Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:02

Отговори на тема  [ 479 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Следваща
Australian Open 2017 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 14:14

Коментаторът вика, че загубата на Федерер от Налбандиян на заключителния Мастърс в Китай е била през 2006 година :moufan: :rofl:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 14:24

Не се сети и за ремонта на Ноле срещу Фед на УСО.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 14:34

Брех, Роджър проби след драмата в предния гейм.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 14:34

изпързаля го дядката ще се измъкне както срещу Нишикори :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 14:35

Еми тва е, дедото си е дедо... :cry:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 14:41

IchWill написа:
Брех, Роджър проби след драмата в предния гейм.

Амии Хуба Буба плаши само гаргите и Джокович. Дедото явно не е впечатлен. :-P

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 14:45

Ами заслужена победа за Роджър. Не го харесвам меко казано, но браво и респект. На 35 г. все още се държи и е в отлична кондиция. Измъкна два пестсетови мача срещу две машини на хартия.
Като цяло очаквах по-зрелищен мач, исках повечко драма, но не беше лош де, особено първия сет и първите 4 гейма на петия сет бяха много качествени, там и двамата играха еднакво добре.
Всичко се реши от миг, от няколко точки. Роджър се измъкна и не допусна пробив и после на свой ред проби и мача на практика свърши.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 14:53

поздравления и честито на Роджър, какво завръщане само тоя човек спокойно може и на 50 да стигне финал от шлема, гений е в това да си разпределя силите си през цялата кариера и дори да взима петсетки срещу доказани и по мощни играчи, дори и да не си му фен, просто си е богатство за тениса :-)

Последна промяна juve на 26.01.2017 14:54, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 15:37

Diavolo написа:
Ами заслужена победа за Роджър. Не го харесвам меко казано, но браво и респект. На 35 г. все още се държи и е в отлична кондиция. Измъкна два пестсетови мача срещу две машини на хартия.
Като цяло очаквах по-зрелищен мач, исках повечко драма, но не беше лош де, особено първия сет и първите 4 гейма на петия сет бяха много качествени, там и двамата играха еднакво добре.
Всичко се реши от миг, от няколко точки. Роджър се измъкна и не допусна пробив и после на свой ред проби и мача на практика свърши.

Сега чакаме класиката Федерер-Федерер Джуниър :innocent: и швайца да сдава щафетата за по-натам.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 15:38

SUBXERO написа:
MCStranger написа:
Дяволе, твърде много щастие ти се струпа в женския турнир, викам съдбата да ни компенсира малко в мъжкия под формата на Григор в 4 сета, примерно:))))

Хайде нека да са три, че ден по-малко не е за пренебрегване. Ако и швайците днес направят някоя петсетова епопея, нещата в общи линии ще се поизравнят.

Ами, може да не прозвуча патриотично, но аз ще съм за Федерер, дори другият финалист да е Григор.

Просто Роджър трябва да стигне 18, за да откаже всички false pretenders веднъж завинаги:)))

Димитров тепърва има да печели квото ще печели. Жизнено важно е да направи услуга на тениса обаче утре, ако ще и в 5 сета да е и 5-ият да завърши 20:18:)))

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 15:39

20:18 е малко. Поне 72:70 трябва да е в петия сет.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 15:56

IchWill написа:
20:18 е малко. Поне 72:70 трябва да е в петия сет.

Като в този случай може и да е за Надал, нали?:)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 16:11

Отново усещам как масово се подценява Надал, нека нека... То така беше и срещу Раонич... :laugh:
Навсякъде по форуми и социални медии вече дадоха титлата на Григор. Какво толкова му предстои, некъв си мач с пенсионера Надал, па и нашия го ступа миналата година в Пекин и вече му е взел страха. Така де. :whistle:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 16:23

Снощи гледа хмаа и се изнервих ... няма такава калитарщина, като тая на Уилямс, Коко държа един сет, направо унищожи с игра Винъс в тайбрека и после мина в посредствен моуд - редуване на уникални удари с уникални тъпизми, докато Винъс играеше яко с мощ, а и сервиза и бе убийствен. Ама то Коко затова е и Коко, няма как ей така извенъж да станеудото, от игра, който в кариерата си дотук бе пеелил едва мача на АО.
Ама е симпатяга и определено вече ми е любимка.

Гледам Девола нещо се е развихрил то нормално много му се насъбра напоследък в тениса, няколко пъти го обявавя за мъртъв, големи и велики турнири ги принизява, като най-тъпите само заради отпадането на любимците му.

Истината - АО17 влиза в топ 3 на най-калитарските турнири за 'танка'. Великия жребий и ход на турнира, определи Серена да играе с един единствен представител на топ 10 (и то сийд номер 9) до самия финал, където среща 36 годишната си амортизирана сестра в предначертан финал за рекорден ГШ - е какво да говорим за идиотия повече, една минута няма да гледам от тая пародия на тенис.
Ундърдога Коко междувременно отстрани Бушар, Кербер и Мугуруза и стигна абсолютно непозната територия, където очевидно чоукна след спечелен първи сет и възможността за финал.

Бухахахха пътя на серена:

Бенчич - непоставена, 19 годишната тийнеджърка, тотално излязла извън форма след контузии и отсъствия от кортовете и свлякла се до номер 59
Шаваржова - непоставена, номер 63 в ранглистата към момента
Гибс - непоставена, номер 76
Стрицова - поставена, номер 16 в ранглистата
Джоана Конта - единствената поставена в топ 10 (номер 9 сиийд)
Барони - непоставена, без коментар
Винъс - тук мач няма, а и да има е с една 36 годишна пред пенсия 'звезда'

:tomate: :tomate: :tomate:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 16:38

Diavolo написа:
Отново усещам как масово се подценява Надал, нека нека... То така беше и срещу Раонич... :laugh:
Навсякъде по форуми и социални медии вече дадоха титлата на Григор. Какво толкова му предстои, некъв си мач с пенсионера Надал, па и нашия го ступа миналата година в Пекин и вече му е взел страха. Така де. :whistle:

Rising star vs Dying dog, аз така ги виждам. Отделно прогнозирах влизането в топ 4 на този турнир на Григор, и мисля, че той няма какво да загуби - бъдещето е пред него и би трябвало да играе освободен. Докато за Надал напрежението е огромно да хване "последно десет", защото няма какво да се лъжем - испанеца отдавна е прехвърлил зенита си и всяко влизане в топ 4 ще е такъв шанс.
За мен би било вълнуващо да видим в мач с огромен залог Григор срещу Федерер (единия за първата си титла от ГШ, другия - за рекордната), за да си сверим напълно часовниците дали момчето от Хасково е в състояние да бие учителя си.
Другото е гледано до втръсване, и е част от миналото.
Това според мен, без да навлизам в патриотичността, която винаги казва едно и също нещо - всяко вдигане на трибагреника и звученето на химна е значително събитие.
И без да претендирам за експертност в този спорт, ама никаква. Григор играе мъжки, има психика и техника от най-висше ниво. Вижда се, че почти е преодолял лабилността си.
Утре ще видим доколко. Ако играе без напрежение Надал няма абсолютно никакви шансове.
Приказките, че е играл със слаби играчи дотук са абсолютни глупотевици. Само в Бризбейн би 3а от топ 10! Дотук през 2017 е 10/10, така че... ясно.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 20:14

MCStranger написа:
SUBXERO написа:
MCStranger написа:
Дяволе, твърде много щастие ти се струпа в женския турнир, викам съдбата да ни компенсира малко в мъжкия под формата на Григор в 4 сета, примерно:))))

Хайде нека да са три, че ден по-малко не е за пренебрегване. Ако и швайците днес направят някоя петсетова епопея, нещата в общи линии ще се поизравнят.

Ами, може да не прозвуча патриотично, но аз ще съм за Федерер, дори другият финалист да е Григор.

Просто Роджър трябва да стигне 18, за да откаже всички false pretenders веднъж завинаги:)))

Димитров тепърва има да печели квото ще печели. Жизнено важно е да направи услуга на тениса обаче утре, ако ще и в 5 сета да е и 5-ият да завърши 20:18:)))

Естествено, че за Роджър, що за съмнения дори! :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 20:18

Diavolo написа:

Не виждам някой да е подценил Надал поне в този форум, само вероятно аз, но не исках да си призная специално срещу Раонич от чист инат. Надал и сега за мен е далеч от най-най добрите си дни, но му е достатъчно дотук. На мнение съм, че само срещу Стан щеше да е по-нервен, с Федерер няма да е и ще трябва Роджър да мисли как да го бие. Не вярвам Григор да се справи, но разбира се до последно ще викам за него срещу Надал. Ето и каква "рецепта" драснах и аз за този мач - ТУК!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 20:21

navy написа:
Diavolo написа:

Rising star vs Dying dog, аз така ги виждам. Отделно прогнозирах влизането в топ 4 на този турнир на Григор, и мисля, че той няма какво да загуби - бъдещето е пред него и би трябвало да играе освободен. Докато за Надал напрежението е огромно да хване "последно десет", защото няма какво да се лъжем - испанеца отдавна е прехвърлил зенита си и всяко влизане в топ 4 ще е такъв шанс.
За мен би било вълнуващо да видим в мач с огромен залог Григор срещу Федерер (единия за първата си титла от ГШ, другия - за рекордната), за да си сверим напълно часовниците дали момчето от Хасково е в състояние да бие учителя си.
Това според мен, без да навлизам в патриотичността, която винаги казва едно и също нещо - всяко вдигане на трибагреника и звученето на химна е значително събитие.
И без да претендирам за експертност в този спорт, ама никаква. Григор играе мъжки, има психика и техника от най-висше ниво. Вижда се, че почти е преодолял лабилността си.
Утре ще видим доколко. Ако играе без напрежение Надал няма абсолютно никакви шансове.
Приказките, че е играл със слаби играчи дотук са абсолютни глупотевици. Само в Бризбейн би 3а от топ 10! Дотук през 2017 е 10/10, така че... ясно.

Като един от най-видните противници на Надал във форума ти казвам, че въпросът в случая въобще не е в напрежението и е абсурдно 14-кратен шампион от ГШ да няма шанс срещу тенисист, който едва за втори път стига в кариерата си до полуфинал на ГШ. Това е все едно да кажеш, че примерно Първа атомна ще бие Левски, щото е стигнала до полуфинал за Купата на България само с победи от по 3:0/3:1. Има куп фактори за този мач, както и за всеки голям мач, поиграх си да ги опиша и ги има в предния ми пост по темата, ако ти се чете.

Последна промяна alessandron на 26.01.2017 20:22, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 20:23

Колкото и да звучи еретично, аз мисля, че Винъс може да бие, стига да няма семеен съвет. Срещу Коко беше впечатляваща в движението и сервиса си и си мисля, че е време като кака веднъж да тропне и да не даде на по-малката играчката, само щото е по-малка.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   26.01.2017 20:39

alessandron написа:
navy написа:

Като един от най-видните противници на Надал във форума ти казвам, че въпросът в случая въобще не е в напрежението и е абсурдно 14-кратен шампион от ГШ да няма шанс срещу тенисист, който едва за втори път стига в кариерата си до полуфинал на ГШ. Това е все едно да кажеш, че примерно Първа атомна ще бие Левски, щото е стигнала до полуфинал за Купата на България само с победи от по 3:0/3:1. Има куп фактори за този мач, както и за всеки голям мач, поиграх си да ги опиша и ги има в предния ми пост по темата, ако ти се чете.

Сравнението ти е меко казано несериозно. И съм написал защо, все още сме месец януари и дотук в този месец Григор има 10 победи от 10 мача, в т.ч. и над 3а от топ 10, както и над още 2а мисля ранкирани пред него, а той бе 15и или 17и. Първа Атомна ако играе като РБ Лайпциг защо да не бие Левски, да речем.
Григор има много по-богат арсенал от действия от Надал (той има един форхенд и толкова, абсурдно е дори да се сравняват към днешна дата - сервис, удари, движение, защита и излизания на мрежата - Григор ги може всичките на перфектно ниво), а и те ще играят след 15 часа, а не утре в миналото време.
Единствено е важно да не излезе пренавит и да е спокоен - няма какво да губи Григор, това е.
Има ли такава нагласа победата ще е негова. Най-нормалното е Надал да бие, според всички.
Лично на мен ми е суперстранно бруталното подценяване на Димитров, просто не е истина. Гледах му 2 или 3 мача - ми нямам грам забележки. Не може да е свръхчовек, греши, но бие, и то по най-категоричния начин!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 479 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Следваща