Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 04:46

Отговори на тема  [ 725 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 37  Следваща
Уимбълдън 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 19:22

Diavolo написа:
A.Agassi написа:
лошото е,че Стан извика доктора. :-( дано всичко е ок, гледа ми се още хубав тенис.

няма как да е ок след като организаторите принуждават някои хора да играят три дена подред 3/5 сета

тази година този турнир е пълна пародия като решения на организаторите и като резултати и поведение на някои тенисисти.

Да не си викал здраво за Мъри, за да може Федерер да падне? :-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 19:46

Федката проби угасващия Стан и вече води с 2-1 сета. следва протоколен сет според мен :-|

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:33

Еми, тва е положението, Вавата седеше по-добре в разиграванията, докато беше свеж, но след това видимо изгуби сили. Трябваше просто да се играе в неделя, но айде да не подхващаме пак тая тема...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:36

Раонич водеше изцяло играта в първия сет и го загуби по най-балъшкия начин след като имаше и шансове за пробив и ги загуби адски странно, в тайбрека също, бахти и късмета за озито!
Този Кириос има не 9, а 19 живота, бахти и късметлийското копеленце, още срещу Гаске си заминаваше, ама гъсока е най-големия лузър на всички времена
Айде Милош!

Последна промяна Diavolo на 02.07.2014 20:37, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:39

Henman написа:
Еми, тва е положението, Вавата седеше по-добре в разиграванията, докато беше свеж, но след това видимо изгуби сили. Трябваше просто да се играе в неделя, но айде да не подхващаме пак тая тема...

абсолютно
Федерер не убеди с играта си, ах как ме е яд за Надал не е истина какъв златен шанс изтърва :(

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:42

Милош ще бие. Кириос почва да свършва бензина. не може всеки мач да целиш линиите в най-важните точки и да ти влизат сервисите безотказно.
а за Стан- жалко, наистина организаторите се осраха, но пък не може Фед на 33 години, който също игра вчера макар и несравнимо по-лесен мач, да е по-издръжлив от него. това е положението...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:43

Diavolo написа:
Henman написа:

абсолютно
Федерер не убеди с играта си, ах как ме е яд за Надал не е истина какъв златен шанс изтърва :(

Бтв, Милош май е доста по-добър на ретур от Надал - вече проби два пъти Кириос за два сета. :laugh: И мен не ме убеди Федерер, можеше спокойно да загуби, ако беше играл с хора като Бердих, Цонга или свеж Вава. Ако Раонич се класира и сервира убийствено, може би има шанс, макар че в разиграванията топката му идва малко бързо.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:45

A.Agassi написа:
Милош ще бие. Кириос почва да свършва бензина. не може всеки мач да целиш линиите в най-важните точки и да ти влизат сервисите безотказно.
а за Стан- жалко, наистина организаторите се осраха, но пък не може Фед на 33 години, който също игра вчера макар и несравнимо по-лесен мач, да е по-издръжлив от него. това е положението...

ще бие той, ебати :uuu: чоука в този втори гейм на третия сет
реанимира Кириос

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:46

офф Раонич се самопроби и наля адреналин на австралйичето :-x

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:48

Henman написа:
Diavolo написа:
Henman написа:

абсолютно

Бтв, Милош май е доста по-добър на ретур от Надал - вече проби два пъти Кириос за два сета. :laugh: И мен не ме убеди Федерер, можеше спокойно да загуби, ако беше играл с хора като Бердих, Цонга или свеж Вава. Ако Раонич се класира и сервира убийствено, може би има шанс, макар че в разиграванията топката му идва малко бързо.

по-добър грънци. Кириос не е така свеж, а и чисто психологически сега му е по-сложно.
и Раонич и Димитров са слаби на ретур, но на тревата всякакви чудеса стават, особено Милош е гола вода, но на един турнир всичко може да стане.
Надал сам се би, това е. по идиотски начин загуби

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:49

A.Agassi написа:
офф Раонич се самопроби и наля адреналин на австралйичето :-x

тоя Кириос е много зле на мрежата. и вчера, и днеска направи елементарни грешки. рибрейк за Милош.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:50

A.Agassi написа:

е той Фед и на 40 г. ще е по-свеж от Вавринка, винаги е бил и винаги ще бъде, но Вава беше в чудесна форма и просто бе изгаврен. Трудно е не само физически, но и психологически да си 3 дена подред на корта, това е ГШ турнир, по съвсем различен начин се влага всеки и е адски трудно, не случайно хората са измислили да има ден почивка. Иначе да Фед игра вчера тренировка с Боредо, а Стан игра ден повече.

Последна промяна Diavolo на 02.07.2014 20:51, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:53

Diavolo написа:
по-добър грънци. Кириос не е така свеж, а и чисто психологически сега му е по-сложно.
и Раонич и Димитров са слаби на ретур, но на тревата всякакви чудеса стават, особено Милош е гола вода, но на един турнир всичко може да стане.

ами колкото и странно да звучи, според мен Рафа загуби на ментално ниво. нямаше тази свежест и глад, която го разделят от многото ботове.и на пресконференцията ми се видя леко примирен. просто РГ изцежда много физическа и психологическа енергия, а това на най-високо ниво няма как да не даде отражение. кога е било Рафа да губи първия сет 4 пъти поред? това е доказателство, че влиза в мача не на 100 %, а на трева изостанеш ли, обръщачки не се правят всеки ден.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:54

Henman написа:
Ако Раонич се класира и сервира убийствено, може би има шанс, макар че в разиграванията топката му идва малко бързо.

аха

бтв
би било чудесно финал между Григор и Милош и прословутия топ 4 да не се класират за първи път на финал на ГШ от 50 години сигурно
и директен спор за това кой ще е лидера на новото поколение :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 20:57

A.Agassi написа:
Diavolo написа:

ами колкото и странно да звучи, според мен Рафа загуби на ментално ниво. нямаше тази свежест и глад, която го разделят от многото ботове.и на пресконференцията ми се видя леко примирен. просто РГ изцежда много физическа и психологическа енергия, а това на най-високо ниво няма как да не даде отражение. кога е било Рафа да губи първия сет 4 пъти поред? това е доказателство, че влиза в мача не на 100 %, а на трева изостанеш ли, обръщачки не се правят всеки ден.

абсолютно.
и е нетипично за него да загуби 2 тайбрека в толкова завързан мач и пр.
няма по-силна психика от неговата
Но беше във форма и имаше тайминг, играта му ме радваше за първи път от 2011 г. насам и въпреки това се осра. може да е чувствал топката, но когато ментално си уморен...

Нищо, не може винаги да се побеждава, дано догодима има повече късмет с жребия, а и ще има повече време за почивка след Ролан Гарос, защото най-накрая увеличаха паузата между двата турнира.

Последна промяна Diavolo на 02.07.2014 20:59, променена общо 2 пъти

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 21:01

Diavolo написа:
Henman написа:
Ако Раонич се класира и сервира убийствено, може би има шанс, макар че в разиграванията топката му идва малко бързо.

аха

бтв
би било чудесно финал между Григор и Милош и прословутия топ 4 да не се класират за първи път на финал на ГШ от 50 години сигурно

Ми Григор си има шансове според мен - на Ноле играта и днеска беше голяма мъка, както обикновено на трева. Иначе сега в последния гейм Милош направи много дълбоки ретури, въпреки че сервисите бяха тежки. Да, вярно е, че го няма същия заряд у Кирьос, но вчера Надал в много разигравания му даваше шансове да замахва здраво (т.нар фул суинг) и да кове зрелищни уинъри, докато Милош играе плоско и въпреки че прави повече непредизвикани, не му дава същия ритъм и оня не може да се надъха.

Да не стане така, че специалистите на СНН, дето им се смя, да познаят не само полуфиналистите, но и финала? :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 21:05

а някой да изкаже мнение защо Мъри игра толкова слабо днес? супер неочаквано поне за мен. сега естествено, не искам да умаловажавам ни най-малко труда и постижението на Гриши, но такова no show от Биг 4, мн рядко се получава.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 21:07

Henman написа:
Diavolo написа:
Henman написа:

аха

бтв

Ми Григор си има шансове според мен - на Ноле играта и днеска беше голяма мъка, както обикновено на трева. Иначе сега в последния гейм Милош направи много дълбоки ретури, въпреки че сервисите бяха тежки. Да, вярно е, че го няма същия заряд у Кирьос, но вчера Надал в много разигравания му даваше шансове да замахва здраво (т.нар фул суинг) и да кове зрелищни уинъри, докато Милош играе плоско и въпреки че прави повече непредизвикани, не му дава същия ритъм и оня не може да се надъха.

Да не стане така, че специалистите на СНН, дето им се смя, да познаят не само полуфиналистите, но и финала? :laugh:

ми може, нека правят на всеки ГШ прогнози да ги видим константно колко познават
то всеки може да познае нещо си за първи път... целунала ги е некоя циганка

Апропо сега ми стана ясно защо Надал загуби така неочаквано, ами ти си го хейтвал винаги или хайде не точно хейт, по-скоро не ти харесва играта и поведението му, но пък си бил и винаги обективен за играта и плюсовете му.
Но точно ти така категорично да го обявиш за фаворит номер 1 за титлата не съм го очаквал и бях изненадан и ето тя каква стана :helpless:

тъй че много те моля занапред никога повече да не пишеш, че Надал е фаворит освен на РГ, там си е ясно.

ок? :handshake:

Последна промяна Diavolo на 02.07.2014 21:19, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 21:18

A.Agassi написа:
а някой да изкаже мнение защо Мъри игра толкова слабо днес? супер неочаквано поне за мен. сега естествено, не искам да умаловажавам ни най-малко труда и постижението на Гриши, но такова no show от Биг 4, мн рядко се получава.

Това беше най-слабия мач на Мъри на Уимбълдън от много години насам, всъщност от 2005 г. не е бил толкова трагичен. Григор дори не се изпоти, а може много повече.
Аз лично не вярвам в конспирациите и не ми се иска да се стига до това което бях публикувал и не можах истински да се израдвам на победата на Григор.
Не знам доста странни неща стават на тазгодишния Уимбълдън.
но да кажем, че си има и обективни причини за това.
обективно погледнато Мъри имаше прекалено много победи на трева последните години, Куинс, олимпиадата, Уимби и тази година се очакваше да спука гума, а и се вложи доста на РГ, докато миналата година го отсвири. Целия му сезон е слаб. Все още няма финал за годината?!
Лута се и търси себе си, с нов треньор е, трябва отново да открие някакво вдъхновение и цел, защото той вече преизпълни плана, само дето номер 1 не е ставал.
От друга страна Григор прави най-силния си сезон като цяло и е свеж, защото на РГ се изложи и загуби още в 1 кръг и после докато другите се потяха на песъка той се подготвяше на тревата.

Чисто спортно-технически Григор не е никак удобен на Мъри с неговата доста разнообразна игра, която не дава ритъм на Мъри, добър е и на сервис.
Но да загуби с 0-3 едва ли и най-болния фен на Григор го е очаквал. Нито една важна точка на спечели Мъри, изтърва всички моментуми. Смешен втори сервис, двойни грешки, много ънфорси от дъното на корта, така и не можа да направи каквато и да е серия от поредни геймове, типичнa за него.

така че комбинация от фактори е причината
константна игра на Григор и много слаба на Мъри

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 21:19

Diavolo написа:
ми може, нека правят на всеки ГШ прогнози да ги видим константно колко познават
то всеки може да познае нещо си за първи път... целунала ги е некоя циганка

Апропо сега ми стана ясно защо Надал загуби така неочаквано, ами ти си го хейтвал винаги или хайде не точно хейт, по-скоро не ти харесва играта и поведението му, но пък си бил и винаги обективен за играта и плюсовете му.
Но точно ти така категорично да го обявиш за фаворит номер 1 за титлата не съм го очаквал и бях изненадан и ето тя каква стана :helpless:

тъй че много те моля занапред никога повече да не пишеш, че Надал е фаворит освен на РГ, там си е ясно.

ок? :handshake:

Че то това си беше идеята, да го урочасаме. :laugh: Макар че играта му срещу Кукушкин наистина си беше впечатляваща и срещу Милош и Фед нямаше да има проблем, беше ли минал през гръко-малайзиеца.

За Вава само да вметна, че не е редно да го критикувате за лощо ОФП, защото 3 мача в 3 от 5 сета за 3 дни наистина са твърде много. Справка: Хуанки Фереро в Ню Йорк през 2003. А и не е като да е кой знае колко по-малък на години от Федерер.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 725 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 37  Следваща