US Open 2017 - Тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
Balleta
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 06:53
Дел Потро развали Федал на УСО ..... голям мач на Аржето
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 06:58
Федерер мишока, мухахаха ууу беееее, швейцарската ламя да върне парите на милионите балъци по света абсолютно класическо танкиране по сценарий за милиони. То бива, бива простотии, ама не очаквах след 3-0 срещу Надал за годината шубелията така да го тресе. Колко пъти Фед ще бяга от Рафа в Ню Йорк, бухаха. 2013 г. срещу Робредо бе пълен цирк, сега поне имаше опонент. Обаче, тайбрека на втория сет, 4 пъти имаше предимство с минипробив и вършеше простотия след простотия. Включително водеше и с 6-4 точки. Когато допусна пробива допусна един леймърски смач в мрежата, безумие. В края на 4 ия сет, когато можеше да се сдобие с предимство и точка за връщане на пробива, елементарно форхенд воле го изкара 3 метра в аут. Изцяло като на демо мач играеше Федерер, с некви откъслечни фойерверки. след Джокович си имаме още един мишок, за който ХТХ е всичко. Феновете на Федерер да знаете, че аз ще си броя тук победа за Надал и изобщо не съм виновен, че вашия човек е страхливец и не ми се сбъдна прогнозата! И ако съм на мястото на Надал на турнирите в зала в края на сезон точно преди мач с Федерер ще падам и ще се смея от сърце на мрежата, само дето това няма никога да се случи. 
Последна промяна Diavolo на 07.09.2017 07:05, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 07:04
Юве, Юве Не знам да те хокам ли, какво ли, то твоето вече си е болестно състояние.  Не се сърди де, бъзикам се. Но докога ще подценяваш любимеца си? От Джокович да имаш респект разбирам (макар че не, не го разбирам) ама да те е шубе от този зомбиран кравар ми идва в повече. Надал щеше да го обезкости на полуфинала. Разбираш ли за каква гавра щеше да става въпрос??? Ама сега фенчетата на Федерер ще отърват резила и понеже са нагли до мозъка на костите си даже ще имат безочието да обвиняват Надал, че имал смешни съперници, като ранкинг. Ами ще има, като другите губят по подобен начин, гении... И да, сега Надал ще има истински полуфинал и много, много по-труден и тежък мач, така че вече има за какво да се притесняваш, Юве.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 07:25
Деволе много се филмираш, много конспирации в главата ти Фед играеше зле от началото на турнира, но се измъкваше, сега падна от първия класен играч с афинитет към Ню Йорк - Дел По. Иначе верно много грешки на Фед, някои доста непривични.....
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 07:52
какво се филмирам, какво? ей го хейтърите в МТФ (ама как ги насрах преди малко, мухахаха) започнаха да реват, че Надал можел да спечели титлата без да срещне съперник от топ 20 Надал ли е виновен, че ''гоат'' го хвана шубето, а преди това хормона изтърва аванс от 2-0 сета и 5-2 в четвъртия сет или Надал е виновен за отказа на Мъри и за отсъствието на Джокович, Вавринка, Раонич и Нишикори (то щото и да бяха в турнира сигурно щяха да му направят нещо, нухаха), а всъщност Надал сега го чака много труден полуфинал, защото ще е фаворит в него и ще има какво да губи и то много. А Дел По е яхнал вълната, форхенда му върви като 2009 г. сервиса също, изобщо се е развихрил мощно. Не знам какво му дадоха да пие срещу Тийм, ама и аз искам от същата дрога.  Кевин Андерсън също ще е тежък съперник, макар че той ще е загубил още в съблекалнята. Но е в топ форма и всичко му се получава. Има сервис, има ретур и зверски удари от задна линия. Би било ташак ако играе с бота Буста на финала, е това вече ще е майтап. Но Дел По си е абсолютно завършен топ 5 играч и само контузиите го лишиха от много успехи на всички фронтове, ама никой не пише за това. Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, фен на Федерер! ей за това ме е яд. И същите тия хора дето даже публично си признават, че са си отдъхнали, че няма да гледат любимеца им да се мъчи с Надал, ги пишат тия простотии за смешните съперници на Надал в турнира. Ако Дел Потро е смешник, то тогава какъв е този дето е загубил от смешник?
|
|   |
|
 |
|
Petita
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 08:27
Дяволче, намали малко злорадстването, щото въпреки резултата снощи Рафа ИЧ не ми ареса и да не страдаш утре... Гледах Фед и честно не вярвах да стигне до финал, има му нещо освен нервите, логично Дел Пони победи, но кажи какво му е на Надалчо, че него не го следя, а е видно, че не чете противника и се бори със себе си
А ако вземе титлата, шампион ще е, независимо срещу кого е играл и коне липсвал
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 10:35
Кофите, кофите!!  Не щея да мре на/в правилното място Дел Потро, да га @ва.  Жалко за Федята, един път стомна за мляко, втори, трети - Кравите мучат жално.  АБре, хора, кога ще направим една пак сбирка на клуба!? Нещо не се получава да се видим, време е...
Последна промяна Naki на 07.09.2017 10:35, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 14:53
има прокоба явно Федал да не се срещат в Ню Йорк, което е жалко, така не им е пълно съперничеството, както останалите топ 4 класики. браво на Делпо издържах до 1:1 сета, но след малко ще търся запис на следващите два, беше си равностоен мач и явно аржентинеца иска да повтори подвига от 2009, страшен полуфинал се задава с Рафа, дано не разочарова, който го спечели заслужава титлата и дано я вземе след това, че ще е гавра някой мишок от чаланджърската втора половина като ПКБ или дори Кевин чоукъра да намаже 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 15:08
 |  |  |  | Diavolo написа: какво се филмирам, какво? ей го хейтърите в МТФ (ама как ги насрах преди малко, мухахаха) започнаха да реват, че Надал можел да спечели титлата без да срещне съперник от топ 20 Надал ли е виновен, че ''гоат'' го хвана шубето, а преди това хормона изтърва аванс от 2-0 сета и 5-2 в четвъртия сет или Надал е виновен за отказа на Мъри и за отсъствието на Джокович, Вавринка, Раонич и Нишикори (то щото и да бяха в турнира сигурно щяха да му направят нещо, нухаха), а всъщност Надал сега го чака много труден полуфинал, защото ще е фаворит в него и ще има какво да губи и то много. А Дел По е яхнал вълната, форхенда му върви като 2009 г. сервиса също, изобщо се е развихрил мощно. Не знам какво му дадоха да пие срещу Тийм, ама и аз искам от същата дрога.  Кевин Андерсън също ще е тежък съперник, макар че той ще е загубил още в съблекалнята. Но е в топ форма и всичко му се получава. Има сервис, има ретур и зверски удари от задна линия. Би било ташак ако играе с бота Буста на финала, е това вече ще е майтап. Но Дел По си е абсолютно завършен топ 5 играч и само контузиите го лишиха от много успехи на всички фронтове, ама никой не пише за това. Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, фен на Федерер! ей за това ме е яд. И същите тия хора дето даже публично си признават, че са си отдъхнали, че няма да гледат любимеца им да се мъчи с Надал, ги пишат тия простотии за смешните съперници на Надал в турнира. Ако Дел Потро е смешник, то тогава какъв е този дето е загубил от смешник? |  |  |  |  |
филмираш се, като си навиваш, че Федерер е паднал нарочно за да избяга Надал - абсолютно безумие е това. Значи няма да си гони 20-та титла, а ще мисли за и без това яко отрицателния си баланс с Рафа. Айде по сериозно, Дел По беше по добър и го би - това е. За какво му е да бяга на Фед от Надал и то на твърдо, просто си беше слаб тук , прави 5-т сетки с Тиафо и Южни  , нормално да падне от играч на нивото на Мъри и Вавринка. Виж, че за малко не взе третия решаващ сет, тръгна 0:3, мина през 2:4, проби (макар и след двойна грешка на Дел По) за 4:4 и стигна тайбрек и добре, че Дел Потро го измъкна, имначе можеше психически да бъгне аржето ....
Последна промяна Balleta на 07.09.2017 15:09, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 15:16
 |  |  |  | Цитат: 2017 Roger Federer: “It should hurt, and it does,” admitted Roger Federer in the aftermath of his four-set defeat to Juan Martin del Potro.
“Of course, you're always disappointed when you lose in the very moment,” said Federer.
“It's terrible to think of what lies ahead, packing bags, going home. It's just annoying as a tennis player. It's just not the fun part. You'd rather think about how you're going to relax tonight and have a massage and think about the match, think about the great shots you hit.
“Now you see all the bad stuff. And it's just not so much fun. It should hurt, and it does, rightfully so. But, I think my perspective at this age and with the season that I have had is easier to grasp faster. So I'll be fine quickly.
“It's all a bonus at this stage,” continued the 36-year-old Federer. “I've had a wonderful year. I can't win them all. You run into guys who are better than you on the night. Juan Martin fought like a lion, so it's fine there. I'm upbeat about what's to come.”
“It was one of those matches where if I ran into a good guy, I was going to lose, I felt,” confessed Federer. “I don't want to say I was in a negative mindset, but I knew going in that I'm not in a safe place. Might have depended too much on my opponent, and I don't like that feeling. I had it throughout the tournament, and I just felt that way every single match I went into.
“I didn't have that feeling at Wimbledon or at the Australian Open, and that's why rightfully so I'm out of this tournament, because I wasn't good enough, in my mind, in my body, and in my game to overcome these three pillars.
“If you're missing all three, it's going to be tough. I'm okay with it, and I tried until the very end. And smashing certain stuff in the net that I normally wouldn't, smashing forehand volleys into the back fence, I mean, that stuff sucked. Honestly, it was terrible. Juan Martin did well. He served well, had some big shots when he needed to. That was the part that he did so much better tonight, and that's why he deserves to win.”
“I regret that I didn't get the opportunity to fight for World No. 1 in Cincinnati,” said Federer. “But that's maybe also part of the process, and I'll be fine even without No. 1. I have had a great year thus far.
“I have big priorities for the rest of the year, and I usually play very well towards the end. Now I just really need to recover and go back to the practice courts and hopefully just finish strong. Whatever that may be, I just want to play good tennis and enjoy myself. |  |  |  |  |
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 15:32
Вече официално може да се каже, че за първи път от 2003 г. насам ще имаме номер 1 при мъжете и жените от една и съща страна! Испания е на върха, вамос! за последно: 2003 г. (Андре Агаси и Серина Уилямс)
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 15:33
 |  |  |  | Petita написа: Дяволче, намали малко злорадстването, щото въпреки резултата снощи Рафа ИЧ не ми ареса и да не страдаш утре... Гледах Фед и честно не вярвах да стигне до финал, има му нещо освен нервите, логично Дел Пони победи, но кажи какво му е на Надалчо, че него не го следя, а е видно, че не чете противника и се бори със себе си
А ако вземе титлата, шампион ще е, независимо срещу кого е играл и коне липсвал |  |  |  |  |
Аз си се притеснявам и то много, срещу Федерер щеше да е по-лесно предвид спецификата на настилката ако щеш, ама сега с тоя валяк ходи ти се надстрелвай. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 15:42
 |  |  |  | Balleta написа: филмираш се, като си навиваш, че Федерер е паднал нарочно за да избяга Надал - абсолютно безумие е това. Значи няма да си гони 20-та титла, а ще мисли за и без това яко отрицателния си баланс с Рафа. Айде по сериозно, Дел По беше по добър и го би - това е. За какво му е да бяга на Фед от Надал и то на твърдо, просто си беше слаб тук , прави 5-т сетки с Тиафо и Южни  , нормално да падне от играч на нивото на Мъри и Вавринка. Виж, че за малко не взе третия решаващ сет, тръгна 0:3, мина през 2:4, проби (макар и след двойна грешка на Дел По) за 4:4 и стигна тайбрек и добре, че Дел Потро го измъкна, имначе можеше психически да бъгне аржето .... |  |  |  |  |
Значи викаш в големия спорт, програмирани загуби няма? Напротив, има и това всички го знаем. Гледал съм много пъти как Федерер пада, този не беше точно такъв тип мач. Личеше си, че мача е на ракетата му, винаги когато вдигнеше нивото и бе в зоната, Дел По нямаше отговори, но колко удобно във всички ключови моменти, Федерер измисляше някаква глупост и грешеше. И то елементарни за неговото ниво удари грешеше, дето и със затворени очи ще ги направи. Тиафо и Южни да не се по-добри от Фелисиано Лопес или Колшрайбер? Айде моля ти се, всеки е започвал мудно в началото, но след това е вдигал нивото. Ясно е не съм сляп, че Федерер има проблеми, аз още на Уимбълдън писах за това, въпреки че взе титлата без загубен сет?! Но така да падне точно преди мача с Надал си остава голямо съмнение за мен и не само за мен е така. Твърде често вече се случва, че да е просто стечение на обстоятелствата. А борба в четвъртия сет от страна на Федерер видя ли, аз видях едно демо поведение на корта. Няма значение, от цялата работа има само един плюс и това е, че ако Надал спечели титлата заради по-ранното отпадане на Родж ще дръпне с много повече точки в ранглистата, а е много важно кой ще бъде номер 1 в края на годината, защото това остана един от последните неподобрени рекорди от Федерер.
Последна промяна Diavolo на 07.09.2017 15:43, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 07.09.2017 16:17
Последна промяна Naki на 07.09.2017 16:31, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 08.09.2017 00:56
Аз прогнозирах, че Дел Потро може да бие Фед въз основа на това, което бях видял до момента. Даже казвам, че е доста вероятно и да отстрани Надал. Няма да е с 6-2 6-2 6-2, но примерно с 3-1 сета може да го удари като нищо. Дяволето обаче има да се радва до петък.
Иначе аз няма да гледам след като Куери отпадна. Дано да се представи подобаващо в Австралия, където прогнозирам поне полуфинал, може и финал с този сервиз.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 08.09.2017 02:46
Винъс тотално се е гътнала  да няма махмурлук Айде Слоун ....6-1 в първия сет
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 08.09.2017 03:17
женска работа, втория сет за отрицателно време 6:0 за Винъс 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 08.09.2017 03:22
какъв е тоя абсурден мач като резултат и то полуфинал нямам обяснение сега 6:0 за Стивънс в третия и пародията да е пълна 
Последна промяна juve на 08.09.2017 03:22, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 08.09.2017 04:31
честито на Слоунчето стигна първи финал на шлем, извади енергия и с няколко минаващи от трудни позиции разколеба Винъс, която се поумори накрая, сигурно дявола е бесен, ама това е положението, утре Рафа ще оправи настроението му 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: US Open 2017 - Тема за коментари | 08.09.2017 06:21
Винъс, Винъс изтърва златен шанс за титла.  Но годинките и не прощават, умори се в края. Май това беше с нея, не съм оптимист за 2018 г. Третия сет бе изключителен като ниво на разиграванията, а от 4-4 гейма до края бе уникум. При 5-4 за Винъс и 30-30 се разигра точката на турнира, която завърши с влудяващ минаващ удар от бекхенд на Стивънс. Но последните два гейма, Винъс издиша, просто не издържа на това зверско темпо от по 20 удара почти всяко разиграване. Твърде дефанзивна обаче е Слоун, не ми харесва, имаше шанс, че Винъс проспа първия сет и че после се умори, трябва да промени играта си Стивънс ако иска да има успешна кариера. В другия полуфинал, Кийс се подигра с Коко. В някаква собствена лига е Мадисън в момента, още срещу Свитолина показа, че е превключила на Плейстейшън моуд.
|
|   |
|
|