Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 04:06

Отговори на тема  [ 725 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  Следваща
Уимбълдън 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 21:47

A.Agassi написа:
Diavolo написа:
Киргиос напълно заслужено победи в този мач, игра си играта и не му пукаше, този непукизъм го показа и срещу Гаске, имаше 9 мачбола от които поне 7 спаси с много смела игра на ръба на риска. Много и му върза там де, но съдбата....
Такива фойерверки всеки може да прави, да видим дали ще направи голяма кариера, аз лично се съмнявам, но му го пожелавам, колкото повече такива нестандартни играчи толкова по-добре. Но и той е ботче от дъното на корта... Няма от младите нито един с добри волета, уви.

Надал не игра никак слабо, допусна само 1 пробив, но го нямаше този интензитет от предните му мачове. Можеше и трябваше да спечели поне един от двата тайбрека, сякаш и самия Надал не вярваше на това което се случва, а може би си мислеше, че най-лошото за него е минало, не знам, но като че ли леко подцени нещата. Трябваше да форсира повече на ретур, повече риск, а той игра подсигурен процентен тенис надявайки се, че непознатия младок ще чоукне, особено в решаващия тайбрек на третия сет игра форсирайки ънфорси от ракетата на Ник, но той не направи такива.
Много неприятен жребий, така и и не можа да стигне до фазата където е най-силен - 1/4 финали и нагоре, особено на 1/2 финал няма по-добър от него в историята.
Сега трябва да атакува с всички сили US Open, където ако задържи това ниво на игра ще бъде много трудно да бъде победен.

пак се потвърди тезата, че някой, който е необременен срещу Рафа и играта му е непозната за испанеца е много по-опасен отколкото обичайните заподозрени (Цонга,Бердих,Нишикори,Раонич и т.н) естествено само тревата предполага такива изненади, защото мачовете са по-къси и физическото превъзходство на Рафа не може да си каже думата. после пак разправяйте за бавната трева- на друга настилка кога ще станат тия близо 40 аса? иначе си прав за подценяването и чакането на грешка, имаше няколко ключови момента, в който Надал беше необяснимо пасивен, а пък когато се опита да форсира допусна ънфорси. в четвъртия сет пък се наложи да сервира втори- винаги коварно срещу биг сървър в зоната... изобщо пълен ташак :dunno:

Ми те другите настилки просто са още по-бавни особено като няма и терафлекс сега - Навратилова нали разправяше, че в ИУ противниците й имат време да пият кафе след апроуча й и тогава да направят минаващ. Отделно Надал може да е много добър на ретур принципно, но заради големия замах най-вече при форхенда, му липсва натуралния инстинкт за този удар и затова много често биг хитъри го засипват точно него с асове и или го бият, или са близко до това - справка Росол, Хаазе, Печнер и т.н.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат

Balleta написа:
SUBXERO написа:
Оттук нататък съм за Бум Бум Бине. Искам реванш за миналата година!

Абсолютно Лисики до края, ама не ми се вярва, тая надувка Халеп най-накрая има чист път към титлата, ако не чокне пак ментално, но Маша я няма вече, така, че ще диша по леко ... все пак успех на Кума Лиса, дано има шанс и късмет

надувка? надувка е Шарапова, но не и Халеп, която е изключително земно, слънчево и естествено момиче. И не знам защо реши, че Халеп зависела от това дали Шарапова я има или няма. Халеп е много по-талантлива тенисистика от Мария и в скоро време ще почне да я побеждава често по турнирите.
И тук пред Халеп има далеч по-опасни съпернички отколкото Шарапова - на дневен ред е Лизики, а после Кербер или Бушар все адски неприятни съпернички.

Отговори с цитат

Дяволе,що да калитарства Федята в случая?Верно ли мислиш че Надал с тая форма на трева дето всяка година пада от знайни и незнайни,щеше да затрудни Рожето?Въобще не му е сигурна титлата.Може да падне спокойно и от Стан,а и после Раонич(дано играе с него де).А след това Мъри/Джоко...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 21:48

Diavolo написа:
честита 18 титла на калиткото Фед

Ама нали Гришата трябваше да е шампион по сценария на папийонките?!? :unsure:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 21:49

Henman написа:
Ми те другите настилки просто са още по-бавни особено като няма и терафлекс сега - Навратилова нали разправяше, че в ИУ противниците й имат време да пият кафе след апроуча й и тогава да направят минаващ. Отделно Надал може да е много добър на ретур принципно, но заради големия замах най-вече при форхенда, му липсва натуралния инстинкт за този удар и затова много често биг хитъри го засипват точно него с асове и или го бият, или са близко до това - справка Росол, Хаазе, Печнер и т.н.

тарафлекса бе забранен защото е опасен за здравето на тенисистите. в момента се игра много по-силов и физически тенис от когато и да било и само това остава да им се сервира на тенисистите, ще окапат като зрели круши.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 21:51

Christianssen написа:
Дяволе,що да калитарства Федята в случая?Верно ли мислиш че Надал с тая форма на трева дето всяка година пада от знайни и незнайни,щеше да затрудни Рожето?Въобще не му е сигурна титлата.Може да падне спокойно и от Стан,а и после Раонич(дано играе с него де).А след това Мъри/Джоко...

Никакъв шанс нямаше да има Фед на полуфинала срещу Рафа, мина времето на победите на Федерер над Надал на ГШ някъде през далечната 2007 г.
Жалко (за феновете на Надал и за неутралните фенове), че няма да гледаме тази класика

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 21:52

Diavolo написа:
Henman написа:

тарафлекса бе забранен защото е опасен за здравето на тенисистите. в момента се игра много по-силов и физически тенис от когато и да било и само това остава да им се сервира на тенисистите, ще окапат като зрели круши.

Ти играл ли си на тарафлекс някога? По-изцеждаща и гадна за ставите настилки от тези в Мелбърн и Индиън Уелс не може да се измисли. На тарафлекса точките и съответно мачовете ще са много по-кратки освен това.

Последна промяна Henman на 01.07.2014 21:53, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 21:55

Christianssen написа:

Федерер е изключително свеж, защото игра с най-посредствените и слаби на трева тенисисти с изключение на Жил Мюлер който отдавна не е фактор. Сега за капак Вавринка ще му излезе след два поредни дена игра без почивка. Отделно Федерер е и в много добра форма, а и с Едберг афишириха, че голямата цел за сезона е 18 титла от ГШ и 8 на Уимби. Засега всичко върви по план, наредиха кошмарен жребий за Надал, ако може да отпадне, не сложиха тези бигхитъри на Ноле и Мъри, защото имат по-добър ретур, а пък им сложиха разнообразни съперници + да са в един поток и да се избият на полуфинала.
Тук само Надал и Мъри могат да го бият, единия го няма вече
при финал Джокович - Федерер съм твърдо за Ноле, но Фед му е доста неудобен на Нолката

:uuu:

Последна промяна Diavolo на 01.07.2014 21:56, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 21:56

Diavolo написа:
Christianssen написа:

Никакъв шанс нямаше да има Фед на полуфинала срещу Рафа, мина времето на победите на Федерер над Надал на ГШ някъде през далечната 2007 г.
Жалко (за феновете на Надал и за неутралните фенове), че няма да гледаме тази класика

На трева Федерер може да бие всеки.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 21:57

alessandron написа:
Diavolo написа:
честита 18 титла на калиткото Фед

Верно си голяма злоба - не заслужаваш и една честитка за Надал някога да ти се даде.

Не бе, Санде, той само подклажда заверата на тъмните сили в полза на Гришко.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат

Diavolo написа:
Трябваше да форсира повече на ретур, повече риск, а той игра подсигурен процентен тенис надявайки се, че непознатия младок ще чоукне, особено в решаващия тайбрек на третия сет игра форсирайки ънфорси от ракетата на Ник, но той не направи такива.

Е за тва става въпрос! :wave:
:tomate:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат

Henman написа:
Ти играл ли си на тарафлекс някога? По-изцеждаща и гадна за ставите настилки от тези в Мелбърн и Индиън Уелс не може да се измисли. На тарафлекса точките и съответно мачовете ще са много по-кратки освен това.

Това бе официалното становище на ATP по случая защо забраняват тарафлекса.
Аз не съм играл на тарафлекс, но така били казали докторите.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 21:59

alessandron написа:

Ще ти се ама не е така
и Фед на трева не е такъв властелин както Рафа на клей и никога няма да бъде

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:00

Diavolo написа:
наредиха кошмарен жребий за Надал :uuu:

Спри се малко, излагаш се отново и отново. А на Надал на УСО 2013 като "му наредиха" чуден жребий, тогава що не каза нищо?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:02

Diavolo написа:
alessandron написа:

Ще ти се ама не е така

Добре, спец. Всичко знаеш и можеш - що ли се занимавам с теб, ами не зема да последвам примера на Нажата, Шева и Фогела.

Последна промяна alessandron на 01.07.2014 22:03, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:03

alessandron написа:
Ти не ме четеш явно, аз ли не обяснявам - казвам, че имаше много проби и не стана ясно кои на кого са, разбираш ли? Точно това ти казвах и в предните пасажи - че съдът не даде никаква възможност да се каже проба А е на едикой си, нищо няма или да, вземал е забранено, проба Б е на едикой си, нищо няма или да, вземал е забранено и т.н. Тва е - аз не ти твърдя, че Надал е вземал 100% при Фуентес, но твърдя, че не се доказа 100% дали е ходил при Фуентес. Щеше да се докаже точно по пробите, щото няма как кръвна проба да се изманипулира и да излезе, че е на друг човек.

Е как не те чета?
Нали писа, че бил мой проблема, че не съм могъл да намеря инфо в нета, кои са имената ходили при Фуентес. И аз ти казах дай да прочета кои са тези юнаци и дали са ходили на кафе или за нещо друго :)
Та по въпроса чел съм, че Ферер е бил клиент на Фуентес, но това не е доказано и е по-скоро жълтина за мен, няма факт. А за испанския съд, пак само догадки. Според теб Надал е в писъка, според мен не е. Когато ми покажеш списъка да видя черно на бяло какво пише всичко е в сферата на догадките и конспирациите.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:06

alessandron написа:
Diavolo написа:
alessandron написа:

Ще ти се ама не е така

Добре, спец. Всичко знаеш и можеш - що ли се занимавам с теб, ами не зема да последвам примера на Нажата, Шева и Фогела.

То като няма аргументи човек така е най-лесно.
виж, че нарочно ви дразня малко, защото съм адски ядосан и разочарован, как се връзваш само не е истина, хихи
за какво се ядосваш, трябва да си неземно щастлив, ето дори ти честитя титлата на Фед, да не кажеш, че не съм джентълмен :-)
И ако обичаш не намесвай Фогела, който нито се е отказвал да пише заради мен нито нищо, Нажата също. че дори и Нолето, пълни глупости са това, най-вече за Фогела. :uuu:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:09

Между другото за кошмарния жребий на Надал - почва с номер 51 в света, продължава с номер 52, в трети кръг става още по-трудно - с номер 63, а сега падна от номер 144.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:15

Diavolo написа:
И ако обичаш не намесвай Фогела, който нито се е отказвал да пише заради мен нито нищо, Нажата също. че дори и Нолето, пълни глупости са това, най-вече за Фогела. :uuu:

Питай ги, особено Нажата и Ноле. Фогела вероятно не е, но за другите двама изобщо не съм сигурен. Все едно, действително ме ядоса и не ме изобщо грижа колко велик се чувстваш, като дразниш - просто действително спирам да говоря, защото в крайна сметка точно с дразненето, което предизвикаш, ми отравяш дори удоволствието да гледам тенис при цялата помия с която трябва да се занимавам всеки ден.

Последна промяна alessandron на 01.07.2014 22:15, променена общо 1 път

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:18

Diavolo написа:

Няма да ви развалям Рафа-феста дълго, едно 19 годишно австралийче се погрижи вече. Но, защото виждам, че някак си съм се намесил без дори да участвам, ще изясня. Прав е Сандро и последните мнения показват това, което за всички пищеши по-отдавна е очевадно - теникийко брояч до дупка, монтонно радио и отявлен хейтър. Какъвто шефа, такъв стана и форума, уви. Забавлявайте се на воля, като гледам и на Сандро не му остава много и тогва Рафа-феста ще е още по-пълен, оргазъм след оргазъм след всяко мощно 'вамос' ще има. А, като задмине 17те... ах, тогава, тогава.. предвиждам такъв живот....

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 725 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  Следваща