Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:39

Отговори на тема  [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Следваща
Уимбълдън' 2013 - дискусия 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:06

Henman написа:
A.Agassi написа:
ВЕ-ЛИ-КАН е Томаш. 3-0 с два пробива, 4-6 накрая с 2 безумни грешки от форхенд. Без коментар. на 1/2 финала ДелПо с 1 крак (най-вероятно) или Феру изцеден като лимон и удобен. да му дават купата на сръбската скара направо. :ireful: :uuu:

Омръзна ми да слушам за съвременните невиждани "атлети-чудовища", които са просто едни еднообразни и тромави биг хитъри. Не знам кой реши, че ръстът и килограмите са на всяка цена предимство в спорт като тениса. Помниш ли Бердих като игра с Андре на ЮС Опън? :-D

е помна, Бердата зема първия сет и си помисли,че ще бие лесно, ама чичо Андре тепърва разгреваше и го направи смешен после :-) ебати безмозъчното същество е тоя, а при грешката на сетбола направо ми причерне. :censored:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:12

хахахахахаха, 40-15 на свой сервис, двойна грешка, ънфорс,ънфорс, двойна грешка. е не мога, честно :helpless: :help:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:15

A.Agassi написа:
ВЕ-ЛИ-КАН е Томаш. 3-0 с два пробива, 4-6 накрая с 2 безумни грешки от форхенд. Без коментар. на 1/2 финала ДелПо с 1 крак (най-вероятно) или Феру изцеден като лимон и удобен. да му дават купата на сръбската скара направо. :ireful: :uuu:

Шотландската примадона къде я забрави? Тя да не би да няма никакви шансове за титла?

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:16

Той Джокович сигурно е направил 3 пъти повече асове. :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:29

Не знам какво му е станало на Дел Потро в началото, но при 5-5 точки в тайбрека направи две поредни абсолютно ГОАТски отигравания, препоръчвам на всеки да ги види. А малкият голям гном най-накрая стяга куфарите! :music:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:31

Айде малко по-сериозно.
Когато Бердих е играл с Агаси не бе на върха на силите си.
Дайте да сравняваме Надал с Дейвид Уитън да речем.

Федерер, Надал, Джокович и Мъри са най-великия Топ 4 в историята, това е.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:31

много ме глождеше, че ще бие ДелПо, ама рискувах да загубя играта още тук и не ми се рискуваше. браво на теб, че го напипа. 100 пъти по-добре е Дел По- Ноле, с Ферер мачът немаше дори да го гледам. Дано само му оправят коленото, нещо обезболяващи ала-бала, че да стане един мач като хората тоя Уимбълдън.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:34

Diavolo написа:
Айде малко по-сериозно.
Когато Бердих е играл с Агаси не бе на върха на силите си.
Дайте да сравняваме Надал с Дейвид Уитън да речем.

Федерер, Надал, Джокович и Мъри са най-великия Топ 4 в историята, това е.

е Агаси щото не беше на 35 години, с потрошен гръб и т.н. ае моля ти се- денят се познава от сутринта. топ 4 си е топ 4, ама тия след тех понекога ми бъркат в здравето с безхаберието си.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:35

A.Agassi написа:
много ме глождеше, че ще бие ДелПо, ама рискувах да загубя играта още тук и не ми се рискуваше. браво на теб, че го напипа. 100 пъти по-добре е Дел По- Ноле, с Ферер мачът немаше дори да го гледам. Дано само му оправят коленото, нещо обезболяващи ала-бала, че да стане един мач като хората тоя Уимбълдън.

Аз мислех даже 3-0 да го прасна, щото го видях Ферер, че нищо не играе тая година, ама и Делпата някой път е като мумия. Все пак след вчерашната поредна чоукърска пародия при жените (Радванска - Ли), беше време и на мен да ми провърви най-после. Иначе Дел Потро си блъскаше много здраво от основната линия и сервираше феноменално - нетипично за него, може би, защото Крайчек беше в Роял бокс-а (тоя човек не остарява бтв). :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:37

Henman написа:
A.Agassi написа:

Аз мислех даже 3-0 да го прасна, щото го видях Ферер, че нищо не играе тая година, ама и Делпата някой път е като мумия. Все пак след вчерашната поредна чоукърска пародия при жените (Радванска - Ли), беше време и на мен да ми провърви най-после. Иначе Дел Потро си блъскаше много здраво от основната линия и сервираше феноменално - нетипично за него, може би, защото Крайчек беше в Роял бокс-а (тоя човек не остарява бтв). :laugh:

еми то, ако се играе за ДелПо , 3-0 беше най-логично. мисля,че ако Феру беше измъкнал 1 сет, можеше и да го ремонтира, но просто нямаше да има връзка. ти рискува, щото иначе нямаше как да наваксаш, но все пак браво. а Крайчек си е убиецът с бебешкото лице (като Солскяр) :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:39

Относно Джокович лично според мен това му е най-силната игра на трева в историята. 2011 г. спечели титлата, но по-скоро беше в убийствена форма, сега е в същата форма и още по-мъдър и опитен. Тогава имаше проблеми с Багдатис, Томич и от Цонга загуби сет въпреки, че точно тогава игра много силно.
Миналата година също беше ОК, но се натресе на Федерер и нямаше шансове.
А сега с лекота се справи с Хаас и Бердих.
Да, Бердих е чоукър и това го знаем отдавна, но всички са чоукъри когато играят срещу Топ 4, защото когато последните са във форма просто нямаш шанс.
Лошо ли игра Бердих първия сет? Според мен в тази форма (това му е доста слаба година на Бърдман, без титла все още и само два полуфинала от турнирите Мастърс, а на ГШ много зле) в която е в момента по-добре от това не може да играе. И беше близко да спечели сета. 5-4 точки за него и два втори сервиса на Ноле, не можа да се възползва, нито ретур пласира, а в разиграванията сбърка и двата пъти. Иначе геройски се държеше в своите разигравания като с някакви магически удари се спасяваше всеки път.
Ако беше спечелил този сет щеше да му дойде и самочувствие и адреналин и щеше да загуби най-вероятно в 5, но нямаше как да мине през Джокович.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:43

A.Agassi написа:
Henman написа:
A.Agassi написа:

еми то, ако се играе за ДелПо , 3-0 беше най-логично. мисля,че ако Феру беше измъкнал 1 сет, можеше и да го ремонтира, но просто нямаше да има връзка. ти рискува, щото иначе нямаше как да наваксаш, но все пак браво. а Крайчек си е убиецът с бебешкото лице (като Солскяр) :laugh:

Мне, бях решил да играя за ДелПо още като видях, че се получи такъв мач, но по-скоро мислех, че ще разменят сетове, гаучото ще измъкне третия в тайбрек или 7-5 и после моментумът ще му донесе победа и в четвъртия. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:47

Относно Дел По - Ферер
Страхотен мач на Дел По, изигран на един дъх.
Когато говорим за Дел По винаги трябва да имаме едно на ум, че това е най-големия циркаджия и артист в тура.
Писах 3-0 за Ферер, зашото Дел Потро тръбеше на ляво и на дясно, че можел да се откаже и не се знаело изобщо дали ще може да играе. Същата песен и предния мач ама с иго взе лисицата.
А Ферер го размаза миналата година тук и изобщо 6-2 в ХТХ, 2-0/3-0 на трева, нещо такова беше.
Оказа се обаче, че не Дел Потро има сериозни проблеми а Ферер, който също се оплака от контузия в хода на турнира, особено днес е имал посещение в една клиника. Факт, в хода на целия турнир Давид се бореше с опонентите си и със себе си, нито една чиста победа.

Специално за мача, знаем, че Пикс е един от най-добрите в света на ретур. В Топ 4 за мен. Джокович, Мъри, Надал и Ферер - това са най-добрите ретурджии. Казвам това защото съм впечатлен как сервира Дел По, просто не даде шанс на Давид. Не само със сила, но и с разнообразие. Това окончателно реши нещата. Като се оповаваш на такъв сервис няма как и ударите от задна линия да не са ти сигурни.

Истинския голям тест и мач за Ноле ще бъде именно срещу Дел По.
2011 г. тук в Лондон, Дел По направи един велик мач срещу Надал, истинска епика, миналата година победи Ноле за бронза на ОИ в Лондон, а преди това направи велик мач с Федерер.
Въпросът е колко сериозен е проблема в левия крак? Това само един човек го знае и това е Дел По, ние само можем да гадаем.
Но след като бие Ферер 3-0, то няма право на извинения ако загуби със същия резултат от Джокович.

:tennis:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:48

Джокович бе победен от Хаас, Бердих, Гришо на Мастърси тая година, но на шлемове не им остави шанс и сет да вземат, ето колко е голяма мотивация на най-силните състезания 3 от 5 и тази от другата категория 2 от 3. Дел Потро го би в ИУ, но тук ще е невъзможно да го спре, Джоко си влезе във форма последните мачове, но дано пък вземе поне сет аржентинеца за повече не мисля че ще има сили, сега ще видя и Мъри как ще се представи, че Джоко му хвърли ръкавицата и британците могат да останат на сухо още

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 17:50

какви са коефициентите за Нандо срещу Овчаря?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат

Мъри ще бере ядове още срещу Нандо, а после и срещу Янович ще е сложно.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат

8.00 за Нандо в момента в бет365

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат

Orel62 написа:
какви са коефициентите за Нандо срещу Овчаря?

9 и нещо

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 18:03

Нандо нещо не ми харесва как седи до момента, само сервисът работи. :-|

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   03.07.2013 18:06

Henman написа:
Нандо нещо не ми харесва как седи до момента, само сервисът работи. :-|

прави некои балъшки грешки, ама поне се е понадъхал. дано само да не е до пробив или до сет на Андрю. :outofspace:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Следваща