Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:20

Отговори на тема  [ 327 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Следваща
Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 19:06

Дяволе,

Прекаляваш, осъзнай се навреме.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 19:10

нажа, не съм те споменала, защото не попадаш в нито една от двете групи - нито си хейтур на фед, нито можеше да е по дифолт, щото тогава като открихме спамърсия сезон, беше ангажиран с/от друга потребителка, която много уважавам ... помниш, надявам се :yes:

п.с. Дяволче, какъв бан, какви пет лева? а втори, трети, амнайсти ник е все тая, но не мисля, че е нажата или сандро, и на двамата не ми хрумва за какво би им било. и двамата си отстояват позициите и нямат нужда от подобна детинщина

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 19:39

100% е втори ник и то на Нажата.
А и той призна с половина уста
Освен това стилът му е неговия и пуска през нощта (90% от постовете му) и иронията му е почти същата и сам се намеша в темата в момент в който погнах Нажата, който изобщо спря да ми отговаря, колко удобно, защото се появи трола и почна да адвокатства и да нагнетява напрежение и да напада личностно.
Аз с това нямам проблеми, но в този форум не исках да се случват нещата които се случваха в помията дир.бг или в кафето.
нямаше никакви проблеми, докато не стана тази иначе яка дискусия със страхотни мнения за класическия архив направо, но.... сещате се...

:yes:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 19:43

Henman написа:
Е, как да не си личеше, ве, 100 пъти ти повторих, че за мен Надал е най-силният ментално тенисист, но ако не може да тича и да блъска на макс, това му качество (силната психика, която не изчезва и продължава да си я има ВИНАГИ), няма как САМА да му печели турнири. Първо трябва да я има основата (физически да е на 100 %/да е назобан :) и тогава вече психиката може да направи разликата при 7-7 срещу Федерер в петия сет например. :-)

Е, то това е ясно (и важи за всички) :-D
изводът обаче е, че при равни начала/равностойни съперници и много важен мач, когато нещата са на кантар:
<<<психиката>>>

Последна промяна Diavolo на 27.09.2013 19:44, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 19:48

Diavolo написа:
Henman написа:
Е, как да не си личеше, ве, 100 пъти ти повторих, че за мен Надал е най-силният ментално тенисист, но ако не може да тича и да блъска на макс, това му качество (силната психика, която не изчезва и продължава да си я има ВИНАГИ), няма как САМА да му печели турнири. Първо трябва да я има основата (физически да е на 100 %/да е назобан :) и тогава вече психиката може да направи разликата при 7-7 срещу Федерер в петия сет например. :-)

Е, то това е ясно (и важи за всички) :-D
изводът обаче е, че при равни начала/равностойни съперници и много важен мач, когато нещата са на кантар:
<<<психиката>>>

Че тва нито аз, нито Нажата го оспорваме, но ОСНОВАТА ВИНАГИ е по-важна, щото ако я няма нея, няма да има значение върхът. Иначе е ясно, че когато физиката е равностойна, психиката решава, то пък си имах и хас да е друго. Обаче пирамидата за мен е талант+физика и отгоре психика. Затова и давам предимство на таланата и физиката. И е факт, че Надал нямаше да е това, което е, ако нямаше уникален талант.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 19:49

Diavolo написа:
100% е втори ник и то на Нажата.
А и той призна с половина уста
Освен това стилът му е неговия и пуска през нощта (90% от постовете му) и иронията му е почти същата и сам се намеша в темата в момент в който погнах Нажата, който изобщо спря да ми отговаря, колко удобно, защото се появи трола и почна да адвокатства и да нагнетява напрежение и да напада личностно.
Аз с това нямам проблеми, но в този форум не исках да се случват нещата които се случваха в помията дир.бг или в кафето.
нямаше никакви проблеми, докато не стана тази иначе яка дискусия със страхотни мнения за класическия архив направо, но.... сещате се...

Дяволе, четеш постовете, така както и Евангелието... Споменах ти вече, че с това си поведение форума ще се превърне в блог и там не ще си модератор, а оратор... не мод, а бот. :rock:

Съвет: изпадваш в коминча ситуация. :music:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 19:50

Da, da, da

No.......

не говорим за Гаске, Бердих и т.н. спорим за един от тримата, а при най-великите именно психиката.
въпросът не е в базата, а в това когато си изградил базата кое е най-важното
те нямат психиката, ''лузъри са'' / чоукъри хайде, по-точно казано
защото в главата..... нема никой :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 19:52

Bacchus написа:
Дяволе, четеш постовете, така както и Евангелието... Споменах ти вече, че с това си поведение форума ще се превърне в блог и там не ще си модератор, а оратор... не мод, а бот. :rock:

Съвет: изпадваш в коминча ситуация. :music:

О, Наж, здрасти. Ти винаги си се жегвал на тема свободата на словото
Докога ще разиграваш този цирк?
А ти гледай да не изпаднеш в клинична ситуация... :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 19:53

Balleta написа:
Diavolo написа:
Та, ако този трол не спре, защото вече не е интересен и беше разкрит бързо, бързо ще изискам БАН по айпи.
Идеята е този форум да не заприлича на клоаката в която бе превърнат дира и това е основната идея, но явно с добро не става и ще се предприемат крути мерки.
Също така личностни нападки тук не се толерират, а Бачуса и тук наруши ФАКчето на форума.

Толкоз по темата

е тука вече минаваш в абсурда - как ще изискваш бан за потребител, който дефакто не е направил нищо. Да не говорим, че нямаш никакви доказателства, че е втори ник. Айде стига глупости, виж каква яка тема стана :-D

Thanks, но нямам нужда от подкрепа. :thanks: Той ( :devil: )е вещ и сам си знае, но ако има бан, ще се превърне в калпазан!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 19:53

Diavolo написа:
Da, da, da

No.......

не говорим за Гаске, Бердих и т.н. спорим за един от тримата, а при най-великите именно психиката.

Не говорим само за Надал, а и по принцип. Колкото до Надал конкретно - на него играта му, стилът му изначално тръгва от физиката, точно затова я считам с малко по-важна за него и кариерата му, отколкото психиката. А че психически е много силен - характер (константа) + увереност (променлива) тва е ясно на всеки, дето малко е гледал тенис.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 20:00

Diavolo написа:
Da, da, da

No.......

И тук пак изтърва брънката, според мен. Базата (таланта) не се изгражда а се получава. Това ти повтарям N пъти вече.
И, ок, добре, ами ако базата е "калпава" тогава какво се случва?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 20:05

Ако базата/таланта е калпава (а аз ти казах, че спорта не е като изкуството, мисля че това го приемаш), но имаш добра кондиция и най-вече си силен в главата, то в най-грубия пример за случай ще си нещо като Давид Ферер.
А обратното? Яко талант, но няма воля, няма дисциплина и за капак във важния момент ти се разтреперват мъдуринките. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 20:07

alessandron написа:
Не говорим само за Надал, а и по принцип. Колкото до Надал конкретно - на него играта му, стилът му изначално тръгва от физиката, точно затова я считам с малко по-важна за него и кариерата му, отколкото психиката. А че психически е много силен - характер (константа) + увереност (променлива) тва е ясно на всеки, дето малко е гледал тенис.

Ами, Санде може, това си е твое мнение.
Но аз не съм съгласен. Специално за такива от калибъра на Надал най-голямото предимство и съответно най-силното оръжие е стабилността в главата. Психологическата устойчивост. :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 20:17

Diavolo написа:
Ако базата/таланта е калпава (а аз ти казах, че спорта не е като изкуството, мисля че това го приемаш), но имаш добра кондиция и най-вече си силен в главата, то в най-грубия пример за случай ще си нещо като Давид Ферер.
А обратното? Яко талант, но няма воля, няма дисциплина и за капак във важния момент ти се разтреперват мъдуринките. :-)

То, тогава ще си като всеки от топ 4 надолу. С това, мисля всеки се съгласи вече... Дъвчем едно и също, всеки път.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 20:24

Е, не точно...
Ако задълбаем по-подробно ще видим:

че има чоукъри (с което всички сме съгласни, на някои места им викат 'мъгове' :-D ), но има и такива, които са лимитирани, но са големи бойци, бачкатори. Нищо не дават даром, трябва да ги победиш в конкретния мач, без борба няма да мине.
Едните компенсират с единия елемент в повече, дригите с другия...
Изобщо специално този момент е много сложен и може да се пише до утре по него... Има много нишки и разклонения.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 20:34

Diavolo написа:
Е, не точно...
Ако задълбаем по-подробно ще видим:

че има чоукъри (с което всички сме съгласни, на някои места им викат 'мъгове' :-D ), но има и такива, които са лимитирани, но са големи бойци, бачкатори. Нищо не дават даром, трябва да ги победиш в конкретния мач, без борба няма да мине.
Едните компенсират с единия елемент в повече, дригите с другия...
Изобщо специално този момент е много сложен и може да се пише до утре по него... Има много нишки и разклонения.

Не съм искал да дълбаем. Това, което си написал е факт, което обаче не противоречи на това, че са под топ 4, което и казах, де. Не разбирам как написаното от мене породи написаното от тебе? :helpless:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 20:38

naja_haje написа:
Bacchus написа:
...

Еееех, добре си поиграх, време е да си призная.... Бакус ми е втори ник :-(

Ама, от друга страна, ако тоя форум имаше истински модеатор, а не аматьор, нямаше да отнеме 31 мнения, че да ме разкрият. Жалко само, че не можах да се регна в Уинърз на време, че да се сложа на резервната скамейка за наказание :-x

Наж, трябва да си горд от себе си. Виж как Дявола ти вярва безрезервно. Сред малцината си... Каза му, че Аз съм ти и хоп, взе го за чиста монета! С привилегии се ползваш, поздравления! :thumbs:

П.с. Обаче с това ти „признание” мен (второто ти Аз ;-)) на какъв хал ме постави, не е истина просто. :oops:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 20:53

Diavolo написа:

О, Наж, здрасти. Ти винаги си се жегвал на тема свободата на словото
Докога ще разиграваш този цирк?
А ти гледай да не изпаднеш в клинична ситуация... :-D

Кажи му го лично, мен не ме замесвай, плс. Всеки друг разбра, или поне се усеща вече, само ти все още си във филм. Една от причините е, че четеш избирателно!

Бтв, това последното, като заплаха ли да го разбирам?... Бан е едно, но това е нещо друго? Понеже сме в кибера само това мога да направя... :tomate:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 21:45

Тук се получи едно хубаво преплитане на дискусиите.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 22:14

IchWill написа:
Тук се получи едно хубаво преплитане на дискусиите.

Ами да, осрахме ти темата, но виждаш какво става и как някои хора си играят с търпението ми. Сърди се на хейтърите, не аз започнах, не аз съм давал определения и т.н.
Е, поне твоята тема стана най-оборотната във форума извън ГШ тема за коментари. :first:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 327 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Следваща