Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:15

Отговори на тема  [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Финален Мастърс 2013 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 19:21

naja_haje написа:
alessandron написа:
Не, не съм го разбрал.

Абе не си... баш си, ама надеждата умира последна ;-)

Напротив, Джоката се помпа и той с медец, ама италиански, така че ще е мед срещу мед и не се знае - У СО мина, нема па всеки път да му полягва тая година, както вика Значката :laugh: Иначе сериозно - Джокович твърде много трисетови мачове му се събраха на тоя турнир е жизнено важно да пречупи бързо и категорично Вавринка, а не да се забърква в драми, щото Надал днес показа много висок процент първи сервис, което го спаси и в първия сет де, а ако утре повтори, Джоката ще му трябват свежи крака, за да контрира с ретура и да влиза в разиграванията от линия до линия.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 19:27

alessandron написа:
Напротив, Джоката се помпа и той с медец, ама италиански, така че ще е мед срещу мед и не се знае - У СО мина, нема па всеки път да му полягва тая година, както вика Значката :laugh: Иначе сериозно - Джокович твърде много трисетови мачове му се събраха на тоя турнир е жизнено важно да пречупи бързо и категорично Вавринка, а не да се забърква в драми, щото Надал днес показа много висок процент първи сервис, което го спаси и в първия сет де, а ако утре повтори, Джоката ще му трябват свежи крака, за да контрира с ретура и да влиза в разиграванията от линия до линия.

Не знам, не знам... не чувам добри неща за италианския медец напоследък, на някакъв червено-черен футболен отбор половината играчи били нон-стоп в лазарета казват някои :)))) Иначе Анаболчо е фаворит на финала според мен. Време му е да вземе и тая тенекия, ама халал да му е де - както всички знаят тоя турнир нищо не струва така или иначе :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 19:30

naja_haje написа:
Не знам, не знам... не чувам добри неща за италианския медец напоследък, на някакъв червено-черен футболен отбор половината играчи били нон-стоп в лазарета казват някои :))))

Тц, тая лаборатория отдавна само за износ работи :laugh: Но не съм съгласен, че Надал ще е фаворит срещу Джокович в зала при сравнително равни условия.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 19:36

alessandron написа:
Но не съм съгласен, че Надал ще е фаворит срещу Джокович в зала при сравнително равни условия.

Абе не си, не си, ама щото така ти се иска. Джокович даде сет на Гаске ти го гласиш за титла. Чакай първо да бие Стан, пък тогава.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 19:39

naja_haje написа:
alessandron написа:
Но не съм съгласен, че Надал ще е фаворит срещу Джокович в зала при сравнително равни условия.

Абе не си, не си, ама щото така ти се иска. Джокович даде сет на Гаске ти го гласиш за титла. Чакай първо да бие Стан, пък тогава.

Бе дал сет на Гаске, не се излагай. В мач без капка значение. Надал па Бердих му наби франзела, ако ще сравняваме така.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 19:43

alessandron написа:
naja_haje написа:
Бе дал сет на Гаске, не се излагай. В мач без капка значение. Надал па Бердих му наби франзела, ако ще сравняваме така.

Ще се излагам пък! :) Утре ще видим, аз най-много искам Стан дъ Ман да вземе титлата, ама единственият шанс това да стане е да сипят глутен в на Ноле обяда и още по-спешно да затворят кръвната банка.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 19:48

Мадре миа, какъв рев, какви сълзи и сополи. Впрочем съвсем очаквано. Всичките сте такива навсякъде по света. Наркотици, мед, допинг, доктор Фуентес! Роджър т'ва, Роджър онова, Роджър сере златни лайна. Преди се биеше сам, сега бил стар и уморен. Играл Роджър цели три турнира до полуфинала през 2013та година и бил труп от умора, че не можел един мач 1.15 да изиграе. Федерер се ни бил в устата. Хахаха ами Рафата да не е играл с Андреас Сепи, че да не ни е Роджър в устата. Приберета си знамената с кръстовете и вадете сръбските, както беше написал некой в другия форум. Доста горчивина ви е донесъл Рафата. Тва с допинга е нещо ново за преодоляване на запека. Преди бяха предимно самосъжаления и надежди за следващия мач и т.н.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 19:53

pink написа:
Мадре миа, ...

Ти всъщност каза ли нещо? Не издържаш на напрежението ми се струва, да не си на 32? :-P

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:16

pink написа:
Мадре миа, какъв рев, какви сълзи и сополи. Впрочем съвсем очаквано. Всичките сте такива навсякъде по света. Наркотици, мед, допинг, доктор Фуентес! Роджър т'ва, Роджър онова, Роджър сере златни лайна. Преди се биеше сам, сега бил стар и уморен. Играл Роджър цели три турнира до полуфинала през 2013та година и бил труп от умора, че не можел един мач 1.15 да изиграе. Федерер се ни бил в устата. Хахаха ами Рафата да не е играл с Андреас Сепи, че да не ни е Роджър в устата. Приберета си знамената с кръстовете и вадете сръбските, както беше написал некой в другия форум. Доста горчивина ви е донесъл Рафата. Тва с допинга е нещо ново за преодоляване на запека. Преди бяха предимно самосъжаления и надежди за следващия мач и т.н.

Ние не знам какви сме, но ти доказваш, че не искаш да четеш какво се пише. Халал да ти е - Федерер тая година си имаше и проблеми в гърба, освен че е на 32 години и направи представяне точно каквото може да се очаква при хронична контузия - тя, разбира се, не е "контузия, застрашаваща кариерата му". Очаквам когато ти изиграеш два поредни мача на високо ниво като това да кажеш как можело и не можело да се играе. А и между другото тия работи със "запек" си ги задръж за себе си, ако обичаш - с удоволствие ще видя какво ще говориш, когато Надал стигне до 32.

Последна промяна alessandron на 10.11.2013 20:17, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:20

Ами Сандро, то няма нищо за четене тук смислено, сори. Иначе би било нормално да се кажат нормални неща, но така или иначе си се пее една песен, която в dir.bg я нямаше. От тебе и от Наджа. Явно и за това клуб тенис вече няма. Гледам и в световния тенис форум е същото.

Върни се в dir.bg и провери кога изобщо аз съм писал злобни коментари. Не си прави труд. Няма да намериш. Но при условие че тонът тук е друг, еми така ще е.

За протокола. Ест, че Роджър е уморен. Ест, че е на 32 години за бога. Това би било основата на нормален коментар.

Последна промяна pink на 10.11.2013 20:27, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:28

pink написа:
Ами Сандро, то няма нищо за четене тук смислено, сори. Иначе би било нормално да се кажат нормални неща, но така или иначе си се пее една песен, която в dir.bg я нямаше. От тебе и от Наджа. Явно и за това клуб тенис вече няма. Гледам и в световния тенис форум е същото.

И кво значи няма нищо за четене? Значи като напиша, че умората била фактор, че Бекер и самият Надал са го казали, като кажа, че не това е основната причина обаче, а по-добрата форма на Надал, като добавя, че Джокович ако не се забърка в драма с Вавринка, ще е фаворит утре, това е нищо? Разбрахме че ти е много кеф, че Надал бие, скъпи Пинк, няма лошо. Надявам се следващия път като Надал пак го подпукат и реши, че го боли коляното, все така да мислиш. А за клуб Тенис недей да говориш, защото отдавна ми е писнало да го повтарят, отделно пък и ти сам си каза, че не си много наясно и не ти се чете да видиш какво стана там в крайна сметка - който не го кефи, да си прави свой клуб тенис. Дир.бг не е затворил, доколкото знам.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:32

pink написа:
Върни се в dir.bg и провери кога изобщо аз съм писал злобни коментари. Не си прави труд. Няма да намериш. Но при условие че тонът тук е друг, еми така ще е.

За протокола. Ест, че Роджър е уморен. Ест, че е на 32 години за бога. Това би било основата на нормален коментар.

Добре, нека заровим секирата. Аз за себе си знам, че съм станал доста по-язвителен напоследък с оглед на работата ми и стотиците безумщини, с които се сблъсквам там, затова и съм склонен все отрицателното да търся. Рафа днес игра на много високо ниво, особено от сервис. Искрено се надявам да не спечели титлата, но ако го направи, заслужено ще е.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:32

pink написа:

Тук съм съгласен, няма нищо за четене. Защото няма кой да пише. А защо няма кой да пише е друга дълга тема. Над половин година напримерн беше Рафа фест тук - интересно защо тогаваа не рИва, когато всяка тема беше колко бил велик Рафа и никой не отговаряше? Това ли е 'смислено'? А песента се пее, защото е си има причини - това, че на теб ти отърва да си като щраус и да се правиш, че не вождаш, си е твой избор. А колкото до Дира, върни се 2004-2007 и виж Дявола как вилнееше там и как пишеше едни и същи глупости нон-стоп. За истинската същност на Федерер иди да прочетеш, за това как косюмите нареждали всичко, как финалният мастърс бил Мики Маус... ама тия неща се забравят.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:37

Цитирам първите две мнения от темата за финалния турнир:

Вече са ясни групите - мафията продължава да работи в подкрепа на титла за д-р Хименес/Фуентес. Все пак най-нормалното нещо е на полуфинал световният номер едно да бъде здраво поздравен от втория човек в другата група.

Група А
Надал
Ферер
Бердих
Вавринка

Група Б
Джокович
Дел Потро
Федерер
Гаске
..............

Аааа, това не е истина - да му бяха постлали червено килимче на Назобания Островитянин, баси и мафията са тия костюми!

Какво точно да се чете за мача и турнира от тук насетне?

Аз лично се върнах с голям ентусиазъм в форума. Но мисля, че съм на път да го отеба.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:39

naja_haje написа:
pink написа:

Тук съм съгласен, няма нищо за четене. Защото няма кой да пише. А защо няма кой да пише е друга дълга тема. Над половин година напримерн беше Рафа фест тук - интересно защо тогаваа не рИва, когато всяка тема беше колко бил велик Рафа и никой не отговаряше? Това ли е 'смислено'? А песента се пее, защото е си има причини - това, че на теб ти отърва да си като щраус и да се правиш, че не вождаш, си е твой избор. А колкото до Дира, върни се 2004-2007 и виж Дявола как вилнееше там и как пишеше едни и същи глупости нон-стоп. За истинската същност на Федерер иди да прочетеш, за това как косюмите нареждали всичко, как финалният мастърс бил Мики Маус... ама тия неща се забравят.

Що за глупости, преди половин година даже не подозирах за съществуването на това местенце. Провери все пак кога се върнах и появих тука.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:42

pink написа:
Аз лично се върнах с голям ентусиазъм в форума. Но мисля, че съм на път да го отеба.

Еми ОК, щот така ти харесва. То тук пишат 3ма човкеа и всички сме се запътили натам.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:44

Нажата коментира какво се пишеше и в Дир-а, защото в този форум си се преместихме основно лица от Дир-а. И да, факт е, че когато Федерер беше в пик, имаше доста писания срещу него и неособено лицеприятни. А специално първите две мения в темата все пак са малко или повече с повечко майтап и то точно заради писания отпреди години, за което не сме особено прави, но пък и когато се водеха обширни дискусии с аргументи за чудодейното завръщане на Надал определени неща не се приемаха и от двете страни, затова и логично си има непрестанно дразнене. След някоя и друга година Федерер спира да играе и тогава съвсем няма да се дразним за нищо. Надал пък утре като вземе да спечели и тоя турнир, съвсем - макар че и аз помня веднъж преди време как Федерер "уби тениса, щото всичко щял да спечели" - е сега вече не е така.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:44

pink написа:
Що за глупости, преди половин година даже не подозирах за съществуването на това местенце. Провери все пак кога се върнах и появих тука.

Добре, добре - не го приемай лично, извинявам се. Така или иначе изводът е един и същ - местенцето съществува, но файда голяма от това няма.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:52

alessandron написа:
Нажата коментира какво се пишеше и в Дир-а, защото ...

Като сме го обърнахме пак на искрено и лично, да си кажа :) Нажата пише отковено провокативно, чак до глупост на последно време. Обаче и това не помага - не знам Федерер дали уби тениса, но залезът му определено уби форума. И още от времето на Дира все питам - кое е 'стойнстно' мнение? Голямо дъвкане пада на тия 'стойностни' мнения, а, по мои скромни наблюдения, особено сега с английските стриймове, по-голямата част от тези 'фермани', доколкото ги има, просто преразказват английския коментар. Аз не ги намирам за стойностни, а за стерилни. А понякога и за обидни, когато нещо повторено 5 пъти от коментаторите ни се поднася тук като лично проникновение на пишещия 'експерт'. От както сме тук единственият, който пуска по-интересни мнения свързани с тениса извън определен мач и/или тенесист е Хенмана, според мен.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финален Мастърс 2013   |   10.11.2013 20:59

Еми и аз се опитвам като мога да пускам по-информативни мнения или да се правят дискусии, ама не ми се пишат фермани. Плюс това не съм съгласен, че ферманите ни били в повечето случаи преразказване на нечий коментар - то в 95% от случаите естествено, че се съгласяваме с мнението на английските коментатори, щото така стоят нещата. Обаче в крайна сметка си мисля, че още можем да си говорим за тенис и от по-различен ъгъл. Темата за допинга кой точно английски коментатор я е говорил в ефир?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща