Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:59

Отговори на тема  [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Следваща
US Open' 2013 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 06:18

Милош, Милош :outofspace:
Как можа да загубиш този мач не е истина.
Пробив имаше в четвъртия сет, имаше и мачбол и топка в игра и един милион шансове за пробива.
Голям мач стана обаче. И двамата играха силно, имаше невероятни избухвания. Изобщо днес много силни мъжки мачове. Най-накрая!!!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 06:18

Раонич с 102 уинъра и въпреки това загуби мача. :-o

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 10:03

Diavolo написа:
Имах някакво усещане за труден мач за Федерер, писах за това преди няколко дена, евентуално победа с 3-1/3-2 след здрава битка, но чак пък загуба... пфф. Абсурдно. Робредо беше един от най-големите клиенти на Фед.
Не знам и аз какво да мисля.
Може да звучи странно, но според мен Роджър предаде мача, просто не искаше в тази си форма да срещне Надал, а само тук Рафа не го е побеждавал на ГШ ниво. Прекалено демонстративно загуби някои точки, Роджър. Да, Робредо игра много силно и както писах налагаше топчето както никога досега, но такива грешки на Роджър и то в сюблимни моменти е просто нереално. Фед можеше да пробие поне 5 пъти с лекота, е как така все взимаше нелогичното решение, да не говорим за толковата сбъркани ретури, имаше и два лоба и толкова сбъркани форхенди, направо...
Добре ок не е във форма, не е същия който беше, но да не може да вземе сет на Робредо. Тц тц, на Фед просто не му се играеше.
Може да бъркам, но ми е супер странно това поведение.

Тоя форум спокойно можете да го прекръстите на "Тенис конспирации".

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 11:31

Според мен е време Федерер да се отказва, просто само се излага, да загубиш от регенерат като Робредо на US Open е абсолютна излагация, неможе най-великия за всички времена да си позволява такива загуби, видно е че вече не е на ниво, затова колкото по-бързо окачи ракетата толкова по-добре.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 12:10

Няма такъв насран тип като кравата. Само като разбере, че е в частта с Надал и пълни гащите. Да вземе верно да се отказва, щото иначе му предстои едно от двете - или 10-30 баланс срещу Надал, или загуби от разни смешници, които винаги са му били абонати. :petku: :clown:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 14:42

Не мога да разбера обаче защо така организаторите прецакаха Вика и Ана, при положение, че спокойно можеха вчера да играят на Артър Аш след Надал - Колшрайбер, а можех да ги сложат и на Армстронг след Фед - Робредо. :-o :uuu:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 15:27

Diavolo написа:
Не мога да разбера обаче защо така организаторите прецакаха Вика и Ана, при положение, че спокойно можеха вчера да играят на Артър Аш след Надал - Колшрайбер, а можех да ги сложат и на Армстронг след Фед - Робредо. :-o :uuu:

кое му е спокойното след Надал-Райбер, не е нормално мач да почва в 11 часа, 1 час преди полунощ, по скоро ненормално беше когато Серина игра по подобно време на нощите с Шведова.
Говориш си ей така, две за три. Ако случайно мача им продължи близо 3 часа това значи да осъмнат до 2 в полунощ :outofspace:
Виж на Армстронг по е можело, освен ако е нямало някои двойки по това време

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 16:19

Тая загуба от Робредо е абсолютно ... не знам и аз какво. Няма такава простотия и от това, което видях на репортаж, Федерер във важни точки играеше крайно незаинтересовано. Или да се отказва като не му се играе, или да се съсредоточава и да се бори. Не може хем да не се отказваш, хем да се лигавиш.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 16:22

Никой не вярва, че Хюит може да бие Южни при баланс 5-1 за озито в преките двубои и при впечатляващата победа над Дел Потро? Толкоз ли пък силно играе Миша, не съм му гледал мач дотук или просто глутницата зад гърба ми залага на руснака с идеята да ме изпревари?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 16:39

Balleta написа:
Говориш си ей така, две за три.

значи балетче не си запознат с нещата ;)
1) спокойно можеха да го сложат след Надал - Райбера. Надал - Райбера беше първия мач от нощната сесия, а винаги има два. Знаеш ли кой игра на Аш след Рафа - Райбера? Двойки мъже играха.
2) Можеше и да е на Армстронг след Фед - Боредо
3) Можеше и най-мъдрото решение - на корт 11, той е телевизионен и можеше да се играе (както преместиха на корт 17, Раонич - Гаске)

виж самите американци какво пишат за функционерите от USTA
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=591489

Сега моето лично мнение е това което направиха вчера организаторите беше правилно и новаторско само с изключение на Аза - Ана. Ако бяха вмъкнали и Аза - Ана щях да пусна нарочна тема само с похвали за тях.
Допускам и че са се допитали до самите състезателки и те самите не са имали нещо против, но само гадая в случая. Все пак при жените форматът винаги е 2/3 и са свикнали... Виж мъжки мач в 3/5 формат на ГШ не бива да се допуска да се играе без ден почивка, би трябвало и двамата играчи да са равнопоставени и по-добрия да победи. Или и двамата да почиват един ден или нито един. Простот форматът е разликата...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 16:41

alessandron написа:
Никой не вярва, че Хюит може да бие Южни при баланс 5-1 за озито в преките двубои и при впечатляващата победа над Дел Потро? Толкоз ли пък силно играе Миша, не съм му гледал мач дотук или просто глутницата зад гърба ми залага на руснака с идеята да ме изпревари?

Това ти е шансът, ако познаеш този мач, почти сигурно взимаш втора титла в Ню Йорк! Но ще изгърмиш, Миша ще козирува в края! :devil:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 16:44

Diavolo написа:
alessandron написа:

Това ти е шансът, ако познаеш този мач, почти сигурно взимаш втора титла в Ню Йорк! Но ще изгърмиш, Миша ще козирува в края! :devil:

Ще видим. ПрОдаде Хюит за тенекето, не е изненада де :laugh: Отделно и да не позная, заради Пенета имам достатъчно аванс, че да си позволя да се боря във финалните фази. А тъй като в събота пътувам, вероятно ще пусна накуп мъжки полуфинали, мъжки финал и женски финал - такива аванти отдавна не съм давал :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 16:46

alessandron написа:
Тая загуба от Робредо е абсолютно ... не знам и аз какво. Няма такава простотия и от това, което видях на репортаж, Федерер във важни точки играеше крайно незаинтересовано. Или да се отказва като не му се играе, или да се съсредоточава и да се бори. Не може хем да не се отказваш, хем да се лигавиш.

Гледах отново мача изцяло с коментар на английския Евроспорт и коментаторите бяха шокирани от поведението на Федерер.
Думичката ''шейм'' присъстваше доста често.
Общо взето мнението навсякъде и по форуми и специалисти е, че Федерер трябва да се отказва, защото никой не иска да го вижда такъв.
Според мен обаче няма да се откаже, докато не подобри всичко което може да подобри като останали рекорди и какъвто е инат ще си играе заради Рио' 2016. Предполагам, че ще се откаже на УСО' 2016 г. Или в Базел същата година.

Последна промяна Diavolo на 03.09.2013 16:52, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 16:50

alessandron написа:
Ще видим. ПрОдаде Хюит за тенекето, не е изненада де :laugh:

Хех :)

Южни игра много силно срещу Хаас (въпреки че Хаас имаше проблеми) и изобщо от това което видях от него в турнира е отлично подготвен и фокусиран. А и Ню Йорк му е любимия шлем от годината.
Хюит е по-добрия тенисист, но според мен няма да му стигнат силите. Дел Потро го изтърва, Донской почти не го тества, а в моментите в които руснака играеше силно, Хюит се огъваше. Общо взето се измъкваше, но не играе най-добрия си тенис, малко са залъгващи тези резултати.
Но разбира се всичко може да стане. Южни си е чоукър, а Хюит един от най-великите бойци в историята.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 16:53

Diavolo написа:
alessandron написа:
Ще видим. ПрОдаде Хюит за тенекето, не е изненада де :laugh:

Хех :)

Южни игра много силно срещу Хаас (въпреки че Хаас имаше проблеми) и изобщо от това което видях от него в турнира е отлично подготвен и фокусиран. А и Ню Йорк му е любимия шлем от годината.
Хюит е по-добрия тенисист, но според мен няма да му стигнат силите. Дел Потро го изтърва, Донской почти не го тества, а в моментите в които руснака играеше силно, Хюит се огъваше. Общо взето се измъкваше, но не играе най-добрия си тенис, малко са залъгващи тези резултати.
Но разбира се всичко може да стане. Южни си е чоукър, а Хюит един от най-великите бойци в историята.

Е аз затова и попитах за мнение, защото Хюит го гледах с Дел Потро, но Южни изобщо не съм го гледал. Да, на Миша в Ню Йорк му е добре и сега му е шансът, но според мен Хюит се е надъхал и ще стане битка. Изглежда ми и кондиционно окей, отдавна не е бил така.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 17:00

Diavolo написа:
Balleta написа:
Говориш си ей така, две за три.

значи балетче не си запознат с нещата ;)
1) спокойно можеха да го сложат след Надал - Райбера. Надал - Райбера беше първия мач от нощната сесия, а винаги има два. Знаеш ли кой игра на Аш след Рафа - Райбера? Двойки мъже играха.

ами ти сам си отговаряш дали е можело на тоя корт или не :dunno: Те организаторите ей така ще си играят на местенки цял ден заради кефа на някой от София :laugh: Не е нормално да се играе тенис след полунощ това е, дали е можело на другите не знам, може и там да е имало двойки

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 17:13

пффффф :outofspace:

Аве, то цялата програма беше разместена. Пратиха Федерер на Армстронг за бога!!! Но оставиха втория мач от нощната сесия. И няма проблеми в Ню Йорк от късно завършване на сесия. Случвало се е да се играе и след 02:00 ч.
Рафа - Райбер започнаха по прогграма в 07:10 ч. ПМ, можеше след това да е Аза - Ана, а не двойките. Т.е. да канселират двойките, защото винаги предимство са имало сингъл мачовете.

за Армстртонг. Не, след Фед - Томи нямаше друг мач там.
По програма имаше, но го канселираха - трябваха да играят сестрите срещу Павлюченкова/Шафаржова на двойки. Но някои двойки остават, други не, изобщо сътвориха голям миш-маш :))

И да, можеха да ги изкарат да играят на 11 корт, за какво размотаване говорим ве, те двете изобщо не излезнаха дори да разиграват. :-D

предполагам са очаквали да има дъдж и такива бяха прогнозите, но то целия дъжд се изля ранния следобяд.

Последна промяна Diavolo на 03.09.2013 17:14, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 20:31

alessandron написа:

Между другото помня един от мачовете между двамата - на шампионския за Лейтън Уимбълдън 2002. Толкова отдавна беше, че все едно никога не е било. Та тогава Хенман беше в топ 4! :-D

Иначе и аз мислех, че Южни е фаворит, но очаквах тежка битка, вместо това Хюит за момента е напълно безпомощен на корта. Трябва да влезе малко навътре и да спре с тая пасивна игра, за да стане мач.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 21:54

Henman написа:
alessandron написа:

Между другото помня един от мачовете между двамата - на шампионския за Лейтън Уимбълдън 2002. Толкова отдавна беше, че все едно никога не е било. Та тогава Хенман беше в топ 4! :-D

Иначе и аз мислех, че Южни е фаворит, но очаквах тежка битка, вместо това Хюит за момента е напълно безпомощен на корта. Трябва да влезе малко навътре и да спре с тая пасивна игра, за да стане мач.

Хюит изтърва ебати шанса да поведе с 2:1 сета и да обърне тотално инициативата - ПРЕСТЪПНО не натисна достатъчно при 30:0 и вместо 40:0, стана 30:15 след изумителен пасинг на Южни, който му вдъхна сили. После при 40:30 след ас Хюит направи двойна грешка и всичко замина. Това беше много ключов момент, ДЕЕЕБА И ОЗИТО ТЪПО !!! :ireful:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   03.09.2013 22:04

Тоя Хюит ЯВНО обича по трудния начин да ги прави нещата. Като гледах тайбрека и се сетих в най-силните си години ква пиявица беше - точно като сега, връща, връща, дебне и накрая отсреща идва грешката ... е, преди Фед да вземе да се хване в ръце де. А Мишата нещо тежичко взе да диша, май-май не му харесва тоя стил на игра ...

Последна промяна alessandron на 03.09.2013 22:05, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Следваща