Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:49

Отговори на тема  [ 119 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Рим - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 17:36

Нема Значка написа:
Ааахахахахахаха как каеш Дяволе.
Сега в Рим, един мач Янович-Надал щеше да е много ароматен :laugh:

А боят от Бердих как беше, ароматен, що ли? :laugh:
Ей това клиента и лузър Бердих да те разнася на клей, не е лесно... :wave:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 17:37

Мхм.Сега очаквам Надал да го последва.Не може всеки път Ферер да пада на клей от Рафа я.Все някога ще го бие.Дано греша де :innocent:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 17:40

Naki написа:
Добре бе, Деволе, като е такъв боец Надал, защо даже като финалист не си го писал в "ШАМПИОН"!? Аз не схващам! :rofl: :rofl:

Защото мислех, че ще отпадне рано или ще каже, че изпитва болки в коляното и ще се скатае за Ролан Гарос, образно казано. Да, не е велик, а най-великия боец в исотрията, но сега сме 2013 г. а не 2008 г. и Надал се задъхва, видя се в Монте Карло и Барселона. В Мадрид направи силен турнир, но не срещна нито един супер опасен за него съперник, а беше на косъм да загуби от Ферер. А тук Фонини, после Гулбис след това пак това гадно куче Ферер. И си викам ранно отпадане, а дедо Фед като го видях в какво настроение е срещу Стараче реших, че титлата е негова след финал срещу Ноле, но явно съм сгрешил в преценката.
Сега Роджър може и да не види титла, защото Надал или Бердих, все кофти съперници, шансът му беше срещу един уморен Ноле, минал през Бердих и след това през Гулбис/Ферер/Надал.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 17:42

Christianssen написа:
Мхм.Сега очаквам Надал да го последва.Не може всеки път Ферер да пада на клей от Рафа я.Все някога ще го бие.Дано греша де :innocent:

Ами ако стане няма да ме изненада изобщо.
Прекалено много се натяга Надал след отсъствието. Това му осми турнир?! :-o
Да не стана така, че на най-важния турнир да окапе, ама не ми се вярва де, до доказаване на противното, Рафа е фаворит номер 1 за титлата, след него е Джокович и след това не виждам кой.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 18:15

Ужасно започва мача Надал, няма никакво настроение и живец в играта му. Грешка след грешка. Сигурен съм, че всеки път когато играе срещу Ферер се отегчава до смърт, а и този Надал никак не обича да търчи като преди, а срещу Ферер трябва да търчи много.
Въпреки ужасния баланс за Ферер, никога не съм го харесвал за съперник на Надал, а мачовете са им истинска мъка за гледане. Не мога да разбера защо все той му се пада по турнирите, като някаква божия напаст е този питбул :outofspace: :uuu:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 18:17

Diavolo написа:
Christianssen написа:

Ами ако стане няма да ме изненада изобщо.
Прекалено много се натяга Надал след отсъствието. Това му осми турнир?! :-o
Да не стана така, че на най-важния турнир да окапе, ама не ми се вярва де, до доказаване на противното, Рафа е фаворит номер 1 за титлата, след него е Джокович и след това не виждам кой.

То ако Давид "бие" Рафа на клей нали се сещаш на Бердих какво ще му се случи след такава победа.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 19:08

Ех тоя Джокович турих му 30 лв за обрат и курец, ако не бях заложил обръщаше, ама карай ще чакам Реал-минетите довечера да си върна загубеното, иначе Бердих игра доста силно, не трепна във третия сет, а Джоко си го поставяше под напрежение, но устиска, поздравления, невероятен обрат направи, а Рафа пак се мъчи, хич не играе добре на тоя турнир, май Дедо Роджи ще го гепи, играе страхотно, това му е най-силния турнир отначалото на година, взе че се събуди от дългия сън, но все пак винаги комплекса на Надал на клей ще го преследва, тъй че един финал между двамата, ще е добра репетиция за РГ

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 20:10

Diavolo написа:
Ужасно започва мача Надал, няма никакво настроение и живец в играта му. Грешка след грешка. Сигурен съм, че всеки път когато играе срещу Ферер се отегчава до смърт, а и този Надал никак не обича да търчи като преди, а срещу Ферер трябва да търчи много.
Въпреки ужасния баланс за Ферер, никога не съм го харесвал за съперник на Надал, а мачовете са им истинска мъка за гледане. Не мога да разбера защо все той му се пада по турнирите, като някаква божия напаст е този питбул :outofspace: :uuu:

"а и този Надал никак не обича да търчи като преди," :?:
Надал беше готов за игра още края на ноември м.г. На 26 г. след пауза от 6 месеца няма как да се оправдавате с умора. Епруветките са малко. Надал е по слаб физически като цяло, топспина не е същия защото си требва бая сила да помпаш зверски топката по 3 часа на мач. Отделно е и по-бавен вече.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 20:37

Ами така не казваш нищо по-различно. По-бавен, не същия топ спин и т.н.
Нещо не мога да разбера какво се опитваш да докажеш.
А умората бъди сигурен, че си я има. Клея е най-тежката настилка и разиграванията най-много. Всеки един тенисист ще ти го каже.
Надал играе само финали тази година и никъде не е казал, че е уморен, но според мен със сигурност е, това че продължава да печели и да измъква мачове е защото е специален.
Докато твоя човек в момента е напълно нормално да е свеж като репичка.

Последна промяна Diavolo на 17.05.2013 20:44, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 20:43

ВАМОС! :devil:

Поредния тежък и гладиаторски мач за Рафа, отново над 2 часа и половина игра :outofspace:
и Давид отново е на колене!
Този път мачът им бе от качествените, доста уинъри и красиви размени. Всъщност слаб беше първия сет, истинска мъка за гледане, но втория и третия бяха образец как се играе тази игра на клей. :tennis:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 22:08

Нещо генерално е бъгнато и сбъркано в днешния женски тенис. Значи не може Азаренка дето не може да се приплъзва на клея да играе финал на класическия Рим?! :-o
Ако има някаква поне елементарна логика в този спорт, то утре Ерани трябва да е победи. Но след титлата на РГ на Шарапова миналата година (дето сама каза, че се чувства като крава на лед на клей) вече нищо не може да ме учуди. :uuu:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 22:44

Браво на Сами, аз се обадих и ето какво последва, истинско наказание над Вика :wave:
За Серина би бил най-труден един финал именно срещу Стоусър, но дори и така да е, ми се ще Сами да отстрани Вувузелка, която е меко казано трагична на клей (като Вожняцки и Радванска също така)
Значи Азаренка, Вожняцки и Радванска нямат елементарна техника за игра ма клей. Ама така е като всеки бъхта по тия пусти американски хард кортове ще гледаме подобни смешки. Опа докато пиша това, Азаренка за малко да се пребие. :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 23:15

Are да свършват, че ми се приспа зверски. .бах ти безумната идея жени и мъже на един турнир.
Даже от ГШ трябва да ги разкарат.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 23:16

Diavolo написа:
А умората бъди сигурен, че си я има. Клея е най-тежката настилка и разиграванията най-много. Всеки един тенисист ще ти го каже.

Въобще не е така! Като продължителност на мачовете и разиграванията - да, но като натоварване за ставите и сухожилията хард кортът е много по-кофти, а клеят - много по-щадящ към тенисистите! Ето и днеска ATP коментаторите говореха как Надал добре е пропуснал AusOpen, а после и какво там още (Маями май?), което се е оказало много добро решение в крайна сметка.
Аз съм жив пример - сега едвам мога да ходя от гадния хард корт тука и се ограничих до само 2-3 пъти тенис седмично, преди играех тенис почти всеки ден, ама то се натрупва. :-(

Последна промяна Naki на 17.05.2013 23:19, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   17.05.2013 23:24

нема такъв чоукър като Стосър :dunno:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   18.05.2013 00:28

Тоя Янович е като някаква смеска между Блейк и Цонга, егати разпиления тип. :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   18.05.2013 00:43

с невероятна лекота играе поляка на свой сервис

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   18.05.2013 00:45

juve написа:
ама карай ще чакам Реал-минетите довечера да си върна загубеното

защо залагаш на минети? минетико са клиенти ама това е турнирен мач, финал, всичко е възможно, клише ама вярно клише...
А и пак имаше напрежение по оста Моуриньо - Реал, сега пък Пепе, а и изобщо испанците са му виновни за всичко и не го приемали там... :dunno:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   18.05.2013 00:53

Не е истина какъв чоук на Янович. Къса топка в мрежата при сетбол, после две двойни грешки :rofl:
А за финал Федерер му пусна къса и му подаде от загубеното лекарство... :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: Рим - тема за коментари   |   18.05.2013 00:56

Diavolo написа:
с невероятна лекота играе поляка на свой сервис

и Йержи и Беноа са пълна противоположност на Надал, жребия му е идеален за подготве за Уимби но не и за финал с Рафа

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 119 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща