Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:59

Отговори на тема  [ 185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща
Монте Карло МАСТЪРС 2017 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   26.04.2017 20:14

Balleta написа:
Naki написа:
Казва се "БЕЗглутенова". :wave:
Глутен е това:
https://en.wikipedia.org/wiki/Gluten
Глутен

Федята ЩЕ играе на Гароса, нали и това е клей? :)
http://metro.co.uk/2017/04/02/roger-fed ... n-6549519/

сменил си е плановете, не го чета всеки ден, последно като четох май пишеше, че отказва и Гароса, сега е решил да играе заради слабата форма на Джоко и Мъри

Толкоз си чел значи - никога не е казвал, че няма да играе на Гароса, каза, че може и да не играе.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   26.04.2017 20:28

alessandron написа:
Balleta написа:
Naki написа:
Казва се "БЕЗглутенова". :wave:
Глутен е това:
https://en.wikipedia.org/wiki/Gluten
Глутен

Федята ЩЕ играе на Гароса, нали и това е клей? :)
http://metro.co.uk/2017/04/02/roger-fed ... n-6549519/

сменил си е плановете, не го чета всеки ден, последно като четох май пишеше, че отказва и Гароса, сега е решил да играе заради слабата форма на Джоко и Мъри

Толкоз си чел значи - никога не е казвал, че няма да играе на Гароса, каза, че може и да не играе.

е ок :laugh: намекнал е, че може и да не играе, оттага не съм го чел, знам ли какво му е скимнало, големи буковояди станахте :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   26.04.2017 20:31

Санде, никакви доказателства не са това. Няма нищо черно на бяло, няма осъдени хора, няма нищо. Само едни хейтърски брътвежи.
Всичките ''съмнителни'' отсъствия на Надал са на лице, както и сегашното повече от съмнително отсъствие на краваря. :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   26.04.2017 20:38

Diavolo написа:
Санде, никакви доказателства не са това. Няма нищо черно на бяло, няма осъдени хора, няма нищо. Само едни хейтърски брътвежи.
Всичките ''съмнителни'' отсъствия на Надал са на лице, както и сегашното повече от съмнително отсъствие на краваря. :-)

Разбира се, Дяволе, то и в България така няма осъдени, поради липса на доказателства :laugh: Мангал зобаше в най-силните си години, затова беше толкова бърз и така играеше в защита. Минаха годинките, натрупаха се нещата и сега вече няма гювеч - няма как да тича така. А да говориш, че някакъв магически зоб е преобразил един 35-годишен, който си разпредели майсторски силите на АО и в най-напечените моменти винаги успяваше да си почине на корта, за да хвърли всичко от себе си в решителния пети сет - по-сериозно, уж се считаш за капацитет. Пети сет, пробив, 3:1 иии ... трепва Лъвското сърце :laugh:

п.п. Съдът покри аферата "Фуентес", щото щяха да горят много хора, щяха да горят "икони" от Реал и Барса, не беше само Надал. Но ти добре го знаеш, затва сега фучиш - щото си наясно без коя част легендата за Матадора нямаше да е с тоя блясък. Разбирам те, и на мен щеше да ми е тежко съдът да ми крие любимеца и дори Анди Мъри в "Туитър" да го казва :wave:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   26.04.2017 21:10

Diavolo написа:
Е, айде сега, съмнително! Краварят е на години, има бебета, жена. Каквито Надал няма.
Няма как да държи същото темпо като преди, а няма и смисъл, мисля аз. :-)

Да не забравяме все пак, че това е Малкият Кравар вече - Големият е Вавринка. :-D

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   26.04.2017 21:51

Diavolo написа:

Нови разкрития на Fancy Bears: И Надал е взимал забранени препарати.
Това е бая доказателство.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   27.04.2017 16:33

alessandron написа:
Diavolo написа:

Разбира се, Дяволе, то и в България така няма осъдени, поради липса на доказателства :laugh: Мангал зобаше в най-силните си години, затова беше толкова бърз и така играеше в защита. Минаха годинките, натрупаха се нещата и сега вече няма гювеч - няма как да тича така. А да говориш, че някакъв магически зоб е преобразил един 35-годишен, който си разпредели майсторски силите на АО и в най-напечените моменти винаги успяваше да си почине на корта, за да хвърли всичко от себе си в решителния пети сет - по-сериозно, уж се считаш за капацитет. Пети сет, пробив, 3:1 иии ... трепва Лъвското сърце :laugh:

п.п. Съдът покри аферата "Фуентес", щото щяха да горят много хора, щяха да горят "икони" от Реал и Барса, не беше само Надал. Но ти добре го знаеш, затва сега фучиш - щото си наясно без коя част легендата за Матадора нямаше да е с тоя блясък. Разбирам те, и на мен щеше да ми е тежко съдът да ми крие любимеца и дори Анди Мъри в "Туитър" да го казва :wave:

Няма такова нещо, Санде. Никъде няма нищо черно на бяло, което да уличава Надал, всичко е само фенски, конспиративни теории. По същия начин аз сега спекулирам за отсъствието и по-точно за чистенето от дрогата с която предозираха краваря.

Последна промяна Diavolo на 27.04.2017 16:34, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   27.04.2017 20:56

Diavolo написа:
alessandron написа:

Няма такова нещо, Санде. Никъде няма нищо черно на бяло, което да уличава Надал, всичко е само фенски, конспиративни теории. По същия начин аз сега спекулирам за отсъствието и по-точно за чистенето от дрогата с която предозираха краваря.

И черното е бяло, а бялото - черно. :wave:

п.п. Между другото УАДА си признаха, когато Fancy Bears изкараха документите от архива им кой какво е вземал с разрешение. Надал е там, Федерер - не. Кофти, ама такъв е животът ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   27.04.2017 23:42

Има ли нещо официално, някакво накзание, нещо там? Няма.
Ти за презумцията невиден до доказване на противното чувал ли си? По начина по който обвинявате Надал аз по същото направление в момента обвинявам богопомазания швайц.
Нищо не са признавали, Санде. Само се хвърля прах в очите на хората.
Тия алабалистики пред Дявола не минават. :wave:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   27.04.2017 23:46

Признаха си. Че е имало успешна хакерска атака над сайта им. ;-)

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   28.04.2017 08:24

Diavolo написа:
Ти за презумцията невиден до доказване на противното чувал ли си? По начина по който обвинявате Надал аз по същото направление в момента обвинявам богопомазания швайц.

Признаха, признаха и още как - Наката също ти го казва. Признаха за успешната атака и задигнати документи, като не ги коментираха какви са - ясен сигнал, че са баш тези, които показаха хакерите. Надал е имал разрешение от УАДА да ползва забранени препарати - вече защо, само той и УАДА знаят. Като му знаем миналото на Рафата - циклите от големи и феноменални успехи и след това периодите на контузии, като знаем и как се разви аферата "Фуентес", най-малкото трябва да се пита непрестанно какво се е случило, а съмнението е основателно! Ти си хвърляй каквито щеш обвинения към ГОАТ, отдавна си олекнал на тема "Федерер". :wave:

Последна промяна alessandron на 28.04.2017 08:25, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   28.04.2017 08:33

Тука чувам за някакви чистения, някакви оправдания, не знам, ама вчера аз играх малко тенис с една девойка, която ме преби като маче у дирек! Идеята ми е, че не само съм загубил форма, ами, че и не мога да си намеря техниката. Принципно винаги съм играл бекхенд с две ръце, но искам да е с една. Идеята ми е, че бекхенд с една ръка е много по-изчистен и по-точен и малко са тенисистите, които го владеят. В този ред на мисли бих искал да включа, че краварят го е овладял това нещо до съвършенство. Такива уинъри от бекхенд с една ръка помня само от Едберг. А Фед е много повече от Едберг. Благодаря за вниманието! :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   29.04.2017 00:06

alessandron написа:
Diavolo написа:

Признаха, признаха и още как - Наката също ти го казва. Признаха за успешната атака и задигнати документи, като не ги коментираха какви са - ясен сигнал, че са баш тези, които показаха хакерите. Надал е имал разрешение от УАДА да ползва забранени препарати - вече защо, само той и УАДА знаят. Като му знаем миналото на Рафата - циклите от големи и феноменални успехи и след това периодите на контузии, като знаем и как се разви аферата "Фуентес", най-малкото трябва да се пита непрестанно какво се е случило, а съмнението е основателно! Ти си хвърляй каквито щеш обвинения към ГОАТ, отдавна си олекнал на тема "Федерер". :wave:

За какво да коментират, все едно терористите в случая хакерите са победили или направили нещо. По същия начин по който не се преговаря с терористи, така и в случая великодушно се подмина ситуацията, без да се вкарват в обяснителен режим. Самата идея, че хакери, забележи хакери доказват нещо е изключително смехотворна при положение, че това е работа на държавните и международни институции. Хакерите могат да променят дадено нещо, това е все едно да вярваш на крадец. Изключително нелепа и нереална ситуация.

А там където най-малко се шуми и е най- дълбоката вода, обикновено е най-мръсно (в случая с Федерер). :whistle:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   29.04.2017 07:38

Diavolo написа:
alessandron написа:
Diavolo написа:

За какво да коментират, все едно терористите в случая хакерите са победили или направили нещо. По същия начин по който не се преговаря с терористи, така и в случая великодушно се подмина ситуацията, без да се вкарват в обяснителен режим. Самата идея, че хакери, забележи хакери доказват нещо е изключително смехотворна при положение, че това е работа на държавните и международни институции. Хакерите могат да променят дадено нещо, това е все едно да вярваш на крадец. Изключително нелепа и нереална ситуация.

А там където най-малко се шуми и е най- дълбоката вода, обикновено е най-мръсно (в случая с Федерер). :whistle:

Глупости. Това, че някой е хакер, не означава, че винаги би лъгал, също както това, че ако си УАДА, не означава, че винаги казваш истината. Вижда се според ситуацията - когато нещо ходи като патка, сере като патка и кряка като патка, то е патка. Точно хакери и престъпници са хората, от които можеш да научиш повече за тъмни деяния - няма я църковният хор да знае за такива неща. Надал и Серинка - с позволение от УАДА да зобкат, абсолютно ясно е. Въпросът е защо точно. Както и въпросът защо аферата "Фуентес" потъна в испанския съд заради абсолютни глупости - че всъщност той застрашавал общественото здраве, а не че е помпал яко с допинг куп спортни звезди и извън колоезденето. И, разбира се, цикълчетата на Надал - успехи, контузия, успехи, контузия ...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   29.04.2017 13:00

Да, ама едните са сенчести, другите легални. Ако се вярва на твоите думи, то нека разпуснем всички правителства, съдилища и пр. официални институции и да ни управляват мафиоти и хакери. За какво изобщо ходим на избори и се пънете в кръчмата с политиката, като си въртиш фактите както ти изнася и само защото от другата страна на нещата е омразен спортист, донесъл много фенски страдания през годините
То не че едните или другите са по-различни. Сам виждаш в каква абсурдна ситуация се вкарваме, в един дълбок и безбрежен океан, където не знаеш кой, какво, как и защо.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   29.04.2017 15:21

Тази дискусия изглежда повече от смешна, но нека да погледнем медицинските факти непредубедено:
1. Травматичната история Надал:
- 2003 първата официялно обявена травма – Рафчо е на 17 години и става дума за „elbow injury”
- 2004 „scaphoid stress fracture” - счупване на една от костиците на китката
- 2005 „ left foot injury”
- 2006 „ an issue on the soles of the left foot” that cause a one month break and the withdrawal from the Australian Open. A back injury
- 2007: new year new injury. Rafa suffers „cramps to his left arm”
- 2008: „tendon knee injury”
- 2009: „tendon issue on both knees.
- 2010: once again a „knee injury”
- 2011: „adductor” - група мускули в бедрото - problem during Australian Open against Ferrer
- 2012: it's the biggest injury Rafa ever had in his career. He starts to have knee issues already during Roland Garros that he will win. But in Wimbledon the five-sets loss to Lukas Rosol is his last match of the season.
- 2014: „back injury”
- 2014: The „wrist” was one of the fewer parts of Rafa's body that were not affected, but it ended in 2014 when the Spaniard player gets injured during a practice session and withdraws from Toronto, Cincinnati and US Open. He will return to compete in Beijing.
- 2016: we come to our days and the issue is still the wrist, that starts to bother him after Australian Open. He has treatments until April, then withdraws from Roland Garros and Wimbledon. Comes back at the Olympics, loses to Pouille at the US Open and ends the season earlier.
14 години в които Надал е „НОН СТОП КОНТУЗЕН И СЕ ЛЕКУВА” с лекарства – ДОПИНГ. Тези 14 години правят Надал най-големия спортен cheater на всички времена – GCOAT! GREATEST CHEATER OF ALL TIMES.
2. Федерер: 2016 LEFT KNEE INJURY - на 34 години Фед скъсва менискус и това е първата му контузия в дългата му професионална кариера. На 34 години повечето ГОЛЕМИ тенис шампиони вече са се пенсионирали – Пийт Сампрас. Тази контузия LEFT KNEE INJURY проваля остатъка от сезона за Фед и определя единственото му продължително отсъствие от тура.
Айде на базата на статистиката изложена в тачки 1. и 2. да се опитаме да определим кого потдържаме – Сандро или Дявола?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   29.04.2017 20:40

нз, кой кого поддържа.
Федерер за мен в момента се чисти яко от зоба, не можеш да ме опровергаеш, нито да докажеш нещо за Надал, освен добре познатите ни пасквили.
Всичко за което обвинявате Надал аз в момента обвинявам Федерер точно за това. Мистериозното отсъсвие след което се завръща прероден (а е на 35 г.) и за първи път изобщо в цялата си история печели 3 петсетови мача, че и с контузия (справка простотията срещу Вавринка) при това, после и дубъл ИУ/Маями, което не е правил от 2006 г. и хоп след това ново голямо отсъствие се задава. Моля ти се. :uuu:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   29.04.2017 22:24

Diavolo написа:
нз, кой кого поддържа.
Федерер за мен в момента се чисти яко от зоба, не можеш да ме опровергаеш, нито да докажеш нещо за Надал, освен добре познатите ни пасквили.
Всичко за което обвинявате Надал аз в момента обвинявам Федерер точно за това. Мистериозното отсъсвие след което се завръща прероден (а е на 35 г.) и за първи път изобщо в цялата си история печели 3 петсетови мача, че и с контузия (справка простотията срещу Вавринка) при това, после и дубъл ИУ/Маями, което не е правил от 2006 г. и хоп след това ново голямо отсъствие се задава. Моля ти се. :uuu:

Ако кажеш/напишеш едно лъжливо обвинение 100 пъти, то няма да се превърне в доказана истина (концепцията на д-р Гьобелс не върви в днешно време - много информацонни източници и хората трудно се лъжат). От години се опитваш да търсиш и намираш паралелите, между Федерер и Надал, с очевидната надежда за някаква конвергенция. И понякога успяваш – разликата между GOAT(Greatest Of All Times) и GCOAT (Greatest Cheater Of All Times ) е само една буква!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   03.05.2017 21:36

Diavolo написа:
нз, кой кого поддържа.

И съм съгласен и не съм съгласен с това нещо Деволе. Фед е преди всичко тактик! Голямото майсторство е да знаеш ТОЧНО кога да се появиш на корта. А за зобането, ВСИЧКИ зобат! Но едни са майсторите!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   06.05.2017 08:44

Diavolo написа:
Да, ама едните са сенчести, другите легални. Ако се вярва на твоите думи, то нека разпуснем всички правителства, съдилища и пр. официални институции и да ни управляват мафиоти и хакери. За какво изобщо ходим на избори и се пънете в кръчмата с политиката, като си въртиш фактите както ти изнася и само защото от другата страна на нещата е омразен спортист, донесъл много фенски страдания през годините
То не че едните или другите са по-различни. Сам виждаш в каква абсурдна ситуация се вкарваме, в един дълбок и безбрежен океан, където не знаеш кой, какво, как и защо.

Имам чувството, че си говоря с някое дете. Ти априори ли приемаш, че някой казва истината, защото е нещо, без да гледаш обстоятелства, факти и доказателства по даден случай? Изобщо не се вкарвам в никакъв океан, безброй пъти и в тази тема ти повторих - равномерен цикъл от успехи и контузии, извадени документи и потвърждение на УАДА, че хакери са успели да им измъкнат документи (имах си хас да кажат и какво точно пише там), афертата "Фуентес", която испанският съд провали поради давност. Все обстоятелства и факти. Оттук насетне оставям извъртането на теб.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща