US Open' 2023 - тема за коментари
US Open' 2023 - тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: US Open' 2023 - тема за коментари | 11.09.2023 11:49
БРАВО, МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН, ПРЕКРАСЕН ДЖОКО, БАБАТА СЕГА НЕ Е ЕДНОЛИЧЕН ЛИДЕР!
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: US Open' 2023 - тема за коментари | 11.09.2023 13:39
Баси влизам тука от дъжд на вятър и корифеите на тениса ги няма, а преди имаше по 500 мнения, сега всеки секи се крие деа!
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: US Open' 2023 - тема за коментари | 11.09.2023 16:38
Понеделник е, работен ден! Някои сигурно пък като нищо са на почивка, било то нашто Черноморие, било то Гърция, Турция..  Затова не пишат.
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: US Open' 2023 - тема за коментари | 11.09.2023 19:48
 |  |  |  | Shifter написа: Вторият сет беше най-интересен, изпуснал си  Джокович изглеждаше изморен, правеше повече грешки, по-трудно печелеше геймовете си и нещата отиваха към победа на Медведев и изравняване, което ако се беше случило, можеше да се повтори сценария от Ролан Гарос. Но в тайбрека след някои много хубави разигравания и от двамата, нервите на руснака не издържаха, и загубата на сет, в който водеше през цялото време, според мен го пречупи. Браво на Джокович, напълно заслужено задминава Надал и Федерер, въпреки че за мен лично и двамата имаха по-атрактивна игра от тази на сърбина. |  |  |  |  |
От хайлайтcа виждам, че Джоко е спасил сет поинт при 6 на 5. Вместо Медведев да го прехвърли или да играе пасинг шот по линията (по-рисков вариант), той избра диагонала, oткъдето Джоко направи воле. Това е разликата между ботовете, които играят на сигурно и нестандартните играчи с въображение. После и поведе c 5-4, но това не ти дава гаранция, че ще спечелиш тaй-брек, особено срещу Новак. Дори и Медведев да беше спечелил втория сет, не знам защо си оптимист че щеше да успее да обърне. той вече е губил два петcетови финала срещу Надал, а натам вървяха нещата при хипотетично изравняване.
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: US Open' 2023 - тема за коментари | 12.09.2023 00:09
Не съм писал, че "щеше", а "можеше", има разлика  Пак ти казвам, Джокович изглеждаше наистина уморен този втори сет (това няма как да го видиш на хайлайтс) и победата му даде увереност и енергия за третия сет. Но това вече е в миналото, определено по-добрият играч победи, 3-0 е реален резултат предвид играта на двамата през целия мач.
|