Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:59

Отговори на тема  [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   31.03.2017 18:13

alessandron написа:
Ти дебни там случайно да не би да пусна в последната минута :rofl:

Това какво общо има с това, че едно говориш, пък друго пишеш... :laugh: страх лозе пази, а като те преследва девол дваж. :devil:
Как се играе когато водиш в класирането ви демонстрирах с Роско на АО. Вие си пускайте когато си поискате, не ми пречите. Място в топ 3 ме устройва.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   31.03.2017 18:28

Diavolo написа:
Не знам ти си по прогнозите, които никога не се сбъдват... :laugh:
Винъс е на преклонна възраст, никой за нищо не може да и се сърди или да очаква нещо. Всеки финал или титла са само бонус. В момента тя просто се забавлява. До момента прави уникален сезон с който може да се гордее, докато жирафа е в пиковите си години ама йок голяма титла. :whistle: Не казвам, че няма да спечели, просто се кефя как се пънеш срещу сестрите ама се получава обратното.
Серина само с един турнир е заработила почти толкова точки колкото кюфтака и жирафа за годишния рейс... :whistle: :wave:

абе Плишкова до миналия сезон никой не я знаеше и никой не я броеше, какви пикови години, това и е първия сезон в който е се брои за фактор, поизчакай малко вместо да се кефиш все едно не знам кой паднал - Плишкова е паднала, не носителка на 7 шлема.

Значи аз като кажа закачлива прогноза то било сериозна прогноза, ти като кажеш нещо е просто закачка и не си го мислил а ей така го казваш ....малиииййй да ти имам и логиката майна.
Не виждал ли, че повече те дразня с Плишкова отколкото да давам някаква сериозна прогноза ....като гледам се и хващаш :rofl: :rofl:

относно жирафите - Винъс я водят инч по ниска, но по-всички снимки изглежда с инч по висока :yes: :wave: Демек са на едно 6.1-6.2

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   31.03.2017 19:19

Всъщност от първата ти реакция днес си личи, кой го мисли сериозно и кой се хваща. Аз просто те дразня, с твоите камъни по твоята глава. :-D
Сега и Машенка като почне да я пердашат съвсем ще издивееш. :-P То имам чуеството, че само двама/трима тук гледаме женски тенис, та ей така да се намираме на приказка с теб, няма лошо.
Дявола вече спечели войната, защото направи Серина ГОАТ! :devil: Но няма да спира до тук, докато не изтрие от историята и Маргарет Корт! :devil:

Последна промяна Diavolo на 31.03.2017 19:20, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   31.03.2017 20:31

Diavolo написа:
Всъщност от първата ти реакция днес си личи, кой го мисли сериозно и кой се хваща. Аз просто те дразня, с твоите камъни по твоята глава. :-D
Сега и Машенка като почне да я пердашат съвсем ще издивееш. :-P То имам чуеството, че само двама/трима тук гледаме женски тенис, та ей така да се намираме на приказка с теб, няма лошо.
Дявола вече спечели войната, защото направи Серина ГОАТ! :devil: Но няма да спира до тук, докато не изтрие от историята и Маргарет Корт! :devil:

бях се изнервил за нещо друго, когато ме подкачи :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   31.03.2017 21:50

Diavolo написа:
alessandron написа:

Това какво общо има с това, че едно говориш, пък друго пишеш... :laugh: страх лозе пази, а като те преследва девол дваж. :devil:
Как се играе когато водиш в класирането ви демонстрирах с Роско на АО. Вие си пускайте когато си поискате, не ми пречите. Място в топ 3 ме устройва.

Аз па ти показах на един Ролан Гарос как ти се наваксват двуцифрено число точки само от четвъртфиналите нататък - сигурно помниш, как пусна едновременно с мен Сафина - Иванович на финала и даде сет на руската мечка, който ти изяде главата :). Истината е, че седиш и чакаш пак до последно и редовно го правиш, това ти е маниер на игра, точно като на любимеца ти - гали си косицата, бърка си в гъза, души какво има там, прави всичко възможно, за да бави темпото :-P. Така си и ти - да видиш кой какво е играл и да правиш тънки сметки. Всички сме го правили, но ти го правиш двойно по-често, отколкото повечето тук - минимум двойно по-често. Колкото до това какво съм се избъзикал за Фонини - дотам ли изпадна? Точно ти ли ще ми обясняваш какво пази лозето, дето 1000 пъти тръбеше как Федерер няма да мине Сампрас в ГШ, а като го мина си измисли притчата, че всъщност само напук си го говорил и си си знаел? :wave:

Последна промяна alessandron на 31.03.2017 21:52, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   31.03.2017 21:59

Рафа си стигна финала очаквано с оглед добрата схема, пети вече в Маями дано счупи каръка, ама там ще е доста тежко за съжаление и дядката ако е там трети пореден път ще може да го ковне, то и с Кириос няма да е приятно понеже е във отлична форма и си вярва, все кофти :help:

Последна промяна juve на 31.03.2017 22:00, променена общо 2 пъти

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   31.03.2017 22:29

Balleta написа:
Diavolo написа:
Balleta написа:
хаха титлата е за Плишкова :wave: :yes: :dance:

кво стана ве? :helpless:
Гледам пак е имало лов на жирафи? И да те бие ботнячки, е това си е унизително и срамно. Че и две франзели е имало, явно много гладен е бил тоз жираф.
Няма купа, няма титла има само жирафска тишина. :laugh:
А може и да си е недоспала нещо, нали знаеш, че жирафите спят прави. Жирафска мизерия. :laugh:

:wave: :devil:

гледай си там чернилките и не ме занимавай - кво стана със смешката Винъс, а с Халеп, а с Квита, а с Нишикорчо :wave:

дрогата Винъс е толкова висока колкото Плишкова, ходи се гръмни с тия жирафи .... и със супер горилата Серена на която ми викаш умалително малинка, баси вкуса и чудото, а Кербер била кюфте .....

Дрогите ги изобличиха публично, заравяй си главата като щраус в пясъка и им целувай черните .... :laugh:

Не мога да разбера как, след като черната плувнала в пот върлина бе размотана по корта от една Конта ти ми излизаш тук да злорадстваш :outofspace:

Малинка:

Изображение Изображение

Ама Кербер ли е кюфтака?! Не мога да кажа, че е балерина, но в сравнение със Серина... :dunno: Баси определенията...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 00:35

alessandron написа:
Diavolo написа:
alessandron написа:

Аз па ти показах на един Ролан Гарос как ти се наваксват двуцифрено число точки само от четвъртфиналите нататък - сигурно помниш, как пусна едновременно с мен Сафина - Иванович на финала и даде сет на руската мечка, който ти изяде главата :). Истината е, че седиш и чакаш пак до последно и редовно го правиш, това ти е маниер на игра, точно като на любимеца ти - гали си косицата, бърка си в гъза, души какво има там, прави всичко възможно, за да бави темпото :-P. Така си и ти - да видиш кой какво е играл и да правиш тънки сметки. Всички сме го правили, но ти го правиш двойно по-често, отколкото повечето тук - минимум двойно по-често. Колкото до това какво съм се избъзикал за Фонини - дотам ли изпадна? Точно ти ли ще ми обясняваш какво пази лозето, дето 1000 пъти тръбеше как Федерер няма да мине Сампрас в ГШ, а като го мина си измисли притчата, че всъщност само напук си го говорил и си си знаел? :wave:

Изобщо не е така. Не говорите наизустени легенди. :wave:
Принципно гледам да пускам по-последен по възможност, за да не ме преписват. Особено пък като изоставам в резултата. Но когато водя, може да направиш една сметка от победите ми тук откакто се преместихме атакувам яко. Виж само моля ти се как играх в Мелбърн и дали съм чакал и дебнел. Това което направи Роско в ИУ и ти в Маями аз не го направих и пак си спечелих комфортно. Благодари се, че проспах няколко мача, които ми изядоха 7 точки, че щеше да ти жежко сега. :-P
И колкото и тънки сметки да правиш важното е познаеш изхода от тенис двубоя, а не колко точки ти трябват, че то е много лесно като изоставаш и хоп да се хвърлиш веднага на разликата, в повечето случаи това води до набъбване на пасива вместо на съкращаване.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 02:53

за първи път тая година някой тушира силния натиск на Федерер в началото и после Киро го проби даже, но още е рано да се каже дали ще бие, напрежението е доста голямо и на моменти се отразява върху нивото на игра, но ми харесва това че интригата е голяма и не се знае нищо :-) мда не издържа Ник накрая да си затвори сета, дедо ще го излъже

Последна промяна juve на 01.04.2017 02:57, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 05:26

Тоз Киргиос е НЕНОРМАЛЕН. Колко ракети счупи в този мач? Вярно, има талант момчето, ама не може да реагира като луд и да псува след всяка загубена точка.

Накрая направи двойна грешка при 5-5 в тайбрека и после Фед лесно си взе сервиз точката. Киргиос въобще не трябваше да губи и първия сет де, ама това е друга тема.

Иначе финалът е на кантар. Федерер изхаби много енергия днес за разлика от Надал, така че нищо не се знае.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 07:56

Малко оффтопик :)
@ Дяволче, за втори път ме споменаваш....В ИУ направих това, което обичаш и ти да правиш, макар и да го отричаш - да дебнеш и да чакаш сервиращият в мача да метне топката във въздуха и тогава да пуснеш прогноза. Колкото и да не ми допада този "стил на игра" срещу теб ще го правя :-)
И за да не искаш да бъдеш "преписван" и да няма дебнене се замисли зад лека промяна на правилата, която за мен е абсолютно задължителна - изпращането на прогнози в заключителните етапи на играта на лично. Има достатъчно хора на които вярваш - Сандето, Хенман, Агаси - на които могат участващите да изпращат прогнози.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 09:21

Diavolo написа:
Изобщо не е така. Не говорите наизустени легенди. :wave:
Принципно гледам да пускам по-последен по възможност, за да не ме преписват. Особено пък като изоставам в резултата. Но когато водя, може да направиш една сметка от победите ми тук откакто се преместихме атакувам яко. Виж само моля ти се как играх в Мелбърн и дали съм чакал и дебнел. Това което направи Роско в ИУ и ти в Маями аз не го направих и пак си спечелих комфортно. Благодари се, че проспах няколко мача, които ми изядоха 7 точки, че щеше да ти жежко сега. :-P
И колкото и тънки сметки да правиш важното е познаеш изхода от тенис двубоя, а не колко точки ти трябват, че то е много лесно като изоставаш и хоп да се хвърлиш веднага на разликата, в повечето случаи това води до набъбване на пасива вместо на съкращаване.

И аз пропуснах мачове, не си само ти - във 2-ри кръг, така че и ти можеш да се благодариш, че не ти водя с 20 точки примерно :-P . Много ясно, че е най-важно да познаваш как ще свърши, а специално на този Мастърс имаше потенциално много коварни мачове.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 09:23

Pocko написа:
@ Дяволче, за втори път ме споменаваш....В ИУ направих това, което обичаш и ти да правиш, макар и да го отричаш - да дебнеш и да чакаш сервиращият в мача да метне топката във въздуха и тогава да пуснеш прогноза. Колкото и да не ми допада този "стил на игра" срещу теб ще го правя :-)
И за да не искаш да бъдеш "преписван" и да няма дебнене се замисли зад лека промяна на правилата, която за мен е абсолютно задължителна - изпращането на прогнози в заключителните етапи на играта на лично. Има достатъчно хора на които вярваш - Сандето, Хенман, Агаси - на които могат участващите да изпращат прогнози.

О, не, аз пък не съм съгласен да се праща на бележка, защото това трябва да става задължително при човек, който или не играе въобще, или е супер назад в резултата, а обикновено изброените от теб все са замесени в битка за нещо. Нека си караме до подхвърлянето на топката от сервис, просто ми е смешно как Дявола обявява за "легенди" поведението си, което го знаят абсолютно всички във форума и всички са му го казвали, но, разбира се, той си знае неговото.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 15:36

Pocko написа:

Така не съм играл от 5 години сигурно.
Не знам докога ще говорите откровени лъжи. :-)
Но както казах, на мен не ми пречи. Както и да играете и каквито и схеми да въртите, имам титла от ГШ + две места в топ 3 на най-престижните мастърси. :whistle:

:devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 15:37

НЕПРАВДАТА от 2005 г. ще бъде отмъстена!
Тогава ако имаше хоук ай, отдавна мача да бе приключен в три сета в полза на неповторимия матадор срещу пиковия Фед!
вамооооооооооооос! :devil:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 19:33

Diavolo написа:
НЕПРАВДАТА от 2005 г. ще бъде отмъстена!
Тогава ако имаше хоук ай, отдавна мача да бе приключен в три сета в полза на неповторимия матадор срещу пиковия Фед!
вамооооооооооооос! :devil:

Обещай само, че няма да зачезнеш, ако вземе Рафчо да отнесе за трети път пердах от началото на годината от швейцарската пенсия ;-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 21:56

Конта взе женския турнир с рутинна двусетова победа над Возняцки, която загуби трети голям финал тая година, значи равносметката крайни победители на двата хамерикански турнира Веснина и Конта хаха, още едно повърждение каква каша е женския тенис в момента, още малко остана до дългоочакваното завръщане на Шарапова в тура ще стане горещо :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 23:00

juve написа:
Конта взе женския турнир с рутинна двусетова победа над Возняцки, която загуби трети голям финал тая година, значи равносметката крайни победители на двата хамерикански турнира Веснина и Конта хаха, още едно повърждение каква каша е женския тенис в момента, още малко остана до дългоочакваното завръщане на Шарапова в тура ще стане горещо :laugh:
Е каша сега! Нямаше я Серена, нито Азаренка и Шара. Изчакай поне 2 от 3те да се върнат, и тогава няма да е вече така. :-)
(за Аза може да отнеме време обаче...)

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 23:46

Гледам финалот е чак вечерта, дано не затвори Еврофутбола, щото много ми е интересно как ще свърши мачот между дедето и плехаря!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Miami Open' 2017 - тема за коментари и закачки   |   01.04.2017 23:55

TheExorcist написа:
Гледам финалот е чак вечерта, дано не затвори Еврофутбола, щото много ми е интересно как ще свърши мачот между дедето и плехаря!

от 8 вечерта бг време неделя е, но не знам ти в какъв часови пояс си ако си в чужбина :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща