж на Рафа и Фед.
Лично мое мнение е, че Джоката не е толко голям като тях, защото не е с Nike. Не знам дали той се дърпа или те не го искат :-? Ако са 3-ма, другите 2-ма няма да са толкова "велики", ще трябва да си делнат титлите и това не е хубаво за масата - кои маратонки да си купи? На Ноле, на Рафа или на Фед??? Не е хубаво да се двоуми простолюдието. Не трябва да ги караш да мислят много при избор. Ти решаваш вместо тях какво да си купят. Те отиват сами в магазина и си дават парите. Просто е!

В същото време, как да си обясни човек случилото се през 2011? :dunno:
Има много въпросителни, на които простолюдието никога няма да има отговор. Само може да подозираме, да гадаем и т.н.

Единственото хубаво, е че видяха в Григор "щафетата" и щом са го избрали за "следващият", само може да се "радваме". Иначе, защо да се радваме на някакви предопределени "идоли" които печелят предрешени "титли" а.к.а. тенекии? :unsure:

На РГ Рафа е цар, на Уимби - Фед, на АО - Ноле (който по всички показатели трябваше тая година да спечели 4-та поредна, ама не стана - шок) и сега се опитват да намажат и Анди на филията.
Делпо 2009 и Стан 2014 са някакви въпросителни, които не е зле да са там, за да има смут в хората които мислят за конспирации. Но едва ли ще заблудят, като дават по 1 ГШ на 5 години (на това аз му викам трохи) на някой си там.

Мъри и Джокович също са замесени в някаква схема, но нещата са сложни. :outofspace:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 21:49

Нема Значка написа:
За всички коне с капаци или "скептици", това може да означава само едно - смях в залата! :laugh:

В спорта (тенис, футбол и т.н.) се движат много пари и не може ей така да дойде някой и да спечели нещо от което организаторите на турнири, букита и тем подобни костюмари да не спечелят МНОГО МНОГО ПАРИ!!!
Това на всички е ясно!
Федерер, Надал... са продукти. Чрез тях Nike печелят МНОГО МНОГО ПАРИ и те трябва да са идоли за масата, че да може "найк" да си продават стоките с имидж на Рафа и Фед.
Лично мое мнение е, че Джоката не е толко голям като тях, защото не е с Nike. Не знам дали той се дърпа или те не го искат :-? Ако са 3-ма, другите 2-ма няма да са толкова "велики", ще трябва да си делнат титлите и това не е хубаво за масата - кои маратонки да си купи? На Ноле, на Рафа или на Фед??? Не е хубаво да се двоуми простолюдието. Не трябва да ги караш да мислят много при избор. Ти решаваш вместо тях какво да си купят. Те отиват сами в магазина и си дават парите. Просто е!

В същото време, как да си обясни човек случилото се през 2011? :dunno:
Има много въпросителни, на които простолюдието никога няма да има отговор. Само може да подозираме, да гадаем и т.н.

Единственото хубаво, е че видяха в Григор "щафетата" и щом са го избрали за "следващият", само може да се "радваме". Иначе, защо да се радваме на някакви предопределени "идоли" които печелят предрешени "титли" а.к.а. тенекии? :unsure:

На РГ Рафа е цар, на Уимби - Фед, на АО - Ноле (който по всички показатели трябваше тая година да спечели 4-та поредна, ама не стана - шок) и сега се опитват да намажат и Анди на филията.
Делпо 2009 и Стан 2014 са някакви въпросителни, които не е зле да са там, за да има смут в хората които мислят за конспирации. Но едва ли ще заблудят, като дават по 1 ГШ на 5 години (на това аз му викам трохи) на някой си там.

Мъри и Джокович също са замесени в някаква схема, но нещата са сложни. :outofspace:

Джоката е шибан балканец, а освен всичкото и самобитен спортист и чешит, те това му е проблемът. Даже се чудя как го пуснаха толкова нагоре, особено в онзи луд безглутенов сезон. Явно им е трябвало ново шампионско лице, което да им върти класиките и да помпа рейтингите при остаряващия Федко и вечно неизгряващия Мъдурко.

Иначе това, което го е цитирал Дяволето по-горе, звучи малко конспираторски, но има доста истини между редовете и баш в редовете!

А Гришата, няма спор, си е типичният продукт в пълния смисъл на думата. А тази история с Маша си е съвсем преднамерен пиар ход. Ако трябва да съм честен, Машето ми изглежда яко хлътнала, докато нашият (и неговият екип най-вече) си я ползва временно като ракета носител за пробив в тенис елита и накрая нашето дупе смотано ще й бие шута на каката, без да му мигне окото... :/

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 21:51

Шарапова и според мен е влюбена истински, за Григор не мога да кажа, честно казано се съмнявам, но тези неща е по-добре да не ги коментираме, защото е погрешно, а и не е наша работа.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 21:51

Бацеееее тия костюмари контролират и времето веееееее :rofl: :rofl: :rofl:
Тамън победи Гришо и заваля отново... :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 21:57

Относно писаниците, в тях има много факти, относно ролята и значението на IGM, а и тези неща, но под друга форма съм ги срещал не рядко в MTF.
Лично за мен обаче това са безумия, ако има конспирация, то тя не се знае и не е това което ни се пуска в пространството.
Хайде да ги видиме конспираторите, искам финал - Федерер - Димитров и ги признавам, особено ако Федерер победи Надал, а Григор мине през Мъри и Джокович
защото ако всичко наистина е така, то здраво полягане ще пада... :laugh:

абсурди са това
ако имаше подобна директива, Надал нямаше да се натяга толкова срещу Клизан или Кукушкин (айде от Росол втори път да падне никога няма да се навие, нали Значка или бъркам?), защото ще е твърде странно ако изведнъж нивото му дропне много на 1/8 финала или 1/4 финала и ще замирише. В момента Надал играе по начин по който е твърде вероятно да го отведе до титлата, а при него няма спадове в хода на турнира, по-скоро е обратното. Е ако Раонич играе на 101% и има малко късмет може да помогне много на Федерер. Обаче не виждам кой ще помогне на Григор. Дори и да мине през Мъри ще е след 5 сета изтощителна битка и после как го виждате да мине и през Джокович, че дори и Чилич с неговия изключителен сервис на този Уимбълдън.

Моля ви се, пълни глупости

ако има конспирация, то тя е че всички искат (особено в Уимбълдън) полуфинали между великия и оригинален ТОП 4.

Последна промяна Diavolo на 30.06.2014 22:01, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:00

Нема Значка написа:
Бацеееее тия костюмари контролират и времето веееееее :rofl: :rofl: :rofl:
Тамън победи Гришо и заваля отново... :rofl:

да само дето започна да вали още по средата на сета и за това и толкова се разбърза Григор, просто бяха по-леки капки, а и вече имаше пробив и го доиграха набързо.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:03

Diavolo написа:
Шарапова и според мен е влюбена истински, за Григор не мога да кажа, честно казано се съмнявам, но тези неща е по-добре да не ги коментираме, защото е погрешно, а и не е наша работа.

тя оня ден се бъзикаше за дълга ваканция и женитба :laugh:

Иначе, ето нещо от мача Русия - Алжир:

Изображение

и отговора:

Изображение

:-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:05

Тия филм плюс направо да им счупиш вратлетата... Вместо да пуснат веднага Джокович - Цонга след мача на Гришо, започва коментарно студио с единствен анализатор - Киро Владимиров, който на всичкото отгоре коментира мача преди това.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:08

споко нищо кой знае какво не изпускаш.
Джокович най-накрая играе тениса, който умее и просто разковава отвсякъде тъпата маймуна.

Последна промяна Diavolo на 30.06.2014 22:09, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:12

Diavolo написа:
Джокович най-накрая играе тениса, който умее и просто разковава отвсякъде тъпата маймуна.

Да, аз гледам по стрийма. Обаче като му дойде Мъри, пак ще почне да пъшка и да изкарва всичко в аут и ще се оправдаят конспирациите на значката. :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:17

и за финал ако има конспирации за много пари и огромен интерес, то най-логичното би било (ако наистина има такива неща на такова ниво) Надал в близката една година да направи 16 ГШ титли, защото е логично и е по силите му и там вече ще стане огромната драма и нечувани рейтинги, защото Фед и Рафа ще са все още активни, ще има войни по форумите кой е по-великия и какво би станало ако Надал го изравни и т.н. и т.н. А Ноле и Мъри ще са си все така силни + новото поколение, което също ще е още по-силно. Всеки ГШ турнир ще се гледа под лупа и под огромен интерес, особено мачовете на Надал и най-вече когато достига крайните фази. Аз все още съм песимист относно това да застигне Федерер макар че по всички закони на играта е абсолютно логично.
Та така, това ще донесе много повече пари и интерес отколкото една подранила титла на бейби Фед. И неговия ред ще дойде, но не и когато сегашния Топ 4 прави такива велики мачове и все още е в центъра на вниманието на феновете и носи много пари

Последна промяна Diavolo на 30.06.2014 22:17, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:18

Henman написа:
Diavolo написа:

Да, аз гледам по стрийма. Обаче като му дойде Мъри, пак ще почне да пъшка и да изкарва всичко в аут и ще се оправдаят конспирациите на значката. :-D

искаш да кажеш като му дойде Григор :-P

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:20

Мърльо да вземе титла тук, трябва да мине пре Ноле (може, да... подкупно момче) и после през Надал? :rofl:
По-скоро пробите на д-р Хименес/Фуентес да се появят, отколкото Адидас да победи Найк...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:24

Иначе Дявола е прав, доста напечено ще стане, ако наистина видим финал Гришо - Фед... по-скоро не.
Гришо има някакви шансове срещу Мъри, макар, че точно тук, на Уимби да го бие... не знам, странно, но не невъзможно. Ама после Джокович нема как да го бие, поне за сега не.
Полуфиналите ще са си истинския топ4. Ако има изненада, то единствено може да бъде от Гришо и Раонич... повтарям думите на Дявола.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:27

Мъри има играта да бие Надал, но Мъри има прекалено голям респект от Рафа, никога не е криел, че той е неговия идол и пример в този спорт.
А преди известно време писа, че постижението на Надал от 9 титли на ГШ е най-великото постижение изобщо в цялата история на модерния спорт (без никой да му е задавал подобен конкретен въпрос)

Ако двамата играят на финала и са на 100%, все пак давам леко предимство на Надал заради движението му, което е по-добро за мен от това на Мъри и заради форхенда му. Мъри има по-добър първи сервис, но втория му е доста раним. Ще се вкара в дълги размени от дъното на корта, което ще му изяде главата в дългосрочен план. Ако играят на спуснат покрив ще има по-големи шансове, но дори и тогава мисля, че Рафа ще се справи.
Проблема на Надал е да стигне финала, не вярвам да загуби нов финал на Уимбълдън и втори за годината след провала в Мелбърн.

Последна промяна Diavolo на 30.06.2014 22:28, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:27

Diavolo написа:
и за финал ако има конспирации за много пари и огромен интерес, то най-логичното би било (ако наистина има такива неща на такова ниво) Надал в близката една година да направи 16 ГШ титли, защото е логично и е по силите му и там вече ще стане огромната драма и нечувани рейтинги, защото Фед и Рафа ще са все още активни, ще има войни по форумите кой е по-великия и какво би станало ако Надал го изравни и т.н. и т.н. А Ноле и Мъри ще са си все така силни + новото поколение, което също ще е още по-силно. Всеки ГШ турнир ще се гледа под лупа и под огромен интерес, особено мачовете на Надал и най-вече когато достига крайните фази.

Е, то не става ли точно това сега - разликата си се топи бавно напук на всякаква спортна логика... :dunno:

Относно Гришона - една друга конспирация твърди, че вече е подкован за наследник на Федко, но имало само едно условие - да се съгласи да се състезава под американски флаг. Така с един куршум се стрелят няколко заека - първо, новата звезда на тениса няма да ти е някакъв тъмен балкански субект, което е някак си политнекоректно; второ, американците ще намерят своята нова звезда в мъжкия тенис; трето, от чисто маркетингова гледна точка е много по-оправдано и рентабилно. Звучи нелепо, но ако това стане, не знам....... :|

Последна промяна Medved на 30.06.2014 22:28, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 725 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Следваща