Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:11

Отговори на тема  [ 310 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Следваща
Australian Open 2018 - Тема за коментари 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 12:42

На който си иска да съм липсвал, или пък не и да е точно обратното - няма проблеми. :-)
Може да не ме харесвате някои от вас, но всичко е точно! :laugh:

Съжалявам, че не участвам в играта/игрите, там все още си липсвам. :-( Нямам как, че много работа, а и се записах за един курс по програмиране, даже пари дадох. :-D
(онлайн само, но изпитът накрая си е на място в София)

Последна промяна Naki на 17.01.2018 12:43, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 13:32

Кефи ме как Григор даде сет на този така успешен, високопоставен тенисист, прочутия Макензи Макдоналд. Може да ни зарадва още повече, ако загуби още един сет или още по-"добре" - мача.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 14:28

MCStranger написа:
Кефи ме как Григор даде сет на този така успешен, високопоставен тенисист, прочутия Макензи Макдоналд. Може да ни зарадва още повече, ако загуби още един сет или още по-"добре" - мача.
Направо си го е накенДзило в 1вия сет това американче нашия. :-) (Извинете френския ми! :-D )
Е, гледам мачът сега се е завърнал накъмто политически-коректна победа за "правилния" тенисист, а именно Григор. :-)
Е, браво! Аз да не кажа нещо. Нашият сега се самопроби. :-o

Рафът бие удобния му Лео Майер. :-)
Гьоргес по неприятен начин е аут - наКорнетена от Ализе Корне. :no:
Интересен мач се очертава за Машенка довечера (утре сутрин местно време) със Севастова. :-)
Няколко други топ-тенисистки също ще играят, дано бият, че противничките им са доста противни. :whistle:

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 14:30

Пуснах даже да погледам малко, добре, че здраво чоукна МММ (момчето макензи макдоналд), иначе водеше с пробив на нашия и в третия сет. Доколкото виждам, качеството на мача е кошмарно.
Edit: айде, и тоя сет го почваме с пробив още първия гейм.
Едит 2: Браво, хапни и геврече сега. Баси колко е дразнещо да си фен на Григор. Ще взема да стискам палци на Кирьос в тая половина - единственият, който може да затрудни Надал.

Последна промяна MCStranger на 17.01.2018 14:37, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 14:48

Григореееееее :outofspace: :helpless:
?!?!

айде взимай петия, за да гледаме класики с Рублата и Кирката :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 14:59

Дядката отново го щадят :whistle:
:uuu:

На Уимбълдън само на ЦК, на УСО и АО само вечерни сесии. Хайде да ги броим. Фед - 2 от 2. Надал и Джокович ги редуват. Класика. :moufan:

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 15:18

С какво го щадят "Дядката"? Напротив - Надал и Ноле са облагодетелствани, тъй като играят при различни обстоятелства, тоест са подготвени за всякакви ситуации ;) :devil:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 15:42

Ако 5-ият сет беше с тайбрек, Григор се си беше заминАл. Не предвиждам да стигне до Кирьос.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 15:55

Хаха, егати обрата на Возняки :-D

Яд ме е за Шаповалов и там як обрат, тоя Цонга не го понасям.

Гьоргес не е никаква изненада, тя когат и да падне е нормално, изненада е когато бие :-D

Бенчич си свърши работата - отстрани Уилямс, толкова от чалънджърката - един кръг. Пое малко от титлата си с Фед и толкова, пак посредственост.

Дотук турнира не е кой знае какво откъм изненади ... е за малко да стане една, ама .... :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 16:35

проспах го тоя АО гледам някой мач от 2 часа най-вече женски, колкото да ме преспи като пън и ставам за 5 сет на Гришо с анонимника Макдоналд, боже господи, поне там бе горе-долу стабилен и логично го взе с клизма 8:6, не ми се мисли с Рубльов какво ще е, добре че и оня с нервите е зле, та може да го излъже, ама с Кириос не го виждам освен ако не стигне нивото от миналата година, а засега е химера това :laugh: а големите претендентки в долната част Вознячки и Свитолина големи клизми, особено Карото е направила обрата на турнира от 1:5 и 15:40 пасив :-D

Последна промяна juve на 17.01.2018 16:37, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 17:46

Diavolo написа:
Жалко, че най-голямото недоразумение Возняки бе реанимирано след 1-5 в петия сет и 15:40 на сервис на Яна Фет. Бота не знаеше къде се намира, но при 40-15 Фет се стегна и до там, грешка след грешка. Какво нещо е психиката в този спорт. :outofspace:

когато Серена се измъква от такива ситуации казваш, че е велика шампионка ... в случая на карото обаче имаме реанимация от страна на Яна .... :laugh:

Иначе посаледно помня как Аза взе мач на Мапа след загубен 1-и сет и 5-2: във втория .... но чак 5:1 и два мачбола на собствен сервис не помня ...

П.П. Григор - Рубльов откога стана класика :laugh: как се изменят стандартите в тениса ... :-D :cheers:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 18:20

аз помня Ким Клайстерс на един финал в Синсинати, където обърна Шарапова от тоя пасив сет и 2:5, там имаше прекъсвания от дъжд същата работа на един финал в Рим където Маша обърна На Ли пак от същата позиция и пак прекъсвания с дъжд даже дали не бе 0:5 втория сет дори, тия два мача ги гледах и са класики понеже залога бе титла и си струваха, а че има още поне 20 случая в женския тенис е ясно като бял ден, ето и днес Гаврилова изпусна от 5:0 сета и загуби мача срещу Мертенс :laugh:

Последна промяна juve на 17.01.2018 18:22, променена общо 3 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 19:38

Pocko написа:
С какво го щадят "Дядката"? Напротив - Надал и Ноле са облагодетелствани, тъй като играят при различни обстоятелства, тоест са подготвени за всякакви ситуации ;) :devil:

хехе, добре го извъртя, по дяволски... :-D
Ама знаеш, че не е честно. ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 19:38

Браво на Григор. Страхотен пети сет и сега ще има шанс за реванш заради погрома на УСО от Андрюшката. :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 19:43

Balleta написа:
Diavolo написа:
Жалко, че най-голямото недоразумение Возняки бе реанимирано след 1-5 в петия сет и 15:40 на сервис на Яна Фет. Бота не знаеше къде се намира, но при 40-15 Фет се стегна и до там, грешка след грешка. Какво нещо е психиката в този спорт. :outofspace:

когато Серена се измъква от такива ситуации казваш, че е велика шампионка ... в случая на карото обаче имаме реанимация от страна на Яна .... :laugh:

Иначе посаледно помня как Аза взе мач на Мапа след загубен 1-и сет и 5-2: във втория .... но чак 5:1 и два мачбола на собствен сервис не помня ...

П.П. Григор - Рубльов откога стана класика :laugh: как се изменят стандартите в тениса ... :-D :cheers:

Серина е обръщала в Маями, Енен от 0-5 и то на финал. А и онзи епик мач с Азаренка в Мелбърн няма да го забравя. Може би най-добрата игра на Серина в определен отрязък от мача. От 0-4 до 6-4 или нещо такова беше. Подобна игра съм виждал от Федерер срещу Родик на АО, от Гонзо (чилийския) пак срещу горкия Родик в един луф 1/4 финал ако не се лъжа и така. Т.е. каквото удариш е уинър и това в продължение на цял сет.
Та когато Серина обръща го прави със зрелищна игра с уинъри (за нея най-големия проблем е да намери тайминга си). Возняки бе реанимирана от невероятните грешки на Фет, които валяха една след друга. Не че Карото не заслужава, а и тя направи не малко уинъри като за нея, но просто с такава игра е обречена и няма абсолютно никакъв шанс за мейджър титла.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 19:48

съгласен съм последното изречение на дявола даже Маша въпреки кошмарния жребий има по-голям шанс от Каролине с лекия жребий на тоя АО, колкото и смешно сега да звучи. Шампионка трябва да е някоя от горната част поне ще е минала през тежки препятствия, а дали ще стане е друг въпрос :laugh:

Последна промяна juve на 17.01.2018 19:50, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 21:08

Добре бе, някакво обяснение тук от форумците за тоя сервис на Григор? Защо, по дяволите, прави толкова двойни? Ясно, че не си хвърля топката както трябва, ама защо - да не би много да си държи оная работа и да отвиква от кръгли предмети? Кирьос ще го убие, ако въобще се стигне до мач между двамата, много ми е съмнително ...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   17.01.2018 21:38

Да кажа и аз като Ювето - БОЖЕ ГОСПОДИ!!!
Значи, много трябва да промени играта и нагласата си Григор за да бие Рубльов. Не знам как един анонимник може да те вкара в драма, хеле пък И ДА ИЗЯДЕШ ГЕВРЕК!!! МААААААНИ!!!
Дееба, къде е играта от финалния мастърс???
Единствено виждам лъч светлина ако руснака вземе да чоукне. Знаем че го може. Играе плоско и не ми се мисли ако има ден и му влизат тупалките. Ще го измете в 3 сета като на УСО.
Все пак си мисля, че силите са изравнени, но нашия вече е “старо куче” или поне по-опитен от руснака. Просто трябва да го излъже, а и още повече след унижението в Ню Йорк!!!
Иначе не ми харесва втория сервис на нашия. Сигурно и на него не му харесва. Worst ever бееее! Нижат му уинъри. С Валеерду не го ли виждат? Явно оттам идват и толкова двойни.
Издразни ме поведението му в четвъртия! Вместо да затвори в четвъртияс 6:3 примерно, омбашията 20 минути айляк!!! Така не правят големите вееее!!!
Единственото позитивно в мача е, че от 59% вкаран първи сервис (1 кръг) е качил на 69% този мач. Нема друго. Вместо да “импруувне” всичко, деградира почти всичко.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   18.01.2018 01:09

Diavolo написа:
Balleta написа:
Diavolo написа:

Серина е обръщала в Маями, Енен от 0-5 и то на финал. А и онзи епик мач с Азаренка в Мелбърн няма да го забравя. Може би най-добрата игра на Серина в определен отрязък от мача. От 0-4 до 6-4 или нещо такова беше. Подобна игра съм виждал от Федерер срещу Родик на АО, от Гонзо (чилийския) пак срещу горкия Родик в един луф 1/4 финал ако не се лъжа и така. Т.е. каквото удариш е уинър и това в продължение на цял сет.
Та когато Серина обръща го прави със зрелищна игра с уинъри (за нея най-големия проблем е да намери тайминга си). Возняки бе реанимирана от невероятните грешки на Фет, които валяха една след друга. Не че Карото не заслужава, а и тя направи не малко уинъри като за нея, но просто с такава игра е обречена и няма абсолютно никакъв шанс за мейджър титла.

Не я е обръщала от 0-5 бе, Енен спечели сета на нула и после имаше обрат в мача, което е доста по-често срещано. Иначе подозирам, че може и по тяхно желание да не играят все вечер, защото доста ти се преебават вечеря, възстановяване, сън и т.н.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2018 - Тема за коментари   |   18.01.2018 03:44

обаче Маша мете корта със Севастова тъпкано и връща за ЮСО не ми се мисли ако хване Бушар и Младенович какво ще ги прави, че и те си чакат реда :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 310 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Следваща