Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 22:40
Re: Henman Знам, че сервиса е комбинация от техника (всъщност техниката е на първо място) и мускула сила, съгласен. Надал в ония години (а точно тогава беше бодибилдъра, с големия бицепс на лявата ръка и здравите, широки рамене) обаче използваше сервиса само за да вкара топката в игра и да се започне разиграване. В единични случаи сервиса му поразяваше, но това бяха инцидентни мачове. Но несъм съгласен, че сервиса от 2010 на УСО е заради допинг, защото ти тънко именно това намекваш, не ме прави на глупак, може да съм всичко друго, но умея дяволски добре да чета между редовете. Аз като голям фен на Надал, който детайлно му следя кариерата ти казвам - този сервис никога повече няма да видиш, защото не е толкова необходим на Надал и защото с него рискува контузия на рамото, а това е най-малкото нещо което той и чичо му искат след хроничния проблем с коляното. сега за другото. изглежда, че май казваме едни и същи неща, но на различни езици. или не, не знам вече и аз... ОК, последен опит: за теб кое е най-важното нещо (и не отговаряй с клишето и трите са важни, то е ясно че е така) в професионалния спорт: 1) Таланта 2) Физиката (това е доста общо понятие, но да не задълбаваме) 3) Психиката - аз ти казвам в прав текст (това си е лично мое мнение) 1) психика 2) физика 3) талант И сега от това което ти пишеш аз си вадя извода, че ти носейки вода от не знам си колко кладенци искаш да ми развиеш теоремата, че Надал когато не е назобан силната му психика я няма, а когато Фуентес/Хименес му даде от специалната отвара на друидите, то той се превръща в звяр и хоп, нечовешката му психика се появява. Извинявай, но аз така те разбирам, ако греша поправи ме и ще се извиня. А пък изхождайки от горното, че не е така, защото (е, все пак съм и фен на Надал): 1) Надал не взима допинг 2) Надал има лоши загуби до 2008/2009 г. след това те на практика изчезват. А дали случайно тези лоши загуби не изчезват не защото Фуентес му е дал петия елемент, а защото Надал е развил своята игра и поведение на корта и може би защото идват и златните му години като тенисист (23/23 - 26/27 г.) 3) И другото за което отбелязвам. Ако Надал нямаше тази психика, то нямаше да има онези знакови негови измъквания и победи в тези ранни за него години и от там цялата му легенда нямаше да е същата. А тези примери подчертавах конкретно за спора, че психиката (не само при Надал, а въобще) >>> останалите компоненти от играта, а това беше втория спор в темата след първия спор, който бе зоба или не зоба Надал и пример в полза на тези съмнения и примери в обратната насока Иначе няма никакъв проблем да си чешаме езиците, такъв спор от много, много отдавна не е имало. 
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 22:41
 вие сте ебати дечурлигата честно явно имате много време за губене :) Е, Дяволе, явно нема да спрат да те гъбаркат за тоя Мъри Добре де, не че е толко важно, ама каква ти беше основната цел с тоя ник, не вервам да имаш раздвоение на личността 
_________________ There's someone in my head but it's not me
|
|   |
|
 |
|
Petita
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 22:46
дяволче, че нападаш-нападаш, не ме карай да търся постове ;) а и че"мъри" грубо беше захапал петита преди време също е вярно.... здрав да е рафа, а ние още повече, но не рядко преминаваш от приемливия в открвено хапещия тон и на черното бяло казваш ... но както и дае, това си е мое, спамърско и лаишко мнение и за ме то е вярното ;)
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 22:48
Re: Sandro здрав дух в здраво тяло - съгласен съм разбира се.  Но сега не извъртай. Всичките сте много хитри и опитни играчи и искате да ме пързулнете по пързалаката ако не внимавам Естествено, че когато си здрав, прав и корав ще си по-силен и в главата и увереността ще ти е по-голяма. Не си спомням да съм отричал това. Но ти искаш да се съглася с абсурдното твърдение, че на Надал психиката му зависи от търчането, а вие под сурдинка под търчане разбирате - ЗОБ Много добре знам мисленето на 80% от феновете на Федерер, едни и същи сте по цял свят.  И хоп, аз ти давам примери не само с Надал и негови мачове от миналото, но и с други спортисти и как при тях нещата не стоят така, защото: 1) те имат здрава физика и талант 2) но са известни на масата форумци за чоукъри защо? да си чул някой да казва, че Надал е такъв. Не. и стига с тия примери за 2011 г. Тогава Джокович играеше на изключително ниво, а и той също е перде (балканско перде) и с много здрава психика. Да ти припомням ли мачболите срещу Федерер в две поредни години на един и същи турнир, че и на един и същи етап от този турнир - лично за мен - тези два мача са сред най-големите унижения за величието на Роджър. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 22:52
Стига с този Мъри. Той бе един социален експеримент, който надмина много това за което бе създаден, факт. Всичко при него бе предварително написан сценарий и то доста задълбочено, детайлно и последователно. Изхаби ми много сили и енергия, не случайно от миналото лято съм се преродил направо във футболните и тенис игрите. Както е по филмите, Пете. Сигурно гледаш сериали и се дразниш на някои герои, ама знаеш, че е по сценарий и им прощаваш и остава само възхитата от сценария и актинга... 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 22:56
 |  |  |  | Diavolo написа: Хаха, Нажа спипах те и то без да виждам айпитата  Дявола си е Гявол, това е! хохохо, на краставичар краставици ще продаваш Санде, Санде още ли вЕрваш на Бачуса Наж, не исках да те цитирам, защото си мислех, че трола ще се разкара сам след като го скастрих, а ти взе, че си призна. щях да те питам дали случайо не си ти на поредната табличка и между другото беше забавно, няма проблеми, аз за такива неща не се сърдя, като някои други, широко скроен съм. Сериозно! Стягай се за мега про лигата по табла която чука на вратата, след седмица/две пускам темата и да видим колко ще се съберем, уф. Но да знаеш, че оттук-нататък ще те мачкам безмилостно, особено на тапата  |  |  |  |  |
А дали Нажата не те бъзика теб, че това му е втори ник? 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 22:58
основно, за да съживя поумрелия клуб 2009 г. исках също така да видя дали ще успея да го направя номер 1 в ранглистата и отделно не можеше да няма нито един фен на Анди мамка му. само федерер, надал и ноле. ужас :о трябваше обаче да прекратя нещата много по-рано, не го направих и осъзнавам, че играчката бе станала плачка. Генерално погледнато, по-скоро сбърках. щеше да е по-яко след 2 г. да си бях признал сам с нарочна тема или хайде в края на 2010 г. например. Но основна човешка слабост е, че хората се опияняват от успеха и не знаят кога да спрат. всъщност щях да спра сам лятото на 2012 г. т.е. нямаше да регистрирам Мъри в този форум и бях взел твърдо това решение, но нали знаеш за умната приказка, че власите се давят на край Дунава... Точно тогава бях хванат и така.
|
|   |
|
 |
|
Petita
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца, мам | 26.09.2013 23:00
дяволче, няма стига с мъри  аз съм си казала, кого подкрепям, но специално с феновете на рафа никакъв проблем, с онези на ноле - на нож, но уважение и се пръква форумният мъри който цяла грозна тема отвори за моите знания, познания и скромната ми личност..... не се стигна до сблъсък само щото не ми пука от форумни избухвания, но прието и простено не значи забравено.... пиша ти, щото се знаем и дано поне се опиташ да ме разбереш... п.с. днес официално ми разписаха отпуската за ТМЦ  ако имам късмет, ще плакна очички с фед, ако нямам и с моя късмет ще се мъча с рафа и не дай си боже пак с ноле 
Последна промяна Petita на 26.09.2013 23:03, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:02
за мен на 99% е. Давам 1% шанс да не е, защото не виждам айпитата. И почти еднаквия стил и мисъл не е точно определящия в случая, а основния закон, който гласи, че вторите никове идват в помощ на основния ник създател в някой напечен момент. Това е като законът за роботите създаден от великия Азимов. За това и Мъри не бе проектиран така в началото и за това се заяждаше най-много с мен и Надал първата година... 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца, мам | 26.09.2013 23:04
еее супер  ще искаме тук специален снимков очерк в твой стил... 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:04
А аз мисля, че шизофренясваш с вторите никове - обърни внимание на третите 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:06
и Пете, никога никога не е имало нищо лично. извинявай още веднъж. 
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:07
Брех, втори никове, чудеса, аз само един път преди 15 години в годините на ирс, се престорих на момиче, ма то просто от интерес, какво точно говорят другите момчета на момичетата :) Играта без малко да загрубее, щото като му пратих на ония една снимка на Моника Белучи както е била на 20 години, та свалячът искаше да идва да живее при мене и да се женим 
|
|   |
|
 |
|
Petita
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:09
ако имам късмет и поадна на мач на фед - хич и не чакай, ако се мъча на мач на анаболните киборги - с удоволствие  просто стискайте палци за фед на 05.11. дневна, а уикенда като се върна може и срещичка да си спретнем ;) п.с. дяволе, не знам, доста лично беше, ама по тази тема шевата, агаси и сандро с по големи спецове от мен 
Последна промяна Petita на 26.09.2013 23:11, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Petita
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:10
|
|   |
|
 |
|
IchWill
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:15
Леко се отместихме от темата... с няколко километра. И понеже се заговори за втори и трети никове, някой не подозира ли дали съм втори или трети ник на някой от клубарите?
 |
|
Petita
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:20
аз не, много си праволинейна във вкусовете си и изказа си ... все едно аз дасъм втори на сандро ... Хабсурд! 
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:22
макар че женското съсловие има хиляди лица 
|
|   |
|
 |
|
Petita
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:28
ние тук и в (а)социалните мрежи си пишем и имаме, такя че по-лесно да прецениш личността зад юзъра ;) теб те нямам като контакт, но си мнг свеж и оценявам включванията ти и ще се радва не само да воайорстващ като мен, а и да си активен ... въпреки лошия си вкус .... визирам рафа 
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца | 26.09.2013 23:35
O, аз те помня от дирския форум, но аз наистина рядко пиша и то не щото няма време, ами повечко обичам да чета, но те помня много добре :) Както обикновено дамите са мноого по толерантни към нещата в живота де :) О, забравих да кажа, макар че съм го казвал де: Аз пък Феди го харесвам и не пропускам да го гледам ако че е обикновено кисел, ма то и аз да съм номер 1 в нещо и аз ще съм кисел :)
Последна промяна pink на 26.09.2013 23:37, променена общо 1 път
|
|   |
|
|