Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 17:15

Отговори на тема  [ 270 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща
Ролан Гарос 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   31.05.2014 00:30

Раонич наистина е напреднал много.
Да победиш Симон в топ форма на Шатрие в 5 сета си е много голямо постижение. С оглед следващия противник (който и да е) Милош за първи път в своята история ще се класира на 1/4 финал на ГШ турнир на... Ролан Гарос :о Не на хард корт, не на трева, а най-големия му пробив ще е на клей?!
Иначе днес хубави мачове, но твърде малко петсетови епики има на тазгодишния Ролан Гарос, а това с липсващите лампи по стадионите разваля кефа от мачовете. С тези прекъсвания френските *утки вече дори и за посмешище не стават.

* Джонката Изнър пък постави рекорд (той и Боредо също е рекордьор, но заслугата в случая е 90% на Джони) за най-много изиграни поредни геймове на клей без пробив. 46 гейма без пробив преди Изнър да пробие Робредо при 5-5 в четвъртия сет!!! :-o

* Рекорд в опън ертата на ГШ. Досега никога не се бе случвало Топ 3 при жените да отпаднат преди 4 кръг!?!? :helpless:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   31.05.2014 22:02

Аре Райбереееее :ura: обърни рижия дето след всяка загубена точка се прави че го боли я бедро,я глезен/кръст,а после тича като отвързан.Айде пробивче 8-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   31.05.2014 22:42

Деееба и скапания турнир, дееба - сега прекъснаха Райбера и Мъри при 7:7, но и германецът си е виновен - проби за 3:2 и веднага рибрейк, вместо да задържи и беше готов да вземе мача. Крайно тъпо, ама крайно с тая тъмнина. Утре Мъри вероятно ще е с предимство, ще се погрижат за бедрото му, макар че при сериозно растежение и мускул, който е изстинал, кой знае как ще е. Но въпреки това цялата атмосфера отиде на кино ...

п.п. А тъпия Гаске не мога да повярвам, че такъв номер ми извъртя - като го гледах първи кръг с Томич как говореше, че не е готов и си мислех, че срещу клейкортър като Берлок ще отече. Той би 3:0, тотална заблуда и сега Вердаско го маже, ама то и на Нандо мож ли има вяра ...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   31.05.2014 22:47

Тия ебaвaт ли се или дa? Не могaт ли дa монтирaт осветление дaгоевa? Гледaм петсетов трилър нa съгрaждaнинa и ми спирaт мaчa в тaкъв кулминaционен момент. Егaти тъпнотиятa!

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   31.05.2014 22:49

Шотландският селянин водеше 2-1 сета, 4-2 гейма в четвъртия и 30-0, направи две двойни грешки и оттам загуби 4 поредни гейма. :laugh: Ако беше продължило днеска, Коли биеше със сигурност, но и утре има шансове.

А Нандо - Гасгей си е пълна лотария, Фейлдаско падаше 0-2 сета от Куевас в предния кръг, така че и на него няма как да му имаш вяра.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   31.05.2014 22:51

Henman написа:
Шотландският селянин водеше 2-1 сета, 4-2 гейма в четвъртия и 30-0, направи две двойни грешки и оттам загуби 4 поредни гейма. :laugh: Ако беше продължило днеска, Коли биеше със сигурност, но и утре има шансове.

А Нандо - Гасгей си е пълна лотария, Фейлдаско падаше 0-2 сета от Куевас в предния кръг, така че и на него няма как да му имаш вяра.

Абсолютно - обаче Мъро от края на първия сет та до тва 4:2 в четвъртия мачкаше, много агресивна постановка на ретур, а и като цяло страшно много уинъри. За мен това беше най-качественият като изпълнения мач дотук. Истината е, че дори и като мачкаше Мъри се пипаше за бедрото, но такъв обрат в четвъртия сет си е брутална смешка.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   31.05.2014 22:59

Той и като печели турнири, се пипа за бедрата... Мани го тоя позьор. Тича, тича като луд и връща тупалките на Коли и вече като види, че няма шанс повече в точката, се сграбчва и прави гримаси. :laugh: Абсолютен Бозо.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   31.05.2014 23:31

колшрайбер и мъри правят досега мача на турнира, гледах го от до цели 3 часа и половина. има всичко, къси, лобове, излизания на мрежата, ретур-уинъри на мъри, просто сервиса на немеца е слаб и затова е винаги около 30 място, а потенциала му е поне за топ 15, но без сервис си за никъде, ето един раонич няма и наполовина от качества на колшрайбер, но с топовния сервиз си влезна в десетката, иснър е там, но на кой му пука при положение че е супер талантлив и тактически грамотен играч и прави кефа на зрителите с техничните отигравания, титлите не са всичко в крайна сметка. но и мъри още от рим се промени след мача с рафа и седи по-агресивно особено на ретур и влиза в корта и той прави досадни грешки, но и на него играта му е доста приятна за гледане, знам че повечето не го харесвате заради псувните и малко ифантилното му поведение, което толкова му пречи, но всеки с недостатъците, в крайна сметка не всички са като надал, джоко и федерер най-великите играчи, които са почти като роботи, но ще е скучно ако всички са като тях и е хубаво че има толкова различни стилове и характери. утре ще е епичен ден какви сблъсъци ни чакат само. тепърва почва турнира като се отсяха аномниците и стана горещо :cheers:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 02:43

Да, най-качествения мач на турнира с огромна преднина пред всичко останало. Може би и най-добрия мач за цялата 2014 г.

Утре ще е лудница, но аз съм на работа и ще се гледат записи, макар че вече ми писна от тия простотии. Много се умарям.

Надал се е оплакал от гърба (много смешни сервиси биеше срещу Майер, изобщо повтаря се ситуацията с Мелбърн) и май ще се спира с тениса. :о

Последна промяна Diavolo на 01.06.2014 02:44, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 14:27

Бердих бие Изнър в стрейтс :-o Очаквах някаква 5-сетова драма ама... нейсе. :laugh: По един пробив във всеки сет. Вердаско си затвори срещу ултра-гнусния Гаске. Сега да видим Мъри и Райбера какво ще направят... много жалко, че вчера не можаха да довършат... то сега няма никакъв смисъл. Нов мач, без умора няма как да има тая драма и интрига в последния сет. :uuu:

Надал още не е тестван... играе само с некви пубери...
На Фед и Ноле им взеха по сет и тепърва предстои да видим на какво са способни. Ноле с Джо очаквам здрава битка, а Фед мисля, че ще си бие лесно.
:pukanki:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 15:38

Мъри и Райбера завършиха в стил мача, но истината е, че моментумът за немеца си беше отишъл, макар че стигна до брейкбол, но Мърлата точно тогава наби първи сервис, дето не можеше да се върне. Много качествен мач, статса също го показва - 86 уинъра за Мърльо, 57 за Райбера, и двамата на плюс спрямо непредизвиканите грешки, така че няма какво повече да се иска. Сега пак интересен мач с Мъриньо, щото Вердаско си е истинска загадка винаги, а не е като да не се опъвал на Мъри в миналото и то на най-голямата сцена.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 16:23

Федерер играе крайно нестабилно и само льольовщината на Гулбис ме кара да мисля, че все пак ще вземе мача. От видяното от Бердих обаче не виждам как с такива резки амплитуди в играта Роджър може да стигне до полуфинал - само за един сет днес допусна Гулбис да го пробие от 40:0 и от 40:15 при сервис за втория сет, при това връщайки му смач. Редува хубави отигравания с елементарни грешки, сеченият бекхенд почти го няма - слабичко.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 16:25

Не мога да повярвам, че такъв играч като Райбера може да има толкова слаби сервис и смаш?!? А Бозо сега има отличен шанс за 1/2 финал, макар че Нандо и Монфо са си загадки.

Иначе в момента на Шатрие наблюдаваме двама чоукъри - Гулбис водеше 4-2 гейма в първия сет и 5-3 точки в тайбрека -> 7-6 за Федерер. След това във втория Ърни проби още в първия гейм, Фед направи пълен обрат до 5-3 40-15, имаше смаш за завършване на сета и го подаде на ракетата на Гулбарата. Оттам богаташчето завърши сета в нов тайбрек, въпреки че балъшки изтърва два скрити сетбола при 5-5 и си потроши ракетата.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 16:50

Henman написа:
Иначе в момента на Шатрие наблюдаваме двама чоукъри

Чоукър е Хенман - колко полуфинала на Уимби? :-P

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 16:54

alessandron написа:
Henman написа:

Познаваш ли го FedERROR. :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 16:57

Henman написа:
alessandron написа:
Henman написа:

Познаваш ли го FedERROR. :laugh:

Познавам и 17 титли от Шлема - ти колко на Хенман познаваш? :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 18:15

ГУЛБИС! :stop:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 18:22

гулбис е уникален, с тая победа дава заявка че е вече топ играч и всеки трябва да се съобразява с него, а роджър лека-полека си залязва, не го отписвам, вече ако се изложи на уимбълдън и ЮСО не знам дали не е време да окачи ракетата, че малко или много толкова много загуби са си вреда за такъв велик играч, той си знае, все пак мъри-райбера ми хареса много повече, но и тоя мач си го биваше, особено 3 сет гулбис изнесе лекция с тия къси за 5:2 играе ли така може да и да стане номер 1 някога, но трябва постоянство и постоянство, не съм сигурен че е способен на това, но в петицата ще влезе скоро, като голямо израстване бележи, следващия кръг срещу бердих ще е яка престрелка :pukanki:

Последна промяна juve на 01.06.2014 18:23, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 18:29

juve написа:
гулбис е уникален, с тая победа дава заявка че е вече топ играч и всеки трябва да се съобразява с него, а роджър лека-полека си залязва, не го отписвам, вече ако се изложи на уимбълдън и ЮСО не знам дали не е време да окачи ракетата, че малко или много толкова много загуби са си вреда за такъв велик играч, той си знае, все пак мъри-райбера ми хареса много повече, но и тоя мач си го биваше, особено 3 сет гулбис изнесе лекция с тия къси за 5:2 играе ли така може да и да стане номер 1 някога, но трябва постоянство и постоянство, не съм сигурен че е способен на това, но в петицата ще влезе скоро, като голямо израстване бележи, следващия кръг срещу бердих ще е яка престрелка :pukanki:

Някои хора май така и не разбраха, че Федерер ще играе докато му се играе - както и Агаси едно време и не гледа да напуска "на върха на славата". В крайна сметка той си знае най-добре и е най-малкото смешно някой отстрани да разправя как ако паднел едикъде си и трябвало да спира - и защо, ако му се играе? Да не говорим, че точно на "Ролан Гарос" едва ли някой нещо е очаквал от него - максимум полуфинал. А днес колкото Гулбис игра, толкова и Федерер му подари нещата - един сбъркан смач, макар че аз не бих казал дори толкова сбъркан, колкото неудобен се получи и затва отиде на ракетата на Ърни и това обърна нещата. Щото при 2:0 сета за Федерер нещо не го виждах Гулбис. Да не говорим, че за мен лично беше страшно циганско изпълнение да взема таймаут при 5:2 в четвъртия, като преди това не показа нищо да го боли, но успя и разби ритъма на Федерер - на Роджър вече толкоз му трябва, не може да задържа стабилност както на по-млади години, а и е явно в лек спад като цяло след хубавото начало на сезона като за неговите годинки вече - титла в Дубай, два финала на Мастърс, полуфинал на АО, две победи над Ноле и една над Мъри, за мен лично доста добре като се сетя за 2013 година, а и като се сетя, че е съвсем близо до Христовата възраст.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари   |   01.06.2014 18:31

Колкото до Бердих - Гулбис, очаквам Бърдман да го размаже, особено като го гледах с Иснър. Томаш много обича такива силови надстрелвания, а Ърни от форхенд е уязвим и е готов да се пропука точно там.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 270 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща