Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 03:19

Отговори на тема  [ 725 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Следваща
Уимбълдън 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:32

Няма да стане това, а и американците не са допринесли с нищо за неговото развитие.
Разбирам да е бил роден там или живял там дълги години или като малък да е отишъл в някоя тяхна школа.

Иначе разликата все още е сериозна. 3 ГШ са си много, Надал е на 28, а младите напират
И сега е интересно и има голям интерес, но ако Надал стигне до кота 15/16 е тогава вече гледай сеир.
А това ако ще става изобщо трябва да стане до края на 2015 г. най-късно, така че няма много време

всичко това и аз го пиша в сферата на догадките и конспирациите, не го мисля сериозно

Гледайте малко по-реално на нещата. Надал има 2 титли и 3 загубени финала тук, няма нищо по-логично от това да спечели титлата за 3 път, играе добре, сервира добре, движи се добре, не мисля, че му пука много какво мислят разни американски конспиратори. ;-)
А Григор да мине през Мъри и Ноле в рамките на 2 дена, абсолютен абсурд за мен

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:33

Али се разигра обаче
най-накрая в третия сет стана мач, а не солова демонстрация на уменията на Нолката

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:37

Не мога да разбера каква точно ви е тезата? Сега, на този Уимбълдън, последно топ 4 ли трябва да играе полуфинал или Григор, за да е по плана на костюмарите? Щото така сте малко в уин/уин ситуация - което и да стане, все ще го извъртите режисирано. Ако са топ 4 - конспирация, ако е Григор - конспирация, ако Надал падне от Раонич - конспирация, за да играе Федерер на финал, а Рафа все пак да си вземе точки, ако Джокович падне от Чилич - пак конспирация, за да се класира Гришо и т.н. Айде значката да изясни кой от всичките сценарий ще е този път и да сложа малко парички, щото иначе сте малко като Евгени Ставрев, дето обясняваше, че Динг и Тръмп 100% ще играят финал на световното по снукър, а накрая имахме Рони срещу скучноватия Хоукинс.

Иначе несериозно е според мен да се твърди, че другите играчи са хванати или примерно плащат на Вава, Дел Потро, Бердих, Цонга и други от втората половина на топ 10, за да печелят винаги топ 4. То се вижда, че просто са по-слаби от тях във всеки мач, който играят. Или вие смятате, че топ 4 само помежду си уреждат нещата или че всъщност само Фед, Надал и Мъри са в играта, а Джокович се бори сам срещу всички? Мен ако питаш, ако има съмнителни мачове на ниво ГШ последните години, са точно двата финала, в които Ноле падна от Мъри и беше безобразно слаб и в двата.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:43

Аз съм съгласен с Хенман, значи не ме вкарвай мен в конспирации, аз си казах ясно мнението :)

просто в момента наистина се ширят такива брожения във виртуалното пространство и ще им се смея доста на някои хора когато тия научнофантастични филми се сгромолясат.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 22:52

най-после имаме мач на Централния Корт. ех Али, Али... когато играе с вдъхновение и адреналин е истинска наслада за окото, но първите 2 сета беше моноспектакъл :-? сега и Нолката се надъха. изригна като звяр при 4:4 :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 23:03

Ноле сервира супер днеска обаче. Цонга има малко предимство при асовете, но като цяло при сервис уинърите и невърнатите, Ноле дори го превъзхожда.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 23:08

Е, как е възможно ВСЯКА ЕДНА точка в тайбрека Джокович да я спечели директно от сервис (тва са 6 точки), къде беше тоя сервис срещу Надал?!? Абсолютен продажник и розов гей!

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 23:09

зверски тайбрек :outofspace: от 12-те точки 4-5 аса, 3-4 невърнати сервиса, 1 точка с филе за Жо и последната беше черешката на тортата- монстър втори сервис на франсето и лазерен крос-корт ретур на Ноле точно на линията. настана малко объркване, но хоук-ай даде добра топка и мачът свърши. еххх, защо само 3ия сет беше на такова ниво :oops:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 23:30

Henman написа:
Мен ако питаш, ако има съмнителни мачове на ниво ГШ последните години, са точно двата финала, в които Ноле падна от Мъри и беше безобразно слаб и в двата.

Аз откога го говоря. Мъри не е никакъв победител. Бутат го или Ноле го бута :laugh:
Иначе ще видим колко е бил Ноле на тия прословути 2 финала на които Мърльо "победи".

Сега на Уимби си е топ4 на полуфиналите. Ноле ще изрови тревата, както и Мъри... за да са на полуфинал.
Надал е във форма, Раонич едва ли ще го спре. Фед няма да победи Рафа, така че... финал Рафа - Ноле/Мъри
За победителя вече нема да казвам! :laugh: Да има интрига... :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 23:40

Henman написа:
Е, как е възможно ВСЯКА ЕДНА точка в тайбрека Джокович да я спечели директно от сервис (тва са 6 точки), къде беше тоя сервис срещу Надал?!? Абсолютен продажник и розов гей!

Надал е много по-добър на ретур от Цонга, а и Цонга се превръща за Ноле като нещо което стана с Бердих срещу Надал. В началото труден съперник, след това аналене където го хване.
С една дума - психология, това е отговора на въпроса ти. Дали Ноле ако сервира така може да спечели за 2 път Уимбълдън? Да. Но дали ще сервира така срещу Мъри в един техен евентуален полуфинал. Не.
Не защото ще има конспирации, а просто защото напрежението ще е много по-голямо и това дава своето отражение, а и Мъри е прекрасен ретурджия.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 23:51

Интересно Федерер го слагат за 2 път на корт номер 1?!
хммм
за мен това си е доста скандално и неуважително, но ингилизите си знаят

Надал пък отново ще е на централния, засега само Надал и Джокович не са играли на корт номер 1.
Дори и Мъри игра там.
Това обаче със сигурност означава, че в сряда на 1/4 финалите Надал ще го пратят на корт 1 срещу Раонич/Нишикори, а най-вероятно и Джокович срещу Чилич, докато на централния ще са Федерер - Вавринка/Лопес и мега дербито - Мъри - Димитров

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   30.06.2014 23:57

Diavolo написа:
Интересно Федерер го слагат за 2 път на корт номер 1?!
хммм
за мен това си е доста скандално и неуважително, но ингилизите си знаят

Надал пък отново ще е на централния, засега само Надал и Джокович не са играли на корт номер 1.
Дори и Мъри игра там.
Това обаче със сигурност означава, че в сряда на 1/4 финалите Надал ще го пратят на корт 1 срещу Раонич/Нишикори, а най-вероятно и Джокович срещу Чилич, докато на централния ще са Федерер - Вавринка/Лопес и мега дербито - Мъри - Димитров

абе ако не вали дъжд няма такова голямо значение, уж го дават до събота да е ок времето,ама знае ли човек... разби се цялата програма особено при жените тая година и сега вместо Супер Понеделник, ще имаме Супер Вторник май май :-) днеска Кире Владимиров се възмути,че имало хора (като нас), които хранели организаторите. Та те били организирали над 120 турнира?!? ние ли знаем повече от тях?! :censored: :finger:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 00:06

ахахахаха :rofl:

О, свещена простота! :-? :oops:

ех Кирчо, Кирчо...
остави, няма оправия това неговото

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 01:11

хах, сега видях един много интересна зависимост за представянето на Фелисиано Лопез на Уимбълдън. от 2005 година насам има записани 1/4 финал,1 кръг,3 кръг. после пак 1/4 финал, пак 1 кръг, пак 3 кръг и после какво? ами пак 1/4 финал, 1 кръг и миналата година 3 кръг :laugh: , по всичко личи, че тая година е ред пак на 1/4 финал ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 04:47

Понеже забравих да се пусна на време в играта навреме а и много обичам конспирациите, е тука е моята "прогноза" за финалите която ми я прошепна моя съсед Гарабед дето работи в Световната Банка:

Жени: Мария Шарапова-Симона Халеп: Шугарпова

Мъже: Григор Димитров-Роджер Федерер: А King is born!

После три дни яли, пили и се веселили в Арменското Посолство!

:laugh: :dance: :rock: :cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 09:19

Diavolo написа:
и за финал ако има конспирации за много пари и огромен интерес, то най-логичното би било (ако наистина има такива неща на такова ниво) Надал в близката една година да направи 16 ГШ титли, защото е логично и е по силите му и там вече ще стане огромната драма и нечувани рейтинги, защото Фед и Рафа ще са все още активни, ще има войни по форумите кой е по-великия и какво би станало ако Надал го изравни и т.н. и т.н. А Ноле и Мъри ще са си все така силни + новото поколение, което също ще е още по-силно. Всеки ГШ турнир ще се гледа под лупа и под огромен интерес, особено мачовете на Надал и най-вече когато достига крайните фази. Аз все още съм песимист относно това да застигне Федерер макар че по всички закони на играта е абсолютно логично.
Та така, това ще донесе много повече пари и интерес отколкото една подранила титла на бейби Фед. И неговия ред ще дойде, но не и когато сегашния Топ 4 прави такива велики мачове и все още е в центъра на вниманието на феновете и носи много пари

:yes:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 10:45

Dr. M написа:
Понеже забравих да се пусна на време в играта навреме а и много обичам конспирациите, е тука е моята "прогноза" за финалите която ми я прошепна моя съсед Гарабед дето работи в Световната Банка:

за второто може, ама за първото няма как да стане, защото Шарапова и Халеп са в един поток ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 10:53

Diavolo написа:
Dr. M написа:

за второто може, ама за първото няма как да стане, защото Шарапова и Халеп са в един поток ;-)

Нека да е Мичето, пък срещу кого - все тая.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 16:15

SUBXERO написа:
Diavolo написа:
Dr. M написа:

Нека да е Мичето, пък срещу кого - все тая.

Uuu, nein, Sharapova загуби сет #1 срещу Кербер! Стегай се, мо(Миче)! :laugh: :-o :stop: Мачкай Цербера. :first:

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 16:34

ехх Фели, Фели... лузър беше и лузър ще си останеш. :uuu:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 725 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Следваща