* Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 22:49
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | Diavolo написа: Санде, знаеш, че съм прав  и в Рим Рафа може и да обърнал след прекъсването, но ако бе сухо и топло, Саша никога нямаше да бъде в тази си позиция. И какво ако не бе спрял мача заради дъжда, при 2-3 все едно Надал нямаше шанс, така ли? А когато се върнаха какво бе времето, пак същото, само дето още по-влажно и хладно. Колко мача през годините си виждал да обръща и то след фрапантно изоставане в сет/мач, дори и срещу Фед и кой ли още не. Вярно, стария Надал, но нз, пак е той. Гледайте малко по-реално на нещата, знам че всички сме фенове все пак.  |  |  |  |  |
Дяволе, неслучайно пиша все по-малко тук и влизам все по-рядко. Хенмана ти го е казал много добре какво беше в 1 сет - 20:4 на клей, ако ще сняг да е валял?! С теб вече сериозно да говоря и споря за любимците ти изобщо нямам намерение - пиша 1 път, най-много 2. |  |  |  |  |
И какво като е 20:4? Формата е 3/5. Медали за най-бърз старт не се дават, а за най-бързо финиширал.Не пишеш често, защото предполагам имаш много работа в актуално и даже още повече работа ти пожелавам, което е за добро. Не виждам и в другите форуми да пишеш. И не виждам с какво съм те засегнал теб или някой друг освен, че казвам очевадни неща. Някъде лични нападки да видя, че да реагираш така? А от това, че от много време насам не пишеш само форума губи. Е, аз не писах близо 2 месеца след стачката която обявих, ама не съм нападал някой клубар, че е заради него. Тц тц
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 22:57
Не може да сравняваш Халеп с такива като Бартоли, Остапенко, Пенета и пр. заради ранглистата и постоянството. 1 титла променя страшно много неща (най-малкото аз ще позная, а ти и някои други, които прогнозираха, че никога няма да спечелят ще загубят). Освен това след 1 титла винаги могат да последват и още. 1 титла ще и стовари огромен товар от плещите и и съм сигурен, че след това ще и е по-леко. Има още бъдеще пред Симона, този негативен баланс няма да е вечен. В нея има хляб и както каза и Джон Макенроу, такива като нея рано или късно обръщат зара и накланят събитията в тяхна полза. Когато се трудиш толкова много, рано или късно ще успееш. Халеп е голям боец и е много трудолюбива. Успехът и е въпрос на време. 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 23:14
утре ще е голям ден заради отложените мъжки мачове, чакам Рафа да си обърне и да видим дали Халеп е готова най-накрая да си вземе своето или брилянтната и мощна като хала Мугуруса ще изнася нови лекции, искам да видя също така Халеп дали е подготвена тактически да изкара от комфортната зона испанката, нещо което Маша днес не направи, защото няма как да се надблъскаш с по-мощна състезателка в пика и, доста любопитен и непредсказуем мач с голям залог се очертава, мача между двете американки не ми е толкова интересен, но може и крайната победителка в турнира да е от тоя мач, само не искам Стивънс да печели пак един път и е достатъчен много гаден стил на игра има и ми писна да и връзва, както дявола хейти Возняки, тази ми е мойта "любимка", стискам мощно палци на Кийс да и върне за ЮСО 
Последна промяна juve на 06.06.2018 23:15, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 23:56
Много ме е яд за този рекорд. Не мога да го прежаля  Значи Рафа спаси 2 сетбола, втория след феноменална къса от форхенд от нищото, след което Шварцман сбърка и Рафа получи шанс за пробив и 5-5 и точно тогава последва идиотска грешка от бекхенд. Полудех направо, ей. Виждах го как се спасява и този път и ще мине сух измежду капките, но не би. Много лоша игра на Надал, защитна, нервна. Имах някакво такова предчувствие ама чак пък толкова. Той и Надал си го каза, ''повече няма каня Шварцман в моята школа, защото става все по-добър'' п.п. Двамата много често и тренират заедно.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 00:01
 |  |  |  | juve написа: утре ще е голям ден заради отложените мъжки мачове, чакам Рафа да си обърне и да видим дали Халеп е готова най-накрая да си вземе своето или брилянтната и мощна като хала Мугуруса ще изнася нови лекции, искам да видя също така Халеп дали е подготвена тактически да изкара от комфортната зона испанката, нещо което Маша днес не направи, защото няма как да се надблъскаш с по-мощна състезателка в пика и, доста любопитен и непредсказуем мач с голям залог се очертава, мача между двете американки не ми е толкова интересен, но може и крайната победителка в турнира да е от тоя мач, само не искам Стивънс да печели пак един път и е достатъчен много гаден стил на игра има и ми писна да и връзва, както дявола хейти Возняки, тази ми е мойта "любимка", стискам мощно палци на Кийс да и върне за ЮСО  |  |  |  |  |
Освен всичко друго този мач е и сблъсък за номер 1 в света. Която измежду двете бие става номер 1 от понеделник, дори и да загуби мача за титлата. Изобщо мач с огромен залог. Понеже е намесена и ранглистата си мисля, че Халеп ще измъкне мача, защото Мугуруса с нищо не заслужава номер 1. Освен това до тук Гарбине имаше прекалено много леки мачове, да не каже протоколни и изобщо не е била тествана и това ще и изиграе лоша шега според мен. И на клей двете са се срещали само веднъж и Халеп взе този мач. Да, на Стивънс страшно много и връзва с жребиовките.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 00:09
 |  |  |  | Diavolo написа:  |  |  |  | juve написа: утре ще е голям ден заради отложените мъжки мачове, чакам Рафа да си обърне и да видим дали Халеп е готова най-накрая да си вземе своето или брилянтната и мощна като хала Мугуруса ще изнася нови лекции, искам да видя също така Халеп дали е подготвена тактически да изкара от комфортната зона испанката, нещо което Маша днес не направи, защото няма как да се надблъскаш с по-мощна състезателка в пика и, доста любопитен и непредсказуем мач с голям залог се очертава, мача между двете американки не ми е толкова интересен, но може и крайната победителка в турнира да е от тоя мач, само не искам Стивънс да печели пак един път и е достатъчен много гаден стил на игра има и ми писна да и връзва, както дявола хейти Возняки, тази ми е мойта "любимка", стискам мощно палци на Кийс да и върне за ЮСО  |  |  |  |  |
Освен всичко друго този мач е и сблъсък за номер 1 в света. Която измежду двете бие става номер 1 от понеделник, дори и да загуби мача за титлата. Изобщо мач с огромен залог. Понеже е намесена и ранглистата си мисля, че Халеп ще измъкне мача, защото Мугуруса с нищо не заслужава номер 1. Освен това до тук Гарбине имаше прекалено много леки мачове, да не каже протоколни и изобщо не е била тествана и това ще и изиграе лоша шега според мен. И на клей двете са се срещали само веднъж и Халеп взе този мач. Да, на Стивънс страшно много и връзва с жребиовките. |  |  |  |  |
финал Слоан - Мугуруза ….
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 00:16
не заслужава защото е непостоянна, ама като влезе във форма за шлемовете ходи я спирай, същата като Стан едно време, можеше да пада от всякакви балъци, но дойдеше ли шлем мачкаше, а Гарби е само на 24 и върви смело към трети шлем, ще видим утре, нямам търпение 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 01:00
ех, Юве, Юве, ама си и ти, естествено, че заслужава щом има точките за това, в случая нали знаеш защо "не заслужава" ??? ...елементарно е, защото би Серена преди две години точно тук и оттогава е в графата "хейтвани" и "незаслужаващи" 
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 01:27
Утре Рафата ще бие с 3-1 като последния сет ще бъде 6-0. По-интересно ще е на полуфиналите (дефакто финал), където ще срещне много силен съперник и там може да стане класика. Аз съм за Чилич. 
|
|   |
|
 |
|
MCStranger
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 07:39
 |  |  |  | juve написа: утре ще е голям ден заради отложените мъжки мачове, чакам Рафа да си обърне и да видим дали Халеп е готова най-накрая да си вземе своето или брилянтната и мощна като хала Мугуруса ще изнася нови лекции, искам да видя също така Халеп дали е подготвена тактически да изкара от комфортната зона испанката, нещо което Маша днес не направи, защото няма как да се надблъскаш с по-мощна състезателка в пика и, доста любопитен и непредсказуем мач с голям залог се очертава, мача между двете американки не ми е толкова интересен, но може и крайната победителка в турнира да е от тоя мач, само не искам Стивънс да печели пак един път и е достатъчен много гаден стил на игра има и ми писна да и връзва, както дявола хейти Возняки, тази ми е мойта "любимка", стискам мощно палци на Кийс да и върне за ЮСО  |  |  |  |  |
И аз съм за Мади в тоя мач, но не мразя Стивънс. Интересното е, че и двете са доста удобни за Халеп и сравнително неудобни за Мугуруса. Това е европейски клей, колкото и да е абсурдно, американците от години не могат да постигнат нищо тук - и при мъжете, и при жените.. Казвам го като допълнителен фактор за финала.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 10:18
 |  |  |  | Diavolo написа:  |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | Diavolo написа: Санде, знаеш, че съм прав  и в Рим Рафа може и да обърнал след прекъсването, но ако бе сухо и топло, Саша никога нямаше да бъде в тази си позиция. И какво ако не бе спрял мача заради дъжда, при 2-3 все едно Надал нямаше шанс, така ли? А когато се върнаха какво бе времето, пак същото, само дето още по-влажно и хладно. Колко мача през годините си виждал да обръща и то след фрапантно изоставане в сет/мач, дори и срещу Фед и кой ли още не. Вярно, стария Надал, но нз, пак е той. Гледайте малко по-реално на нещата, знам че всички сме фенове все пак.  |  |  |  |  |
Дяволе, неслучайно пиша все по-малко тук и влизам все по-рядко. Хенмана ти го е казал много добре какво беше в 1 сет - 20:4 на клей, ако ще сняг да е валял?! С теб вече сериозно да говоря и споря за любимците ти изобщо нямам намерение - пиша 1 път, най-много 2. |  |  |  |  |
И какво като е 20:4? Формата е 3/5. Медали за най-бърз старт не се дават, а за най-бързо финиширал.Не пишеш често, защото предполагам имаш много работа в актуално и даже още повече работа ти пожелавам, което е за добро. Не виждам и в другите форуми да пишеш. И не виждам с какво съм те засегнал теб или някой друг освен, че казвам очевадни неща. Някъде лични нападки да видя, че да реагираш така? А от това, че от много време насам не пишеш само форума губи. Е, аз не писах близо 2 месеца след стачката която обявих, ама не съм нападал някой клубар, че е заради него. Тц тц |  |  |  |  |
Аз че работа имам, имам, но именно и заради това вече нямам капка желание да споря като едно време. Разбрах те - Надал е ощетен, Шварцман 20:4 направи заради лошото време, то е станало лошо след първите 2-3 гейма.
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 13:41
както и очаквахме Рафа мачка джуджето след паузата на слънце, но утре ако пак е влажно и мача с Делпо е в късните чаове, сигурно пак ще са мъки и ще ми напомни на мача срещу Содата 2009 
Последна промяна juve на 07.06.2018 13:41, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 14:41
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 14:43
и въпреки разултата, който лъже, тоя Диего е голяма напаст прави брутални разигравания и се бори до дупка дори и да пада 0:5 и не случайно е близо до 10 и ще влезе скоро, голяма борбеност и дух за тоя ръст, признавам го, нашия ако имаше наполовина от неговата да е номер 1 вече, ама да си гледа Никол 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 14:44
нищо нека идва Маринко, Рафата го чака заради АО ще има вендета, а джуджи добре го загря 
Последна промяна juve на 07.06.2018 14:44, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Naki
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 14:58
Хмм, ДелПо май все пак ще се измъкне... 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 15:05
ВАААААААААААААААМОООООООООООООООООС!!! Наказателна акция организирана от Рафа днес! Ей това е Краля на клея. Рафа загря яко, тежко и горко на утрешния му противник. 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 15:09
имаш късмет днес е слънчево, да видим твойта Халеп дали ще се възползва да те зарадва след малко или пак ще чоукне 
|
|   |
|
 |
|
Naki
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 15:11
Надал, Краля на Отложения клей! 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 07.06.2018 15:14
Хенмане, ето това е сух корт и топло и слънчево време. Още от сутринта. Вчера цял ден облачно и влажно, тежки топки, ръмеше дъжд на няколко пъти, после се показа слънце за около 90 минути (вторите сетове на женските мачове) пак се скри и пр. Няма как да се променят условията за толкова кратко слънце, а после пак стана облачно и си валеше леко нонстоп, а мачовете ги прекъсваха чак когато дъжда ставаше проливен. И Надал започна обрата при тежко време и условия (влага, хладно, тежки топки и всъщност след 2 гейма пак почна да вали), защото когато се върнаха беше едва 2-3 гейма, твърде много време до края на сета. И никой не може да каже ако не беше прекъснат мача дали Надал пак нямаше да се върне. От 2-3 ли да не се върне? Хаха, Надал е тенисиста, който има най-много регистрирани обръщалки в сет в историята от резултат 1-5/0-4. Санде ще се самоцитирам от 4:20 до 34:37 3-1 сета, е кой финишира с уинър?  И също така казах, че очаквам тежък мач, с много пробиви и борба, защото познавам детайлно Шварцман, един тенисист, който масово подценявате заради ръста му. Жалко само за рекорда на Борг, но Надал бе прекалено стегнат до тук на Ролан Гарос, не му вървеше играта, трябваше му един такъв тест да се отпуши.
|
|   |
|
|