Отдавна не съм коментирал тук, но не мога да пропусна любимия ми сезон на трева. :)
Томи Пол (модерният Хенман) спечели титлата в Куинс срещу друг симпатяга, при това от школата на едноръките бекхенди - Музети. :) Подобно на полуфинала с Корда, Пол отново профука пробив аванс във втория сет (дори сервираше за мача), но после в тайбрека излъга италианеца. Американецът е известно фенбойче на Тайгър Тим, който му бил идол, така че няма как да не се радвам. :) Вече е и ракета №1 на Щатите и все по близо до топ 10 - от утре ще е №12.
В Хале логична развръзка и поредна титла за Синер. Хуркач не му отстъпваше игрово, но се усещаше, че в тайбреците Яник ще покаже по-здрави нерви.
Заслужава да се изкоментира и завръщането на двама бивши финалисти на Уимбълдън - Беретини, който беше на косъм от титлата в Щутгарт, както и Раонич, който като на майтап шибна 47 аса в един от мачовете си в Куинс. И двамата обаче ми се виждат понатежали, така че не очаквам да направят нещо на тревата в Лондон в 3 от 5 сета. Раонич ми се вижда и странно подпухнал в лице, все едно си е слагал ботокс?!