Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:37

Отговори на тема  [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща
US OPEN' 2016 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 07:09

Balleta написа:
Yessssssssssssssss :dance:

Pliskovaaaaaaaaaaaaa :thumbs: :celebrate: :celebrate:

Изгледах повторението по Евроспорт и въпреки, че се радвам за победата на чехкинята, не останах очарован от качеството на мача. Посредствен мач и много грешки от Серина. Ако дългучката играе така и тя с тия нейните грешки ( щото и тя бая направи ) на финала, Керберчето ще си я отнесе.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 12:25

Balleta написа:
В момента СВЕТОВНАТА НОМЕР 1 - АНДЖЕЛИК КЕРБЕР - :-D :-D :-D

Това обаче не е акцента на вечерта, акцента е КАРОЛИНА ПЛИСКОВА - :moufan: :moufan: :moufan:

Ей тва е, Балета го е казал точно както си трябва!!! Сфинята получи звучен чешки шамар в зурлата. Сега остава и Джоката да вземе мъжкият турнир и всичко ще е на шест, както АО и РГ. Само на Умби се получи издънката тая година ама неможе всичко да е перфектно. :rock: :rock:

ПП: Балет пожелавам ти да не спираш да си обновяваш сигнатурата.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 12:33

Prototype_Iblis написа:

Е, нека не бъдем максималисти все пак. Мисля, че четири пъти в годината е достатъчно. :laugh:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 12:56

SUBXERO написа:
Prototype_Iblis написа:

Е, нека не бъдем максималисти все пак. Мисля, че четири пъти в годината е достатъчно. :laugh:

Не бе, тя неговао сигнатура е почната от още US Open 2015, така че не виждам проблем да бъде продължена и през 2017 :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 12:57

и тоя циганин с извинение Муратоглу за пореден път принизява победа на съперничката над Серина с това че била контузена, еми да се е отказала, на РГ също направо си солеше противничките на Уилямс, да ги боли, така е сладко свърши им доминацията и царството то се видя още в Австралия че докрая на годината ще загуби първото място, аз мислех че Вика ще го вземе след дубъла в САЩ, но я сполетя внезапна бременост, и Анджи след РГ се разигра тотално и заслужено става номер 1 от другата седмица, но е добре да си върне на Плишкова, та да затвърди феноменалния си сезон с втори шлем, тоя път съм твърдо за Кербер заслужава го момичето заради всички усилия които положи :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 13:33

juve написа:
и тоя циганин с извинение Муратоглу за пореден път принизява победа на съперничката над Серина с това че била контузена, еми да се е отказала, на РГ също направо си солеше противничките на Уилямс, да ги боли, така е сладко свърши им доминацията и царството то се видя още в Австралия че докрая на годината ще загуби първото място, аз мислех че Вика ще го вземе след дубъла в САЩ, но я сполетя внезапна бременост, и Анджи след РГ се разигра тотално и заслужено става номер 1 от другата седмица, но е добре да си върне на Плишкова, та да затвърди феноменалния си сезон с втори шлем, тоя път съм твърдо за Кербер заслужава го момичето заради всички усилия които положи :-)

То и аз съм повече за Кербер бтв, но и дългуча да бие няма да ме е яд! :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 14:03

Diavolo написа:
спускането на покрива промени цялата философия на играта.
Мъри доказа защо завинаги ще си остане четвъртия след голямата тройка.
Уникален самурай, когато удря топката чисто е истинско удоволствие да го гледаш, дано да вземе купата.

Тука за ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА е въпроса, а изведнъж се появи ГОЛЯМАТА ТРОЙКА?
Какво е ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА - константа или променлива?
Ако е променлива как се влиза и как се излиза от нея?
Кое определя дали някой е, или не е в ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА:
- Текущият ранкинг?
- Комбинация от моментен ранкинг, предишен ранкинг + други постижения?
- Очаквани - не реализирани постижения (дечима) и фенски пристрастия?
Защо за този клуб ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА (ГЧ) е константа? Вече няколко години се приема, че Федерер, Джокович, Надал и Мъри са ГЧ независимо от това, че за дълги периоди от време – както и сега един от тези четиримата е извън първата четворка на ATP RANGINGS? Надал излиза от АТР ранкинг четворката на 11.05.2015 като на 08.06.2015 стига до 10 позиция – Григор е 11 и остава извън четворката до 06.06.2016 когато се връща като №4. На 01.08.2016 отново изпада от четворката и до сега е извън нея.
Защо един Вавринка с ATP ранкинг межда 3 и 4 от началото на 2015 до сега и с две Grand Slam титли от последните две години е твърдо извън ГЧ?
Въпроси? Въпроси? Да се опитаме да отговорим!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 14:05

Плишкова е отлична тенисистка, когато е в зоната, но и тя си има спадове, когато не и тръгне, като цяло излъчването и не ми харесва, както и на останалите силни чехкини, има нещо отблъскващо в тях, а Кербер ми е безразлична по принцип, но голям респект затова което стори тоя сезон, щото от три години чакаме някой да детронира Серина от първото място и най-накрая дочакахме, трябва да имаш голямо постоянство и германката го показа

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 14:21

Епа за какво да се опитваме!? Описано си е, много добре, тук:
https://en.wikipedia.org/wiki/Big_Four_(tennis)
"Късичка" статиЙКа, ама като за без пари, толкоз. :-D

Впрочем преди бяха Големите 3ма по едно време, преди да станат 4! :wave:

Плишкова я гледахме в БГ на живо с жената в Арена Армеец.
Освен с голямата татуировка на слънце на рамото си, големия ръст и читав сервис, друго почти с нищо не ни впечатли...
То тя беше резерва де, нямаше как да се класира за 1/2-финалите така, така или иначе.
Но явно има голямо израстване де - турнирът в София беше преди (почти) 2 години. :-)

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 14:31

Naki написа:
Освен с голямата татуировка на слънце на рамото си, големия ръст и читав сервис, друго почти с нищо не ни :-)

Има и на лявото си бедро голямо татуу! :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 15:00

juve написа:
Плишкова е отлична тенисистка, когато е в зоната, но и тя си има спадове, когато не и тръгне, като цяло излъчването и не ми харесва, както и на останалите силни чехкини, има нещо отблъскващо в тях, а Кербер ми е безразлична по принцип, но голям респект затова което стори тоя сезон, щото от три години чакаме някой да детронира Серина от първото място и най-накрая дочакахме, трябва да имаш голямо постоянство и германката го показа

мене ме кефи щото е перде, не показва грам емоция и не се нерви, тръгнеш ли да се нервиш загубил си мача, психика е това. Вчера при все че публиката бе изцяло настраната на Серена, особено в момента в който Серена тръгна да обръща в свой стил във втория сет, пак не трепна, не само това, ами при всяка точка черната и крищеше в лицето, много неспорстсменки и обикновено който е отсреща чоуква, ама чехкинята не трепна, единствения признак на чоук бе в тайбрейка, когато поведе с 3 точки и после допусна 4 поредни на Серена и когато всички си мислеха, че ще се случи резонното и ще подаде, нъц, пълен непукизъм, а и е едва първи полуфинал на ГШ и трябваше да затвори в Ню Йорк със Серена, респект за психиката. Да отбележим, че Серена загуби мача след двойна грешка, върха на невървежа и снощи :laugh:

Ако на финала сервира, като вчера ще го вземе според мен ......

Кербер също ме кефи, хваща всяка топка, няма такова бягане и усет за пласиране, но тя това си го може отдавна, сега обаче и атакува, затова е и толкова опасна. Вчера и беше егати калитарския ден :laugh: Първо си осигури номер едно 30 минути преди нейния мач, второ отпадна най-голямата заплаха Серена и трето спечели мача си с Возняки с уинър който беше аут, а Возняки направи най-голямата глупост която съм виждал - не поиска чалъндж на мачбол и при край на мача, сериозно колко голяма идиотия е това :outofspace:

П.П. Не знам какво е говорил Мурат, но направи чест на Серена, която на интервюто след мача, на въпрос дали умората има нещо общо със слабата и игра, каза нещо от рода - "вие луди ли сте, изобщо не съм уморена, аз съм професионален играч, ако се уморявам от един мач и не мога да играя 24 часа след това, по добре изобщо да не съм ставала тенисистка, да не говорим, че мача с халеп не бе 5 часа, че да ме изтощи или нещо ......" :yes: респект за това, иначе това с левия крак го заговори още по време на мача Крис Евърт, която не мога да я търпя с пристрастието което показва и не прикрива към Серена, то бива, бива ама, къв крак, кви 5 лева, на мача с халеп говориха абсолютно обратни неща, рамото мина, сега крак, щото не и бе ден ..... :tomate:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 15:05

TheExorcist написа:
Naki написа:
Освен с голямата татуировка на слънце на рамото си, големия ръст и читав сервис, друго почти с нищо не ни :-)

Има и на лявото си бедро голямо татуу! :-)

сервиса и е повече от читав, иначе той и Джоко преди 2011 не бе кой знае какво, е не бе Плискова, ама да речем бе нещо, като Квитова (трудно дишеше и бе с един ГШ), а после се превърна в Серена :laugh:
Ще видим какво ще стане от чехкинята, дали ще стане доминатори или ще е епизодично избухване, ама в момента кърти ....

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 15:15

Ей сега Балета пак ще ме подхване, че съм се бил заяждал за имена, ама ще попитам въпреки това - вие що не и казвате ПлиШкова, както и е името бре?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 15:17

TheExorcist написа:
juve написа:

То и аз съм повече за Кербер бтв, но и дългуча да бие няма да ме е яд! :-)

от ранга на Винъс, Мугуруза и Иванович е - листната е 6'0'' до 6'1'', някъде 184см. Марчето е по висока :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 15:20

SUBXERO написа:
Ей сега Балета пак ще ме подхване, че съм се бил заяждал за имена, ама ще попитам въпреки това - вие що не и казвате ПлиШкова, както и е името бре?

щото така - Плишкова - и викат по ЕСПН и ми звучеше много поамериканчено, та викам да не ме погнеш пак и да го побългаря, а то веднъж и в УСА и в БГ да е по един и същи начин :laugh: :-D

Значи оттук нататък да се чете ПлиШкова :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 15:34

Херо, иначе, като си зачекнал темата, какво ще кажеш за ултра, мега, хипер идиотското изписване в официална медия на името на Каролинчето - Вожняцки - от хипер, мега, ултра неграмотния Спиртал. Е това е вече възмутително, но ние си ги знем неграмотниците :laugh:

А който иска да спори по въпроса със Ч, Ц, и К и откъде била дядо и баба и, и как се четяло там, просто може да чуе, как тя си мисли, че се казва :laugh: Ама неграмотница е :rofl:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 16:02

Ааа не, за Каролинчето/Керълайнчето отдавна съм дал лабаво. Предостатъчно сме я дъвкали (вместо тя нас :whistle: ).

Аз още преди доста години бях казал, че за мене най-правилното е това, което самият човек казва. Ама наизскочиха бай ти Мейджър и още някои други и отсякоха, че имало и други фактори, които играели роля, най-вече при твоите "сънародници", които в Щатите така или иначе се произнасяли по един начин, обаче понеже произхождали от пичката си лелина и било по-правилно имената им да се произнасят по оригиналния начин.

Казвам ти, няма оправия.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 16:37

Prototype_Iblis написа:
Balleta написа:
В момента СВЕТОВНАТА НОМЕР 1 - АНДЖЕЛИК КЕРБЕР - :-D :-D :-D

Това обаче не е акцента на вечерта, акцента е КАРОЛИНА ПЛИСКОВА - :moufan: :moufan: :moufan:

Ей тва е, Балета го е казал точно както си трябва!!! Сфинята получи звучен чешки шамар в зурлата. Сега остава и Джоката да вземе мъжкият турнир и всичко ще е на шест, както АО и РГ. Само на Умби се получи издънката тая година ама неможе всичко да е перфектно. :rock: :rock:

На Балета скоро ще се наложи да прави 2ри ред на сигнатурата май-май. Дано не се стига И до 3ти ред, че се излагаме пред чужденците! :-) :rofl:
А Плишкова се пада Плишкова НЕ защото така се произнася името и от американци или българи или занзибарци (или дори инуити или конгоанци, ако щете! :-) ), а защото на чешки е така - все пак е чехкиня. ;-)

Последна промяна Naki на 09.09.2016 16:40, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 16:58

SUBXERO написа:

Katie Ledecki/ Кейти Ледеки е американка. Caroline Wozniacki / Каролине Возниячки е датчанка от полски произход, и така се прознася, не Керълайн Уозняки!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 17:12

SUBXERO написа:
Ааа не, за Каролинчето/Керълайнчето отдавна съм дал лабаво. Предостатъчно сме я дъвкали (вместо тя нас :whistle: ).

Аз още преди доста години бях казал, че за мене най-правилното е това, което самият човек казва. Ама наизскочиха бай ти Мейджър и още някои други и отсякоха, че имало и други фактори, които играели роля, най-вече при твоите "сънародници", които в Щатите така или иначе се произнасяли по един начин, обаче понеже произхождали от пичката си лелина и било по-правилно имената им да се произнасят по оригиналния начин.

Казвам ти, няма оправия.

В това лошо няма. Моето фамилно име например се произнася по един начин на български и по коренно различен на английски. Аз също завършвам на -ски-, но ударенията са различни и има умекотяване във ''в''-то!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща