| Автор |
Съобщение |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 19:21
Напротив, Джоката се помпа и той с медец, ама италиански, така че ще е мед срещу мед и не се знае - У СО мина, нема па всеки път да му полягва тая година, както вика Значката  Иначе сериозно - Джокович твърде много трисетови мачове му се събраха на тоя турнир е жизнено важно да пречупи бързо и категорично Вавринка, а не да се забърква в драми, щото Надал днес показа много висок процент първи сервис, което го спаси и в първия сет де, а ако утре повтори, Джоката ще му трябват свежи крака, за да контрира с ретура и да влиза в разиграванията от линия до линия.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 19:27
 |  |  |  | alessandron написа: Напротив, Джоката се помпа и той с медец, ама италиански, така че ще е мед срещу мед и не се знае - У СО мина, нема па всеки път да му полягва тая година, както вика Значката  Иначе сериозно - Джокович твърде много трисетови мачове му се събраха на тоя турнир е жизнено важно да пречупи бързо и категорично Вавринка, а не да се забърква в драми, щото Надал днес показа много висок процент първи сервис, което го спаси и в първия сет де, а ако утре повтори, Джоката ще му трябват свежи крака, за да контрира с ретура и да влиза в разиграванията от линия до линия. |  |  |  |  |
Не знам, не знам... не чувам добри неща за италианския медец напоследък, на някакъв червено-черен футболен отбор половината играчи били нон-стоп в лазарета казват някои :)))) Иначе Анаболчо е фаворит на финала според мен. Време му е да вземе и тая тенекия, ама халал да му е де - както всички знаят тоя турнир нищо не струва така или иначе :)
_________________ A man only sees what he wants to see...
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 19:30
Тц, тая лаборатория отдавна само за износ работи  Но не съм съгласен, че Надал ще е фаворит срещу Джокович в зала при сравнително равни условия.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 19:36
Абе не си, не си, ама щото така ти се иска. Джокович даде сет на Гаске ти го гласиш за титла. Чакай първо да бие Стан, пък тогава.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 19:39
Бе дал сет на Гаске, не се излагай. В мач без капка значение. Надал па Бердих му наби франзела, ако ще сравняваме така.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 19:43
Ще се излагам пък! :) Утре ще видим, аз най-много искам Стан дъ Ман да вземе титлата, ама единственият шанс това да стане е да сипят глутен в на Ноле обяда и още по-спешно да затворят кръвната банка.
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 19:48
Мадре миа, какъв рев, какви сълзи и сополи. Впрочем съвсем очаквано. Всичките сте такива навсякъде по света. Наркотици, мед, допинг, доктор Фуентес! Роджър т'ва, Роджър онова, Роджър сере златни лайна. Преди се биеше сам, сега бил стар и уморен. Играл Роджър цели три турнира до полуфинала през 2013та година и бил труп от умора, че не можел един мач 1.15 да изиграе. Федерер се ни бил в устата. Хахаха ами Рафата да не е играл с Андреас Сепи, че да не ни е Роджър в устата. Приберета си знамената с кръстовете и вадете сръбските, както беше написал некой в другия форум. Доста горчивина ви е донесъл Рафата. Тва с допинга е нещо ново за преодоляване на запека. Преди бяха предимно самосъжаления и надежди за следващия мач и т.н.
_________________ There's someone in my head but it's not me
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 19:53
Ти всъщност каза ли нещо? Не издържаш на напрежението ми се струва, да не си на 32? 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:16
 |  |  |  | pink написа: Мадре миа, какъв рев, какви сълзи и сополи. Впрочем съвсем очаквано. Всичките сте такива навсякъде по света. Наркотици, мед, допинг, доктор Фуентес! Роджър т'ва, Роджър онова, Роджър сере златни лайна. Преди се биеше сам, сега бил стар и уморен. Играл Роджър цели три турнира до полуфинала през 2013та година и бил труп от умора, че не можел един мач 1.15 да изиграе. Федерер се ни бил в устата. Хахаха ами Рафата да не е играл с Андреас Сепи, че да не ни е Роджър в устата. Приберета си знамената с кръстовете и вадете сръбските, както беше написал некой в другия форум. Доста горчивина ви е донесъл Рафата. Тва с допинга е нещо ново за преодоляване на запека. Преди бяха предимно самосъжаления и надежди за следващия мач и т.н. |  |  |  |  |
Ние не знам какви сме, но ти доказваш, че не искаш да четеш какво се пише. Халал да ти е - Федерер тая година си имаше и проблеми в гърба, освен че е на 32 години и направи представяне точно каквото може да се очаква при хронична контузия - тя, разбира се, не е "контузия, застрашаваща кариерата му". Очаквам когато ти изиграеш два поредни мача на високо ниво като това да кажеш как можело и не можело да се играе. А и между другото тия работи със "запек" си ги задръж за себе си, ако обичаш - с удоволствие ще видя какво ще говориш, когато Надал стигне до 32.
Последна промяна alessandron на 10.11.2013 20:17, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:20
Ами Сандро, то няма нищо за четене тук смислено, сори. Иначе би било нормално да се кажат нормални неща, но така или иначе си се пее една песен, която в dir.bg я нямаше. От тебе и от Наджа. Явно и за това клуб тенис вече няма. Гледам и в световния тенис форум е същото.
Върни се в dir.bg и провери кога изобщо аз съм писал злобни коментари. Не си прави труд. Няма да намериш. Но при условие че тонът тук е друг, еми така ще е.
За протокола. Ест, че Роджър е уморен. Ест, че е на 32 години за бога. Това би било основата на нормален коментар.
Последна промяна pink на 10.11.2013 20:27, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:28
И кво значи няма нищо за четене? Значи като напиша, че умората била фактор, че Бекер и самият Надал са го казали, като кажа, че не това е основната причина обаче, а по-добрата форма на Надал, като добавя, че Джокович ако не се забърка в драма с Вавринка, ще е фаворит утре, това е нищо? Разбрахме че ти е много кеф, че Надал бие, скъпи Пинк, няма лошо. Надявам се следващия път като Надал пак го подпукат и реши, че го боли коляното, все така да мислиш. А за клуб Тенис недей да говориш, защото отдавна ми е писнало да го повтарят, отделно пък и ти сам си каза, че не си много наясно и не ти се чете да видиш какво стана там в крайна сметка - който не го кефи, да си прави свой клуб тенис. Дир.бг не е затворил, доколкото знам.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:32
Добре, нека заровим секирата. Аз за себе си знам, че съм станал доста по-язвителен напоследък с оглед на работата ми и стотиците безумщини, с които се сблъсквам там, затова и съм склонен все отрицателното да търся. Рафа днес игра на много високо ниво, особено от сервис. Искрено се надявам да не спечели титлата, но ако го направи, заслужено ще е.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:32
Тук съм съгласен, няма нищо за четене. Защото няма кой да пише. А защо няма кой да пише е друга дълга тема. Над половин година напримерн беше Рафа фест тук - интересно защо тогаваа не рИва, когато всяка тема беше колко бил велик Рафа и никой не отговаряше? Това ли е 'смислено'? А песента се пее, защото е си има причини - това, че на теб ти отърва да си като щраус и да се правиш, че не вождаш, си е твой избор. А колкото до Дира, върни се 2004-2007 и виж Дявола как вилнееше там и как пишеше едни и същи глупости нон-стоп. За истинската същност на Федерер иди да прочетеш, за това как косюмите нареждали всичко, как финалният мастърс бил Мики Маус... ама тия неща се забравят.
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:37
Цитирам първите две мнения от темата за финалния турнир:
Вече са ясни групите - мафията продължава да работи в подкрепа на титла за д-р Хименес/Фуентес. Все пак най-нормалното нещо е на полуфинал световният номер едно да бъде здраво поздравен от втория човек в другата група.
Група А Надал Ферер Бердих Вавринка
Група Б Джокович Дел Потро Федерер Гаске ..............
Аааа, това не е истина - да му бяха постлали червено килимче на Назобания Островитянин, баси и мафията са тия костюми!
Какво точно да се чете за мача и турнира от тук насетне?
Аз лично се върнах с голям ентусиазъм в форума. Но мисля, че съм на път да го отеба.
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:39
Що за глупости, преди половин година даже не подозирах за съществуването на това местенце. Провери все пак кога се върнах и появих тука.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:42
Еми ОК, щот така ти харесва. То тук пишат 3ма човкеа и всички сме се запътили натам.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:44
Нажата коментира какво се пишеше и в Дир-а, защото в този форум си се преместихме основно лица от Дир-а. И да, факт е, че когато Федерер беше в пик, имаше доста писания срещу него и неособено лицеприятни. А специално първите две мения в темата все пак са малко или повече с повечко майтап и то точно заради писания отпреди години, за което не сме особено прави, но пък и когато се водеха обширни дискусии с аргументи за чудодейното завръщане на Надал определени неща не се приемаха и от двете страни, затова и логично си има непрестанно дразнене. След някоя и друга година Федерер спира да играе и тогава съвсем няма да се дразним за нищо. Надал пък утре като вземе да спечели и тоя турнир, съвсем - макар че и аз помня веднъж преди време как Федерер "уби тениса, щото всичко щял да спечели" - е сега вече не е така.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:44
Добре, добре - не го приемай лично, извинявам се. Така или иначе изводът е един и същ - местенцето съществува, но файда голяма от това няма.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:52
Като сме го обърнахме пак на искрено и лично, да си кажа :) Нажата пише отковено провокативно, чак до глупост на последно време. Обаче и това не помага - не знам Федерер дали уби тениса, но залезът му определено уби форума. И още от времето на Дира все питам - кое е 'стойнстно' мнение? Голямо дъвкане пада на тия 'стойностни' мнения, а, по мои скромни наблюдения, особено сега с английските стриймове, по-голямата част от тези 'фермани', доколкото ги има, просто преразказват английския коментар. Аз не ги намирам за стойностни, а за стерилни. А понякога и за обидни, когато нещо повторено 5 пъти от коментаторите ни се поднася тук като лично проникновение на пишещия 'експерт'. От както сме тук единственият, който пуска по-интересни мнения свързани с тениса извън определен мач и/или тенесист е Хенмана, според мен.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Финален Мастърс 2013 | 10.11.2013 20:59
Еми и аз се опитвам като мога да пускам по-информативни мнения или да се правят дискусии, ама не ми се пишат фермани. Плюс това не съм съгласен, че ферманите ни били в повечето случаи преразказване на нечий коментар - то в 95% от случаите естествено, че се съгласяваме с мнението на английските коментатори, щото така стоят нещата. Обаче в крайна сметка си мисля, че още можем да си говорим за тенис и от по-различен ъгъл. Темата за допинга кой точно английски коментатор я е говорил в ефир?
|
|   |
|
|