Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:57

Отговори на тема  [ 291 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Следваща
US Open 2015: тема за коментар- 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 01:58

в защита на маринчо трябва да кажа че ми се видя изтормозен, тия дълги мачове с кукушкин, шарди и най-вече цонга му дойдоха много, по-добре да се бе отказал и да си спести унижението, дано швейцарците оправдаят очакванията, че още едно бързо 3:0 за федерер например ще дойде в повече

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 02:11

наистина стана супер петък :Д

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 02:49

става мач, но роджър от синсинати си е задържал убийствената форма и си ползва новия ретур на втори сервис на съперника, където за секунди налита на мрежата със слайс, още докато съперника си хвърля топчето, като хищник е и задачата на стан става много сложна

Последна промяна juve на 12.09.2015 02:49, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 03:03

juve написа:
става мач, но роджър от синсинати си е задържал убийствената форма и си ползва новия ретур на втори сервис на съперника, където за секунди налита на мрежата със слайс, още докато съперника си хвърля топчето, като хищник е и задачата на стан става много сложна

То няма дори слайс, само подлага и става като деми воле. Не мога да разбера Вавринка защо не намали малко от силата на ударите. Опитва се да спука топките и прави прекалено много грешки вместо да пробва да остане в повечко дълги разигравания и да натиска бекхенда на Фед с лифт. Настилката играе страшно бързо тая година.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 03:15

spurs написа:
Balleta написа:
аз му казах отдавна, че Серена няма да вземе шлема ...

Балет, трябва да се признае, че наистина отдавна твърдиш, че Серена няма да го направи шлема. От друга страна това не е толкова трудна прогноза, ако си навътре в нещата - все пак Серена трябва да се бори с такива титанки в историята на женския тенис като Винчи, Халеп, Азаренка и т.н., а не срещу разни анонимни безтитленички като Евърт и Навратилова :-P

Хе хе, въпрекия тънката ирония, конкуренцията в случая нямаше нищо общо с МЕГА провала на Рина :laugh: Не е като да се е блъснала челно в товарен влак Винчи, а сама си оплете кълките за НАЙ-ШОКОРАЩА загуба в тениса евър (предвид фазата, целта, класата и домашната сцена)
То Винчи кой знае какво не игра, първия и сервис трагичен, втория толкова кекав и слаб, че Серенка правеше уинър след уинър от ретур. Една минаваща топка не направи италианката, всеки пък когато Серена излезеше на мрежата гледаше да я прехвърли и оная пукаше воле след воле. Една топка по правата не направи дет се вика. Едни сечени топки дето пускаше. Тоя мач Серена 100 пъти да го изиграе 100 пъти ще спечели, ама не и днес. Серенка си чоукна пред прага на шлема. Това е истината, не издържа психически, играта на Винчи не е фактор, гледай утре как пада в 2 сета от Пенета :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 03:23

Федерер от финала на Уимбълдън не е загубил сет дори, тая загуба от Джоко го мобилизира на макс и с този деми-ретур още повече тормози съперниците, непрекъснато се усъвършенства и докато не вземе нов шлем няма да се кротне, засега всичко е по мед и масло и 18 се пече :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 03:41

juve написа:
Федерер от финала на Уимбълдън не е загубил сет дори, тая загуба от Джоко го мобилизира на макс и с този деми-ретур още повече тормози съперниците, непрекъснато се усъвършенства и докато не вземе нов шлем няма да се кротне, засега всичко е по мед и масло и 18 се пече :-)

Отива си и тук на 3-0 :-D Но с Джоко ще е друга бира не се знае

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 03:56

Фед унищожи Вава, никакъв шанс за Стан

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 04:02

Лично аз ще съм за Фед в неделя нямам проблеми с негова 18 титла, ....Джоко обаче си е фаворит с малко

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 06:40

Diavolo написа:
да утре ще е пълна пародия
най=жалкия ГШ финал в историята
изобщо няма да си правя труда да го гледам
не знам и кой изобщо ще гледа, това е срамно просто.

:uuu:

Аз ще гледам - МАММА МИА ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 06:49

Balleta написа:
Лично аз ще съм за Фед в неделя нямам проблеми с негова 18 титла, ....Джоко обаче си е фаворит с малко

Лека-полека те правим фен-естет, баце ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 10:01

След най-добрите полуфинали в историята на женския тенис, мъжете се изложиха. Чилич е най-добре да бъде баннат доживот и да не ни мъчи повече.

Половината на Ноле беше тотална смешка, най-смешен, разбира се, беше последният му противник, "шампионът" Маринко.

Единственото хубаво от вчера е, че Роджър не е супер изморен от мача със Стан.

Също така единственият положителен изход за мъжкия тенис и за човечеството е Фед да спечели. Иначе, и аз като Дявола ще почивам от тенис (даже няма да е до Australian Open, където Джокович печели по default, а до Ролан Гарос 2016, преди това Ноле ще спечели и всички мастърси без Мадрид, където има взаимна "любов" с публиката)))

P.S. Да бе :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 10:48

Не знам откъде да започна ...
Стан е един насран педал! Нищо не игра тоя нашмъркан гей.

Жените... Ха! Кой да предположи. След Скиавоне на РГ, ще има още една възрастна италианка с титла от шлема. Италианките имат харизма и се радвам за тях.
Като се сетя за играта чак ме е яд. Ако изоставах с повече щях да контрирам всички женски ЧФ и ПФ. Реших да си играя "на сигурно" и се преебах.
При мъжете кой и да спечели ми е все тая. 18 за Фед или 10 за Ноле.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 11:09

Нищо кой знае какво странно на мъжките 1/2 финали. за мен бе изненада, че Стан победи Андерсън и то безапелационно. Цял турнир играе като стария Вавринка- нисък процент първи сервис, много хазартен, никакъв геймплан- почти всяка топка е всичко или нищо. Срещу Кевин обаче игра като Стан 2.0 и логично победи, но бе видно, че е по-скоро моментно избухване. снощи в първия сет надигра Дедо ви, но си падна като балъче и след това дори си позволих да дремя вместо да гледам внимателно- дет се вика такива мачове сме гледали доста. Стана ми интересно обаче какво каза Виландер и то на няколко пъти преди мача. Според него Дедо ви няма сила да победи хем Вава, хем Ноле в 3 от 5 и е аутсайдер на финала. Интересна гледна точка при положение, че Ноле е видимо по-лъкатушещият от двамата през турнира и се наблюдава една липса на вдъхновение при него. Дедко не е печелил нищо извън Уимби от 2010, а на УСО не е вдигал титлата от 2008. това са си доста годинкии причина все има. Не споделям мнението, че играе нещо невиждано тая година- просто си личи, че е фит и се движи добре, като доста е намалил брака от бекхенд благодарение на ракетата. Все пак да не забравяме, че и на Уимби направи много силен рън, но на финала си падна доста рутинно. А на трева уж е по-силен. Единствената разлика в полза на швайца може би е настилката- всеки казва,че е по-бърза тази година, може би заради покривната конструкция, което прави сервиса му почти непробиваем. Другият проблем за сръбската скара е тенденцията му да оплесква нещата в НЙ. Има 100 финала, но само една титла. ако нещата опрат до кокал, може и да се сдуха. без съмнение, първият сет ще е решаващ. който го вземе 90 % взима мача. Та така...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 11:42

на финала всичко ще се реши от сервиса на Роджър, ако влиза с добра успеваемост е фаворит, но спадне ли ретура на Джоко каца до линията и в краката му и ще го постави в неудобна позиция, както на Уимбълдън и нещата се обръщат главоломно, ако сърбина няма отговор на сервиса му ще стане като в Синсинати и ще се играе по свирката на Федерер с неговия бърз и убийствен тенис, да видим кой от двата мача ще се повтори, аз се надявам на пет сета с качествен тенис, че са ни длъжници мъжете. Жените направиха за мен по-качествен турнир досега, на финалите обаче би трябвало ролите да са разменени, тъй като Винчи е изхабена емоционално след тая победа и за Пенета не би трябвало да е проблем да я пречупи, при Джоко и Фед има доста спестена енергия след лесните им победи и би трябвало да покажат най-добрия си тенис, както на класическите полуфинали едно време :-)

Последна промяна juve на 12.09.2015 11:45, променена общо 3 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 13:51

И според мен ключът към успеха за Федерер ще е сервизът му. Естествено и форхенда. Все пак си мисля, че при 3 от 5 сета Джокович е тотален фаворит, просто той умее да поддържа дълго време постоянство, а и се видя срещу Чилич, че се защитава страхотно. Няма място за сравнение на финал с мачове от предишните кръгове, защото мотивацията е съвсем различна, предполагам и психически играчите се чувстват по друг начин. Все пак много се надявам Роджър да спечели, защото го заслужава на тези години и с тази игра.
Миналата година беше меко казано изненадващ финала при мъжете, така че тази година видяхме това и при жените. Вие със сигурно гледате повече женски тенис от мен, аз отдавна съм се отказал, тъй като няма по-голяма пародия- толкова много пробиви, непостоянство и непредсказуемост при всяка една тенисистка. Гризлито никога не ме е впечатлявало, тя мачкаше с тази физика и също имаше много спадове по време на мачове, но съперничките й бяха още по-лабилни. Иначе отдавна да са я отказали от мечтата за Голям шлем. Гледах 2ри и 3ти сет и Серина сама се победи в третия, беше кълбо от нерви. След виковете, които издаваше в третия сет, ми стана още по-антипатична- такава простотия и неуважение към традициите на този спорт, а към противника.
Не мисля, че е удачно в женския тенис да се отписва която и да е само, защото е далеч назад в ранкинга. Както казах, при жените е някакъв пълен абсурд и не е редно да има супер фаворити.
п.с. Любопитно ми е колко ли е бил коефициента за Винчи след като е загубила първия сет щом като преди мача е бил 300 към 1 :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 14:52

jjf написа:
След виковете, които издаваше в третия сет, ми стана още по-антипатична- такава простотия и неуважение към традициите на този спорт, а към противника.

:yes: :yes: :yes:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 15:51

A.Agassi написа:
Нищо кой знае какво странно на мъжките 1/2 финали. за мен бе изненада, че Стан победи Андерсън и то безапелационно. Цял турнир играе като стария Вавринка- нисък процент първи сервис, много хазартен, никакъв геймплан- почти всяка топка е всичко или нищо. Срещу Кевин обаче игра като Стан 2.0 и логично победи, но бе видно, че е по-скоро моментно избухване. снощи в първия сет надигра Дедо ви, но си падна като балъче и след това дори си позволих да дремя вместо да гледам внимателно- дет се вика такива мачове сме гледали доста. Стана ми интересно обаче какво каза Виландер и то на няколко пъти преди мача. Според него Дедо ви няма сила да победи хем Вава, хем Ноле в 3 от 5 и е аутсайдер на финала. Интересна гледна точка при положение, че Ноле е видимо по-лъкатушещият от двамата през турнира и се наблюдава една липса на вдъхновение при него. Дедко не е печелил нищо извън Уимби от 2010, а на УСО не е вдигал титлата от 2008. това са си доста годинкии причина все има. Не споделям мнението, че играе нещо невиждано тая година- просто си личи, че е фит и се движи добре, като доста е намалил брака от бекхенд благодарение на ракетата. Все пак да не забравяме, че и на Уимби направи много силен рън, но на финала си падна доста рутинно. А на трева уж е по-силен. Единствената разлика в полза на швайца може би е настилката- всеки казва,че е по-бърза тази година, може би заради покривната конструкция, което прави сервиса му почти непробиваем. Другият проблем за сръбската скара е тенденцията му да оплесква нещата в НЙ. Има 100 финала, но само една титла. ако нещата опрат до кокал, може и да се сдуха. без съмнение, първият сет ще е решаващ. който го вземе 90 % взима мача. Та така...

Федерер е в изкючителна физическа форма тази година, особено след Ролан Гарос. Не че преди не е бил, но снощи наистина беше впечатляващо колко бърз, гъвкав и атлетичен изглеждаше дори когато тупалките на Станимал влизаха. Иначе Вава игра малко ала Джеймс Блейк в тоя мач и логично си падна рутинно.

За финала - доста е трудно да се каже, според мен Ноле е фаворит с малко, защото срещу неговите ретури и лифтирани удари Федерер не се чувства комфортно и прави повече грешки, а пък и е срамота да има само 1 титла в Ню Йорк при положение, че настилката му е доста удобна и има толкова финали и полуфинали. От друга страна, чисто игрово Фед ми се вижда в най-добрата си форма от 2012 някъде (тогава му беше последната титла на Уимби) - станал е много по-агресивен с тези постоянни атаки към мрежата и въобще не бави форхенда, когато му играят на тая страна. Може би това се дължи на настилката - снощи изгледах първите си пълни мачове от тоя турнир и ми се струва дори по-бърза от тревата в Лондон. Но от друга страна напоследък се забелязва лека тенденция на завръщане на агресивния тенис и по-късите точки - Ноле засили сервиса и вече не е същият грайндър, Фед и Вава правят по безброй уинъри всеки мач, Лопес достига за първи път 1/4 финали и т.н. Явно никой не иска да последва съдбата на Рафи и на 30 г. да е изцеден като лимон, така че за в бъдеще може да има развитие в тази посока. Вчера се видя, че Фед много пъти правеше успешно сервис-волета особено когато Стан се дърпаше 3 метра зад основната линия на ретур, а и шантавият ретур-деми воле също му спечели точки тук-таме. Ще е интересно на финала колко пъти ще атакува мрежата, защото пасингите на Ноле изглеждаха много стабилни срещу Маринко.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 16:59

alessandron написа:
jjf написа:
След виковете, които издаваше в третия сет, ми стана още по-антипатична- такава простотия и неуважение към традициите на този спорт, а към противника.

:yes: :yes: :yes:

+12546209456738383812546328 :yes:

Ciao ciao Calendar Grand Slam :wave:

No bitch No :rofl: :rofl: :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   13.09.2015 07:07

Balleta написа:

Защо, Джоко дразни ли те?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 291 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Следваща