Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
US OPEN' 2016 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 16:44

TheExorcist написа:
MCStranger написа:
И понеже за Векич има различни мнения - че не била кой знае колко хубава и прочие, няколко факта:

1. Отново погледнете как изглежда Стан;
2. 20-годишна е (a Стан май си я перка откакто беше barely legal);
3. Руса;
4. Има сериозен mileage за тая възраст - какво по-хубаво от тийнейджърка с опит на milf;
4. Дори да изключим всичко останало - сукателният ѝ рефлекс не е за подценяване:

Изображение

Мисълта ми е, че си говорим за един успял човек на корта и извън него:))))

И много моля хора, които подкрепят Ноле, да не ми говорят за красив тенис, особено сравнявайки го с Вавринка. Супер-ефективен и печеливш - да, но Джокович е един athletic super-flexible high percentage ground courter - играта му не се отличава с финес и разнообразие като тази на Фед, или мощ от двете крила плюс смелост да поема рискове като Вавринка. Той просто връща всичко и чака да сгрешиш, ако случайно не грешиш, те изтощава в 4 или 5 сета, защото фитнесът му няма равен. Само че Стан отказва да греши, а и е доста силен и издръжлив също.

Ноле вече е в Топ 3 на всички времена, възможно е да завърши и като GOAT, но това няма да направи играта му по-атрактивна и естетична, нито ще го направи най-харесвания тенисист (извън Сърбия).

Играта на Вавринка на шлемове срещу топ играчи в последните години е pure sex, особено бекхендът му по правата е може би най-добрият на всички времена.

Пуснете си highlights от финала онзи ден, или (най-вече) Ролан Гарос миналата година, страхотни изпълнения има и на четвъртфинала на USO 2013 срещу Мъри (6:4, 6:3, 6:2!!!). Това е единственият играч, който може да се противопостави на Ноле и Мъри на по-бавните настилки в момента (другият беше Фед на бързи кортове миналата година преди контузията). Може би и Нишикори, ако имаше сервис и не се контузваше непрекъснато.

А от финала в неделя - вижте дори само това разиграване:

Почва на 7:49 (май тук не може да се embed-ва youtube таг с време?)

Брат, ти тука си изперкал тотално. Вавринка направи толкова грешки този финал, че единствената причина да спечели е, че Джоко направи ПОВЕЧЕ грешки! Най-тъпия финал, който съм гледал!

Не знам коя е тая, но ми харесва как смуче спагетите!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 16:48

Таз е: https://en.wikipedia.org/wiki/Donna_Veki%C4%87 :-)
В момента - извън топ 100, но е добра тенесистка. ;-) А е добра вероятно и не само на корта. :whistle: :stop: :laugh:
Както казва Стратегът от Мировяне в Шоуто на Слави - "Френската любов ръжда не хваща." ;-)

Последна промяна Naki на 13.09.2016 16:50, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:02

TheExorcist написа:
Бтв, държа всички да знаят - НЕ СЪМ ГЕЙ! :no: :stop:

Ми внимавай с тия декларации, че нали знаеш лафа: "The lady doth protest too much":)))

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:10

Споко, от 2 пъти гей не се става. :laugh:

Един виц:
Двама си говорят:
-Абе, ти ебал ли си гей?
-Не, ама съм ебал един дето е ебал. :-D

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:28

Naki написа:
Впрочем, по-добре Big star (Big Stan? :-D) с титли, жени (съвсем наскоро даже тинейджърки, вижте коментара по-горе) и еКстри около него, отколкото Супер-СТар като Федята и с деца, а пък без големи титли (вече)...

Тук каза една ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ простотии изричани в тоя форум :outofspace: На теб на скоро не ти ли се роди дете, как можа да изречеш такава простотия :-o

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:30

MCStranger написа:
TheExorcist написа:

Ми внимавай с тия декларации, че нали знаеш лафа: "The lady doth protest too much":)))

doth? Приципно сексуално се възбуждам от женската полова система, не от мъжката! Както и да е, това е доста офф топик, нека се върнем на тениса!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:36

TheExorcist написа:
Не знам коя е тая, но ми харесва как смуче спагетите!

Не си единствен, Кокинакис и той не знае коя е .... :laugh: :-D

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:39

Balleta написа:
Naki написа:
Впрочем, по-добре Big star (Big Stan? :-D) с титли, жени (съвсем наскоро даже тинейджърки, вижте коментара по-горе) и еКстри около него, отколкото Супер-СТар като Федята и с деца, а пък без големи титли (вече)...

Тук каза една ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ простотии изричани в тоя форум :outofspace: На теб на скоро не ти ли се роди дете, как можа да изречеш такава простотия :-o

Е, явно му е втръснало вече. :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:41

Balleta написа:
Naki написа:

Нормална човешка психология, Балет, всеки се стреми към това, което няма:)))
Нека всеки, който е минал през цикъла неспане, смяна на памперси, миксване на адаптирано мляко, да си сложи ръка на сърцето и да каже, ако в този момент би му паднала Векич, не би ли я изтрескал със страшна сила.

Който твърди обратното, ще му кажа едно(явно ми е тръгнало да цитирам Шекспир днес в тая тема): "Мислиш ли, че понеже твоя милост е такъв светец, та вече няма да има на този свят вино и баници" (и млади руси хърватски разпоретини)?

Последна промяна MCStranger на 13.09.2016 17:42, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:45

TheExorcist написа:
doth?

doth, doth - Cf. Hamlet, Act III, Scene II

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:47

Naki написа:
Споко, от 2 пъти гей не се става. :laugh:

Един виц:
Двама си говорят:
-Абе, ти ебал ли си гей?
-Не, ама съм ебал един дето е ебал. :-D

С мъж не съм се ебал, въпреки, че съм имал предложение от травестит. Това беше в Холандия преди 10 години. Страшна жена, страшни цици, ама имаше и кур! :outofspace:

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:51

TheExorcist написа:
С мъж не съм се ебал, въпреки, че съм имал предложение от травестит. Това беше в Холандия преди 10 години. Страшна жена, страшни цици, ама имаше и кур! :outofspace:

Радвам се, че спряхме с офф-топика. Иначе, както беше писал Карбовски (нещо от рода на): "С удоволствие бих живял в държава, на входа на която пише - Всеки може да ебе когото/каквото поиска, стига да не вдига шум между 2 и 4".

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:56

MCStranger написа:
TheExorcist написа:
doth?

Това не беше ли някаква стара форма на do? Май does беше, или?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 17:58

MCStranger написа:
TheExorcist написа:

Радвам се, че спряхме с офф-топика. Иначе, както беше писал Карбовски (нещо от рода на): "С удоволствие бих живял в държава, на входа на която пише - Всеки може да ебе когото/каквото поиска, стига да не вдига шум между 2 и 4".

Тука брутално ще наруша правилото, не защото Карбовски е противно копеле, а просто да си нарушавам правилата! Няма 2-4! Спиш когато ти се спи - тва е!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 18:02

TheExorcist написа:
MCStranger написа:
TheExorcist написа:

doth? Приципно сексуално се възбуждам от женската полова система, не от мъжката! Както и да е, това е доста офф топик, нека се върнем на тениса!

Май е нещо като "The lady does protest too much". DOES подчертава казаното!
Демек като "The lady protests too much", ама НАтвърдЕНо. :wave: ;-)

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 18:13

SUBXERO написа:
MCStranger написа:
TheExorcist написа:
doth?

Това не беше ли някаква стара форма на do? Май does беше, или?

Изображение

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 20:21

Обаче Томича как се излага за Станимал - дебел бил. Ако беше дебел, нямаше да има 3 Шлема. Стан е як като бик.

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 20:59

...да обележим и приноса на Магнус Норман за израстването на СтАнимал. Освен ментално, успя и да приведе в отлична кондиция "малката крава". В технически аспект не виждам някави промени, ако бъркам може да кажете. И преди налагаше топчето здраво но доста закъсняваше и имаше куп ънфорси. Наистина преди 2-3 години беше доста по-тромав и направо дебел. Оказва се, че дори на възможно най-високото ниво, в супер комерсиален спорт е трудно достигането на оптимална физическа форма. Не знам каква е точно причината, може би защото състезателите наемат треньорите и ги уволняват ако ги гърчат повече от това на което им изнася. Или тези които го могат са твърде малко или друго, не знам. Цонга и Налбандиан можеха да бъдат значително по-добри ако имаха фитнес нивото на Стан от последните 2-3 години. Цонганатора му свалиха леко теглот преди 2 години но вече беше късно, контузиите вече бяха налице. Мъри също имаше доста буйно качване на маса и в последствие дойдоха проблемите с гърба. Според мен Тийм върви по същия път и ще го сдухат.
Итересно какво би станало ако Содица беше решил да се откаже доста по-рано и този дует се беше сработил преди 5-6 години. Със сигурност Джоко и Мъри щяха да страдат много а Надал и Фед да намажат от ситуацията.

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 22:07

Orel62 написа:
...да обележим и приноса на Магнус Норман за израстването на СтАнимал.
Итересно какво би станало ако Содица беше решил да се откаже доста по-рано и този дует се беше сработил преди 5-6 години. Със сигурност Джоко и Мъри щяха да страдат много а Надал и Фед да намажат от ситуацията.

:yes:

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   13.09.2016 23:11

Balleta написа:
TheExorcist написа:
tennis fan написа:
Стан, Стан, Стан ОТ ОСАННА ДО РАЗПНИ ГО – нищо ново под слънцето. Да припомня на тези, които го възхваляват, а и на хейтърчетата – дано да са останали по-малко, че става дума за Малката Крава.

Какви хейтърчета на Стан Вавринка? Той какви фенове има, че да има хейтърчета??? :outofspace:

Е как да няма, Ем Си Стрейнджъра тук му е най-големия фен, Девола също го тачи, има и други. Иначе Наки е изключителен трол и досадник :laugh: но е прав, че Тенисфена пише абсолютно безсмислено.
Какво примерно трябва да означаво по горното му изречение ??? :outofspace: :-?

Ако прочетеш нещо „абсолютно безмислено” има два варианта – то или е безмислено, или не го разбираш. Или като казваше Кърт Вонегът – „. . . .ами използувай големия си мозък. . . .”. Този клуб е наследник на Dir.bg и има дълга история преди да се превърне в PMLeague Тенис.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща