Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:16

Отговори на тема  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
~ Маями'2013 - тема за коментари ~ 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Маями'2013 - тема за коментари ~   |   30.03.2013 13:50

Henman написа:
Все пак добре, че все още има такива тенисисти като Хаас, които да покажат как се играе истински, разнообразен тенис и че силата, с която се блъска топката, съвсем не е единственият и решаващ фактор за успех.

Е да, ама от новите няма такива, може би Григор може да е изключението. Иначе и аз много съжалявам за Хаас, не трябваше да играе двойки. Беше ясно, че при мач в три сета Ферер е огромният фаворит. Сега на финала Мъри ще си го бие рутинно и пак познатата картинка.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Маями'2013 - тема за коментари ~   |   30.03.2013 23:44

Добре как може никой да не е коментирал великата победа на Серинааааа :ura: :dance: :devil:

Преди малко се прибирам, не съм гледал нищо, мачът все още не е качен никъде, има го всъщност в един руски тракер с италиански език, но искам английския и руския.

Това което чета по форумите е, че това бил един от най-добрите женски мачове за последните 10 години поне. Особено ласкава в оценките си е легендата Крис Евърт.
Браво на Мария за невероятната съпротива която е оказала, ето че можело... Повела е с пробив и във втория сет с 3-2 ако не се лъже, но след това Серина превключила на някакъв извънземен режим и печели 10 поредни гейма?! :-o Но не да гази, което е обичайно за нея, а много от геймовете са били адски близки и изравнени. Два часа и половина битка за всяка топка.

Според мен ако се срещнат на клей, но различен от този в Мадрид, то Мария има всички шансове най-накрая да счупи тази негативна серия. :-)

6 титла в Маями (абсолютния 5 шлем що касае WTA, от край време си е така) за Серинка, още един подобрен рекорд. :first: :devil:

Последна промяна Diavolo на 30.03.2013 23:44, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Маями'2013 - тема за коментари ~   |   30.03.2013 23:50

Честито дяволе. Гледах мача и 1 сет Серина бе много зле, много грешки правеше и лош тайминг, а Мария си излезна доста уверена и втория сет дори обърна от 0:2 до 3:2 с пробив с невероятни уинъри и мача изглеждаше свършил, но какво стана 10 поредни гейма за Серина от нищото съживи се някак и я размаза, а Маша почна с двойните грешки и бе разколебана от урагана, които я връхлетя, като цяло мач на приливи, но съм доволен от рекорда на Серина, виках през целия мач за нея. :cheers:

Последна промяна juve на 30.03.2013 23:50, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Маями'2013 - тема за коментари ~   |   31.03.2013 00:32

Diavolo написа:
Браво на Мария за невероятната съпротива която е оказала, ето че можело...

Гледах мача по TV-то по канал SportKlub (на сръбски). После почнаха да дават некъв тъп NBA баскет мач, та гледах церемонията по награждаването по SuperTennisHD (италиански).
Не знам как може 6:0 в 3тия сет да го окачествяваш като "невероятна съпротива" - за мен това е много зле. :dunno: :helpless: :help:
Обаче да, Черният Терминатор е неубиваем - взимат му сет, даже му водеше във втория после с пробив Шарапова, ама той се "сглобява" обратно и почва да мачка. :moufan: :laugh: :laugh:

Последна промяна Naki на 31.03.2013 00:33, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Маями'2013 - тема за коментари ~   |   31.03.2013 00:38

Абе превключила, дръжки, Мария си се бъгна класически, след 3:2 в 2-я сет и то след, като обърна от 2:0 на 3:2 не взе и гейм, а дотогава беше убийствена, Серена пак за малко да счупи ракетата от яд. Ама това е, битката е в главата на Маша, но Мария е все по близо :-)
Честито а феновете на черното зверче :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Маями'2013 - тема за коментари ~   |   31.03.2013 23:39

К'о стана бре!? Къде зачезнахте? Защо никой не коментира 3те финала (мъже двойки/мъже/жени двойки)?
Да не окапахте от умора като Давид и Анди? :laugh: :laugh:

Последна промяна Naki на 31.03.2013 23:39, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Маями'2013 - тема за коментари ~   |   31.03.2013 23:45

Хванах мача при 6-5 за Мъри в третия сет.
Направо ми се дорева за Ферер, няма такъв карък като него, орисан е да си остане в сянката на Топ 4. Заслужаваше победата, но уви. :dunno:
Не трябваше да спира да играе при онази спорна топка при мачбола, защото в този момент, Мъри беше тотално гроги и като нищо можеше да изпраска форхенда в мрежата или в аут. След това първата точка в тайбрека филето скандално помогна на Мъри и това вече сякаш дойде в повече на Пикс и се срина. Не си спомням точно, но мисля, че за първи път виждам Ферер да получава крампове по време на мача. А Мъри едвам не се разпадна по корта. 2 и 45 минути тенис в изключителната жега и влага в Маями, ужас. Това което чух от коментаторите на Скай Спортс е, че е било истински Ад да се играе при тези условия.

Мъри номер 2 в света от утре и вече официално беше сложен край на ерата на Федал! От 2003 г. (Родик и Фереро) насам не се е случвало да имаме едновременно Топ 1 и Топ 2 различни от ФЕДАЛ.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5